379
nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
  • K.András
    Nem csak a kártya számit,ha egy játék jol van meirva akkor az elmegy minden mai hardware-n legyen az ati vagy nvidia,pl freelancer anno:600 megában egy hatalmas univerzum volt(ha minden helyre el akarsz jutni bele telik egy-két hétbe, ha rohansz és nem állsz le harcolni sehol..), faszán néz ki még mai szemmel is,most néz meg egy 3dmarkot,400 megában loszar sincsen!Az ürben lévö jelenet pedig hasfalszaggatoan nevetséges!
  • RelakSfromhome
    Ja, meg semmi aa és af, hogy össze lehessen hasonlítani.
    Régebben úgy gondoltam, hogy ugyan minekaz? De most inkább akadjon egy kicsit a cucc, de én mindkettőt maxra tolom :P (ha nagyon akad, akkor persze nem :( lásd a Tenebrae vagy mi a Q1-hez :P)
  • RelakSfromhome
    Ezen az oldalon felröhögtem :D

Az egy dolog, hogy az FX a tesztek minimum felében a radeonok fölé mennek (mer mér ne?), de hogy az UNREAL motorban, amit valsz nv-re optimalizáltak (tekintve a tournament bejelentkezését) a radeonok szarráhúggyáverjék az fx-eket, hát ez sok :DDDDD
  • K.András
    Tudod occso,ezzel azt gondolta jol le lehet minket oltani,holott én is irhattam volna neki hogy azért vettél bartont mer occso és nem azért mert jo a teljesitménye...Meg olyan "érvekkel" akart másfél oldalon keresztül meggyözni hogy egyedül vagyok azon nézetemel hogy jo ez a kártya,holott mindenki aki utánanéz láthatja hogy ez a legjobb vétel(kb az összes tesztben ez van),csak itt nem a tények számitanak hanem amit Borg ráeröltet másokra,sokan nem merték megevnni ezt a karit merthogy le volt itt huzva,meg idézem Borgot:"aztán nem akarok hallani sirást hogy ilyen meg olyan szar a kártya" azt most néztem ati topicot és bizony nem a boldog tulajok irásaitol hemzseg...Ellenben én meg vagyok elégedve vele,igen jo karesz,az enyémet 450/830-ig birtam huzni ami egy 55-ezres kártyánál nem rossz akárki akármit probál belemagyarázni.
  • joe69
    MSI kari
    http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga_index.php
    mármint 59 XT
  • joe69
    pontosan, mivel atinál az xt jelzés egy turbózott karit jelöl, addíg nvidianál épp ellenkezőleg egy "butított" verziót takar.
    Ez a butítás az 5900XT esetében azonban eléggé elenyésző, sőt!
  • Shep
    Hát a tesztek alapján akkor a best buy a 5900SE
  • Ymdar
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden kedves fórumozónak!!!
  • RelakSfromhome
    És mit alkot pl nfsu-ban? (azé nem jövök a hl2-vel, mert azt szeptember 30-án nem adták ki... :( )
  • RelakSfromhome
    A hothardware nem mert elővenni egy 9800xt-t?!?
    Érdekes a firingsquad eredménye a hotos hoz képest :P (és vissza)
  • Bubux
    "good enough for Pixar and Industrial Light and Magic"
    Azt hiszem ők nem a belépő szintű megoldásokat részesítik előnyben.
  • Bubux
    "good enough for Pixar and Industrial Light and Magic"
    Azt hiszem ők nem a belépő szintű megoldásokat részesítik előnyben.
  • Ymdar
    Tudod mit?
    Igazad van...
  • K.András
    dehát amig én két olyan tesztet raktam be amin a 96 xt meg az fx 59xt szerepel addig ti olyan amin 59xt még véletlen sincsen!!!Én azt irtam olyan tesztet rakjon be ahol az 59 xt tesztelik meg az 96 xt-t nekem ne ultrásat rakjon!!plusz annak idején beraktam a tomshardware-röl tesztett tudod mi volt a reakcio??Az hogy gagyi!!!azt irta rakjak be anandtech-es teszteket!!!szal az ugy nem járja ám hogy szo nincsen abban a tesztben 59xt-röl, másik fele pedig az hogy én két olyan tesztet raktam be ahol jobb az fx xt méghozzá mindkettönél 50%-al!!!nem gondolod hogy két egymástol független teszt ami ugyanolyan eredményt hoz az valoszinüleg hitelesebb mint egy darab teszt amiben 59xt-röl szo nincsen???Ezért irtam neki rakjon be mondjuk anandtech-est!!!szoval ez igy nem fair akármit mondasz.
  • Ymdar
    Mi megnéztük a te tesztjeidet. Aláírom megveri az XT -t.
    DE TE A MI LINKJEINKEN AZ ELSŐ JÁTÉKIG JUTOTTÁL, MERT KÉT ÉV ALATT ADDIG JUTOTTÁL, HOGY NEM TUDSZ LAPOZNI.
    Sorry...
  • K.András
    Ember hát lenne kivel megosztani ha nem irnának egy üzimre 10 leugatást!!!De látják mit csináltok és egyböl be sem szállnak,nem gond én átmegyek másik forumra nem érdekel,csak mig te itt vagy két honapja én már több mint két éve!!!Tudod!!!És szarul esik hogy ilyen emberek vannak,akiknek rakhatok be tesztet hatszázat az sem érdekli öket!!!ugy csinálnak mintha igazuk lenne de tudod mit?Az elsö helyen ahol vitád lesz beszállok és biztos hogy mindent elkövetek ne legyen igazad,még akkor sem ha esetleg az lenne!!!majd elmegyek a tények mellett én is szépen!!!
  • Russ!an
    Te teljesen kész vagy! ha "én meg a hasonlók" nem jövünk ide "vitatkozni" ki a répával osztanád meg az észrevételeidet? Magaddal? NA EZ A MEGALOL! Azt hiszed mert neked NV kártyád van akkor csak te írhatsz ide? EZ A MÁSIK!
    GYERE ÉS HURROGD AZ ATIT HA IGAZAD VAN, de eddig CSAK TE LÁTTAD ÍGY!
  • K.András
    Tudod én a tapasztalatomat akartam leirni ide,mivel nekem van ilyen kártyám,és nem irhatok abba a topicba ami a kártyámrol szol mert a hozzátok hasonlik nem engedik!!!Ha én mennék ati topicba szidni atit akkor azt mondom oké,de vegyétek ésszre ti jöttök ide!!!egyébként nem érdekel nem fogok ide irni,de arhiváltam az oldalt és telefonon fogom felhivni a föszerkesztöt,mert benne van a szabályzatban hogy mindenki leirhatja a véleményét anékül hogy lehülyéznék és ö ezt nem tartotta be.
  • Russ!an
    A Te stílusod választékosabb, de tényleg! sokkal-sokkal választékosabb.
    így akartam
  • Russ!an
    A stílusod választékosabb, de tényleg! sokkal-sokkal választékosabb
  • K.András
    Egyenlöre nekem van ilyen kártyám nem nektek, én beraktam olyan teszteket AHOL KIVESÉZIK ti nem,én meg tudom nézni igaz e amit irtaK ti nem(NYILVÁN MERT NINCSEN ILYEN KÁRTYTOK),ezek után ha engem néztek hülyének akkor tudjátok mit???LOLLLLLLLL valaki beleolvas hardware forumba hányinger kerülgeti borgtol!!!mindenhol ismerik a rossz stilusárol az összen forumon megénekelték már öt!!!LOLLLLLLLL
  • K.András
    ÁÁÁ najo ,röhej ez az egész hardware forum, szerinted miért azzal hasonlitja össze minden ilyen hely??miért???Azért mert ha egy ára van valaminek az egy kategoria!!!
  • Ymdar
    Hihetetlen vagy...
    3 pofázzuk azt a szaros tesztet, de mintha vaddisznót akarnánk rászoktatni az angolvécére...
  • K.András
    Te hát gyenge nem vagy képes berakni tesztett????
    Elöbb azt irtad te tudsz tesztet hol van???na hol???szal a levegöbe dumáltál egyfolytában!!!
  • K.András
    "semmit sem változtat a TUDÁSÁN. Ezt kellene felfogni végre. "
    Na de ha a tesztekben 50%-ot ráver az ugyanannyiba kerülö ati kártyára akkor miröl beszélsz???
    hol vannak az álltalad állandoan elörángatott anandtech-es tesztek amiben az van leriva hogy jobb a 96 xt mint 59 xt???Szal nem tudsz mutatni tesztet!!!beraktál egy tesztet amiben egy darab játék van tesztelve!!Én beraktam egy olyan tesztet amiben mindenen le van tesztelve!!!És veri mint a huzat 96-ot!!!

http://techreport.com/reviews/2003q4/geforcefx-5900xt/index.x?pg=3

http://www.hwtesztek.com/index.php?oldal=cikkek&id=30&page=3

tessék ez két teszt nem az oldalt kell fikázni hanem olvasni!!!aztán lehet mutatni tesztet ahol nem ez az eredmény jön ki!!!Maradjunk most a teszteknl én beraktam ketött amiben jobb most ti jöttök!!!
  • Ymdar
    Megyek én is, elég vót...
  • Ymdar
    De már mióta ezt pofázom neki...
  • Borg
    Vegyétek át szegényt - már ha van valakinek türelme hozzá rajtam kivül:)

Én megyek aludni inkabb, majd holnap -de leginkább karácsony után- még benézek ebbe a topicba :D

Lefutottunk 100 kört, de ugyanott tartunk, még mindig semmit tanult az esetből...
  • Ymdar
    Már forr az agyam...
  • Russ!an
  • Borg
    Lapozni esetleg? Tudod, van ám next page, previous page... stb.

Isszonyat komolyan. És ilyennel fárasztom magam este 10kor.
  • Ymdar
    Ilyen nincs...
    Milyen "egy" játék???????????????
    A LAP ALJÁN OTT VANNAK A JÁTÉKOK...
    B+
  • Russ!an
    ilyet keress a lap alján, de ha gondolod át is faxolhatom! :))))))

Introduction
    New drivers - Catalyst v3.8
    Test Setup
    Benchmarks
    Unreal Tournament
    Wolfenstein: Enemy Territory
    Aquamark 3
    Tomb Raider - Angel Of Darkness
    X2 Rolling Demo
    C&C Generals Demo
    Warcraft III - The Frozen Throne
    Freelancer Demo
    MS Flight Simulator 2004
    Battlefield 1942 - Secret Weapons of WWII
    Conclusion
  • Borg
    Erről van szó.
    Csak éppen k.andrás úgy veszi, hogy most hogy jó az ár/teljesítmény aránya EGY (AZAZ 1) nvidia kártyának, az már jobb mint az ATIé. Pedig az hogy olcsó, semmit sem változtat a TUDÁSÁN. Ezt kellene felfogni végre.
  • K.András
    Hol egy darab játékkal végeznek tesztet???Na ne már!!Én azt mondtam olyat ahol végigmennek mindenen!!!nemár egy darab játék alapján csináljunk tesztet!!!
  • K.András
    két ugyanannyiba kerülö kártyárol van szo!!!tehát egymással kell összhasonliatni, ahogy teszik is mindenhol!!!Csak sehol nem ijrák azt hogy jobb lenne a 96 xt mint 59xt!!Nem is tud berakni tesztet látod...
  • Russ!an
    Nem hiszem, csak beleűlt egy NVIDIA LOGOBA! :)))
  • Ymdar
    Már be lett rakva (Borg), csak neked a lapozgatás bonyolult...
    DE EZT POFÁZOM FOLYAMATOSAN
  • K.András
    tesztet!!!Ne ködösits tesztet rakjál be ha nem tudsz akkor nyilván nem létezik olyan teszt amiben jobb lenne ergo nekem van igazam,és te csak a levegöbe beszélsz,ugye???Ha nem akkor lássuk végre azt a tesztet.
  • K.András
    tesztet!!!Ne ködösits tesztet rakjál be ,ha nem tudsz akkor nyilván nem létezik olyan teszt amiben jobb lenne ergo nekem van igazam,és te csak a levegöbe beszélsz,ugye???Ha nem akkor lássuk végre azt a tesztet.