Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
NEKEM ILYEN FOG KELLENI!

nemis

ILYENINKÁBB:

Meghozatom apukámmaaaaal!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
ez csak a sima nem a rendezõi változat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
Blasta
Csocsokám nemvagy felkészülve, leülhecc, EGYES!!!!

A darált ragasztott élijenreszelékbõl a bumeráng-ninnyadobócsillagokat csinyájják, OKÉ?!

nem hinnem hogy a csuklopenge alienbol van😊 es a pancel sem hinnem hogy alienbol van. ezer mas lenyre vadasznak predik... miert lenne midnen alienbol?😄 modnjuk kis logival csinalhattak volna alien"bor"bol pancelt mielott alienre mennek vadaszni, baar lehet tul folenyesnek ereztek volna magukat mar ugy, es ugye tudjuk predikrol hogy a naluk sokkal gyengebbek ellen nem szivesen vadasznak.

CSOCSO
hulye😊 LOAL.. nem aliensav.. hanem valami preselt daralt ragasztott alienreszelek!!!😊)))))))))))))))))))))
CSOCSO
jolvan.. en ezt nemertem 😊)))))))) bocs
Blasta
Perszeeeeeeeeee!
Sõt a válpuskalézer is élijensavból készült!!!!!!!!!
Még anno.
Mikó még barátok voltak a élijenek és a predik!
A élijenek csinyálták nekik a lézerköpõt a saját savjukból!!!!!!!!!

CSOCSO
nyoccasz
hat epp ezt mondom hogy ha abbol van es nem valami kemenyebbol , akkor bizony semmi gondot nem jelent az aliensav szamara. lattad az a kis mennyiuseg ami erte a penget azis szepen elintezte azt, szal ha tartosan eri a savhatas azt az anyagot....😊

Blasta
Nemlesz sok, mer én megmondok mindent frankón és a predik erõsebbek és kurvárakészpassz!

CSOCSO
most akkor azt modnja megvalaki hogy jol tudom e vagy nem?
marmint hogy az alien pancel es a csikloszar az mind alienbol van?...
Blasta
Szerintem a Predik a erõsebbek és kész!
Szétkaratélyozzák a élijeneket megméga...... mégaaaaaaaa.........

megvan

méga predélijeneket is szana széjjel karatélyozzák SZERINTEM!

Alien
Most elmegyek a géptõl, kiváncsi vagyok, hogy mennyi új üzenet lesz 😄

CSOCSO
man mondtam amit mondtam... a csuklobizbasz is abbol van szerintem...
Blasta
Ezen elmélkedjünk egy picit mert érdekes téma!

Miért nem lehet keményebb anyagból az állarc????
Már hogyna lehetne!
Simán lehet!
Szerintem lehet!
Azértmertcsak!

Alien
"szal az hogy ok melegben szeretnek jonni az baromira senkit nem erdekel
amikor epult a piramis akkor meg dejomeleg volt..."

Na ez az 😄

hat ize...amikro rafroccsent a sav a panceljara rogton leszakitotta magarol mert bizony lazan atmarta.

CSOCSO
igen.. az az ami meg nekem is nagyon szemet szurt...
a masodik ami a legvege...

mer lehet hogy hulyeseg de lehet hogy tok cool

1)predit nem vilagitanak at mer minek? miert tamadna meg egy facehugger a predit? foleg hogy az arcpanceljan semmi nyoma.. arr ameg nem gondolnak hogy olyan hulye hogy leveszi azt..
2)belso gep meg azert nem vadassza le a predalient mer mar nem alien. hanem predalien.. es felig predi..tehat a gep nem bancsa'
nem azert mert felig predi hanem azert mert mas mint az alijen'
ize szerintem nem igazan lehet kemenyebb anyagbol az az alarc mint a csuklopenge volt, es lathattuk azzal mi tortent...facehugger sava lazan "utat" mart volna😊...mar ha kozben kedves predi baratunk nem birkozza le magarol a kis parazitat😊

Blasta
Nemis baszta el, mer sok élijen is meghalt, és 3 predi halálozott el!!!!!!!

(Könyvek szerint mi? Milyen könyvek szerint? Amiket a HÍÍÍÍRES magyar írók irtak???)

CSOCSO
nah... vegre kimondta ezt is!!! mer eddig ezt senki nem mondta csak a predisek nyavalyogtak ugy mintha a konyvekben az alienek csicskak lennenek
Blasta
Például az tökreszar, hogy amikor palyzsot meg lándzsát csinál a csajnak, akkor nembáncsa a predit a sav, amúgymeg báncsa!!!!!

CSOCSO
ez igaz is lenne..csakhogy [ ha jol tudom] akkor a predi pancel az alienbol van.. tehat savallo! igy az arcpancel is
Punker
a poén az hogy a könyvek szerint mondhatni egyenlõ ellenfelek lennének, csak sajna a f@szkalap rendezõ elb@szta.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Naja, de a Prediknek a állarca az megahiperbrutál anyagbó vanik, és ezért a fészhággörök nemtuggyák áttámadni!!!!!!

CSOCSO
nem nagyon akarok hulyesegeket irni (latni kene a filmet magyarul is. de azt csak akkor ha kijon a neten a dvd rip)
de szerintem ha valamit osregen epitettek.. akkor az vagy a fold alatt van.. vagy a jeg alatt... gondolom azert valasztottak a jeget mert valahogy a kiralyno le van fagyasztva... a prediknek meg nem kedv kerdese hogy jojjenek...
szal az hogy ok melegben szeretnek jonni az baromira senkit nem erdekel
amikor epult a piramis akkor meg dejomeleg volt...

nahja.. bar ha nincs predi halal azt meg az alienesek nem vettek volna joneven...
az 1 predi halal nem volt nagy cucc.. bar zsir volt.. de a masodik predinek volt nagy halala... amit megcsinalhattak volna ugy hogy kozben meghal 1-2 alien..csak az a tapos alien ugyeske... sztan meg kinyirnak jopar alient..de azoknak nem nagy jelentoseguk van..legalabbis nem szentelnek nekik aazt a filmben...
Blasta
Kisgyerekek, mirõl megy itt a szánalmas diskurzus??????????

-Szerintem a Predi a erõsebb, mer az sokkal táposabb és karatékázni is tudik
-Nemííííís, mera Élijen az sokkal veszélyesebb és annak savasa vére is és szétspriccel mindenkit!!!

Punker
azért nem egykategória 1 plexi és 1 fém lap 😊

szerintem egy alarc nem jelentet volna gondot a facehuggernek, ahogy az alien 1 ben sem jelentett a szkafander.

CSOCSO
nahja.. egy teljesjogu nem lett volan olyan hulye hogy leveszi az alarcat.. vagy igen? es pont az az utcso ( mar nemtom a nevet.. valami w-s) predi a vadasz?
mondjuk tokmindegy.. 1 teljesjogu vadasz se tud mindig a hata moge nezni..
hat kerkel en azt vartam hogy pl az emberek sokkal jobban a hatterbe lesznek szoritva hisz abszolute nem roluk kellett volna szolnia ennek a filmnek. azt vartam hogy lesz kis predator csapatmunka amolyan predator modra, es hogy max a vegen amikor mar a queennel jarnak akkor lesz predi halal, addig max csak serules. azon kivul azt is vartam hogy talan a predik nem lesznek az emebrek ellen, hisz nem rajuk jottek vadaszni hanem az alienekre. es eleve nem volt jo ez a zart helyszin. bar ugye altalaban alien filmek zart helyszinen jatszodnak, ellenben a predi filmek nyilt helyszinen, kivancsi lettem volna esetleg hogy nyilt helyszinen mire kepesek az alienek, modnjuk erre mar alapbol nem jo ez a hulye jeges terep.

Punker
igazából az volt a furcsa hogy beküldtek 3 tanulót, a könyvben mindig ment egy teljesjogú vadász is a tanulókkal.

CSOCSO
"predator akkor is tobbre kepes mint egy szingli alien"
ez igy van.. de mar megint a tud... nem a tud on van alenyeg hanem azon hogy mit tesz.. tudna ezt azt .. de az alien mar megtette az elso lepest.. igy a predinek kampec...
tokmindegy hogy egy oroszlan mit tud.. jon a paranyi dogvesz es annyi az oroszlannak😊
CSOCSO
kerdem en: mit vartak volna a predi rajongok?? hogy minden egyes csatanal a predik fel kezzel vigyorogva kivegeznek egy csomo alient?
hat en azert kozel sem neveznem magam predatorosnak😊 bar elismerem szeretem predatort, de pl alien vs predator 2 t is eloszor aliennel toltam vegig 😊 de tudataban vagyok annak hogy egy predator akkor is tobbre kepes mint egy szingli alien...

enis szeretem ezt a vilagot,de ez az alkotas akkor sem volt melto az AvP nevre...nekem nem eleg az hogy egyutt latom benne az alieneket meg a predatorokat. Meg mindig azt mondom nem erre a rendezore es forgatokonyvirora kelett volna bizni a munkat, mert nem alkottak emlekezetest. majd meglatjuk a rendezoi valtozatot, abban az egyben bizom meg, bar mar a story alapjai sem tetszenek szal sokat nem fog segiteni de talan par "bug" ot kijavit.

CSOCSO
max az ne nezze meg aki igazi predator rajongo..szerintem aki alien fan annak tetszeni fog!! mer csak a predatorosok nyavalyognak hogy ez hulyeseg
Alien
hopp, most veszem csak észre 😊

Alien
Nem értek veled egyed 😊 Végre egy film amiben együtt vannak, jó vannak hibái, és azért egy alien film (akármelyik rész) meg a predator is teljesen más stílusú, de én úgy gondolom, hogy látni kell, mert itt végre találkoznak. És én igazi alien fan vagyok (elég a nevemre pillantani 😊 És a predator filmeket sem hagyagoltam 😊 megvan dvd-n az alien sorozat is meg a predator 1-2, én már nagyon várom, hogy ott legyen az AvP rendezõi változata 😊 Na asszem nemsoká megyek avp1-el vagy avp2-vel játszani, utána meg megnézek egy alien filmet 😄

Z
LOOOL! Most látom az aláírásodat. Kickass big time!!! 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Jól beszéltél!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Tatyla
remélem DVD-n egy Director's Cut fog kijönni plusz 50 perccel minimum!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Alien
SPOILER

Hmm nem tudom, ugye a predik aprítanak még fenn a felszínen elõször, aztán a csaj meg a fickó akik az áldozati kamrában maradtak az 2 alien, a fotós fickó meg a másik az még 2 alien + az akit a csajjal maradt a végén. Viszont az vhogy kimaradt nekem , hogy az lesõ hapsi aki külön esett (hisz amikor emgmozdult a piramis 3 részre osztódtak, volt egy vki egyedül, a fotós hapsi egy másikkal, illetve a többiek. Nos aki egyedül maradt azt elõször mutatták, hogy ott mászkál, de hogy nyírták ki?? Az az volt amikor sötétben látszottak a fejük? Az a másik fickó volt nem, aki a fotóssal volt, azt kapták el úgy...szal azzala faszival nem tom mi lett...

Amikor a múltba visszatekintettek, az nagyon brutál volt az a jelenet, az a rengeteg alien, és ahogy a predik felrobbantották a piramist... Állati 😄 Jó lenne ha kicsit kibõvítenék ezt a jelenetet a rendezõi változatban 😊

Tatyla
ja

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hat szerintem meg az aki igazi alien es predator vialg fan az ne nezze meg, mert kiabrandito alkotas.

Adam5
jah 😞

csak arra tudok gondolni hogy õk is hibernálva voltak úgy mint a királynõ

Punker
mivel a film felét kivágták nem tudjuk 😞

Adam5
"Aztán a predator amikor lövöldözi az alieneket és a királynõ visszavonulót fúj"

amúgy hogy volt annyi alien amikor nem is volt annyi ember? <#confused>

Adam5
<#eljen>