1034
Aliens vs. Predator film!
  • Adam5
    német gondolom, csak te vmi magyar oldalon nézted, ugye?
  • Adam5
    de magyar lesz vagy német?
  • Z
    Viszont ami tetszett: "Charles Bishop Weyland" - alias Bishop...és a késes trükkje. :)
  • Z
    Ja, a #749 innen van.
  • Z
    JAJA! Szinkronos, ha jól tudom.

Azért az erdőirtást megnézem a minigunnal! :DDDDD
  • Z
    Amikor Mike Harrigan (Danny Glover) a Predator 2 végén bejut a Vadász ûrhajójára, megtalálja a trófeáit. A legkülönbözõbb lények koponyáját látja a falra akasztva, s köztük természetesen egy emberit is. De ami minket igazán érdekel, hogy afölött lát egy hatalmas Idegen koponyát is... (Kellemes érdekesség, hogy az elsõ Predator film munkacíme ez volt: Alien Hunter, ami annyit tesz, Idegen Vadász).

• Adam5
    magyarul beszélő?

a pro7-en?
  • Adam5
    van!!!!!!!!!!!! :)))))

királyos.
  • Adam5
    BAZEGg és nincs pro7 :(((

vagy várjunk.. hmm.. megnézem
  • Z

A ragadozó (Predator) (színes magyarul beszélő amerikai sci-fi, 107 perc, 1987) DVD VHS Kölcsönzés
    A Drágán add az életed rendezőjének izgalmas és látványos filmje, a műfaj koronázatlan királya, Arnold Schwarzenegger főszereplésével.
    Vetítik:
    PRO7: november 5. Péntek, 22:45
  • Adam5
    szerintem a rendező felrakta az avp2-őt a gépre és azzal játszadozott 1-2 órát és ennyi. ott 1alien télleg ki nyirhat 1ütésből egy predit és ott van predalien (könyvekben nemtom hogy van-e azt sajna nem olvastam :((
  • Z
    Egyetértek veled, teljes mértékben, és előző hsz-edben is igazat szóltál!

Lószar az egész. Főleg a harc. A könyvekben azért tenyésztették a bolygókon az idegeneket, hogy mehessenek puszta kézzel, kézi fegyverekkel vadászni a predatorok. És ott tényleg nagyon sok kifejlett hímet tudtak elintézni egyedül. A könyvek után ez hasonló volt, mint az Utolsó szamuráj (Sogun adaptáció). Predalien? Ez jó duma! :DDD

Meg az anyaalien, amelyik az X százméteren át (amit egy hétig ástak volna a legkorszerűbb emberi cuccokkal) fél perc alatt a felszínre tör...vagy kiállta a robbanást, és ott mászott kiba-gyorsan mögöttük?

És valószínűleg nincs olyan biztonsági rsz, ami nem teszi taccsra azonnal a kis kikelő predalient.
  • Alien!
    nem kivágatta,hanem pusztán nyerészkedési célzattal belőtték asszem a 13-as korhatárt,ami miatt kivágdosták a keményebb részeket...Lehet,hogy a DC verzió majd jobb lesz DVD-n,a film attól függetlenül egy kalap sz*r....Mertugye az összes fórumon annyi kérdés,és baki merül fel a filmmel kapcsolatban,hogy megintcsak szembesülni kell azzal,hogy Paul W. Anderson mennyire retek rendező...
  • fifi
    Az egy dolog hogy sokat számít, de az nagy gáz ha egy moziban leadott filmre azt kell mondjuk:"nem láttuk rendesen", mert valami tirpák cenzor kivágatta a film 30%-át!
    Szégyen...
  • Adam5
    nahj, ki írtam egy újra írható cd-re a disc1fileat és a dvd lejátszó elinditja csak nincs felirat. pc-n úgy van hogy power dvd-ben elinditom és az elején megjelenik hogy legyen felirat vagy ne legye, és az egérrel rá klikkelek hogy on. hs dvd lejátszóban van akkor is megjelenik hogy legyen felirat vagy ne de ott nem tudok on-ra menni. van valakinek valami ötlete?
  • Adam5
    király alíg várom!
  • Punkerwork
    rendezői DVD-t biztos kiadják
  • Adam5
    és azt majd milyen formában lehet majd megtekinteni ha lehet?
  • Punkerwork
    a rendező egy f@sz ezt eddig is tudtuk, igazán addig nem lehet nyilatkozni a filmről amíg nem láttuk rendesen mert az a kivágott 50 perc sokat számíthat.
  • Adam5
    *létezik
  • Adam5
    kétezik hogy a rendező megse nézte a predi filmeket? és azért bakizott a #729 és #733-ben?
  • Adam5
    még vmi

az elején amikor az eggyik csávó lezuhan a lyukba és mutatják hogy ott fekszik az arca teljesen fehér és didereg és jönnek a predik. az összes elmegy mellette már azt hiszi hogy megmenekült de az utolsó megöli na már most a predator 1-ben amikor a svarci vizes lett és lehült a teste akkor a predi csak úgy elment melette mert hőlátással kereste... itt hogy hogy nem?
  • Adam5
    amúgy nem értettem a filmben hogy hogy volt annyi drone amikor eleve nem volt ott annyi ember? (arra részre gondolok pl amikor a predator elkezte a plasmával le lődösni őket a plafonról)
  • Gnome
    asszem a discoveryn csinálgatnak ilyeneket..egy csomó állatot "összeeresztettek" már így...számítogépen is szimulálják majd megépítik mindkettő vázát és úgy is megnézik milyen sérüléseket tudnak egymásnak okozni..szal ne mássz falra tőlük:P
  • CSOCSO
    ilyenkor leirhatnad hogy miert gyozott az amelyik mer az ilyen sztoriktol falra maszok!!!
    (ahol elmondjak hogy a gyengebb a hulyebb a rosszabb az sokkal jobb.. de azt mar nem mondjak meg hogy miert.. az marad titok...)
  • Adam5
    a másik meg hogy a predator 1 -hez képest sokkal lasabb volt, nem volt olyan mozgékony.
  • Adam5
    na megnéztem.
    az az ember és predi szövetség a végén lol :)

nekem nem tetszett hogy a predatorok túl gyorsan hullottak el. de amiko a sok alient elkezdte lelődösni a plasmájával meg amikor a discet használta, na az valami eszméletlenül király volt :)
  • Punkerwork
    én azt mondtam hogy nem nézem meg a szétvágott(elb@szott) verziót de lehet most hétvégén mégis megnézem.
  • ShaiHulud
    meg az volt a fos amikor az elso predit megoli az alien, hatulrol atdofi es felemeli magahoz...es ott vannak 10 centire egymastol, akkor meg elt a predi, azt ne mondjatok mar hogy egy harcra szuletett, edzett leny ilyenkor miert nem csapja le az alien fejet, hisz a karja szabad volt a csuklopengevel egyutt..lazan elintezhette volna.Es azt nem fogadom el hogy kezdo predi volt es telejsen meglepodott a helyzeten es hirtelen nem tudott mit csinalni mert az egy lolsag:)
  • Waterhorse
    Ha már a gyorsabb vs. lomhább állatról van szó és az élővilágból akarok példálozni akkor nekem is van egy érdekes sztorim. Szal vmi olyasmit hallottam megcsinálták a Grizzly medvét és az Aligátort számítógépen, tehát virtuálisan megalkották őket. Az élővilágból szerzett ismereteink alapján mindkét faj többé-kevésbé megkapta a saját tulajdonságait, vmi ilyesmi. Összeeresztették őket, és mit gondoltok ki győzőtt???

....
    ....

A Nagyobb, Lomhább, Erősebb állat, lehet találgatni melyik az...

Sztem a kígyó vs. oroszlán azért sem jó példa mert bizonyos kígyóknak méregfoga van, és csak egyszer kell megharapnia a nagyobb állatot a győzelem szempontjából, ha egy adott esetben a kígyó nem mérges, úgy egyértelmű hogy nem is ellenfél az állatok királyának.
  • Gandibá
    "ha jol emlekszem landzsat nem dobott vagy ha dobott sem talalt, a karmok meg leegtek.. normalis hogy miert.. bar elvileg azoknak aliensavalloknak kene lenni.. nem?"

Naja, ezt én is furcsáltam.. szvsz ez a film egy hatalmas bukás.
  • Adam5
    na most inditom a filmet és nézem meg, már nagyon kiváncsi vagyok :)
  • CSOCSO
    tehat nem volt nala lovofegyver.. igy jobban tetszik?
    1 landzsaval kinyir 1-2 alient, kozben mar a hatan van masik 4...
    vagy a pengevel kinyir 1-2-t de mar a masik a hatan maszik es bumm...
    sok lud disznot gyoz.. ha el fogadod ha nem .. ez van...
    prediknek lehet nem volt jo napjuk.. az az alien meg nagyon porgott:)
  • Cvd
    Itt a sebességgel kapcsolatban megjegyezném hogy a Predatorok egyáltalán nem lassúak, szvsz semmivel sem lassabbak az Alieneknél. Hivatkoznék pl. a Predator 1-ben mikor álcázva fut, vagy mikor kinyírja az indiánt, majd pár másodpercre rá már Swarziékra lövöldözik párszáz méterrel arrébb. Ráadásul a sebesség nem minden, hány állatidomár játszik kígyókkal/krokodillal/stb. ami kívülről veszélyesnek tűnik, de az idomár ismeri annyira az állatot hogy biztonságosan játszhat vele. Itt is ugyanaz a helyzet. A sebesség felhozatalával megint tettél egy alap nélküli próbálkozást arra hogy kimagyarázz az eddig felállított (és egységes) "szabályoknak" teljesen ellentmondó dolgot.

Ja tényleg, akkor most a csuklópenge, a dárda, meg a többi nem fegyver? Szerintem (meg pl. a BTK szerint is ) az..:)
  • Adam5
    thx
  • Tatyla
    power DVD 5.0
  • CSOCSO
  • Adam5
    mert az embernek megvan a felszerelése meg minden tehát ő a vadász az oroszlánnak meg csak a puszta ereje és adottságai de a felszerelés ellenére is egy hiba és a vadásznak vége.
  • Adam5
    úgy értettem hogy az ember a predator és az alien az oroszlán
  • CSOCSO
    ember kozelsem gyorsabb mint az oroszlan.. szal nem osszevetheto.. mondjuk egy oroszlan is elhajol egy kigyo elol.....ahh nem osszevetheto.. mindegy... a lenyeget erted...