495
A kedves 8lábú kis állatkák
-
#132 -
#131 úgy hívták, hogy Janó -
#130 nem jutott jobb eszembe :) -
#129 "Tyrannospiderus Poisonis"
pff bazz még mindig ezen röhögök -
CK1 #128 itt mászik melletem, minnyár rálépek ok? -
[Walaki]D`Lair #127 Jáj basszus pont egy ilyen topik nyílt a szülinapomon? FAK!!! -
#126 lol. -
Prank #125 hm... gyanus...
milyen névre hallgatott? -
#124 Bazz...képzeljétek el, pár éve artottam terráriumban egy Tyrannospiderus Poisonis-t (kb fél tenyérnyi) és mexökött. Nemtom hogy csinálta, mert bazi nagy vörös potroha van es rohadt lassan mászik a vékony sötétbarna lábaival. Különös ismertetőjele, hogy tök csupasz...nem látta valaki??? -
#123 Vá ne mondd tovább :D Egyébként tényleg lehet hogy megszökött valahonnan. -
#122 hmmm mondtam már hogy súlyos arachnofóbiám van? :D -
#121 ne is mondd, mert mindjárt rosszul leszek! :DD -
Prank #120 én arra gondoltam hogy valami mutáns lehetett, vagy egy vemhes nőstény...
vörös dagadt teste és vékony sötétbarna lábai voltak, és lassan mászott, mint a filmekben... -
#119 igen.
a vörös pók nem lehet, hogy valami terráriumból szökött meg? -
Prank #118 a cselőpók az a barna, amelyik kis lyukakban él a föld alatt ugye?
nyáron a közeli focipályán rengeteg szokott lenni..
azok is nagyok, de ez a vörös pók hihetetlen nagy volt... -
#117 nálunk általánosban a suliudvaron voltak rohadt nagy cselőpókok. némelyik tényleg megközelítette a tenyérméretet. az elvetemültebb kölykök kézzel összefogdosták és befőttesüvegben gyűjtötték őket. brr!! -
Prank #116 *folyosóján -
Prank #115 huhh én pár éve láttam a házunk folyosólyán mászni egy hatalmas példányt, óriási volt (nem 1-2 centis hanem fél tenyérnyi) sötétvörös potroha volt és sötétbarna lábai, nem volt rajta szőr, de csupaszon még ijesztőbb volt, és azzal paráztatott, hogy nagyon lassan mászott (alig bírta a hatalmas testét vonszolni) brrr
megnéztem egy hazai pókokkal foglalkozó katalógusban, de nem láttam benne hasonlót...
aztán a lábtörlővel felkanalaztam és kivittem a kertbe
-
#114 lehet :) -
#113 nem is, mert elrágná a botot, amivel piszkálnád :D -
#112 tőlem mehet... -
#111 az biztos! én még a házipókoktól is rosszul vagyok. egy ilyet még bottal sem piszkálnék meg. :D -
Chaos Mad #110 de azért nézd meg közelebbröl hogy milyen undoritóóó.. :DD -
Chaos Mad #109 ok, akkor nem kell tartanom attol hogy egy ilyen befut hozzám egy kis "bulira" :DDDDD -
#108 egy kis Donkey Kong? :) -
#107 csak szeretek utána olvasni a dolgoknak :D -
#106 nagyon okosnak akarsz tűnni, a sok tudományos szöveggel... :D -
#105 ezek nem igazak. már két topicban is ki lettek tárgyalva.
akkora, mint egy ember tenyere. (a kép csalóka) teljesen ártalmatlan jószág. nincs semmilyen mérge és nem rágja le az újjakat. valójában nem is pókok, hanem csak rokonságban vannak velük (solpugid-ok). -
Chaos Mad #104 -
Chaos Mad #103 itt is erröl van szó camel pók -
Chaos Mad #102 ja, én is azon gondolkoztam hogy hogy a francba lehet ekkora pók? még életemben nem is hallottam róla, a faszi meg ott lógatta a kezében. -
#101 Ezt ismerem, és képet is csatoltak hozzá...valami felnagyított 5 mm-es féregről van szó...kacsamagazin rulez -
Chaos Mad #100 hoppá, tul gyorsan irtam ahogy elnézem :) -
Chaos Mad #99 UP
olvastátok azt a cikket tegnap a hirek között????
hogy van vmi Camel pók ami kurva nagy és 16km/h-val tud futni, meghogy az árnyákodta kergeti és ha megharap akkor nococaine-t fecskendez beléd és totál megbénulsz
alvás közben észre sem veszed hogy megharap és ha felébredsz akkor csak azt veszed észre hogy lerágták a kezed stb
irakban az amcsi katonák fogtak egyet.. stb -
#98 még nem, de tervbe van véve (bár sokan azt mondják, csalódás) -
#97 barna hegedű póknak is híjják. a 10 legveszélyesebb pókfajtába tartozik. Spektrumon néztem egy műsort ami erről a pókrol szólt. A manusznak a hátát csípte meg és nem vette észre és késön ment el a dokihoz. Nos a faszi háta 3 év után is gyennyes volt és nem egy foltban hanem szinte az egész háta olyan volt. Szörnyü. Ennek ellenére a pók hasznos lény. -
#96 Láttad a Freddie vs. Jason-t? -
#95 ezekhez képest egy tigrisharapás kultúrált.....ott legalább tudod, miért vagy szétszórt....de egy ilyen kis szar csípéstől... -
#94 Jason rulezebb :)) -
#93 milyen durva lenne, ha kapnál 10 csípést az arcodra. :)Freddy Krueger RULEZ! :D