Elvették a forgalmimat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismeretlen tettes ellen inditottak eljárást.Mikor a balesetet okozó terepjárót Sthol Bandika vezettre K😮: részegen.És le is lépett a helyszínrõl.Mivel Császár elõd neve is elõkerült ismét.Érdekes téma ez nem???
És sorry nem tudtam, hogy ez a szitu jelenleg.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
szeintem jelentsd be hogy lopott azt kész 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Ha kell, megérdeklõdök egy számot, ahol ügyesen intéznek vuzsgáztatást.
kurvanyu jó-johánzon!!44
A te eseted más, de nem árt résen lenni!
kurvanyu jó-johánzon!!44
A közlekedés felügyeletnél kell tenned majd egy mûszaki vizsgát, ami szigorított lesz. Azaz nem viheted el a haverodhoz egy gyors vizsgára.
Azonfelûl 8800.-ft ért igényelned kell egy új forgalmit...
Kb. erre számíthatsz...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy nagyon nagy szükséged van az autódra, mert két mozgásképtelen rokon ellátása is a te feladatod a családi munkamegosztás szerint és amúgy a munkádat sem tudod végezni autó nélkül.
És ha nem dolgozol, nem tudod anyagilag segíteni munkanélküli szüleidet.
Valami ilyesmire hivatkozz, amikor a büntetési tétel mérsékléséért folyamodsz!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Bár végülis teljesen mind1, de nem lesz egy olcsó mulatság. És ráadásul sok utánajárást igényel. Hacsak nincs vmi rendõr ismerõsöd.