1034
Aliens vs. Predator film!
-
#874 en nekem sincs fogalmam.. direkt meg isk erdeztem hogy valyon jol gondolom-e.. hogy honnat szedtem ne kerdezd:))))))))))))))) -
#873 ". Pl. a Alien 3-ban a kutyából kikelt dög barna volt és főleg négykézláb közlekedett"
ja csakhogy az alapbol tehenbol kelt ki nem kutyabol...
mondjuk nekem a kutyas verzio jobban tetszett
-ja es furgebb is volt -
Cvd #872 Ha már elmélkedünk, nem tudom honnan veszi CSOCSO hogy alienből van a maszk, én jópár AVP könyvet olvastam, egyikben sem említettek ilyet, mondjuk ettől még szerepelhetettt valahol. De szvsz a filmek alapán nem logikus. A maszk mindenhol láthatóan valamilyen fémből van, csillog, és pl. a Predator 2-ben szikrázva kap gellert róla a golyó. Nem rémlik hogy az alienekről valaha is lepattant volna a golyó, vagy szikráztak volna.:) Egyébként engem nem is azzal van bajom hogy megeszi a sav a maszkot, a vértet vagy a csuklópengét, hanem azzal hogy a "dobócsillagot" meg a dárdát nem. Már említettem hogy talán az tóbbiak anyagából kellene az előbbieket csinálni..
Egyébként gondolom én is be lettem skatulyázva Predator fannak, akkor helyesbítenék: egyáltalnem azzal van bajom hogy a Predatorok hullanak (az se zavart volna ha bebuknak a végén), az zavar de nagyon hogy az évek során kialakult szabályokhoz képest teljesen logikátlanul teszik. Persze lehet újjítani, de a nyakamat teszem rá hogy itt nem ez a szándék vezette a forgatókönyvírót a Predatorok legyengítésében, hanem szimplán csak nem értett hozzá. -
#871 orulok hogy ilyen uberfasza memoriad van... megis probalsz tul okos lenni... azer jonnek most vissza mert feltarjak az emberek a piramist... vagy talan ehez megse vagy olyan okoska? -
Cvd #870 "képregényes szorikban viszont állatokat is használnak keltetésre, azok viszont szakkasztott emberből kikelt formájú Alienek." - Gondolom nem voltak elég kreatívak valamit újjítani, mert mindenhol máshol a külsejükön meglátszik a gazdatszervezet hatása, tehát nem kellene ugyanolyannak lennie mintha emberből lenne. Pl. a Alien 3-ban a kutyából kikelt dög barna volt és főleg négykézláb közlekedett. -
Cvd #869 Komolyan elgondolkozom rajta hogy láttad-e egyáltalán a filmet.:)) A visszaemlékezésben világosan látni hogy trópusi körülmények uralkodtak akkor ott amikor épült. Ezek szerint jópár ezer évvel ezelőtt történt, már ha volt valaha is olyan éghajlat a sarkon, amit azért kétlek. Nem is azzal van a gond hogy régen használták, hanem azzal hogy miért jönnek most a hidegbe, mikor kismillió más helyre is mehetnek? -
Cvd #868 Képzeld, én is akkor láttam. Igaz nem jó minőségben moziban hanem monitoron, viszont én meg értettem hogy miről van szó, nem ültem hülyén mert nem tudok rendesen angolul, okoska... Mellesleg így nem dobok ki egy ezrest szemétre a moziban. -
#867 Nem ezt a képet akartam, na mindegy :) -
#866 Ezt a maszkot is ők cisnálták, és kegyetlen jó volt élőben :)
-
#865 ...
es ahol CGI -tettek be az se volt randa! -
#864 Ja és még régebben voltam annak maszkmesternek a studiójában (Pohránok Iván), aki egyébként az Underworld-ben is dolgozott (apukám jóbarátja az ő apjának), és valami hihetetlen nagy élmény volt. Kegyetlen jó maszkokat tudnak csinálni :), de ez a filmben is látszott, hogy végre nem szar CGI grafika volt mindenhol. -
#863 ize..
talan a predik nem gondoltakhogy egy facehugger egy predit is megtamadna.. vagy akarmi... amugy meg a predatorok se tokeletesek.. ok is kovethetnek el hibat!.....
amugy a harmadik reszben ami egy tehenbol kelt ki ( vagy kutyabol attol fugg melyik verziot nezi az ember - az eredeti tehen volt)
az pl allandoan negykezlab maszkal...
es a mai napig nem ertem hogy egy ket resznel miert kellett a CGI-t hasznalni..mikor megoldhato lett volna mashogy is -
#862 Na megnéztem a filmet. Hááát nem volt valami nagyszám. Viszont felidézte bennem a régi AVP multiplayer Cooperative módját, ami isten volt! :D -
#861 szerintem egyaltalan nem kulonbozik az Avp tol.. szal pont ezt a videot is ugyanugy szanaszet lehetne fikazni mint az Avp filmet.. de nem allok neki sorolni hogy mit lehetne...csak erdekessegkent.. hogy etz senki nem fikazza a filmet meg igen.. lol -
#860 általában menniyvel késöbb jön ki a rendezői változat mint a sima? -
#859 Már a 6.helyen van a topic. -
#858 A Dead End az nagyon jó lett, már láttam régebben, ilyen vonalon haladva még egész estés filmet is elbirnék belőle:)) -
#857 1.Ha jól emléxem a Predator levette a végén a maszkját, és mintha a váratlanul érő támadás és a csata hevében nem is lett volna ideje visszatenni. Maszk nélkül halt meg, úgy találtak rá és vitték a hajóra, akkor már csak elkelt volna egy kis elővigyázatosság.
2. Én elgondolkoztam ezen a predalienen. Ha a Pedatorból kikelő Alien részben Predire hasonlít, akkor minden egyéb, más fajoból kikelő Alien is azoknak a tulajdoságaiból örököl részben. Tehát ezen az alapon Alienek csak alapkinézete azért olyan amilyen, mert emberből keltek ki, képregényes szorikban viszont állatokat is használnak keltetésre, azok viszont szakkasztott emberből kikelt formájú Alienek. Ezen az alapon feltehetnénk a kérdést, hogy csak a Predinek van olyan különlegessége, hogy csak a benne fejlődő Alien örökli a külső tulajdoságait?
A feltevésem persze csak a képregénnyel kapcsolatos, és így nem lehet tejesen mérvadó, de ha jól tudom abban hozták össze őket legelőször és abból merítettek a legtöbbet a filmben is (pl. a harc utáni megjelölés, a királynő fogvatartása, tenyésztés a vadászatra, ember-predator szövetség). Egy magyarul megjelent számban amúgy még van is egy kép a fogvatartott királynőről, a vásznon szakasztott ugyanazt lehet visszalátni amit abban a képregényben:)) -
#856 töltöm -
#855 :))))nem is csodalom:) -
#854 Szerintem a film jó lett de az a 50perc valahogy hiányzik. -
#853 akinek az avp film baromsag volt az ezt se nezze meg mer egy kaptafa...
bar szerintem nagyon zsir kisfilm!
a vege meg hatalmas -
#852 1. Medal of Honor: Pacific Assault
2. Football Manager 2005
3. Flat-Out
4. Need for Speed Underground 2
5. Humoros és aranyos képek
6. Counter-Strike:Source
7. Aliens vs. Predator film!
8.
9. FIFA 2005
10. Half-Life 2 -
#851 errol
save as -
#850 miröl beszélsz? -
#849 azert a batman kisfilm dijat erdemelne szinte!! mennyire zsir mar a vege????:)))))))))))) -
#848 kurva annyát a kitalálójának! meg aki vevö erre! -
#847 meg is van
-
#846 én muldtok olyat láttam hogy predator vs batman -
#845 Ezt az idiótaságot:
-
#844 nah azert.. remelem az is ki lesz adva -
#843 ilyen nekem nem kell az tuti!!! esetleg majd jol kicserelem a boritast a widescreennel
(fullscreen + a widescreen csak a ket oldalso csikot levagjak es a fekete csikon belul latod a cuccost...)
amugyis szelesvasznu tv-nk van..szal megnyomok egy gombot es fullscreenben latom a cuccost.. szal valahogy ezt meg kell oldanom -
ShaiHulud #842 de ezis milyen mar,tiszta rtl klub bazz.Egyre ocsmanyabb ez a vilag...penz, profit, biznisz, hatalom, kizsakmanyolas, hazugsag, csalas, korrupcio....hanyas az egesz. -
#841 örülj ha egyáltalán megjelenik itthon :) -
#840 mennyivel lehet drágább? -
#839 nekem is -
#838 nekem olyan fog kelleni ahol nincs kivágva az az 50 perc ami korhatáros lett volna :) -
#837 Ja télleg, az TÖXAR!!!!
Rendezői változatban élijenek nyernek ugye?
ALIG VÁROM!
-
#836 *tudom -
#835 tudok de akkor is :)