379
nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
-
Borg #272 Ebből látszik, hogy el sem olvasod amit irok, csak kötözködsz a levegőbe.
Alig néhány hozzászólással ezelőtt szúrtam be a tesztet.
Már látom, hogy akármit mondhat neked az ember, olyan makacs vagy, hogy sosem fogod belátni, hogy blőd a logikád, és az érveid is. -
Ymdar #271 http://www6.tomshardware.com/graphic/20031015/radeon9600xt-13.html
KÖNYÖRGÖM NÉZD MÁ MEG... -
K.András #270 egyenlöre én raktam be tesztet, de akkor rakd be az anandtech-es tesztet amiben jobb a 96 xt mint az 59 xt, rajta! -
Borg #269 Olvass vissza picim.
Nem én irtam azt, hogy az ATI a szemét csaló, és átveri a jelöléseivel a vásárlókat, mert az 5900XT igy, a 9600XT meg úgy!
Most akkor mosod kezeidet, vagy mi? -
K.András #268 Állj tesztet rakjál be ami ennek az ellenkezöjét bizonyitja!!Ne azt mond hogy blödség hanem tesztet rakjál be az hogy azt irod blödség az nem érv,az pusztán fikázás,nem jo az eremény ezért nem tetszik,teszteld igazold az állitásod!!! -
Borg #267 Azért mert ott nem lenne mibe belekötnie.
A ködösítést csak ilyen összehasonlításban tudja elérni... -
K.András #266 "hogy KI Keverte meg utólag az egész jelölésrendszert"
De nem mindegy hogy mi van ráirva xt vagy fx vagy se ???nem az számit hogy mennyi és azon belül mit tud???Idági az számitott!
Egyébként meg ha egy semmitmondo játékban nem tud teljesiteni az nem szégyen???
"Tudod te minek a butított változata az 5900XT? Az 5900 Ultrának.
Tudod te minek a butított változata a 9600XT? A 9800-nak. "
Akkor meg mit számit hogy xt vagy sem???Erre válaszolj! -
Ymdar #265 Te is kapsz
-
Borg #264 "The fact that the 5900 XT is occasionally 50% faster than the 9600 XT "
Persze. DX8-ban, csaló detonatorral, AA és AF nélkül.
Nem számit...
Ez ugyanolyan blődség, mint anno, hogy az NV30 majd 2x gyorsabb a 9700PRO-nál. -
Ymdar #263 Nézd már meg azt a kiba....t tesztet amit Borg beszúrt.
NE CSAK AZT AZ OLDALT AMIRE MUTAT, HANEM A LAP ALJÁN VAN A TÖBBI TESZT LINKJE...
De tudod mit? leírom mégegyszer...
Ha a 9600xt megveri (egy szemét csaló tesztben) a 5900 ULTRÁT akkó mit csinyálhat egy BUTÍTOTT xt vel -
Borg #261 Nem akarod inkább doom1-en tesztelni 320x240-ben? És még te mondod, hogy tesztet kéne berakni és nem hülyeséget...
Kicsit oda kellene ám figyelni, hogy mi a megfelelő tesztkörnyezet a kártyák számára.
Ha már 1024ben tesztelnek, legalább AA+AF kell, illetve normális játék, nem egy ilyen semmitmondó serious sam.
Egyébként meg alapvető fogalomzavarban szenvedsz.
Tudod te minek a butított változata az 5900XT? Az 5900 Ultrának.
Tudod te minek a butított változata a 9600XT? A 9800-nak.
De ha akarod nézhetjük onnan is, hogy az 5900 XT, az 5600 "feljavitott változata", a te nyakatekert logikáddal.
A te megközelitésedből ugyanis a 9600XT a 9800XT fele akkora memóriabuszra, és pipelinera butitott változata.
Nézőpont kérdése.
Az viszont nem nézőpont kérdése, hogy KI Keverte meg utólag az egész jelölésrendszert. Na? Dereng valami? -
K.András #260 csak tesztet kéne berakni nem hülyeséget!!!Nem kéne elbagatelizálni!Arrol van szo hogy van teszt amiben jobb a 96 xt,hol van az a teszt???Persze nem olyan ahol lefutattom valamin aztán kész,nem végig legyen benne minden ,3dmark-tol az aquamarkig minden.
pl: http://techreport.com/reviews/2003q4/geforcefx-5900xt/index.x?pg=3
"The fact that the 5900 XT is occasionally 50% faster than the 9600 XT " -
Ymdar #259 Oops, lehet
-
Ymdar #257 Egy kis eszmefuttatás:
Ha a 9600xt megveri (egy szemét csaló tesztben) a 5900 ULTRÁT akkó mit csinyálhat egy BUTÍTOTT xt vel
-
Nem jó a linked -
Ymdar #254 Hülyeségeket én is tudok mutatni -
K.András #253 Jé hol van az a kivesézö teszt amiben jobb a 9600 xt(azaz nem butitott) mint a 5900 xt (butitott),az egyik butitott és mégsem tudsz mutatni olyan tesztet amiben ki van vesézve és ahol jobb a nem butitott ati?Ez egy beismerö vallomásal ér fel. -
Ymdar #251 Akkor talán kapcsoljunk be egy kis AA és AF szolgáltatást, ha már van a karikon
-
Meggyőztél de tényleg megyek 5900FX-et venni!
Nem kell vlkinek egy régi szar elavúlt 9700pro gyagyi, parasztvakító, megalol kártya? -
K.András #249 Na nemár,akkor a 5600 ultra jobb mint 98 xt igaz e???
-
Ymdar #248
-
Borg #247 Erről van szó. -
Ymdar #246 A lap alján tudod kiválasztani a teszt összetevőit 
A 5900 Ultra elméletileg NEM butított XT tehát jobb eredményt kéne mutatnia, dehát... -
K.András #245 1.Hol is van itt szo 5900xt-röl???
2.Olyat mutass ahol kivesézik!!!nem egy játékal, hát milyen teszt ez már???
mtasd azoknak az oldalaknak a tesztjeit amire hivatkozni szoktál... -
Borg #244 Egyet sem tudok mutatni? Ne feledd, itt nem én vagyok az, aki nem érvekkel vitatkozik.
Tessék, ez csak egy, kutyafuttában találtam googlevel, ráadásul a legnagyobb nvidás oldalon:
http://www.tomshardware.com/graphic/20031015/radeon9600xt-25.html
Remélem legalább nekik hiszel, még az 5900 ULTRÁT is legyorsulja sok helyen.
És ne felejtsd el,hogy ekkor még mindig nem DX9 tesztekről beszéltünk, ahol az FX labdába sem rúg a radeonok ellen. -
K.András #243 "Az FX-ek úgy szarok ahogy vannak, nem egyszer leírták, nem én irtam le. Az, hogy most elfogadható áron adja az egyiket az nvidia, még nem változtat a TUDÁSÁN a kártyának!"
Most öszintén nehéz azt megérteni hogy nem az vezeti félre az embert akinek van ilyen kártyája és leirja a véleményét,hanem az akinek ninsc és ugy értekezik rola söt állitja hogy ilyen szar olyan szar???Sehol nem irják 59xt-re hogy szar a többire lehet de erre nem,ha swzerinted igen lássunk linket is ami kimondottan kijelenti hogy szar az 5900 xt... -
Ymdar #242 Hát egen...
Nemrég végeztem a teljes topic elolvassával...
Nagyrészét (nem a technikait) még mindíg nem értem..
Most én is kapni fogok mint Russian
-
K.András #241 De most öszintén Borg nem a jelöléstöl vannak egy kategoriába!!!Az áruk egyforma és amikor két kártya egyforma áron van akkor mgenézi az ember melyik a jobb és azt veszi meg,semmit nem számit hogy az atinál az xt az nem gyengitett ha az nvidia gyengitett kártyája jobb mint az ati nem gyengitett kártyája.
Nem tudsz mutatni tesztet amiben jobb volna 9600 xt!!!És persze nem egy eredményt kiemelve hanem egy olyan tesztett mutass ahol azt vontál le konkluzionak hogy jobb a 96 xt mutasd! -
Borg #240 Lehet, de attól még úgy van, ahogy irtam, nem?
Az ÁRA nem változtat a TUDÁSÁN egy kártyának PONT
Ez olyan blőd logika, mintha csettintenék egyet, dupla áron adok egy 9800XTt, EZÉRT dupla a teljesítménye is. Homlokegyenest ellentétes a valós folyamatokkal... -
Borg #239 Sehogy.
btw, messzemenőkig nem érdekel sem az illető, sem amit mond, egészen addig, amig nem próbál tévhiteket terjeszteni (fórum érdekeit nézve), illetve alattomos sunyi módon alámrakni, azért, mert valaki felvilágosítja, hogy valójában hogy néznek ki ezek a dolgok (saját érdekeimet nézve).
A moderálási dolgok meg csupán azért jöttek be a képbe, mert számára nincs más támadási felületem, nem tud mással belémkötni. Ennyi. -
Ymdar #238 "Az FX-ek úgy szarok ahogy vannak, nem egyszer leírták, nem én irtam le. Az, hogy most elfogadható áron adja az egyiket az nvidia, még nem változtat a TUDÁSÁN a kártyának!"
Jaaj, most megen kapni fox...
-
Borg #237 Pontosan erre próbáltam rávilágítani a vita elején még.
Pont az nvidia az, aki utólag megkeverte a jelölésrendszert, tehát attól hogy XT-XT még nem egymás ellenfelei. Ugyanúgy blőd logika egy 9800XT-hez hasonlítani.
Egyátalán nem ugyanaz az ár, és nem ugyanaz a teljesítmény kategória.
Az FX-ek úgy szarok ahogy vannak, nem egyszer leírták, nem én irtam le. Az, hogy most elfogadható áron adja az egyiket az nvidia, még nem változtat a TUDÁSÁN a kártyának! -
Részemről respektálom amit mondtál. Csak szerintem elszállt veletek a ló, s vagdostatok egymáshoz mindent. Inkább béke és nyugi honoljon e topicban. Ahogy az elkövetkező pár napban is.
Utána mehetnek megint az ölremenések...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
K.András #235 226-ra is válaszoljál pls.Egyébként befejeztem ezt a hardware forumot,egy kártyárol szolo vitába mindenkinek igaza van csak annak nem akinek olyan kártyája van mint amiröl a beszéd megy,LOLLLLLLLLLLLLLLL
nem irhatom le a véleményem tapasztalatom,ergo a többieknek ezálltal nem engedi meg hogy olyan ember is irjon a kártyárol akinek van és jo véleménye van rola.
Ha kulturált lenne az ember akkor nem probálná azt bizonygatni hogy ilyen szar olyan szar,hanem azt mondaná hogy na ez vett bejön neki lehet tényleg nem rossz.
Kb ez olyan mintha a mazda topicba bemennél és szidnád a mazdat mert neked toyotád van és azok akik meg a mazdát szeretik huzzák meg magukat meg egyálltalán hogyan képzelik a mazdások hogy a mazdás topicba leirja szerinte milyen a saját autoja,nem érzitek még mindig hogy mi megy itt??? -
Kár egyébként összehasonlítani az FX 5900XT-t és a Radeon 9600XT-t.
Mert a két névben lévő "XT" bizony nem ugyanazt jelenti - ergo (bármennyire igaznak tűnik a dolog - ár szempontjából) nem egy kategória.
Ymdar #233 Most szórakozol? -
Ez próbálom magyarázni! :) -
Úristen! Úristen!
Mi van itt? Sráááácok!
Az FX 5900 egy erős marketing fogás. Összejött az NVidia-nak (hosszú ideje először) és csinált végre egy használható kareszt.
S most azt kell összehasonlítani egy R9600-al? Befosok komolyan. Nincs jobb dolgotok?
Karácsony közeleg, a Szeretet Ünnepe, Ti meg itt osszátok egymásnak a virtuális pofonokat?
A Radeon 9600 és társai egy rétegnek kitűnő választás.
Az FX 5900 és társai pedig egy másiknak.
Punktum.
Neked van bármilyen ATID? pláne 9600XT-d, vagy 9800-ad?
Akkor te se ismered nem?
-
Ymdar #229 Na de Russian és Borg nem ugyanaz a személy...
Miért kéne ugyanazt mondaniuk?