Garfield A Film

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Vagy esetleg a Joshua Jackson (Aki nem tudná ki az a Dawsons creekben a Pacey nevû csavargó kölök). Neki vannak olyan réveteg állandóan aludni akaró szemei mint a Johnnak... Nem idétlen balfék kell hanem pancser balfék😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Waterhorse
Abból amit a trailer-bõl láttam, nem is tûnik olyannak john figurája. Talán ha inkább Garfield szinkronhangját szerzõdteték volna Jon szerepére. Bill Murray jól el tudta volna játszani, igaz a korából kifolyolag 15 évvel ezelõtt lett volna alkalmas a szerepre.
Ha fiatal srácot kéne keresnem én el tudnám képzelni Jason Biggs-et is erre a szerepre, õ a Pitékbe is elég szerencsétlen figurát alakított, vagy nagyon jó lett volna a szerepre pl. Ben Stiller, õ is feltünt már balfék szerepben.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Punker
június 11

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Matthewpamer
mikó jelenik meg?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Szerintem tuti nem fogja viaszdni a muvi maga Jon unott es luzer szemelyiseget.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Na azért az elsõ két Batman film az zsiráf!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Adam5
"He is Lazy! Get it Garfield!... Get it John!
😊))

Adam5
Ez király lessz nagyon várom!

Nem Garfield a városban? De vetítették Garfield kilenc életét is, ami nem is igazán az a flegma Garfi 😊
A m1 pár éve vetített pár Garfield rajzfilmet, az egyiknek ez a címe angolul:
Garfield on the Town.
Megtudnátok mondani mi volt magyarul?
PREMIERE1
Lásd: Cats and Dogs 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

zaki
jó bringa

Sephi
En most olvasok kb 60 kepregenyt ujra es mar alig varom a filmet de szerintem mesze nem lesz olyan jo...

En nem tudom elkezpelni hogyan lehet errol filmet csinalni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandee1987
Új trailer található a film oldalán :
http://www.apple.com/trailers/fox/garfield/trailer/index.html

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker

2 ilyen szereplõvel csak jó film lehet

Bucser
Jim Carrey túl impulzív Jon figurájára.... Túl sokat Grimaszol... Viszont Jon egy ugyanolyan unalmas fazon... aki a tanyáról bejött a városba😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
En nem tudom. Ha mar ugye Garfield-ot rendesen megcsinaltak akkor Ubul-t miert nem lehetett?

Tudtatok hogy eredetileg Jim Carrey kellet volna legyen Jon ?😊)))

Bandee1987
Teljesen osztom a véleményedet...Amugy ha június 25-én mutatják be az amerikai mozikban, akkor remélem, hogy augusztusban már mi is élvezhetjük...Amugy szerintetek ki legyen garfield magyar szinkronhangja. Sztem az, aki a rajzfilmekben is volt a magyar szinkronhang, csak nem jut eszembe a neve...

Bucser
A film pedig a trailer alapján jó lesz😊))

Bucser
Szerintem Garfield ütõsségét pedig nem a poénok adták, hanem az egész lénye a macskának amik adták magát a poént. A lusta cinikus hozzáállás. Semmi más... Bár ez a saját véleményem.

Bandee1987

Szerintem thök jo film lesz, igaz, hogy ubul nem hasonlit a képernyõbeli mására, azért én tuti, hogy meg fogom nézni a filmet

zaki
az összes képregény adaptáció az

Gladiator
szentem is szar. ubul nem is hasonlít önmagára.

Eye-scream
Izé..Egyet=egyetértek...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Egyet, szvsz Garfield "erejét" mindig a rövid, képregénysorokba ágyazott fantasztikus poénok adták. Még az anno vetített rajzfilmsorozat sem volt túl nagy szám.... Garfield maradjon meg inkább a képregények területén, mert ott viszont nagyon ütõs...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lacc
Pff ez igen gyenge film lesz szvsz...
Hmuda
A hardwireden keress rá.

Szerintem meg szégyen ez a film.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Munch
Valami címet írhatnál, hogy hol van a trailer!

Sephi
Nekem Garfield volt az egyik kedvenc kepregeny szereplom es most mutattak meg egy trailert a haverok hogy keszul film rola 😊 Bill Murray lesz a Garfield hangja es jaccik a filmben Jeniffer Love Hewitt😊

Az ami nem teccet hogy Ubul-t nem csinaltak meg ugy ahogy Garfieldot hanem ot egy igazi kutya szemelyesiti meg , teny ami szopik.

De sztm jo film lesz 😊

← ElőzőOldal 2 / 2