Aliens vs. Predator film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER<#felkialtas>#felkialtas>
Mondtátok, hogy elvan húzva az eleje... Nos szerintem annyira nem vésze. Amikor elõször bevágták a Predator hajót, illetve amikor felkelt az Alien királynõ, én már akkor kész voltam 😄D Aztán amikor a múltra tekintenek vissza az is kurva nagy jelenet, az a rengeteg alien 😄DDDDDDD Aztán amikor kiszabadítják az anyakirálynõt, amikor elõször támadnak az alienek, és a sötétben csak a fejük látszik kicsit... Aztán a predator amikor lövöldözi az alieneket és a királynõ visszavonulót fúj...
Nekem tetszett a film, én úgy gondolom, hogy aki látta már az Alien filmeket (nem csak egyet, az összeset!!) illetve aki ismeri a Predator filmeket is + netalántán még a játékokkal is játszott én azt mondom, annak KÖTELEZÕ darab.
(mikor epitettek valaha is piramist hidegbe? piramist melegbe szoktak epiteni..szal gondolom azt akkor tettek oda mikor ot meg sivatag volt vagy mittom en.. ha valamit nem tudsz azert meg nem hulyeseg!
a predik nem gondoljak hogy a hulye predator tarsuk leveszi a maszkot csakazer hogy megjelolgesse magat...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Én nem láttam ezt a mûsort, de valóban vmi ismeretterjesztõn volt ha jól tudom. Valami olyasmi történt, hogy a medve számára szabaddá vált az aligátor hasa, ahol puha a bõr és könnyedén végezhetett vele.
Elmondhatom a saját meglátásomat is, miért gyõzhetett a medve. Az Alligátor gyorsabb ugyan, vannak éles fogai, és kemény bõr a hátán, de úgy gondolom a Grizzly-nek is baromi vastag a bundája, félelmetes agyara, karmai, mancsai vannak, és mindemellett hatalmas a fizikai ereje. Mielõtt tudtam volna ki a gyõztes, arra kértek tippeljek és én egyértelmûen a Grizzly-re adtam a voksomat.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ha már itt tartunk akkor ez még egy óriási baki, mert ha képesek meglátni az Alien embriókat a testben, akkor hogy nem voltak olyan óvatosak, mielõtt a hajóra viszik a társukat megvizsgálják nincs e benne embrió.
DC rol szedtem
hogy vegig a filmen minden buzi amerikai vegig rohogott!!! en meg csak ultem anyammal ( o is alien fan - meg az alien waron is volt londonban) es bamultunk fapofaval.. erre jott a keses megmozdulas.. anyammal szakadtunk a rohogestol.. mit gondoltok az amerikaiak mit csinaltak??? ultek fapofaval!!!! gratula nekik!!! hulye barmok
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
akkor figyelem
Mindenki aki csak az AvP filmbõl ismerné a Predatort az nézze meg Pro7-en a filmet mert az az igazi Predator.
mizu... na mozi.hu
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Azért az erdõirtást megnézem a minigunnal! 😄DDDD
A ragadozó (Predator) (színes magyarul beszélõ amerikai sci-fi, 107 perc, 1987) DVD VHS Kölcsönzés
A Drágán add az életed rendezõjének izgalmas és látványos filmje, a mûfaj koronázatlan királya, Arnold Schwarzenegger fõszereplésével.
Vetítik:
PRO7: november 5. Péntek, 22:45
Lószar az egész. Fõleg a harc. A könyvekben azért tenyésztették a bolygókon az idegeneket, hogy mehessenek puszta kézzel, kézi fegyverekkel vadászni a predatorok. És ott tényleg nagyon sok kifejlett hímet tudtak elintézni egyedül. A könyvek után ez hasonló volt, mint az Utolsó szamuráj (Sogun adaptáció). Predalien? Ez jó duma! 😄DD
Meg az anyaalien, amelyik az X százméteren át (amit egy hétig ástak volna a legkorszerûbb emberi cuccokkal) fél perc alatt a felszínre tör...vagy kiállta a robbanást, és ott mászott kiba-gyorsan mögöttük?
És valószínûleg nincs olyan biztonsági rsz, ami nem teszi taccsra azonnal a kis kikelõ predalient.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szégyen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.