1034
Aliens vs. Predator film!
-
#794 LOOOL! Most látom az aláírásodat. Kickass big time!!! :DDD -
#793 Jól beszéltél! -
#792 remélem DVD-n egy Director's Cut fog kijönni plusz 50 perccel minimum! -
#791 SPOILER
Hmm nem tudom, ugye a predik aprítanak még fenn a felszínen először, aztán a csaj meg a fickó akik az áldozati kamrában maradtak az 2 alien, a fotós fickó meg a másik az még 2 alien + az akit a csajjal maradt a végén. Viszont az vhogy kimaradt nekem , hogy az leső hapsi aki külön esett (hisz amikor emgmozdult a piramis 3 részre osztódtak, volt egy vki egyedül, a fotós hapsi egy másikkal, illetve a többiek. Nos aki egyedül maradt azt először mutatták, hogy ott mászkál, de hogy nyírták ki?? Az az volt amikor sötétben látszottak a fejük? Az a másik fickó volt nem, aki a fotóssal volt, azt kapták el úgy...szal azzala faszival nem tom mi lett...
Amikor a múltba visszatekintettek, az nagyon brutál volt az a jelenet, az a rengeteg alien, és ahogy a predik felrobbantották a piramist... Állati :D Jó lenne ha kicsit kibővítenék ezt a jelenetet a rendezői változatban :) -
#790 ja -
ShaiHulud #789 hat szerintem meg az aki igazi alien es predator vialg fan az ne nezze meg, mert kiabrandito alkotas. -
#788 jah :(
csak arra tudok gondolni hogy ők is hibernálva voltak úgy mint a királynő -
#787 mivel a film felét kivágták nem tudjuk :( -
#786 "Aztán a predator amikor lövöldözi az alieneket és a királynő visszavonulót fúj"
amúgy hogy volt annyi alien amikor nem is volt annyi ember? -
#785 -
#784 -
#783 ááá most jövök a moziból! Nekem NAGYON TETSZETT!
SPOILER
Mondtátok, hogy elvan húzva az eleje... Nos szerintem annyira nem vésze. Amikor először bevágták a Predator hajót, illetve amikor felkelt az Alien királynő, én már akkor kész voltam :DD Aztán amikor a múltra tekintenek vissza az is kurva nagy jelenet, az a rengeteg alien :DDDDDDDD Aztán amikor kiszabadítják az anyakirálynőt, amikor először támadnak az alienek, és a sötétben csak a fejük látszik kicsit... Aztán a predator amikor lövöldözi az alieneket és a királynő visszavonulót fúj...
Nekem tetszett a film, én úgy gondolom, hogy aki látta már az Alien filmeket (nem csak egyet, az összeset!!) illetve aki ismeri a Predator filmeket is + netalántán még a játékokkal is játszott én azt mondom, annak KÖTELEZŐ darab.
-
#782 nem emlekszem mar pontosan.. de hogy szolt a film? a piramist mikor epitettek? mer lehet hogy olyan reg epitettek hogy akko rmeg nem volt ott a piramis kornyeke hideg...
(mikor epitettek valaha is piramist hidegbe? piramist melegbe szoktak epiteni..szal gondolom azt akkor tettek oda mikor ot meg sivatag volt vagy mittom en.. ha valamit nem tudsz azert meg nem hulyeseg! -
#781 nahja.. de nemtom minek eresztenek ossze ket olyan allatot..nemigazan fognak a valo eletben egymasnak esni...es mar ot halott a dolog hogy emberek probaltak meg utanoztatni geppel.. hat ez eleg lol... bar ez most mar nagyon off...maradjunk annyiban hogy jo ha felig tudjak imitaltatni azt egy geppel amit az alat tenne!!! nem azt amit tud.. hanem amit tenne... -
#780 azert mer minek vilagitsak at a tarsukat??
a predik nem gondoljak hogy a hulye predator tarsuk leveszi a maszkot csakazer hogy megjelolgesse magat... -
#779 okoskam.. ez van.. mar lassan fel eve lattam a filmet amoziban... -
#778 varom a beszamolot Alientol:))))))))))))) nah hovlan mar?:) -
Cvd #777 Az anyabolygójukon melegebb van mint a Földön, ezért ide akkor jönnek ha itteni viszonylatban hatalmas a hőség, mert akkor érzik jól magukat. Ezért f*szság hogy továbbra is használják a piramist a nagy büdös minuszban. -
#776 Predator jön melegben?
vagy mi van?
bocsi de ezt nem igazán értettem :) -
Cvd #775 Halkan jegyzem, meg hogy nem késsel játszik hanem tollal. Csak az utalás vonatkozik az Aliens késes játékára. Persze akinél csak a lőfegyver a fegyver, annál a toll lehet kés.:)) -
#774 Azt, hogy gyengebb, hulyebb és rosszabb a medvére érted?
Én nem láttam ezt a műsort, de valóban vmi ismeretterjesztőn volt ha jól tudom. Valami olyasmi történt, hogy a medve számára szabaddá vált az aligátor hasa, ahol puha a bőr és könnyedén végezhetett vele.
Elmondhatom a saját meglátásomat is, miért győzhetett a medve. Az Alligátor gyorsabb ugyan, vannak éles fogai, és kemény bőr a hátán, de úgy gondolom a Grizzly-nek is baromi vastag a bundája, félelmetes agyara, karmai, mancsai vannak, és mindemellett hatalmas a fizikai ereje. Mielőtt tudtam volna ki a győztes, arra kértek tippeljek és én egyértelműen a Grizzly-re adtam a voksomat. -
#773 "És valószínűleg nincs olyan biztonsági rsz, ami nem teszi taccsra azonnal a kis kikelő predalient."
Ha már itt tartunk akkor ez még egy óriási baki, mert ha képesek meglátni az Alien embriókat a testben, akkor hogy nem voltak olyan óvatosak, mielőtt a hajóra viszik a társukat megvizsgálják nincs e benne embrió. -
#772 A másik az, hogy a Predator hőhullámkor, tehát melegben jön, ezt a 2. részben különösen kihangsúlyozták. -
#771 gyorsan már szedek is egy jungle pályát avp2-höz :) -
#770 öcsém ezt a predator röhögést :D
amúgy szvsz jó film
a 2 az télleg gagyibb szerintem is. -
#769 Az amerikai nép valami elcseszett agyi kísérlet része azért olyan hülyék. -
#768 jo kerdes de szamomra nem nagy cucc film. foleg a masodik... azok az utcai zavargasok a robotzsaru filmre mlekeztetett :)
DC rol szedtem
-
#767 honna szedted őket? -
#766 amúgy amikor a predi 1 készült akkor ez úgy készült már mint vmi nagy film vagy csak mint 1 átlag akció film? -
#765 kovezzetek meg de nekem egyik predator film se tetszik annyira..(1 hete szedtem le a netrol oket szinkronosan es nem vagott verzio!)
-
#764 az kurvanagy volt mikor ul a szamitogep elott es jatszik akessel!! es tudjatok mi volt a legcikibb????????/
hogy vegig a filmen minden buzi amerikai vegig rohogott!!! en meg csak ultem anyammal ( o is alien fan - meg az alien waron is volt londonban) es bamultunk fapofaval.. erre jott a keses megmozdulas.. anyammal szakadtunk a rohogestol.. mit gondoltok az amerikaiak mit csinaltak??? ultek fapofaval!!!! gratula nekik!!! hulye barmok -
#763 Megvan DVD-n! -
#762 lol nem nézi senki?
vgy igen csak én kommentelek? :) -
#761 bakker ez a sok reklám annyira tipikus német szokás -
#760 kár hogy szart se tudok németül :(( -
#759 ja, kkezdődik a predator -
#758 láttátok at avp bemutatót? qrva jól össze lett vágva. -
#757 megnéztem, nagyon érezhető hogy kivágták a film közepét, a megjelölős rész majdnem stimmelt, bár a könyv(ek) szerint a Predátorok vére semlegesíti az Alien savat. -
#756 na jó
akkor figyelem
Mindenki aki csak az AvP filmből ismerné a Predatort az nézze meg Pro7-en a filmet mert az az igazi Predator.
-
#755 úgy van...
mizu... na mozi.hu