Aliens vs. Predator film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De olvastam, h Weyland úr szinkronja nem a mozi bemutatós lesz (mint 1 kasztrált), hanem majd valaki más.
1remegy! 😄 ...hogy honnnan nézed, a négy egy+egy+egy és még egy...😉
ja, jót röhögtem tegnap. mindenki itt hablatyol összevissza a szinkronos warez avp-rõl, holott még el sem kezdték szinkronizálni!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
/egy csavo hozott egy nagy konyvet.. mutogatta miket tudnak csinalni falra gipszbol.... hat nem tetszett semmi.. maradt a sima emberi fej plusz ket kez)
Egyébként nézõpont kérdése az egész!😄
Hát, ez a nagy kép nem bassza el a topikot, max a modemesek számára!😄D
Így legalább jól kivehetõ a lényeg!😉
Az osztrák újság a Giger interjúját írták le, szal az a könyv nagyon gáz lehet!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
az, hogy hasonlít rá, és fallikus szimbólum, még nem jelenti azt hogy az egy "faszfej".
értelmezési kérdés az egész! 😄
az osztrákok minden bizonnyal nagyon sokat tudnak a dologról, de én inkább hiszek a GIGER'S ALIEN és a THE BOOK OF ALIEN c könyveknek.
De ismétlem, én azt nem állítom, hogy a filmben olyan, csak azt, hogy eredetileg annak készült...
És én errõl olvastam is egy osztrák hírlapban, hogy ez tény és való, szal te vagy alulinformált kedves barátom!
Én nem azt állítom, hogy a filmben direkt olyan alakú a feje, hanem azt, hogy amikor ezt eredetileg egy pokolfajzatnak készítette, akkor olyan volt a feje, meg a belsõ szája!
giger bácsi tény és való, hogy mûveiben elég sok erotika fedezhetõ fel, és az idegen feje amolyan fallikus szimbólumként is felfogható de nem, ismétlem nem fütykösnek készült eredetileg.
az lezuhant ûrhajó oldalán lévõ nyílások egyébként leginkább vaginára hasonlítanak, és a space jockey (nem az nem predator) is inkább egy dildót kukkol, mint teleszkóppal az eget!

Mielõtt fölkérték a srácot, aki rajzolta az élieneket (pokoli lények) elõtte fasz alakú fejjel és szájából kijövõ nem másik szájjal, hanem fasszal rajzolta õket, mert elvileg ezek voltak az emberiség megrontóinak szimbólumai...
Nagyon LOL tom, de télleg ez volt!
azt hiszem itt egyikünk sem gondolatolvasó, ha mégis, akkor tudja mi a véleményem!

Mondjuk szinkron alatt a feliratot gondoltam, mert az extrákhoz sehol nincs magyar hang
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szerezd be az elsõ videókiadás magyar hangját, az az igazi! 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vagy átdobná a mélemre a szinkront?
Esetleg a szinkronizált nem kamerás film is jöhet...
Télleg, van már divx minõségû?
Viva La Virus1!!!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"- Van egy külsõ burka, ami protein-poliszacharidnak látszik. Legalábbis azt hiszem, az. Nehéz alapos analízis nélkül megállapítani, és ha megpróbálnánk mintát venni belõle, megint savat lövellne. Nem kockáztathatjuk meg, hogy szétmarja a robotdokit.
- Azt tényleg nem - mondta Ripley szárazon. - Most kiváltképpen nem, hogy Kane egyetlen esélye a gép.
- Még érdekesebb, hogy a másodlagos, belsõ bõrszövetének sejtjei folyamatosan elhalnak, és azokat polarizált szerves szilikáttal helyettesíti. Úgy látszik, kétrétegû bõre van, s a sav nagy nyomással áramlik közöttük.
- Még jó, hogy Dallas nem vágott túl mélyen azzal a szikével. Azt hiszem, beterítette volna az egész gyengélkedõt. Ripley helyesen következtetett."
Van akkora áltudományos duma hogy elférne eg Star Trekben is, épp hogy csak a polaritást nem fordítgatja.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Mellesleg nagyon hülyén nézett ki, mikor a megvizsgált tojásról fölfelé csöpögött a lé 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Attól, hogy le van fagyasztva nem feltétlenül következik, hogy mindig csak azt használják. Bizonyára az évezredek folyamán voltak huzamosabb idõszakok amikor több "vadászatra" is ugyanazon királynõt használták, de ahogy a film is bemutatta néha bizony a vadász lett a vad és az alienek gyõztek, ilyenkor megvan rá az esély, hogy a királynõ is kiszabadult és vérengzésbe kezdett...
"Ha ennyire könnyen kiszabadítják a királynõt akkor fennálhat a veszélye hogy a 100 év alatt valami malõr miatt magától is kiszabadulhat, és elég nagy lenne a meglepetés a következõ eljövetelükkor"
Igen ez a másik amire ki akartam lyukadni. A fagyasztás egy tudatosan irányított védelmi mechanizmus ami csak akkor inaktiválódik ha azt a predátorok akarják.
Majd reggel folytatom most már lefáradtam 😊
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szvsz errõl az egész dologról nem beszélnénk ha nem ilyen hülyén hozzák játékba. A Vadászok kitudja mióta tartanak királynõket fogságban, kizárt hogy ennyire bénák legyenek.
A "lefagyasztás" és a "mindig azt használják" szvsz kevés kapcsolatban áll egymással...
Szal nem értem mibõl következik logikusan a "mindig azt használják" a "lefagyasztás"-ból.
Egyszer már szeretném az õ kultúrájukat is megismerni, mert a könyv szerint õk is civilizáltak, és építkeznek, a drone-ok meg a debiljeik, szal szegények!😄D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezt akartam írni 😊
Ahoz, hogy 1 elpusztult királynõt pótoljanak nem kell egy kifejlett példányt tárolni... Elég 1-2 tojás.
Ugyan ez volt a 4. részben ahol leklónozták Ripley maradványait és az egyik tojásból királynõ fejlõdött.
Ezt a kétrétegû bõr dolgot meg hirtelen nememléxem, asszem majd az eredeti spec változatot visszanézem

Ok legyen igazad, az egyik lecsulázta a láncot és attól szabadult ki a királynõ... 😊
Kérsz, nem kész, KAPSZ! 😊
"De had ne kelljen már leírnom, h mért írtam oda azt a smile jelet, a "lehet"-es mondatomba...."
Most minek terelsz? Nem kéne hülyeségeket írni és akkor nem kötnék bele a baromságokba... 😊
Mostmár a helyesírási hibák jönnek?
De had ne kelljen már leírnom, h mért írtam oda azt a smile jelet, a "lehet"-es mondatomba....
Ezek szerint unalmasak a saját válaszaid? Saját magadat szólod le 😊

Nemegésszen...
A kettõ között van még 1 jelenet 😊
"Persze sokminden lehet, de nemhiszem h mindig van az ûrhajójukon 1 tartalék királynõ..."
Miértne? A vadász gondoskodik a prédáról addig amig el nem jön a vadászat...
Most ugye a film végén megölték a királynõt, akkor nem is lessz több vadászat? (nem logikus...)
"Már kicsit unom az ilyen "lehet" -es válaszokat. Inkább kérdezzetek meg egy "alien szakértõt"
Ezt is te irtad:
"Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynõt, csak most. De LEHET, h csak most jöttek rá 😊"
...
Persze sokminden lehet, de nemhiszem h mindig van az ûrhajójukon 1 tartalék királynõ...
Már kicsit unom az ilyen "lehet" -es válaszokat. Inkább kérdezzetek meg egy "alien szakértõt"
Szerintem nem a dronet ölik le... Szerintem a drone öli le valameik társát azért mutatják a fejét...
Láttad te a filmet?
"Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynõt, csak most. De lehet, h csak most jöttek rá 😊"
Lehet, hogy minden egyes vadászatnál kiszabadítják a királynõt és a predatorok a halott helyet egy újat raknak oda a következõ vadászat miat...