Pókok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a felsö is régen szelid volt ,de egyszer rámart a kezemre azóta óatosabb vagyok vele 😊
shit happens
még a nickem is pókos 😊)

De ettõl függetlenül jópofa pókot tartani, az enyém sajnos 5 év után megdöglött...😞
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Brutál!

shit happens
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Nyaralás közben épp egy izgalmas könyvet olvastam, és teljesen elmerültem benne, amikor egy 1-2 centis pók, kb. 2 centire az arcomtól beleereszkedett a látómezõmbe. Reflexbõl becsuktam a könyvet, és... 😊
Olyan közelrõl kész madárpóknak látszott, rohadtul megijesztett.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Amúgy nem értem mindazokat akik félnek a pókoktól, kedvenc állataim közé tartoznak ugyanis 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
És igen én megöltem õket!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy én is írtózom a pókoktól. Általánosban volt egy pár hülyegyerek, akik ezt tudták rólam és ezért állandóan rémisztgettek az iskolaudvaron összefogott hatalmas cselõpókokkal.
shit happens
War. War never changes.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
shit happens

War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.

😛PP