Pókok

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
ezek amúgy mekkorát tudnak harapni?

figyelni kell ,hogy bezárd a terráriumot 😊

az alsó teljesen szelid simán kézbe lehet venni
a felsö is régen szelid volt ,de egyszer rámart a kezemre azóta óatosabb vagyok vele 😊

FtranX
Gondold el, éjszaka hirtelen arra ébrednél, hogy valami szõrõs mászik a takaród alatt! 😊)

cSuwwi
ijedtem az pontos j, tudom 😉)

shit happens

cSuwwi
És hogy takarítod õket? Megfogod õket? Én nem mernék hozzájuk nyúlni, meg beszarnék szerintem ilyedtemben, ha véletlenül eltünne a terráriumból az egyik. Amúgy jól néznek ki 😉

shit happens

itt az én két szépségem 😊
még a nickem is pókos 😊)

Jano
Enyhén eloxidálódott! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Eye-scream
Durva😊
De ettõl függetlenül jópofa pókot tartani, az enyém sajnos 5 év után megdöglött...😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

cSuwwi
Nem néz ki egyszerûen a csávó keze 10 nap után mi? Nemkicsit szétrohadt rajta a hús... Brrr. Egyébként gondoltam a képberakásra, de miután végignéztem alaposabban, meggondoltam magam, szerencsére. 😉)

shit happens

Punker
bazz felfordult a gyomrom tõle 😞(((((((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Köszi cSuwwi, hogy nem nyomtad be közvetlen ide a képeket.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

cSuwwi
Ki akar ezek után pókot tartani? 😉)

shit happens

cSuwwi
Azért nemcsak a fekete özvegytõl, meg az ilyen kaliberû pókoktól kell tartani. Ismeritek pl. a barna remete pókot? Szép nagydarab, nem feltétlenül halálos a csípés, de nem érdemes vele találkozni. Egy csávónak ez sikerült, és a bal hüvelykujját megmarta. Itt az eredmény, (fotósorozat) érdemes megnézni, de CSAK ERÕSEBB idegzetûeknek mert elég durva!!! link
Brutál!

shit happens

Balo
szépvolt 😊))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Bazz, végigolvastam a topicot, és egy perc múlva halálra rémített egy rohadt szõrcsomó a karomon (a párnámból esett ki), ugyanis póknak néztem. 😊

A pókokat én sem bírom, de eddig én is csak egyet öltem meg.

Nyaralás közben épp egy izgalmas könyvet olvastam, és teljesen elmerültem benne, amikor egy 1-2 centis pók, kb. 2 centire az arcomtól beleereszkedett a látómezõmbe. Reflexbõl becsuktam a könyvet, és... 😊

Olyan közelrõl kész madárpóknak látszott, rohadtul megijesztett.

K.András
"nem kell öket sétáltatni meg fürdetni" LOLOLOLOL!!!😊))))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tikal
vazze, az állatkereskedésben biztos jobban tudják, ha bemmenél és megkérdeznéd talán elmondanák hogy nem kell õket fürdetni, sétáltatni hanem csak enni kérnek, ennyi a poknevelés.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Buddy
nekem semmi bajom velük, de kirakom a szûrüket......simán kézzel vagy ronggyal el lehet fogni õket és ki lehet õket rakni....ezek a "háziak" nem bántanak

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Pyx

...a pok szép állat, csak HAGGYON!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Balo
HUÁHUÁHUÁ!!!!! 😊)))))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Eye-scream
Jah az ára elég húzós, de utána már nem sok gond van vele...
Amúgy nem értem mindazokat akik félnek a pókoktól, kedvenc állataim közé tartoznak ugyanis 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Nekem volt, egy 80 literes akváriumot rendeztünk be terráriumnak, ott jól elvolt. Takarítani nemnagyon kell, koszt nem csinál csak ha már zavar a sok rovarmaradvány. Nyaranta mindenféle rovarral lehet etetni õket, télen pedig amit boltban kapsz, lisztkukac, újszülött egér stb...

Shaman
Nekem is vót arachnofóbiám,de túltettem magam rajta. Most már nem parázok annyira a póktól. Régen ha volt 1 a szobában,addig nem tudtam elaludni,amíg meg nem öltem. Most már ez nem gond.
És igen én megöltem õket!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

FtranX
bizony bizony! 😛PP

Bandew
A kis FTranX sötét gyermekkora. 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FtranX
szerintem nézz be egy nagyobb fórumba, mint pl az index. ott van sok állattartós topic.

Amúgy én is írtózom a pókoktól. Általánosban volt egy pár hülyegyerek, akik ezt tudták rólam és ezért állandóan rémisztgettek az iskolaudvaron összefogott hatalmas cselõpókokkal.

Bandew
Jaja. Akármennyire félünk tõlük, nekik is joguk van az élethez. Én csak reflexbõl ölök. Pl. egyszer nyáron Erdélyben sátraztam. Na ott aztán marha nagy pókok vannak. Egész végig vigyáztam, hogy egy se menjen be a sátramba. Aztán az egyik reggel felkelek, kinyitom a szemem, és azt látom, hogy egy rohadt nagy pók mászik a lábamon. Akkorát odacsaptam, hogy az nekem is fájt. Hát még szegény póknak. 😛

cSuwwi
Ha mindenki szarik tõlük, akkor ne várj tõlük segítséget 😉 Én a fogorvostól is szarok, mégis indulnon kéne 5 perc múlva.... Brrrr 😉

shit happens

Jólvan, látom mindenki szarik tõlük, de nem kaptam választ még a #2-re 😊

War. War never changes.

Ams
eszméletlenül félek tõlük, de én sem ölöm meg õket, inkább csak kirakom õket az udvarra

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Taranov
Iszonyodom tõlük és utálom õket, nem is tartom állatnak õket, csak azért nem ölöm meg õket, mert õk is élõlények.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cSuwwi
És is iszonyodom a pókoktól, de: az idén nyáron voltam katona, pellérden kellett a lõszerraktárat minden másnap 24 órában õrizni, fasza kis 1.5m2 -es õrtornyok, szúnyogok és pókok. Csak és kizárólag keresztespókok a tornyon kívûl és belül is, de mekkorák! Amikor elõszõr mentem fel a toronyba este majdnem szívinfarktust kaptam. Akkor az elsõ 3 órámat a torony elõtt töltöttem... Aztán idõvel hozzájuk szokik az ember, most már nem parázok tõlük annyira, de azért kiteszem a szûrüket a lakásból, ha beléjük botlom. 😉

shit happens

Bandew
Jaj, de rohadtúl iszonyodom a pókoktól. Azért nem szoktam megölni õket, legfeljebb csak reflexbõl, amikor hirtelen szívrohamot kapok, de utána egy kicsit sajnálom õket. Itt is Tolkiennél a pont. Õ legalább gonosz lényeknek festette le õket, és az õ világában nyugodtan lehet gyilkolni õket.

Galy
én szoktam látni egyet-kettõt otthon, de nem etetem õket semmivel, asse tudom honnan-hova 😊
zaki
😊

Ja láttam😊 de én kisebb egyedekre gondolta 😊

War. War never changes.

zaki
fúúú, én undorodom a pókoktól... látta valaki az Arachnophobia c. filmet? elég fasza volt

Egészségedre...

War. War never changes.

Hali mindenki! Csak szeretném megkérdezni, hogy ha veszek egy nagyobb fajta pókot otthonra hobbiból, akkor hogyan lehet gondozni, mivel kell etetni, mennyibe kerül stb... Elsõsorban azok segítségét várom, akiknek van otthon. Köszi

War. War never changes.

Galy
sux
← ElőzőOldal 10 / 10