1034
Aliens vs. Predator film!
-
#994 szerintem a kiralyno nem azert futott fel mert tudta hogy robbani fog.. az alieneknek miert kene vele futniuk? nem hivta oket:)
azt meg nem gondolhatod komolyan hogy a predig azert nem fogja megolni a kiralyno mert van benne valami dog:)
kozben a sajat eletet veszelyezteti a predi.. ugyanmar...
altalaban az aldozatok nem emlekeznek arra ha megtamadta oket egy arctamado... a predi se emlekezett semmire... magat meg nem sozkta atvilagitani...beepitett alien szerkentyurol meg ne beszelgessunk. .azert ok sem a TOKELETES teremtmenyek..
-
#993 De akkor a többi alien miért nem ment a királynő után a felszínre?? ez ad 1. A másik pedig mikor összeomlott a piramis fölött a jég a robbanás következtében akkor miért nem lett a királynőnek semmi baj?? és ha mégis meglépett akkor hogy került olyan gyosan újra elő??? szerintem minimális az esélye, hogy ugyanarra szalad mint amerre a csaj meg a predator szaladt volna.. (kitalálni meg nem hinném, hogy kitalálta). A Legidegesítőbb meg az volt, hogy a predatornak meg sem kottyant, hogy egy alien növekszik benne még az utolsó pillanatokban sem és a királynő sem félt attól, hogy megöli a sarját Mikor keresztüldöfte a predátort a farkával.... Ezek olyan dolgok amik nekem nem világosak... -
#992 szerintem nem is figyeltel oda igazan a filmre...
az igaz hogy LOL volt mikor a csaj leszurta az alient.. es az alien ... csak ugy.. szenvedett.. holott siman elerte volna a kezeivel es a fejet meg osszeroppantotta volna a csajnak.. nade mindegy.. a kiralyno pedig meg a predi es a csaj elott a felszinre ment de mindegy... -
#991 ez is igaz.. GYU-n is sokat dobott a hiányzó 40 perc... -
#990 ne felejtsd el hogy kivágtak belőle 50 percet, szal amíg azt nem láttam én nem írom le teljesen -
#989 Tegnap este 2-kor néztem meg hát nemvolt nagy durranásaz eredeti Alienhez vagy prdatorhoz képest.. az első 40 perc faszás volt.. egészen addig amíg a predatorok meg az alienek az embereket vadászták... Utána unalmas volt meg tele volt blődlivel... Ja majd pont semmi baja nem lesz a csajnak ugye mikor átszúr egy Alientnem marja szét nem szabdalja fel vagy a sav nem nyomja szét a mellkasát... Aztán ugye meghal a királynő kivételével az összes Alien.. (bár ha a királynő túlélte a robbanást akkor a többi is Szerintem...) Hogy lehet az, hogy a királynő aki letépte acél láncait egy egyszerű kis bádovízgyűjtő lehúz a tenger fenekére amikor a láncokat egy síma kis acélcsőhöz rögzítették.... A végén meg nem irigyeltem a csajt... Otthagyták baszottul egyedül a Predatorok a nőt az antarktisz közepén:D(ugyanis tuti nem ment el a hajóig gyalog a járműveket meg felrobbantották (vagy lezúgtak a jéggel:D) Szóval szerintem semmi félelmetes semmi izgalmas nemvolt benne és meglehetősen popcorn movie íze volt... Közelébe sem ér az Alien 1 vagy 2 hangulatához, de még a Predator 2 is sokkal de sokkal faszányosabb nála... -
#988 -
#987 Akkor már keresheted ezt a verziót.:) Alien.Vs.Predator.2004.PROPER.DVDR.Hungarian-LUMiERE
Az .nfo fájlból:
elease date: 12/12/04
DVD Date....: Future
Source......: Alien.Vs.Predator.NTSC.DVDR-SCREAM
Video.......: Reencoded, 9 pass CCE, 4700 kbit avg.
Audio.......: English 5.1, Hungarian 5.1
Subtitles...: English, Spanish, Portugal
Lenght......: 101 minutes
Genre.......: Action / Sci-Fi / Horror
Rating......: 5.3/10 (8,563 votes)
iMDB........: http://www.imdb.com/title/tt0370263/ -
#986 nekem is, amíg nem jön olyan dvd , amin angol és magyar 5.1 van -
#985 Igen, mire vagy kiváncsi? Sajnos csak magyar hang van rajta, és DD 2.0-ás :( -
cyrus #984 nekem ez van meg :
Alien.Vs.Predator.2004.DVDRip.XviD.Hungarian-LUMiERE -
#983 erről a változatról tud valaki valamit?
Alien.Vs.Predator.2004.NTSC.DVDR.HUNDUB-m2m -
#982 nem lesz kivágva az az 50 perc ami nem fért volna bele a 13+ korhatárba az USA-ban -
#981 és ha minden igaz, az mivel lesz jobb? -
#980 Ha minden igaz, akkor lesz rendezői változat :) -
#979 ez azt jelenti, hogy lesz, vagy nem jelent semmit? -
#978 az még nincs -
#977 rendezői változat? -
#976 nemrég néztem meg
de még mindig nem értem miért barátkozott össze a predi a csajjal???
-
ShaiHulud #975 hat ez messze van a horrortol:D egy szimpla hetvegi muvi. -
#974 Már van magyar DVDRip is :)
Alien.Vs.Predator.2004.DVDRip.XviD.Hungarian-LUMiERE
Most fogom megnézni, az ilyen "horror" filmeket hajnalban jó, akkor ütnek. (Főleg az Ideglelés, egyedül egy sötét szobában, hajnalban, brrrrr) :) -
#973 XviD Alien Vs Predator (2004) *DVDRiP* DONE
Akkor gondolom hamarosan jön a dvd-r is belőle :)
Aztán remélem januárban jön a director's cut -
#972 :) -
#971 Szerintem ha azt mondanám neki dc, nézne mint borjú az új kapura:))) -
ShaiHulud #970 nezd mar meg kinek valaszolt bazz -
#969 miről beszélsz???!!! -
#968 LOL dehulye vagy:))))))))))))))) -
#967 szasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni a filmet? -
Cvd #966 Ja, és félnének a többi Alientől. Összefutna kettő a sarkon és ott kapnának szívrohamot:))) -
#965 ja gondoljatok el a macska mennyire meredek lenne.. eszmeletlen furge , es nagyon karmolos:) -
#964 Macskából is kikelhet, sőt még kecskéből is -
#963 igen mivel kutyából kelt ki
akko sry nem nagyon nézek alien oldalakat csak a játék alpaján hívtam runnernek -
#962 anyamat is raizgattam karacsonyugyileg hogy ha nagyon akar valamit akkor 12" es alienket vegyen nekem.. sajna nagyobbat nemtok:(
van valami 20 inches.. aszem... de az nagyon draga es 20 eve csinaltak:) -
#961 az alsot mar most megvennem ha lehetne:((((((((( hasonlot keresek csak olyat ami jobban kijon.. de ez is kuuuuurvajo!! -
#960 a barna a dog alien... ez a neve... igy van fent minden oldalon...
-
#959 Akkor is az az életnagyságú Perdi volt a legjobb amit kiállítottak a Pecsában, jópárévvel ezelőtt láttam, de nekem is kell olyan -
#958 tudom, de nekem jobban tetszene egy fekete :) -
#957 barna mivel gondolom egy runner. -
#956 Néhány Alien fej
Legalul Csocso ott van olyan falratehető változat :)Nem rossz végül is, kattints majd rá, van több kép róla.
De amit beraktál képet, ez a barna színű Alien nagyon jó:) Elfogadnám :) Bár feketébe jobb lenne :)) -
#955 uhh, de állati :DDDDDDDDD