Garfield A Film

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Már amcsiknál nyomatják a 2. részt!Már lehet is tölteni CAM-os verziót!

Aki már látta irjon róla pár sort!

Next PC upgrade: 2022

Serpa
Bandee1987
Ja, hát õszintén szólva én sem voltam elájulva a filmtõl. Többet vártam. Több pojént. És mellesleg jobb pojénokat.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

magus
nem

Jó a film? Érdemes megnézni?

Csacsi
Bocsi, hogy csak most írok, de nem oldódott meg ezzel sem a problem. Aért köszi a helpet...ha esetleg vkinek van más ötlete szívesen várom. Akár privibe is, hogy ne legyen nagyon off.

Elõre is köszi, és bocsi az offért.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Serpa
másikat törölheted.

Serpa
Csacsi
Letöltöttem, de nincs benne semmilyen exe file. Hogy telepítsem?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Serpa
Xvid 1.0.1
ezt rakd fel, ha nem tudod hanyas verzió van fenn.

tuti, hogy a legújabb xvid kodek van fent?
Sephi
Tudom hogy erzel... en is inkabb BF1942-znek 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
és igaza van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csacsi
egyszerûen leáll szabálytalan mûvelettel. És mondom eddig két film ilyen. az egyik ez, a másik meg a dirtí dancing 2 xvides verzója.

És mindekttõt Kedvesem akarja nézni, és azt mondja, hogy direkt csinálom 😊)

ac3 codec fennvan? mondjuk úgy tudom az csak a hangért felelõs, tehát a képnek mennie kéne

Csacsi
Nekem ha elindítom, akkor leáll a windows media player. és van egy másik film, aminél szintén leáll. Mit tehetnék?

Van fent xvid nem tom hányas. Legújabb divx (5.1.1), és mégsem játsza le. Nincs vkkinek vmi ötlete?

wizy
ja nincs, csak forditás alatt

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
a feliratok.hu-n asszem van

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

nincs még seholsem felirat hozzá? 😞

Sephi
Sokimndenre lett volna penz. A nagy fenet. Amikor kicsi voltam mindig is egy Garfieldos muvirol almodoztam. Hat megkaptam 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
biztos nem volt már pénz azt is animáltatni 😊

The Hedgehog
ez az! épp ezt hiányolom! mertha az lenne akkor bokáig érne a nyelve 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ezt nem is írta
Punkerwork
a kutya nem animáció

The Hedgehog
Nézegettem a trailereket és jónak, kellõen fanyarnak, "garfildosnak" ígérkezik a film. Csak egy valami nem jött be! Ubul (Odie) nem éppen az a képregényben is megismert fajta kutyus (bár nem is hiszem, hogy van olyasmi eb 😄 ). De ha már kéznél volt a számítógépanimáció...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

😊) hát dvdripet nem fogsz letölteni a filmbõl, max egy xvid-del kódolt ts-t, az nfo szerint 5.1-es hanggal. és bizony ennek nincs ahhoz köze, hogy van e magyar szinkron a filmhez
Csacsi
És annak mi köze van ahhoz, hogy van-e hozzá magyar szikron. ne legyél már ennyire segg.

Te vagy a LOL.

Matthewpamer
ahoz képest már letölthetõ 5.1-es dvd rippel...

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

szerintem nem rontották el. gyerekfilmnek készült, ugyannak a rétegnek, mint a scooby doo.

till attila gáz, de nem gázabb, mint gergely 'emmanuelle' róbert van helsing magyar hangjaként😊
😊) ez lol, szerintem tök vicces lenne, ha egy olyan film, ami magyarországon csak augusztus végén fog moziba kerülni már letölthetõ szinkronnal rendelkezne😊))
Matthewpamer
szinkront honnét lehetne hozzá letölteni?mert nekem sajna csak angolul van mg!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nekem sokkal jobban bejön a rajzfilmekben lévõ magyarhangja.
Sephi
Te jo Isten....

Magyarul?
Dc-ét honnan szerezhetek?
a.carkey
Till Attila. Na. Szóval az a féreg lesz Garfield hangja. Szerintem: No Comment!

A medve nem játék.

a.carkey
Itthon a magyar szinkront nagyon elcseszték. A moziban a trailerje alatt mondták, de nem ugrik be a neve ...

A medve nem játék.

Sephi
Es erosen el is rontottak!

sztm ez az a film amit csak elrontani lehet

Punker
Garfield Karácsonya tuti fenn van dc-n tegnap láttam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Matthewpamer
na letöltöttem..érdekse film )

Keresem az alábbi Garfield rajzfimeket:
Garfield karácsonya
Garfield a természet lágy ölén
Mégy egyet amiben Garfield megtalálja a rokonait
angolul a címe Garfield on the town.

Magyarul szeretném õket.
Bármilyen formátumban jó (VHS, DVD, VCD, SVCD stb.).
e-mail címem: [email protected]
Szívesem megvenném õket, de a csere is szba jöhet.
A részleteket e-mailben megbeszéljük.
ja, most látom, hogy már értékeltem, affene, a múltkor 5, most már csak 4, lehet, hogy nem is lett olyan jó?😊
ja, a cartel-féle ts reencode, jogos (gyorsan csekkoltam a sample-t). sajnos az xvid-re állandóan beképzelem a dvdripet😊) mindegy, a ts-t megnéztem, a film annyira nem sz*r, mint a scooby, de persze szigorúan ez is 10 éven aluliaknak! 4/10
Bandee1987
winnie: Van xvides változat, menj fel a seven wrz-re, ott megtalálod. Franciáktól átvett, de angol nyelvû, csak sajnos akadozik egy picit a kép.

sephi: Nermal benne van, ubul egy kis vékony hülye kutya, a többirõl még nemtok, mert nem néztem végig, és addig nem is akarom, amig nem jön ki felirat hozzá, mert olyan szinten még nem vágom az angolt, hogy garfield(azaz bill murray) pörgõs beszédét megérteném rendesen...

Sephi
Par kerdes ....

Nermal benen volt?
Hogy nezett ki Ubul? Nagyon hulyen?
A story az jo volt?
Voltak benne pokok , halak es postas?
Es a szomszednenik?😊)
Mici volt benne?

xvid 5.1 lol - egyelõre csak ts van a filmbõl, közepes minõségû. a film amerikában korrekt módon nyitott 20M felett, és annyira nem lett szerintem rossz, mint anno a scooby doo. bill murray nagyon fasza hangként, a film meg aranyosan ütõdött, legyen 5/10, kár, hogy nálunk till attila fogja adni a hangot...
Bandee1987
No, elõhoztam a topicot, hisz ha jól tudom amerikában ezen a héten van a premier....de ez mit sem ér, hisz már láttam 1-2 warez oldalon egy xvid-es 5.1-es változatot, biztos kilopott valaki 1 filmtekercset a stúdióból 😊

Punker
ja õ is jó lenne

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Waterhorse
Nekem tetszettek a rajzfilmek is. Volt egy kirándulós rész, amikor mind beparáztak az éjjel, meg a hálaadási, azok különösen jók. Szerintem dc-n még megtalálhatóak ilyen rajzfilmek, mindjárt + is nézem.

Újjab ötletem támadt, a tökéletes ember John szerepére, ezt még nem dudta eddig senki überelni: David Schwimmer. Azt, hogy miért szvsz mondanom sem kell.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Jano
Már a régi rajzfilmek is rettentõ gyengék voltak, ez a film szerintem még azokat is alul fogja múlni. Sajnos!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Oldal 1 / 2Következő →