Elkapták Saddam Husseint?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
Inkább az arab világot kellene ! Nem?
Addig míg hülyeséget nem csinálnak! repülõgép eltérítés meg mi egymás!!!!!!!!!
Itt érdekes, hogy nagyon "szaturni" a képlet. Na jó, végülis egy
kivégzésrõl van szó... ;-)
A hír értékét a 3. ház, illetve az ura mutatja, ami a Mars, és õ a 12.
házban van...
A hír természetes jelölõje a Merkur, az meg kombuszta, és az exil SAT
hatalmában, 12. házban (hanyatló házban)...
Itt a 3. ház ura a Merkur, vagyis egyben a képlet szerinti és
természetes jelölõje is a hírnek.
A Merkur kombuszta, az exil SAT hatalmában, 9. házban (hanyatló házban)...
--------
Namármost...
Lehet, hogy hamis a hír, azaz nem is végezték ki?!
Vagy "megmenti a helyzetet" a Bika Hold (a reggeli képletben még van
távolodó trigonja a Merkurral?
Én nem értek hozzá, ezt anyám lapjáról mentettem le, de az agyanúm, hogy nem végezték ki.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
origo - felakasztották Saddam Husseint
War. War never changes.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Magyarország utálni kezdi Romániát, a Szerb-Horvát-Szlovén királyságot, Csehszlovákiát, Ausztriát. Szívesen viselne ellenük háborút, mert betettek neki korában, de mégsem teszi - kivétel az ausztriai csinbumcirkusz "népfelkelõket" -, mert nincs meg a katonai ereje hozzá. De utálja õket, mert kárt szenvedett általuk - nagy kárt - és mert a románok, szerbek, horvátok, csehszlovákok is szintén utálják õt. Ez már elég indok ugye.
Addig kell elvileg lépnie, amíg az ellen ugyanezt nem teszi - lásd I. VH és a '16-os román támadás Erdély ellen ...
Az USA esetében ue a helyzet. Az iraki olajkészletek nagyon jól jönnek az USAnak, Irak diktatúra, amely 1989 óta utálja az USA-t, amikor is ugyew kiderült, hogy F14-es gépeket adott el Iránnak az elsõ - irak-iráni - öbölháború idején és közben eladott légvédelmi berendezéseket Iraknak is.
Szadam utálja, Bush papa utálja, a fia is. Irak terrorizmus támogató országnak számít, utálja Izraelt - már ez is elég indok manapság -, szóval potenciális ellenség. Az USAnak ráadásul megvan a katonai ereje, hogy megtámadja és le is gyõzze. 😊
Kb.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
George Bush

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A South Park címû filmben, mikor Ike a haverokkal együtt megérkezik Cartman-hez és a tévében megpillantja Saddam
Hussein-t elkiáltja magát, hogy: Pókembej!
Azóta ez valahogy rámragadt és én is mikor meglátom, csak ennyit mondok. Most is, mikor elõször pillantottam meg, hogy van róla egy fórum, ez volt az elsõ hozzászólásom.
Mellesleg a filmben is jól kritizálták Saddam-ot. Ott egy vaddisznó-csorda végzett a diktátorral, a pokolban meg kegyetlenebb volt, mint a sátán. És egyfolytában csak hátulról töcskölte.
Alapmû! Aki még nem látta. feltétlenül nézze meg!
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
War. War never changes.
Gondoltam, várok egy pár reagálást míg el nem árulom, miért írtam ezt ide. Senkinek sincs ötlete, mi lehet ez??? (#106)
Aki megfejti, az a nyertes...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
-Kisszisza, kisszisza!
Mire a másik:
- Nem igaz, hogy nem tudod kimondani a matka nevét ...
😊
A medve nem játék.
-Hátulról élesben?
-najó ez gyenge volt-- 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Bár ahogy kinézett, kb úgy két hónapja lehetett már ott. 😊
A medve nem játék.
mondjuk ennyi vérdíjért csak idõ kérdése volt mikor adja fel valamelyik embere...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.