Elkapták Saddam Husseint?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Aze' nem semmi luka volt amig bent elt. En nem ertem hogy birta ki annyi ideig? Nehez elhinni hogy nem leltek meg eddig de valami nekem buzlik 😊 Es most nem a labam az...
Amikor megoltek a fijait akkor megnovekedett a terorr akciok aranya. Most mi lesz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
Megviselte a sok levél amit a gyerekektõl kapott.

V9ykn8_TZL0

Balo
Majmok bolygója? 😊))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

FtranX
elég gyötört feje van 😊

Aramir
..tudnak.

Aramir
Félre ne érts, ez csak egy példa volt.
Hülyék mindig vannak, akik többet vállalnak, mint amit udnak.

Davidus
télapó itt van hó a subája😄

V9ykn8_TZL0

Pempő
Nem vitatom, hogy elkapták, de nekem az nem bizonyíték, hogy az amerikaiak azt mondják, hogy van dns minta, hiszen én úgyse hasonlíthatom össze. Meg ugye a háború elindítását indokló dokumentumok is hamisak voltak.

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
a többiek még félnek hogy ez hasonmás😊 amugy szvsz elkapták.. dns minta...
Sephi
Szerintem nem kaptak el. En nem latom a nagy Saddamot olyan helyen bujkalni oszinten. Annyi penzel nincs hogy nem tudod elmenekulni Irak-bol. Szerintem tuti hasomasa vagy mi csak nem akarjak bevallani.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pempő
Mondtam, hogy nem kell UBB...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Híradó: Irakban emberek százai ünnepelnek...
Nevetséges. CNN-en ugyanazt a 30-40 ünneplõ embert mutatják órák óta.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Eye-scream
Ehh annyira röhejes már ez az egész... Peersze az amerikaiak csak a nép szabadságért mentek oda hisz õk a nagy felszabadítók. Most meg persze hõsök is hiszen elfogták a nagy diktátort. Mi meg nyalunk nekik 1000L. Undorító...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Frank99
ja, meg tudod a TV ilyenkor szereti elõvenni az ilyen dolgokat (sztem felsõ nyomásra) hogy eltussolják azt, hogy SZÜKSÉG lenne egy ekkora néplavórra normális mentõrendszerre, és viharjelzésre...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
de ÕK nem azért haltak meg.

aki hülye és korlátolt, és nem használja a kötelezõ felszerelést, annak kevés az esélye.

a múlt heti emberkéknél VOLT felszerelés mentõmellény stb. és ha idõben jelezte volna a (nem mûködõ) rendszer a vihart (pl. nyáron 30-45 perceel elõbb) bõven ki tudtak volna jönni.

Aramir
A jelzések ellenére is szoktak meghalni így. Nemrég is volt egy ilyen eset a tvben.
A srác még úszni sem tudott, a csónak tartó kötelét is elkötötte, a jelzést meg nemvette idõben észre

Frank99
hehe...
csak EZT lehet jelezni, csak nem teszik.

a katonát meg meglõhetik, de ezt õ TUDJA.

ne vonjunk má' párhuzamot, ha nincs

DJ Skyline
jó most lelõtted...nem tudom már magamban tartani...Gyurcsány Ferike volt,õt plasztikázták át!

cSuwwi
A bejelentés: Ladies and Gentlemans! We Got Him!

shit happens

Sub
Na igen! De Bin Laden még mindig szabadon kószál...

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Taranov
Nemondmá, úgyis tudjuk mindannyian, hogy Gyurcsány Ferike volt😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez nem így van, egyáltalán.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
ja mondjuk azok mindíg túldramatizálják a dolgokat,színesítgetik,stb...Nézzetek M1,M2,Duna TV,HírTV,CNN...ha híradót akartok...A TV2,RTL Klub azok télleg loálok...

DJ Skyline
jó most mindnekit fell lehet sorolni,,,Málykül Dzsekszont,vagy Orbi Viktor bácsit is...stb..

DJ Skyline
Jo,de azért ez sem csak úgy egy hétvégi piknik volt...aki tudja a történelmet az azért ismeri valamennyire Saddam bácsit,és csínytevéseit---és sokan mondták hogy ért neki egy ilyesmi buli mint ami állítólag történt...az irakiakra visszatérve...igen és lehet is õket sajnálni ,mert ami eddig történt az nem az õ hibájuk hanem tudjuk kié---

FREAK
kár hogy a "betolakodók" többet tesznek értük, mint a bennszülöttek....

Riszpekk

a.carkey
Lehet, hogy Harrison Ford a "Szökevény"-bõl? 😊

A medve nem játék.

Taranov
Ez mondjuk igaz, nem is a katonákat sajnálom én pl. hanem az irakiakat, mert õk a hazájukat védig a betolakodók ellen.

DJ Skyline
lehet,kitudja...sõt egyenesen Bush-t...

tan a mikulast?😊

DJ Skyline
vágom hoy vicc...azt is lehetmondani hogy qrvára átplasztikáztak valakit Saddam bácsivá...

jovan csak vicc😊 nah meg egy kis konsiparacios otlet😊

DJ Skyline
ugyanmár....

DJ Skyline
kicsit mentek csak biztosra ezzel..
de csak tényleg egy kicsit..

es mi van ha csak egy klon ?😄

a.carkey
600 ernyõs kapta el! 😊 600! Durva. Biztosra mentek. Szerintem õ is unta már. Megkönnyebbült. Így tán még mártír is lehet, ha kinyírják, mint Csau Csaut ... 😊

A medve nem játék.

DJ Skyline

Kata
DNS-vizsgálattal is megerõsítették személyazonosságát.

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
"A háborúban meg néha lõnek, ez van!!!"

A Balatonon meg néha fúj a szél, ez van 😛

Riszpekk

a.carkey
JA!

A srác sem minimálbérért ment oda ... Mellesleg sajnálom, de ez van. Háborús övezetbe csak akkor menjen az ember, ha azt is tudja, hogy megölhetik. Nekem egy haverom purcant ki Boszniában. Fotós volt. Széttépte egy aknavetõ gránát egy nappal azután, hogy a barátnõjét - egy spanyol csajt - kilõtte egy orvlövész ... 😞 Ez van ...

A medve nem játék.

Tikal
nem is sirnak, látod haza sem akarnak jönni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát én is inkább kimennék 8-szoros fizetésért, minthogy itthon maradjak...

War. War never changes.

Frank99
leszarom.
a Balatonon múlt héten 3 ember halt meg.
NEKIK nem kellett volna, mert csak horgásztak, és csupa spórolásból nem megy a viharjelzõ rendszer.

A katona meg ilyen szakma.
És 500-600 eFt-ért mentek oda, úgyhogy ne sírjon nekem egyik TV sem, mert nem volt kötelezõ odamenni!
Lehetne itthon dolgozni, de ezeknek büdös volt a munka.

A háborúban meg néha lõnek, ez van!!!

traXion
rotfLoL

a.carkey
Ja.

Srác rohan a Kossuth tér felõl:
- Menstruáció! Menstruáció!
Valaki odaszól neki:
- Talán demonstráció, nem?
- Az mindegy, csak vér follyon!

😊

A medve nem játék.

Tikal
neeeeee, oda idioták járnak 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Nem én nyitottam.

Tikal
tisztára mint wolverine vagy ki az X-men-bõl

olyan mint a geprajz tanarom 😊