80
Szal...
-
#80 Már amcsiknál nyomatják a 2. részt!Már lehet is tölteni CAM-os verziót!
Aki már látta irjon róla pár sort! -
#79 Garfield visszatér ... -
#78 Ja, hát őszintén szólva én sem voltam elájulva a filmtől. Többet vártam. Több pojént. És mellesleg jobb pojénokat. -
#77 nem -
Roll #76 Jó a film? Érdemes megnézni? -
#75 Bocsi, hogy csak most írok, de nem oldódott meg ezzel sem a problem. Aért köszi a helpet...ha esetleg vkinek van más ötlete szívesen várom. Akár privibe is, hogy ne legyen nagyon off.
Előre is köszi, és bocsi az offért.
-
#74 másikat törölheted. -
#73 itt az Xvid 1.0.1. exe. -
#72 Letöltöttem, de nincs benne semmilyen exe file. Hogy telepítsem? -
#71 Xvid 1.0.1
ezt rakd fel, ha nem tudod hanyas verzió van fenn. -
winnie #70 tuti, hogy a legújabb xvid kodek van fent? -
#69 Tudom hogy erzel... en is inkabb BF1942-znek :))) -
#68 és igaza van? -
#67 egyszerűen leáll szabálytalan művelettel. És mondom eddig két film ilyen. az egyik ez, a másik meg a dirtí dancing 2 xvides verzója.
És mindekttőt Kedvesem akarja nézni, és azt mondja, hogy direkt csinálom :))
-
OPM #66 ac3 codec fennvan? mondjuk úgy tudom az csak a hangért felelős, tehát a képnek mennie kéne -
#65 Nekem ha elindítom, akkor leáll a windows media player. és van egy másik film, aminél szintén leáll. Mit tehetnék?
Van fent xvid nem tom hányas. Legújabb divx (5.1.1), és mégsem játsza le. Nincs vkkinek vmi ötlete?
-
#64 ja nincs, csak forditás alatt -
#63 a feliratok.hu-n asszem van -
OPM #62 nincs még seholsem felirat hozzá? :( -
#61 Sokimndenre lett volna penz. A nagy fenet. Amikor kicsi voltam mindig is egy Garfieldos muvirol almodoztam. Hat megkaptam :) -
#60 biztos nem volt már pénz azt is animáltatni :) -
#59 ez az! épp ezt hiányolom! mertha az lenne akkor bokáig érne a nyelve :) -
winnie #58 ezt nem is írta -
#57 a kutya nem animáció -
#56 Nézegettem a trailereket és jónak, kellően fanyarnak, "garfildosnak" ígérkezik a film. Csak egy valami nem jött be! Ubul (Odie) nem éppen az a képregényben is megismert fajta kutyus (bár nem is hiszem, hogy van olyasmi eb :D ). De ha már kéznél volt a számítógépanimáció... -
winnie #55 :)) hát dvdripet nem fogsz letölteni a filmből, max egy xvid-del kódolt ts-t, az nfo szerint 5.1-es hanggal. és bizony ennek nincs ahhoz köze, hogy van e magyar szinkron a filmhez -
#54 És annak mi köze van ahhoz, hogy van-e hozzá magyar szikron. ne legyél már ennyire segg.
Te vagy a LOL. -
#53 ahoz képest már letölthető 5.1-es dvd rippel... -
winnie #52 szerintem nem rontották el. gyerekfilmnek készült, ugyannak a rétegnek, mint a scooby doo.
till attila gáz, de nem gázabb, mint gergely 'emmanuelle' róbert van helsing magyar hangjaként:) -
winnie #51 :)) ez lol, szerintem tök vicces lenne, ha egy olyan film, ami magyarországon csak augusztus végén fog moziba kerülni már letölthető szinkronnal rendelkezne:))) -
#50 szinkront honnét lehetne hozzá letölteni?mert nekem sajna csak angolul van mg! -
Chekoty #49 Nekem sokkal jobban bejön a rajzfilmekben lévő magyarhangja. -
#48 Te jo Isten.... -
Chekoty #47 Magyarul?
Dc-ét honnan szerezhetek? -
#46 Till Attila. Na. Szóval az a féreg lesz Garfield hangja. Szerintem: No Comment! -
#45 Itthon a magyar szinkront nagyon elcseszték. A moziban a trailerje alatt mondták, de nem ugrik be a neve ... -
#44 Es erosen el is rontottak! -
Cat #43 sztm ez az a film amit csak elrontani lehet -
#42 Garfield Karácsonya tuti fenn van dc-n tegnap láttam -
#41 na letöltöttem..érdekse film )