1034
Aliens vs. Predator film!
  • Adam5
    mediaplayer így is lejátsza a filmet csak a feliratot nem. vagy ha imaget mountolok és azt inditom media playerrel akkor megy a felirat is?
  • Adam5
    ne az oroszlánt és a kígyót hasónlisd hanem ember és oroszlán.
  • CSOCSO
    nem de mivel egyiksem biblia igy az tortenik amit kitalal a rendezo.. persze a hulyeseg keretein belul:) de pl az hogy 1 alien kinyir 2 predit (az elso nem volt csata csak szetcsapta hatulrol)
    a masodik volt szemtol szemben...
    ha jol emlekszem landzsat nem dobott vagy ha dobott sem talalt, a karmok meg leegtek.. normalis hogy miert.. bar elvileg azoknak aliensavalloknak kene lenni.. nem? de lehet hogy a vilagon nincs olyan anyag ami alien sav allo (kiveve magat az alien boret..)[ de a predi pancelja, fegyvere pont abbol keszult nem?]
    [[uberkomoly hogy az egesz ugy megvan csavarva hogy lol - marmint hogy mindig van egy DE!!!...]
    szal nemtom miert fura ha egy gyengebb de gyorsabb allat legyoz egy masik nehezebb, lomhabb erosebb allatot.. ez az elo vilagban is igy van... lehet az oroszlan uberbrutal gyilkos allatt.. karmok, fogak stb.. de jon egy pici kigyo es csak egyszer kell az oroszlanhoz fernie.. es akkor annyi neki.. szal maradjunk annyiba az AVP vitaban hogy az gyoz aki elobb "ut" sikeresen
  • Adam5
    nincs dvd íróm szal akkor marad az image.
    imaget mivel csináljak? mert eddig csak cdről csináltam. (sry a loserségért de nem nagyon vagyok jártas)
  • Gnome
    ááh báz...megint túl hamar küldte el...szal vagy írd ki dvdre(egyértelmű)..vagy csinálj image filet és mountold daemonnal azután mediaplayer lejátsza..
  • Gnome
    ez DVD
  • Adam5
    milyen progival nyissam meg ha igy töltötte le egy discet? csak mert media playerrel meg tudtam nyitni a 700mb körülit és el is tudom inditani a lejátszást de felirat az nincs, de a weblap meg írta hogy van magyar felirat szal gondolom vmi dvd lejátszó progi kéne vagy nemtom. tudtok ilyen progit?
  • Adam5
    ok thx
  • Punkerwork
    hozzá kell még tenni hogy ezek a verziók még nem az igazi DVD-ből vannak tömörítve mert az még nem jelent meg.
  • Smuge
    :))) Jovanna bocsi. Amugy ahogy mondod DVD-R lemezre kilehet irni és az azt lejátszani képes lejátszon megnézni:)
  • Punkerwork
    na jó ez akkora baromság hogy törlöm
  • Adam5
  • Punkerwork
    erre inkább nem mondok semmit
  • Adam5
    ha egy oldalon az van írva hogy DVD-R akkor azt mit jelent?

lehet írni ki és asztali dvd lejátszóban megnézni?
  • Adam5
    hmm most nézem a mozikban már megy szinkronosan. akkor valahol már fent kéne lennie.
  • Adam5
    van már szinkronosan? mert nézelődök a nem legális lapokon de csak feliratosan találom eggyenlőre.
  • Adam5
    Jó ez az Avp2 neten csak az a baj hogy ha alienek is vannak a serveren akkor nem lehet hálóval vadászni :P
  • Gandibá
    És a film az biblia? :P
  • Adam5
    AvP2 játék.
  • CSOCSO
    ??
  • Adam5
    ezekben a pillanatokban ér véget az avp2 update :)

Predator forever!
  • ShaiHulud
    1. az nem lezer hanem plasma:) 2. az osszes alien a kiralynon kivul drone volt. 3.ahoz hogy a kis szar "feregalien" kifejlodjon veglegesse ahoz nem eleg felora akarhogy is nezzuk. azon kivul predatornak 4 latasa van:) 1 ami a sima :) 3 amit a maszk ad , kek a holatas, piros az alien latas, zold a "high-tech" latas.

plusz erdekes hogy a kint maradt emberek ellen milyen jol szervezett volt a predator csapat de bent benaztak. az a velemenyem hogy a rendezo erosen Alien fan ahogy te is:) ezert gyengitette le az alienek ellen a predatorokat...mert valojaban semmi gondot nem jelentett volna az a par alien 3 predatornak...es az is milyen gagyi mar hogy predator ott szenved az aliennel aztan jon a nigger csaj es mero veleltensegbol egy mozdulattal megol egy alient...broafff... na meg aztan nehogy mar a survivor predator nem tudott rola hogy benne van egy alien. Ezek a predatorok tovirol hegyire ismerik az alien fajt szal tudtak mivel allnak szemben, szamukra az alien a predak kiralya, es az alien queen meg maga az überpréda. Erre edzettek, erre lettek kikpezve, ez a tortenelmuk , a kulturajuk. aztan jon 1 azaz EGY alien a semmibol es alienfeletti kepesegekkel likvidal igen gyorsan 2 predatort...egyszeruen nonszensz...
  • CSOCSO
    sajna nincs meg a film.. de akinek megvan lesse meg.. mert szerintem mikor az alien a predatoron ul es sikitozik akkor ott van a hatan a 4 csonkja a hatan.. de mondom.. nezze meg valaki, mert nem tegnap lattam a filmet:)

amugy nem ertem miert kell ennyire eroltetni ezt a dolgot hogy predatort marpedig nemtud kinyirni egy alien...

aki elobb "ut" az nyert.. lehet akarmilyen combos predator.. ha az alien korbeugralja mosolyogva

mielott jonnel a konyvvel:

azok talan valami bibliak?
    tehat ami ott le van irva az szent es kesz? vagy kb pont ugyanolyan alkotas mint az avp csak mas ember szulemenyei es papirra vetve?
  • CSOCSO
    nem tudsz olvasni draga baratom!
    ezt irtam:fegyver NELKUL erkeztek oda, tehat max csak landzsa volt, meg a kis karmos szarjuk

tehat ott van minden amit felsoroltal.. vegulis csak nem irtam oda hogy LO fegyver NELKUL... tehat nem irtam butasagokat
  • bigapó
    Így már érthető:) A kis törpének nem tetszett a jelmez:))
  • gazo
    "According to an interview with director John McTiernan, the hole in the jungle appearance of the Predator in PREDATOR (1987) was played by Van Damme in a blue screen (actually red) suit. Van Damme quit after two days, unhappy with being cast as an uncredited special effect. The alien was scrapped, redesigned and was eventually played by 7'2 Kevin Peter Hall."
  • Alien!
    pfejj....nekem is sikerült megnéznem...már akkor sikítóremegést kaptam,amikor anno meghallottam,hogy Anderson fogja rendezni...És igazából azt is kaptam amit vártam tőle...A Halálhajó óta szemlátomást nem nagyon talál magára,és rommá gyaláz mindent amiről filmet csinál...
  • winnie
    volt?
  • Gandibá
    Egyetértek.. forgatókönyvíró monnyon le..
  • ShaiHulud
    gondolom nem mondok ujat de ez a film az eddigi alien es predator kultusz romokba dontese...egy foskazal...vartam mar mint allat de egy fos lett..nevetseges story, buta predatorok. tele hulyeseggel es logikatlansaggal. az biztos hogy nem erre a rendezore es forgaotkonyvirora kellett volna bizni a munkat mert ezek mar alapjaiban benak...kaptar is egy fos lett...sajnalom hogy igy el lett baszva, ebbol a nevbol (AvP) sokkal szinvonalasabb alkotast LETT VOLNA KOTELEZO kihozni, nem egy atlagon aluli amerikai szart.
  • Cvd
    Megint butaságokat írsz. A Predatorok nem fegyvertelenül érkeznek, csak lőfegyver nincs náluk. De egy halom más fegyver van. És a Predatorok nem csak lőfegyverrel ellenfelek egy Aliennek, hanem csuklópengével/lándzsával is bármikor kinyírják őket (itt most a tapasztalt, teljesjogú vadászokról van szó), sőt eleve át kell egy ilyen harcon esniük hogy igazi vadásznak számítsanak, később meg szimplán csak gyakorlásként is lenyomnak néha egyet-egyet. Arra már nem emlékszem hirtelen hogy a filmben az általad "harcos"-nak hívott Alienek vannak-e, vagy hogy egyáltalán melyikeket érted ezen, a Drone-okat vagy a Pretorianeket (tényleg, nem hívhatnánk már őket a hivatalos nevükön, ha már van nekik?), de egy Preatorian se jelent igazán komoly veszélyt egy vadászra (utóbbit egyébként asszem a légzőnyúlványokról lehet megismerni a hátukon, a filmben mintha nem lettek volna, vagyis Drone-ok voltak), nemhogy egy kisebb. Persze ezek a vadászok még tapsztalatlanok voltak, de ennyire könnyen talán mégse kellett volna elintézni őket.
    A robbanásról meg annyit hogy egyrészt nem a film elején van:), másrészt nem jelent semmit, többezer Alien pár Predator ellen. Téged is szétszedne párszáz patkány, akkor most azok a jobbak vagy te?
  • Gandibá
    Hát a könyvekben se nyomják lézerrel, mert az úgy nem olyan mókás, csak szorult helyzetben.
  • Tatyla
    ennek a rendezönek még mindig a Halálhajó a legjobb filmje!
  • winnie
    jaja. paul w. anderson szeretheti a kockát. ebbe a forgó labirintust tette be, a resident evil-be pedig a daraboló lézersugarat.
  • Tatyla
    Én arra értettem hogy az AvP-ben szereplö templompiramisizé ugyan ugy müködik mint a kocka!Viszont a föhös feka csajszi nagyon bejött!
  • CSOCSO
    kockat?????????????
    nah ezt fejtsd ki bovebben... mert nem latom az osszefuggest egy olyan filmmel ahol az volt a lenyeg hogy egy kockaban maszkalnak jobbra balra es soha nem jutnak ki az idobol vagy valami hasonlo
  • CSOCSO
    az erdekes mer van damme kolok kb 165 cm... a predi meg vagy 2 meter
  • CSOCSO
    1) ne felejtsd el hogy a predatorok fegyverek NELKUL erkeztek oda, tehat max csak landzsa volt, meg a kis karmos szarjuk... de egy alien gyorsabb es tobb halalos "szerszama" van a testen, es egy "harcos" alien kozelsem kisebb vagy gyengebb mint egy predator.. tehat igy siman ki tudja nyirni a fegyvertelen (tehat nincs lezerje) prediket.
    amugy ha jol tudom a konyvek nem bibliak.. tehat ha a konyvben az volt egyszer hogy egy tucat kiirt mittom hany szaz alient attol meg ez nem azt jelenti hogy maskor ne tortenjen mashogy... amugy a film elejen is ott van a jelenet (SPOILER!!) hogy nem birtak legyozni az alieneket szal robbantottak...

masik: lasd a 3. pontot

harmadik dolog:sajnos vagva lett a film, es nincs elmagyarazva hogy mikent es miert van gyorsitva az alienek fejlodese.
  • Tatyla
    Amugy a véleményem a filmröl hogy nagyon rövid és egy zárt helyen játszodik szinte végig! És elég rendesen lekoppintották a Kockát!
  • Alien
    Mintha régen én is olvastam/hallotam volna vhol, hoyy Van Damme volt a Predator, de akkor miért nincs feltüntetve a neve? Az imdb-n se Van Damme adatlapján , sem pedig a Predatoroknál. Ráadásul Kevin Peter Hall neve van feltüntetve a Predatornál.

Ő az: