80
Szal...
-
Chekoty #40 Keresem az alábbi Garfield rajzfimeket:
Garfield karácsonya
Garfield a természet lágy ölén
Mégy egyet amiben Garfield megtalálja a rokonait
angolul a címe Garfield on the town.
Magyarul szeretném őket.
Bármilyen formátumban jó (VHS, DVD, VCD, SVCD stb.).
e-mail címem: [email protected]
Szívesem megvenném őket, de a csere is szba jöhet.
A részleteket e-mailben megbeszéljük. -
winnie #39 ja, most látom, hogy már értékeltem, affene, a múltkor 5, most már csak 4, lehet, hogy nem is lett olyan jó?:) -
winnie #38 ja, a cartel-féle ts reencode, jogos (gyorsan csekkoltam a sample-t). sajnos az xvid-re állandóan beképzelem a dvdripet:)) mindegy, a ts-t megnéztem, a film annyira nem sz*r, mint a scooby, de persze szigorúan ez is 10 éven aluliaknak! 4/10 -
#37 winnie: Van xvides változat, menj fel a seven wrz-re, ott megtalálod. Franciáktól átvett, de angol nyelvű, csak sajnos akadozik egy picit a kép.
sephi: Nermal benne van, ubul egy kis vékony hülye kutya, a többiről még nemtok, mert nem néztem végig, és addig nem is akarom, amig nem jön ki felirat hozzá, mert olyan szinten még nem vágom az angolt, hogy garfield(azaz bill murray) pörgős beszédét megérteném rendesen... -
#36 Par kerdes ....
Nermal benen volt?
Hogy nezett ki Ubul? Nagyon hulyen?
A story az jo volt?
Voltak benne pokok , halak es postas?
Es a szomszednenik?:))
Mici volt benne? -
winnie #35 xvid 5.1 lol - egyelőre csak ts van a filmből, közepes minőségű. a film amerikában korrekt módon nyitott 20M felett, és annyira nem lett szerintem rossz, mint anno a scooby doo. bill murray nagyon fasza hangként, a film meg aranyosan ütődött, legyen 5/10, kár, hogy nálunk till attila fogja adni a hangot... -
#34 No, előhoztam a topicot, hisz ha jól tudom amerikában ezen a héten van a premier....de ez mit sem ér, hisz már láttam 1-2 warez oldalon egy xvid-es 5.1-es változatot, biztos kilopott valaki 1 filmtekercset a stúdióból :) -
#33 ja ő is jó lenne -
#32 Nekem tetszettek a rajzfilmek is. Volt egy kirándulós rész, amikor mind beparáztak az éjjel, meg a hálaadási, azok különösen jók. Szerintem dc-n még megtalálhatóak ilyen rajzfilmek, mindjárt + is nézem.
Újjab ötletem támadt, a tökéletes ember John szerepére, ezt még nem dudta eddig senki überelni: David Schwimmer. Azt, hogy miért szvsz mondanom sem kell. -
#31 Már a régi rajzfilmek is rettentő gyengék voltak, ez a film szerintem még azokat is alul fogja múlni. Sajnos! -
#30 Vagy esetleg a Joshua Jackson (Aki nem tudná ki az a Dawsons creekben a Pacey nevű csavargó kölök). Neki vannak olyan réveteg állandóan aludni akaró szemei mint a Johnnak... Nem idétlen balfék kell hanem pancser balfék:) -
#29 Abból amit a trailer-ből láttam, nem is tűnik olyannak john figurája. Talán ha inkább Garfield szinkronhangját szerződteték volna Jon szerepére. Bill Murray jól el tudta volna játszani, igaz a korából kifolyolag 15 évvel ezelőtt lett volna alkalmas a szerepre.
Ha fiatal srácot kéne keresnem én el tudnám képzelni Jason Biggs-et is erre a szerepre, ő a Pitékbe is elég szerencsétlen figurát alakított, vagy nagyon jó lett volna a szerepre pl. Ben Stiller, ő is feltünt már balfék szerepben. -
#28 június 11 -
#27 mikó jelenik meg? -
#26 -
#25 Szerintem tuti nem fogja viaszdni a muvi maga Jon unott es luzer szemelyiseget. -
#24 Na azért az első két Batman film az zsiráf! -
#23 "He is Lazy! Get it Garfield!... Get it John!
:))) -
#22 Ez király lessz nagyon várom! -
Kroki #21 Nem Garfield a városban? De vetítették Garfield kilenc életét is, ami nem is igazán az a flegma Garfi :) -
Chekoty #20 A m1 pár éve vetített pár Garfield rajzfilmet, az egyiknek ez a címe angolul:
Garfield on the Town.
Megtudnátok mondani mi volt magyarul? -
#19 Lásd: Cats and Dogs :) -
#18 jó bringa -
#17 En most olvasok kb 60 kepregenyt ujra es mar alig varom a filmet de szerintem mesze nem lesz olyan jo...
En nem tudom elkezpelni hogyan lehet errol filmet csinalni... -
#16 Új trailer található a film oldalán :
http://www.apple.com/trailers/fox/garfield/trailer/index.html -
2 ilyen szereplővel csak jó film lehet -
#14 Jim Carrey túl impulzív Jon figurájára.... Túl sokat Grimaszol... Viszont Jon egy ugyanolyan unalmas fazon... aki a tanyáról bejött a városba:))) -
#13 En nem tudom. Ha mar ugye Garfield-ot rendesen megcsinaltak akkor Ubul-t miert nem lehetett?
Tudtatok hogy eredetileg Jim Carrey kellet volna legyen Jon ?:)))) -
#12 Teljesen osztom a véleményedet...Amugy ha június 25-én mutatják be az amerikai mozikban, akkor remélem, hogy augusztusban már mi is élvezhetjük...Amugy szerintetek ki legyen garfield magyar szinkronhangja. Sztem az, aki a rajzfilmekben is volt a magyar szinkronhang, csak nem jut eszembe a neve... -
#11 A film pedig a trailer alapján jó lesz:))) -
#10 Szerintem Garfield ütősségét pedig nem a poénok adták, hanem az egész lénye a macskának amik adták magát a poént. A lusta cinikus hozzáállás. Semmi más... Bár ez a saját véleményem. -
Szerintem thök jo film lesz, igaz, hogy ubul nem hasonlit a képernyőbeli mására, azért én tuti, hogy meg fogom nézni a filmet -
#8 az összes képregény adaptáció az -
#7 szentem is szar. ubul nem is hasonlít önmagára. -
#6 Izé..Egyet=egyetértek... -
#5 Egyet, szvsz Garfield "erejét" mindig a rövid, képregénysorokba ágyazott fantasztikus poénok adták. Még az anno vetített rajzfilmsorozat sem volt túl nagy szám.... Garfield maradjon meg inkább a képregények területén, mert ott viszont nagyon ütős...:) -
#4 Pff ez igen gyenge film lesz szvsz... -
#3 A hardwireden keress rá.
Szerintem meg szégyen ez a film. -
#2 Valami címet írhatnál, hogy hol van a trailer! -
#1 Nekem Garfield volt az egyik kedvenc kepregeny szereplom es most mutattak meg egy trailert a haverok hogy keszul film rola :) Bill Murray lesz a Garfield hangja es jaccik a filmben Jeniffer Love Hewitt:)
Az ami nem teccet hogy Ubul-t nem csinaltak meg ugy ahogy Garfieldot hanem ot egy igazi kutya szemelyesiti meg , teny ami szopik.
De sztm jo film lesz :)