1034
Aliens vs. Predator film!
-
#834 NEKEM ILYEN FOG KELLENI!
nemis
ILYENINKÁBB:
Meghozatom apukámmaaaaal!!! -
#833 ez csak a sima nem a rendezői változat. -
#832 fasza -
#831 Csocsokám nemvagy felkészülve, leülhecc, EGYES!!!!
A darált ragasztott élijenreszelékből a bumeráng-ninnyadobócsillagokat csinyájják, OKÉ?! -
ShaiHulud #830 nem hinnem hogy a csuklopenge alienbol van:) es a pancel sem hinnem hogy alienbol van. ezer mas lenyre vadasznak predik... miert lenne midnen alienbol?:D modnjuk kis logival csinalhattak volna alien"bor"bol pancelt mielott alienre mennek vadaszni, baar lehet tul folenyesnek ereztek volna magukat mar ugy, es ugye tudjuk predikrol hogy a naluk sokkal gyengebbek ellen nem szivesen vadasznak. -
#829 hulye:) LOAL.. nem aliensav.. hanem valami preselt daralt ragasztott alienreszelek!!!:)))))))))))))))))))))) -
#828 jolvan.. en ezt nemertem :))))))))) bocs -
#827 Perszeeeeeeeeee!
Sőt a válpuskalézer is élijensavból készült!!!!!!!!!
Még anno.
Mikó még barátok voltak a élijenek és a predik!
A élijenek csinyálták nekik a lézerköpőt a saját savjukból!!!!!!!!! -
#826 nyoccasz -
ShaiHulud #825 hat epp ezt mondom hogy ha abbol van es nem valami kemenyebbol , akkor bizony semmi gondot nem jelent az aliensav szamara. lattad az a kis mennyiuseg ami erte a penget azis szepen elintezte azt, szal ha tartosan eri a savhatas azt az anyagot....:) -
#824 Nemlesz sok, mer én megmondok mindent frankón és a predik erősebbek és kurvárakészpassz! -
#823 most akkor azt modnja megvalaki hogy jol tudom e vagy nem?
marmint hogy az alien pancel es a csikloszar az mind alienbol van?... -
#822 Szerintem a Predik a erősebbek és kész!
Szétkaratélyozzák a élijeneket megméga...... mégaaaaaaaa.........
megvan
méga predélijeneket is szana széjjel karatélyozzák SZERINTEM! -
#821 Most elmegyek a géptől, kiváncsi vagyok, hogy mennyi új üzenet lesz :D -
#820 man mondtam amit mondtam... a csuklobizbasz is abbol van szerintem... -
#819 Ezen elmélkedjünk egy picit mert érdekes téma!
Miért nem lehet keményebb anyagból az állarc????
Már hogyna lehetne!
Simán lehet!
Szerintem lehet!
Azértmertcsak! -
#818 "szal az hogy ok melegben szeretnek jonni az baromira senkit nem erdekel
amikor epult a piramis akkor meg dejomeleg volt..."
Na ez az :D -
ShaiHulud #817 hat ize...amikro rafroccsent a sav a panceljara rogton leszakitotta magarol mert bizony lazan atmarta. -
#816 igen.. az az ami meg nekem is nagyon szemet szurt...
a masodik ami a legvege...
mer lehet hogy hulyeseg de lehet hogy tok cool
1)predit nem vilagitanak at mer minek? miert tamadna meg egy facehugger a predit? foleg hogy az arcpanceljan semmi nyoma.. arr ameg nem gondolnak hogy olyan hulye hogy leveszi azt..
2)belso gep meg azert nem vadassza le a predalient mer mar nem alien. hanem predalien.. es felig predi..tehat a gep nem bancsa'
nem azert mert felig predi hanem azert mert mas mint az alijen' -
ShaiHulud #815 ize szerintem nem igazan lehet kemenyebb anyagbol az az alarc mint a csuklopenge volt, es lathattuk azzal mi tortent...facehugger sava lazan "utat" mart volna:)...mar ha kozben kedves predi baratunk nem birkozza le magarol a kis parazitat:) -
#814 Nemis baszta el, mer sok élijen is meghalt, és 3 predi halálozott el!!!!!!!
(Könyvek szerint mi? Milyen könyvek szerint? Amiket a HÍÍÍÍRES magyar írók irtak???) -
#813 nah... vegre kimondta ezt is!!! mer eddig ezt senki nem mondta csak a predisek nyavalyogtak ugy mintha a konyvekben az alienek csicskak lennenek -
#812 Például az tökreszar, hogy amikor palyzsot meg lándzsát csinál a csajnak, akkor nembáncsa a predit a sav, amúgymeg báncsa!!!!! -
#811 ez igaz is lenne..csakhogy [ ha jol tudom] akkor a predi pancel az alienbol van.. tehat savallo! igy az arcpancel is -
#810 a poén az hogy a könyvek szerint mondhatni egyenlő ellenfelek lennének, csak sajna a f@szkalap rendező elb@szta..... -
#809 Naja, de a Prediknek a állarca az megahiperbrutál anyagbó vanik, és ezért a fészhággörök nemtuggyák áttámadni!!!!!! -
#808 nem nagyon akarok hulyesegeket irni (latni kene a filmet magyarul is. de azt csak akkor ha kijon a neten a dvd rip)
de szerintem ha valamit osregen epitettek.. akkor az vagy a fold alatt van.. vagy a jeg alatt... gondolom azert valasztottak a jeget mert valahogy a kiralyno le van fagyasztva... a prediknek meg nem kedv kerdese hogy jojjenek...
szal az hogy ok melegben szeretnek jonni az baromira senkit nem erdekel
amikor epult a piramis akkor meg dejomeleg volt...
[a predik epitettek vagy akkoriban a predik uralkodtak az emberek felett???]
nahja.. bar ha nincs predi halal azt meg az alienesek nem vettek volna joneven...
az 1 predi halal nem volt nagy cucc.. bar zsir volt.. de a masodik predinek volt nagy halala... amit megcsinalhattak volna ugy hogy kozben meghal 1-2 alien..csak az a tapos alien ugyeske... sztan meg kinyirnak jopar alient..de azoknak nem nagy jelentoseguk van..legalabbis nem szentelnek nekik aazt a filmben... -
#807 Kisgyerekek, miről megy itt a szánalmas diskurzus??????????
-Szerintem a Predi a erősebb, mer az sokkal táposabb és karatékázni is tudik
-Nemííííís, mera Élijen az sokkal veszélyesebb és annak savasa vére is és szétspriccel mindenkit!!! -
#806 azért nem egykategória 1 plexi és 1 fém lap :) -
ShaiHulud #805 szerintem egy alarc nem jelentet volna gondot a facehuggernek, ahogy az alien 1 ben sem jelentett a szkafander. -
#804 nahja.. egy teljesjogu nem lett volan olyan hulye hogy leveszi az alarcat.. vagy igen? es pont az az utcso ( mar nemtom a nevet.. valami w-s) predi a vadasz?
mondjuk tokmindegy.. 1 teljesjogu vadasz se tud mindig a hata moge nezni.. -
ShaiHulud #803 hat kerkel en azt vartam hogy pl az emberek sokkal jobban a hatterbe lesznek szoritva hisz abszolute nem roluk kellett volna szolnia ennek a filmnek. azt vartam hogy lesz kis predator csapatmunka amolyan predator modra, es hogy max a vegen amikor mar a queennel jarnak akkor lesz predi halal, addig max csak serules. azon kivul azt is vartam hogy talan a predik nem lesznek az emebrek ellen, hisz nem rajuk jottek vadaszni hanem az alienekre. es eleve nem volt jo ez a zart helyszin. bar ugye altalaban alien filmek zart helyszinen jatszodnak, ellenben a predi filmek nyilt helyszinen, kivancsi lettem volna esetleg hogy nyilt helyszinen mire kepesek az alienek, modnjuk erre mar alapbol nem jo ez a hulye jeges terep.
-
#802 igazából az volt a furcsa hogy beküldtek 3 tanulót, a könyvben mindig ment egy teljesjogú vadász is a tanulókkal. -
#801 "predator akkor is tobbre kepes mint egy szingli alien"
ez igy van.. de mar megint a tud... nem a tud on van alenyeg hanem azon hogy mit tesz.. tudna ezt azt .. de az alien mar megtette az elso lepest.. igy a predinek kampec...
tokmindegy hogy egy oroszlan mit tud.. jon a paranyi dogvesz es annyi az oroszlannak:) -
#800 kerdem en: mit vartak volna a predi rajongok?? hogy minden egyes csatanal a predik fel kezzel vigyorogva kivegeznek egy csomo alient?
-
ShaiHulud #799 hat en azert kozel sem neveznem magam predatorosnak:) bar elismerem szeretem predatort, de pl alien vs predator 2 t is eloszor aliennel toltam vegig :) de tudataban vagyok annak hogy egy predator akkor is tobbre kepes mint egy szingli alien... -
ShaiHulud #798 enis szeretem ezt a vilagot,de ez az alkotas akkor sem volt melto az AvP nevre...nekem nem eleg az hogy egyutt latom benne az alieneket meg a predatorokat. Meg mindig azt mondom nem erre a rendezore es forgatokonyvirora kelett volna bizni a munkat, mert nem alkottak emlekezetest. majd meglatjuk a rendezoi valtozatot, abban az egyben bizom meg, bar mar a story alapjai sem tetszenek szal sokat nem fog segiteni de talan par "bug" ot kijavit. -
#797 max az ne nezze meg aki igazi predator rajongo..szerintem aki alien fan annak tetszeni fog!! mer csak a predatorosok nyavalyognak hogy ez hulyeseg -
#796 hopp, most veszem csak észre :) -
#795 Nem értek veled egyed :) Végre egy film amiben együtt vannak, jó vannak hibái, és azért egy alien film (akármelyik rész) meg a predator is teljesen más stílusú, de én úgy gondolom, hogy látni kell, mert itt végre találkoznak. És én igazi alien fan vagyok (elég a nevemre pillantani :) És a predator filmeket sem hagyagoltam :) megvan dvd-n az alien sorozat is meg a predator 1-2, én már nagyon várom, hogy ott legyen az AvP rendezői változata :) Na asszem nemsoká megyek avp1-el vagy avp2-vel játszani, utána meg megnézek egy alien filmet :D