1034
Aliens vs. Predator film!
-
#914 Ebből az a tanulság, hogy DivX-es asztali lejátszót kell venni. -
#913 :( = :) ez lett volna csak rossz gomb -
#912 én épp most igyekszem konvertálni hogy menjen asztali lejátszóban :( (már a 3. napja szarakodok és most úgy tünik hogy sikerülni fog) -
#911 Mi van még így pörög a topik? :DD
Lb@szták és kész! Majd - remélhetőleg - kijavítják az AVP film2-ben... :D -
#910 oh, igaz :) -
#909 A Predaliennel kapcs:
Szvsz hülyeség hogy a predik azt hitték hogy nincs benne alien mert tudják hogy nem hülye hogy levegye a maszkot és ezért nem vizsgálták át ugyanis még ha élt volna és maszk is lett volna akkor kérdezhették volna hogy
-hé haver nem ugrott rá az arcodra véletlenül egy facehugger és nem petézett beléd?
-hülye vagy? látod hogy itt a maszk rajtam és esküszöm hogy egyszer sem vettem le (bár én még ilyenkor is átnézném) de mivel nem volt rajta maszk (tök mind1 most hogy azért mert megmutatta a csajnak) és halott volt ezért én megnézettem volna.
csak arra tudok gondolni hogy azért nem nézték meg mert halott volt és arra asszociáltak hogy ha van is benne akkor biztos az is halott, hát rosszul gondolták.
az Alien3-al kapcs meg az ökörből kikelővel nehezen de a kutyából kikelőről ellehet mondani hogy azért ment 4lábon és azért volt kisebb mert a kutyához igazodott fejlődésközben. persze kifejlődés után nagyobb volt mint egy kutya de még mindigg kisebb mint egy emberből kikelő drone. -
#908 spoiler!
azert mert ripley eseteben a fajfentmaradasrol volt szo. egy kiralyno volt benne.. viszont a predator eseteben kozelsem volt kiralyno.. es semmi fajfennmaradasi problema nem volt... idezojelben termeszetesen...
-
#907 SPOILER (?)
Nem tudom volt-e már róla szó, de így utólag gondolkozva nem értek vmit... Miért bántották az alienek és az anykirálynő az utolsó predatort? Hisz az alien3-ban nem ölte meg Ripley-t az alien hisz tudta, hogy már van benne. Mondjuk az is igaz, hogy Ripley és egy predator más kategória (a predator "kicsit" harciasabb, bááár..) na mindegy :) -
#906 hat....hitelesebb?talan.. az biztos hogy tenyleg olyan mint egy elmehaborodott.. viszont jack nicksolon nagyon jot alakitott.. szerintem baromira nem nezett volna ki jol ha a dead endes jocker lett volna a filmben..vagy hasonlo -
#905 Főleg kedvenc részeim: mikor összeugrik a predátor meg az alien az elején meg mikor leveszi a maszkot a predator: ppsszzzzzttttt!!!:):) -
#904 Hát sztem kurva jóó volt a film! -
#903 Azért ez relatív, mert többek között Batman fan is vagyok, és volt bennem egy kis elfogultság amikor öszecsapott a másik nagy kedvencemmel a Predatorral:)
Ezzel csak azt akarom, mondani, hogy akinek a Batman egy semmitmondó figura, vagy esetleg egyenesen utálja a karakterét annak már kapásból nem nyerő a Dead End, már csak azért is mert lenyomja a predit, de nekem nagyon tetszett. Kicsit off-olva azt is elmondhatnám, hogy a Joker figura az eredeti Batman filmben látottnál is hiteless lett, külsőre legalábbis. -
#902 nagyon megosztja az embereket az igaz...nekem sem a kedvencem,sőt az egyik legnagyobb mozis csalódásom volt...Bár kétségtelen,hogy Fincher képi világa nagyon nyomasztóra sikeredett,csak az 1 alien,csapatnyi ember,no fegyver sztori nem kötött le.... -
#901 nahjolvan lanyok.. mentem aludni... hja ha valaki tud fasza alienes kepeket nyugodtan linkelhet:) nah bye all!!! -
ShaiHulud #900 elsore nem tunt jonak de masodjara megnezve mar egesz jo film volt. marmitn az alien 3 de a kedvencem akkoris a bolygo neve halal:) -
#899 viszont nem ertek egyet az alien 3 kritikakkal.. nagyon sokan ugy lehuzzak hogy - idezem: "katasztrifafilm" nek nevezik...
oke.. talan nem olyan zsir mint a tobbi.. de szerintem onmagaban is jobb a tobbi idegenes filmeknel! szal szerintem egyaltalan nem rossz film.. sooot!!! joo!! de nem olyan jo mint a tobbi -
#898 ja es milyen erdekes hogy a kyutabol /okorbol nem a hasrobbanto jott ki hanem alapbol egy kifeljlett am kisebb alien...szal lehet ez valtozott meg amiatt hogy allat es nem emberbol kelt ki...
-
ShaiHulud #897 alien 3 ban a runner alfaj volt...furge, gyors, agilis, de kevesbe eros es szivos. amolyan scout az alienek kozt, mar ha normalis koloniaban van es nem igy maganyosan. -
#896 ha jol emlexem a forgatokonyvben volt igy..tehat az eredeti felallas ez volt.. es a 9 dvd-s alien kiadasban a directors cut ban is az okor volt... -
#895 mondjuk az Alien 3-ban lévő kutyaszerű Alien teória is megdől,ha az ember az ökrös verziót nézi meg...Fincher ahhoz akkor effektív egy teljesen új alient kellett volna,hogy kreáljon..Mertugye egy ökör kevésbé olyan törékeny mint egy kutya,legalábbis szerintem.. -
#894 de tényleg, valahol nyilatkozták hogy Prágában volt a legolcsóbb forgatni azért mentek oda. -
#893 Ottapont! :-D -
#892 megmondjam nektek miért jöttek hidegben a Predatorok? azért jöttek hidegben bazze mert dzsungeles díszletben meg helyen drágább lett volna a forgatás azt kész ennyi. -
#891 Nem maga a VITA zavar, hanem a vita MÉLYSÉGE!
Szánalmas "melyik a táposabb" ovis téma. -
Cvd #890 Na megint a jó öreg csont. Tehát neked nem tetszik a vita, ezért ne vitatkozzunk egy olyan fórumban aminek éppen az a célja hogy a filmről follyon az eszmecsere. Vagyis te leírhatod a véleményedet, de más ne tegye. Nem tudom, de nem lehet hogy neked nem kellene egyszerűen olvasnod a fórumot? Akkor nem zavarna a vita.. -
Cvd #889 Azért kerültek oda az emberek, mert felfedezték a piramis hőkisugárzástát a műholdképen, amit a Predatorok indítottak be. Ha nem indítják be, akkor az emberek nem találják meg a piramist. Később a filmben el is hangzik hogy az egész csapda volt, mert ha nincs ennek emberek, nincs vadászat.
Az időszámítás meg ott jön a képbe, amikor kinyitják a vállplazmás tárolót. Ott a nyitókód az aktuális dátum, és a szekrényt a predatoroknak kellene kinyitniuk, más nem nyithatná ki. Erre mi alapján kell beállítani? A földi (asszem inka) időszámítás után. Zseniális és meglehetősen biztonságos megoldás a vadászok részéről.:) -
#888 Neked hülyeség, aki ilyen mélységekbe lemegy egy ilyen filmnél.
A világon semmi értelme.
Popcorn mozi, nem AvP fan rendezte, hanem egy szimpla eksönmúvi rendező, nem az volt a cél, hogy a rajongók összes farka feláljon rá, hanem az, hogy MINÉL TÖBBEN mennyenek be rá! Nem fanok.
Kész.
Felesleges többet vitázni MILETTVOLNAHA vagy MIÉRTNEMÚGYVOLT -okon. -
#887 Nesztek.
Megmég:
Jókis sztorik lehetnek ezek..... -
Cvd #886 Habár most csak kötekedésre megy ki a dolog, de igazad van. Képregényt mondjuk egyet se olvastam, de láttam a filmeket, olvastam 3-4 könyvet, pár témával foglalkozó honlapot, játszottam a játékokkal. Tudom hogy ettől nem leszek forgatókönyvíró, viszont azt is tudom hogy nem raktam volna vele ekkora hülyeségeket. -
#885 DE MILYEN EREDETIBEN?????????
tök véletlenül pont tegnap néztem meg dvd-n a 3. részt.
EREDETIBEN! :-) -
#884 Mingyá elsírom magam... -
#883 " itt nem ez a szándék vezette a forgatókönyvírót a Predatorok legyengítésében, hanem szimplán csak nem értett hozzá. "
ellentétben veled gondolom, aki tonnányi képregényen és magyar író könyvén van túl mi? -
#882 "hanem azzal hogy miért jönnek most a hidegbe, mikor kismillió más helyre is mehetnek? "
Ez abszolute spekulációé s egyben fasság.
Azért jönnek ide mert ÍGY ÍRTÁK MEG A FÓRGATÓKÖNYVEN, VÁGOD!!!
MERT EZ AZ EGÉSZ KITALÁCIÓ ÁM, NEM IGAZI!
KÁPIS? -
#881 hulyen nezett volna ki.. de nem ugy nezett ki...de mondjuk nekem sokkal jobban tetszett az hogy akutya szenved meg minden.. mint az hogy a doglott okorbol kikel az alien..az olyan semmilyen nem volt.. -
#880 tehen..okor.. tokmindegy.. az eredetiben okor szerepelt... -
#879 "vagy kutyabol attol fugg melyik verziot nezi az ember - az eredeti tehen volt"
Miről beszélsz?
Milyen verzióban volt a kutya helyett tehén??????? -
Cvd #878 Egész pontosan 3 verzió is szerepelt talán, volt a kutya, az ökör, meg az ökörhöz hasonló, a Fiorinán őshonos nagydarab állat, amit ugyancsak munkára használtak. Hülyén nézett volna ki azért ha az ökörből kikelő aliennek szarva van meg füvet legel ahelyett hogy fajfenntartana.:) -
#877 nahjo ez mar nekem magas... milyen csalogatas??
mindegy.. majd a filmre raterunk ha ujra latom mert mar a felere nem emlexem:))))))))))))))))
+mivan az idoszamlalassal? -
#876 legyengites....
nekem van annyi fantaziam, hogy elkepzeljem azt, hogy egy predi mikent nyir ki 1-2 alient konnyeden.. hisz megvana fegvere.. egyikbe belepiszkalja a landzsat masikat meg konnyeden ketteszeli... ha van eselye es addigra nem ugrott a nyakaba.. ahol mar tokmindegy mit csinal mert kampec...
szoval erosebb egy predi az tuti.. mert van jopar fegyvere.. de csak kicsit nez felre es mar a nyakaban van az alien.. ahol mar tokmindegy mit csinal, mert lathattuk az alien filmekbol hogy az alienek nem szaroznak.. eszre se veszed es az agyvelodet elobb latod mint az alient...
-
Cvd #875 Nem is az a gond hogy az emberek visszamennek vazz, hanem az hogy a Predatorok miért csalják oda őket, miért akarnak most újra ott gyakorolni amikor többezer évig a hely közelébe se mentek? Eddig csakis akkor jöttek ha hőség volt. Ha jó nekik a -40 fok, akkor mt nem jönnek minden héten? Hülyeség. Ráadásul belekeverik hogy az időszámítás egységeit is tőlük vettük át, de akkor a Predator 1-ben mi volt az a visszaszámlálás?