Üzemanyagcellás PDA-k a Hitachitól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeszteloPontHu
Abban mi a kényelmetlen? Kiveszem az üres patront, és beteszem az újat. Kb. 1 perc.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

+ha

Majd a konektorból metanol folyik... Ugyanolyan kényelmetlen megoldás ez, mint a festékpatronos printerek.

TeszteloPontHu
Mit lehet kidobni?
Ezt is fel lehet tölteni, mintha egy gázöngyújtót töltenél fel újra.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Lazarus
Nálunk igen
"Ha újratöltöd az aksit, az meg ingyen van"
nálatok ingyen van az áram?

Darth Sith
érdekes. de én sztem maradokaz aksinál, mert simán feltöltöm és kész. de ezt lehet kidobni..

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Lacc
És mi van ha letelik a 6-8 óra? El kell dobni? Vagy után kell tölteni valahol?
gz8
Majd ha okosabb leszel, megérted!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

EGy dolgot nem értek ebben. Hogyan szabályozzák, hogy mikor termel áramot ? Nem kap oxigén ? Mert ha beindul a kémia akkor az termel, de minek ha nem használom a gépet ?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.