156
A CNN szerint tegnap este elpaták a diktátort
-
#107 Két óvodás talál egy cicát:
-Kisszisza, kisszisza!
Mire a másik:
- Nem igaz, hogy nem tudod kimondani a matka nevét ...
:) -
#106 PÓKEMBEJ!!! -
#105 -Elakpták szaddam husszeint?
-Hátulról élesben?
-najó ez gyenge volt-- :D -
#104 szegény :D -
#103 HEhe ez továbbra is fenntartja a mondást hogy behind every gr8 man there is a gr8 woman :D -
#102 hurrá hurrrá [tapsvihar] -
#101 Ha jól tudom az asszony volt ... :) -
#100 Szerintem nem ott élt. De mivel átkutatták a "tanyát", ahol bujkált, így oda huzott le. Kb., mint amikor jött 44-ben a front és 45 áprilisáig, ha jött valaki a tanya körül, huss leküldték oda a lányokat! :)
Bár ahogy kinézett, kb úgy két hónapja lehetett már ott. :) -
#99 Tisztára mint 1 rókavadászat
mondjuk ennyi vérdíjért csak idő kérdése volt mikor adja fel valamelyik embere...
-
#98 3-4 óránként vándorolt az ilyen 'lukak' között... és kaptak az amcsik 1 jó fülest, hogy hol van és melyik az a néhány amelyik várható mostanság... mindegyikhez kiküldtek 1 tonna emberkét, és meglett. -
#97 Aze' nem semmi luka volt amig bent elt. En nem ertem hogy birta ki annyi ideig? Nehez elhinni hogy nem leltek meg eddig de valami nekem buzlik :) Es most nem a labam az...
Amikor megoltek a fijait akkor megnovekedett a terorr akciok aranya. Most mi lesz? -
#96 Megviselte a sok levél amit a gyerekektől kapott. -
#95 Majmok bolygója? :))) -
#94 elég gyötört feje van :) -
#93 ..tudnak. -
#92 Félre ne érts, ez csak egy példa volt.
Hülyék mindig vannak, akik többet vállalnak, mint amit udnak. -
#91 télapó itt van hó a subája:D
-
#90 Nem vitatom, hogy elkapták, de nekem az nem bizonyíték, hogy az amerikaiak azt mondják, hogy van dns minta, hiszen én úgyse hasonlíthatom össze. Meg ugye a háború elindítását indokló dokumentumok is hamisak voltak. -
#89 a többiek még félnek hogy ez hasonmás:) amugy szvsz elkapták.. dns minta... -
#88 Szerintem nem kaptak el. En nem latom a nagy Saddamot olyan helyen bujkalni oszinten. Annyi penzel nincs hogy nem tudod elmenekulni Irak-bol. Szerintem tuti hasomasa vagy mi csak nem akarjak bevallani. -
#87 Mondtam, hogy nem kell UBB... -
#86 Híradó: Irakban emberek százai ünnepelnek...
Nevetséges. CNN-en ugyanazt a 30-40 ünneplő embert mutatják órák óta. -
#85 Ehh annyira röhejes már ez az egész... Peersze az amerikaiak csak a nép szabadságért mentek oda hisz ők a nagy felszabadítók. Most meg persze hősök is hiszen elfogták a nagy diktátort. Mi meg nyalunk nekik 1000L. Undorító... -
#84 ja, meg tudod a TV ilyenkor szereti elővenni az ilyen dolgokat (sztem felső nyomásra) hogy eltussolják azt, hogy SZÜKSÉG lenne egy ekkora néplavórra normális mentőrendszerre, és viharjelzésre... -
#83 de ŐK nem azért haltak meg.
aki hülye és korlátolt, és nem használja a kötelező felszerelést, annak kevés az esélye.
a múlt heti emberkéknél VOLT felszerelés mentőmellény stb. és ha időben jelezte volna a (nem működő) rendszer a vihart (pl. nyáron 30-45 perceel előbb) bőven ki tudtak volna jönni. -
#82 A jelzések ellenére is szoktak meghalni így. Nemrég is volt egy ilyen eset a tvben.
A srác még úszni sem tudott, a csónak tartó kötelét is elkötötte, a jelzést meg nemvette időben észre -
#81 hehe...
csak EZT lehet jelezni, csak nem teszik.
a katonát meg meglőhetik, de ezt ő TUDJA.
ne vonjunk má' párhuzamot, ha nincs -
#80 jó most lelőtted...nem tudom már magamban tartani...Gyurcsány Ferike volt,őt plasztikázták át! -
#79 A bejelentés: Ladies and Gentlemans! We Got Him! -
#78 Na igen! De Bin Laden még mindig szabadon kószál... -
#77 Nemondmá, úgyis tudjuk mindannyian, hogy Gyurcsány Ferike volt:) -
#76 Ez nem így van, egyáltalán. -
#75 ja mondjuk azok mindíg túldramatizálják a dolgokat,színesítgetik,stb...Nézzetek M1,M2,Duna TV,HírTV,CNN...ha híradót akartok...A TV2,RTL Klub azok télleg loálok... -
#74 jó most mindnekit fell lehet sorolni,,,Málykül Dzsekszont,vagy Orbi Viktor bácsit is...stb.. -
#73 Jo,de azért ez sem csak úgy egy hétvégi piknik volt...aki tudja a történelmet az azért ismeri valamennyire Saddam bácsit,és csínytevéseit---és sokan mondták hogy ért neki egy ilyesmi buli mint ami állítólag történt...az irakiakra visszatérve...igen és lehet is őket sajnálni ,mert ami eddig történt az nem az ő hibájuk hanem tudjuk kié--- -
#72 kár hogy a "betolakodók" többet tesznek értük, mint a bennszülöttek.... -
#71 Lehet, hogy Harrison Ford a "Szökevény"-ből? :)
-
#70 Ez mondjuk igaz, nem is a katonákat sajnálom én pl. hanem az irakiakat, mert ők a hazájukat védig a betolakodók ellen. -
#69 lehet,kitudja...sőt egyenesen Bush-t... -
ShaiHulud #68 tan a mikulast?:)