36
mert lejárt a műszaki
-
st3ve #36 Régen nem írt ide senki.De most itt a Shol András ujjabb akciója.
Ismeretlen tettes ellen inditottak eljárást.Mikor a balesetet okozó terepjárót Sthol Bandika vezettre K:O: részegen.És le is lépett a helyszínről.Mivel Császár előd neve is előkerült ismét.Érdekes téma ez nem??? -
#35 és három napra adják :) -
#34 2950 Ft :) -
#33 válaszoltam :) -
#31 Gratula, akkor ezek szerint egy újabb értelmes dolog változott meg, csak hogy plusz pénzt szedjenek belőle. Na mindegy...
És sorry nem tudtam, hogy ez a szitu jelenleg. -
#30 Önkormányzaton lehet kérni útvonalengedélyt, 4000 Ft -
#29 Ha bejelented műszakira, és kapsz egy dátumot amikor viheted, akkor ott adnak egy papírt amivel furikázhatsz a vizsgáig úgyanúgy mintha lenne érvényes forgalmid. Amolyan ideiglenes igazolás féle. Pontosan nem emlékszem már, mert elég régi "emlék" szerencsére, de szerintem ez azóta sem változott. -
#28 Írtam privát! -
#27 Vontazsd! -
#26 lol...
szeintem jelentsd be hogy lopott azt kész :)) -
#24 Hol lehet meghosszabbítani a lejárt műszakit, amíg javítják az autót? Egyáltalán meg lehet, ha már két hónapja lejárt? Csak mert nem nagyon akarok egy foltozott járgánnyal végigmenni a rendőrök előtt, amíg elviszem a festőhöz, meg beszerzem a festéket... -
#23 máskor szólj ha kocsiba ülsz mimeg nem megyünk ki -
#22 én ugy jártáltam a kocsimmal hogy 1 éve nem volt rá se műszaki se zőldkártya....kb 2 hétig mászkáltam vele naponta többször..sose kaptak el:)) aztán amikor intéztm a dolgokat..akkor elkaptak de mondtam hogy éppen vizsgáztatni viszem..és elengedtek. -
#21 Gizda :D -
#20 na, nincs semmilyen szigorított műszaki vizsga, pánik-keltők! :-D
-
#19 kerék is más, meg a gumi is más :) -
#18 kerék vagy gumi? nem mindegy :D -
#17 köszi -
#16 :D Az legyen a legnagyobb bajod.
Ha kell, megérdeklődök egy számot, ahol ügyesen intéznek vuzsgáztatást. -
#15 hát, le kell cserélnem az egyik kerekem :(
-
#14 Milyen kocsi? Gondot okozhat a szigorított vizsga (vagy a natúr)? -
#13 szigorított műszaki vizsga??? az fuck, már lebeszéltem a szervizemmel a dolgot :)
-
#12 Én a helyedben azért felhívnám az önkormányzatot, mert lehet hogy egyszerűbben megúszod. Nekem a zöldkártyám járt le, mikor elkaptak, lekaparták az igazolómatricát, plusz letépték a forgalmi alját. Azt mondták, hogy 2 hónap után tehetek majd szigoratott műszaki vizsgát (kérdeztem a köcsög rendőrt, hogy mi köze van a zöldkártyának a kocsi műszaki állapotához, erre természetesen nem tudott válaszolni), és 50000 lesz a bünti. Ehelyett kiderült, hogy az esettől számított egy hónapon belül, ha csináltatok új zöldkártyát, és beviszem az önkormányzatra, akkor kb. 400 Ft ellenében kapok új forgalmit + matricát. Szóval a rendőrök hazudtak. Bűntetés meg 8000 forint lett, arra hivatkozva, hogy nem volt bekötve az övem, pedig egyébként be volt...
A te eseted más, de nem árt résen lenni! -
#11 25.000.- és 40.000.-ft között lesz a büntetésed. Attól függ voltál már képpben a rendőrök elött.
A közlekedés felügyeletnél kell tenned majd egy műszaki vizsgát, ami szigorított lesz. Azaz nem viheted el a haverodhoz egy gyors vizsgára.
Azonfelűl 8800.-ft ért igényelned kell egy új forgalmit...
Kb. erre számíthatsz... -
#10 Akkor ciki van. -
#9 Akkor Nekem volt igazam :)))
-
#8 :-DDDD
hajnali 1-kor kaptak el, két hónapja lejárt forgalmival :) -
#7 Ez a szöveg, csak akkor gáz, ha már 2-3 hónapja lejárt a múűszakija az autónak :)) -
#6 Hát először is betegséged akadályozott meg a vizsgáztatásban és éppen a szerelődhöz mentél és azért mentél autóval, mert még nem vagy teljesen jól.
Amúgy nagyon nagy szükséged van az autódra, mert két mozgásképtelen rokon ellátása is a te feladatod a családi munkamegosztás szerint és amúgy a munkádat sem tudod végezni autó nélkül.
És ha nem dolgozol, nem tudod anyagilag segíteni munkanélküli szüleidet.
Valami ilyesmire hivatkozz, amikor a büntetési tétel mérsékléséért folyamodsz! -
#5 elfelejtettem, előfordul az ilyesmi :) -
#4 Hát ez tényleg kellemetlen. Direkt nem csináltattad meg a műszakit? vagy elfelejtetted? Vagy nem csinálták meg rá?
Bár végülis teljesen mind1, de nem lesz egy olcsó mulatság. És ráadásul sok utánajárást igényel. Hacsak nincs vmi rendőr ismerősöd. -
#3 Köszi Jónás! -
#2 Egy csomót! -
#1 mennyi büntit fogok kapni?