Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
kétezik hogy a rendezõ megse nézte a predi filmeket? és azért bakizott a #729 és #733-ben?

Adam5
még vmi

az elején amikor az eggyik csávó lezuhan a lyukba és mutatják hogy ott fekszik az arca teljesen fehér és didereg és jönnek a predik. az összes elmegy mellette már azt hiszi hogy megmenekült de az utolsó megöli na már most a predator 1-ben amikor a svarci vizes lett és lehült a teste akkor a predi csak úgy elment melette mert hõlátással kereste... itt hogy hogy nem?

Adam5
amúgy nem értettem a filmben hogy hogy volt annyi drone amikor eleve nem volt ott annyi ember? (arra részre gondolok pl amikor a predator elkezte a plasmával le lõdösni õket a plafonról)

Gnome
asszem a discoveryn csinálgatnak ilyeneket..egy csomó állatot "összeeresztettek" már így...számítogépen is szimulálják majd megépítik mindkettõ vázát és úgy is megnézik milyen sérüléseket tudnak egymásnak okozni..szal ne mássz falra tõlük😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

CSOCSO
ilyenkor leirhatnad hogy miert gyozott az amelyik mer az ilyen sztoriktol falra maszok!!!
(ahol elmondjak hogy a gyengebb a hulyebb a rosszabb az sokkal jobb.. de azt mar nem mondjak meg hogy miert.. az marad titok...)
Adam5
a másik meg hogy a predator 1 -hez képest sokkal lasabb volt, nem volt olyan mozgékony.

Adam5
na megnéztem.
az az ember és predi szövetség a végén lol 😊

nekem nem tetszett hogy a predatorok túl gyorsan hullottak el. de amiko a sok alient elkezdte lelõdösni a plasmájával meg amikor a discet használta, na az valami eszméletlenül király volt 😊

Punkerwork
én azt mondtam hogy nem nézem meg a szétvágott(elb@szott) verziót de lehet most hétvégén mégis megnézem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

meg az volt a fos amikor az elso predit megoli az alien, hatulrol atdofi es felemeli magahoz...es ott vannak 10 centire egymastol, akkor meg elt a predi, azt ne mondjatok mar hogy egy harcra szuletett, edzett leny ilyenkor miert nem csapja le az alien fejet, hisz a karja szabad volt a csuklopengevel egyutt..lazan elintezhette volna.Es azt nem fogadom el hogy kezdo predi volt es telejsen meglepodott a helyzeten es hirtelen nem tudott mit csinalni mert az egy lolsag😊

Waterhorse
Ha már a gyorsabb vs. lomhább állatról van szó és az élõvilágból akarok példálozni akkor nekem is van egy érdekes sztorim. Szal vmi olyasmit hallottam megcsinálták a Grizzly medvét és az Aligátort számítógépen, tehát virtuálisan megalkották õket. Az élõvilágból szerzett ismereteink alapján mindkét faj többé-kevésbé megkapta a saját tulajdonságait, vmi ilyesmi. Összeeresztették õket, és mit gondoltok ki gyõzõtt???

....
....

A Nagyobb, Lomhább, Erõsebb állat, lehet találgatni melyik az...

Sztem a kígyó vs. oroszlán azért sem jó példa mert bizonyos kígyóknak méregfoga van, és csak egyszer kell megharapnia a nagyobb állatot a gyõzelem szempontjából, ha egy adott esetben a kígyó nem mérges, úgy egyértelmû hogy nem is ellenfél az állatok királyának.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

"ha jol emlekszem landzsat nem dobott vagy ha dobott sem talalt, a karmok meg leegtek.. normalis hogy miert.. bar elvileg azoknak aliensavalloknak kene lenni.. nem?"

Naja, ezt én is furcsáltam.. szvsz ez a film egy hatalmas bukás.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Adam5
na most inditom a filmet és nézem meg, már nagyon kiváncsi vagyok 😊

CSOCSO
tehat nem volt nala lovofegyver.. igy jobban tetszik?
1 landzsaval kinyir 1-2 alient, kozben mar a hatan van masik 4...
vagy a pengevel kinyir 1-2-t de mar a masik a hatan maszik es bumm...
sok lud disznot gyoz.. ha el fogadod ha nem .. ez van...
prediknek lehet nem volt jo napjuk.. az az alien meg nagyon porgott😊
Itt a sebességgel kapcsolatban megjegyezném hogy a Predatorok egyáltalán nem lassúak, szvsz semmivel sem lassabbak az Alieneknél. Hivatkoznék pl. a Predator 1-ben mikor álcázva fut, vagy mikor kinyírja az indiánt, majd pár másodpercre rá már Swarziékra lövöldözik párszáz méterrel arrébb. Ráadásul a sebesség nem minden, hány állatidomár játszik kígyókkal/krokodillal/stb. ami kívülrõl veszélyesnek tûnik, de az idomár ismeri annyira az állatot hogy biztonságosan játszhat vele. Itt is ugyanaz a helyzet. A sebesség felhozatalával megint tettél egy alap nélküli próbálkozást arra hogy kimagyarázz az eddig felállított (és egységes) "szabályoknak" teljesen ellentmondó dolgot.

Ja tényleg, akkor most a csuklópenge, a dárda, meg a többi nem fegyver? Szerintem (meg pl. a BTK szerint is ) az..😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Adam5
thx

Tatyla
power DVD 5.0

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CSOCSO
<#nemtudom><#alien>
Adam5
mert az embernek megvan a felszerelése meg minden tehát õ a vadász az oroszlánnak meg csak a puszta ereje és adottságai de a felszerelés ellenére is egy hiba és a vadásznak vége.

Adam5
úgy értettem hogy az ember a predator és az alien az oroszlán

CSOCSO
ember kozelsem gyorsabb mint az oroszlan.. szal nem osszevetheto.. mondjuk egy oroszlan is elhajol egy kigyo elol.....ahh nem osszevetheto.. mindegy... a lenyeget erted...
Adam5
mediaplayer így is lejátsza a filmet csak a feliratot nem. vagy ha imaget mountolok és azt inditom media playerrel akkor megy a felirat is?

Adam5
ne az oroszlánt és a kígyót hasónlisd hanem ember és oroszlán.

CSOCSO
nem de mivel egyiksem biblia igy az tortenik amit kitalal a rendezo.. persze a hulyeseg keretein belul😊 de pl az hogy 1 alien kinyir 2 predit (az elso nem volt csata csak szetcsapta hatulrol)
a masodik volt szemtol szemben...
ha jol emlekszem landzsat nem dobott vagy ha dobott sem talalt, a karmok meg leegtek.. normalis hogy miert.. bar elvileg azoknak aliensavalloknak kene lenni.. nem? de lehet hogy a vilagon nincs olyan anyag ami alien sav allo (kiveve magat az alien boret..)[ de a predi pancelja, fegyvere pont abbol keszult nem?]
[
szal nemtom miert fura ha egy gyengebb de gyorsabb allat legyoz egy masik nehezebb, lomhabb erosebb allatot.. ez az elo vilagban is igy van... lehet az oroszlan uberbrutal gyilkos allatt.. karmok, fogak stb.. de jon egy pici kigyo es csak egyszer kell az oroszlanhoz fernie.. es akkor annyi neki.. szal maradjunk annyiba az AVP vitaban hogy az gyoz aki elobb "ut" sikeresen
Adam5
nincs dvd íróm szal akkor marad az image.
imaget mivel csináljak? mert eddig csak cdrõl csináltam. (sry a loserségért de nem nagyon vagyok jártas)

Gnome
ááh báz...megint túl hamar küldte el...szal vagy írd ki dvdre(egyértelmû)..vagy csinálj image filet és mountold daemonnal azután mediaplayer lejátsza..

Gnome
ez DVD

Adam5
milyen progival nyissam meg ha igy töltötte le egy discet? csak mert media playerrel meg tudtam nyitni a 700mb körülit és el is tudom inditani a lejátszást de felirat az nincs, de a weblap meg írta hogy van magyar felirat szal gondolom vmi dvd lejátszó progi kéne vagy nemtom. tudtok ilyen progit?

Adam5
ok thx

Punkerwork
hozzá kell még tenni hogy ezek a verziók még nem az igazi DVD-bõl vannak tömörítve mert az még nem jelent meg.

Smuge
😊)) Jovanna bocsi. Amugy ahogy mondod DVD-R lemezre kilehet irni és az azt lejátszani képes lejátszon megnézni😊

Punkerwork
na jó ez akkora baromság hogy törlöm

Adam5
<#confused>

Punkerwork
erre inkább nem mondok semmit

Adam5
ha egy oldalon az van írva hogy DVD-R akkor azt mit jelent?

lehet írni ki és asztali dvd lejátszóban megnézni?

Adam5
hmm most nézem a mozikban már megy szinkronosan. akkor valahol már fent kéne lennie.

Adam5
van már szinkronosan? mert nézelõdök a nem legális lapokon de csak feliratosan találom eggyenlõre.

Adam5
Jó ez az Avp2 neten csak az a baj hogy ha alienek is vannak a serveren akkor nem lehet hálóval vadászni 😛

És a film az biblia? 😛

Adam5
AvP2 játék.

CSOCSO
??
Adam5
ezekben a pillanatokban ér véget az avp2 update 😊

Predator forever!

1. az nem lezer hanem plasma😊 2. az osszes alien a kiralynon kivul drone volt. 3.ahoz hogy a kis szar "feregalien" kifejlodjon veglegesse ahoz nem eleg felora akarhogy is nezzuk. azon kivul predatornak 4 latasa van😊 1 ami a sima 😊 3 amit a maszk ad , kek a holatas, piros az alien latas, zold a "high-tech" latas.

plusz erdekes hogy a kint maradt emberek ellen milyen jol szervezett volt a predator csapat de bent benaztak. az a velemenyem hogy a rendezo erosen Alien fan ahogy te is😊 ezert gyengitette le az alienek ellen a predatorokat...mert valojaban semmi gondot nem jelentett volna az a par alien 3 predatornak...es az is milyen gagyi mar hogy predator ott szenved az aliennel aztan jon a nigger csaj es mero veleltensegbol egy mozdulattal megol egy alient...broafff... na meg aztan nehogy mar a survivor predator nem tudott rola hogy benne van egy alien. Ezek a predatorok tovirol hegyire ismerik az alien fajt szal tudtak mivel allnak szemben, szamukra az alien a predak kiralya, es az alien queen meg maga az überpréda. Erre edzettek, erre lettek kikpezve, ez a tortenelmuk , a kulturajuk. aztan jon 1 azaz EGY alien a semmibol es alienfeletti kepesegekkel likvidal igen gyorsan 2 predatort...egyszeruen nonszensz...

CSOCSO
sajna nincs meg a film.. de akinek megvan lesse meg.. mert szerintem mikor az alien a predatoron ul es sikitozik akkor ott van a hatan a 4 csonkja a hatan.. de mondom.. nezze meg valaki, mert nem tegnap lattam a filmet😊

amugy nem ertem miert kell ennyire eroltetni ezt a dolgot hogy predatort marpedig nemtud kinyirni egy alien...

aki elobb "ut" az nyert.. lehet akarmilyen combos predator.. ha az alien korbeugralja mosolyogva

mielott jonnel a konyvvel:

azok talan valami bibliak?
tehat ami ott le van irva az szent es kesz? vagy kb pont ugyanolyan alkotas mint az avp csak mas ember szulemenyei es papirra vetve?
CSOCSO
nem tudsz olvasni draga baratom!
ezt irtam:fegyver NELKUL erkeztek oda, tehat max csak landzsa volt, meg a kis karmos szarjuk

tehat ott van minden amit felsoroltal.. vegulis csak nem irtam oda hogy LO fegyver NELKUL... tehat nem irtam butasagokat
bigapó
Így már érthetõ😊 A kis törpének nem tetszett a jelmez😊)

The Matrix has you...

gazo
"According to an interview with director John McTiernan, the hole in the jungle appearance of the Predator in PREDATOR (1987) was played by Van Damme in a blue screen (actually red) suit. Van Damme quit after two days, unhappy with being cast as an uncredited special effect. The alien was scrapped, redesigned and was eventually played by 7'2 Kevin Peter Hall."

Alien!
pfejj....nekem is sikerült megnéznem...már akkor sikítóremegést kaptam,amikor anno meghallottam,hogy Anderson fogja rendezni...És igazából azt is kaptam amit vártam tõle...A Halálhajó óta szemlátomást nem nagyon talál magára,és rommá gyaláz mindent amirõl filmet csinál...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

volt?
Egyetértek.. forgatókönyvíró monnyon le..

gondolom nem mondok ujat de ez a film az eddigi alien es predator kultusz romokba dontese...egy foskazal...vartam mar mint allat de egy fos lett..nevetseges story, buta predatorok. tele hulyeseggel es logikatlansaggal. az biztos hogy nem erre a rendezore es forgaotkonyvirora kellett volna bizni a munkat mert ezek mar alapjaiban benak...kaptar is egy fos lett...sajnalom hogy igy el lett baszva, ebbol a nevbol (AvP) sokkal szinvonalasabb alkotast LETT VOLNA KOTELEZO kihozni, nem egy atlagon aluli amerikai szart.