Aliens vs. Predator film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ez van meg :
Alien.Vs.Predator.2004.DVDRip.XviD.Hungarian-LUMiERE
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nem lesz kivágva az az 50 perc ami nem fért volna bele a 13+ korhatárba az USA-ban
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
nemrég néztem meg
de még mindig nem értem miért barátkozott össze a predi a csajjal???
de még mindig nem értem miért barátkozott össze a predi a csajjal???
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
hat ez messze van a horrortol😄 egy szimpla hetvegi muvi.
Már van magyar DVDRip is 😊
Most fogom megnézni, az ilyen "horror" filmeket hajnalban jó, akkor ütnek. (Fõleg az Ideglelés, egyedül egy sötét szobában, hajnalban, brrrrr) 😊
Most fogom megnézni, az ilyen "horror" filmeket hajnalban jó, akkor ütnek. (Fõleg az Ideglelés, egyedül egy sötét szobában, hajnalban, brrrrr) 😊
shit happens
XviD Alien Vs Predator (2004) *DVDRiP* DONE
Akkor gondolom hamarosan jön a dvd-r is belõle 😊
Aztán remélem januárban jön a director's cut
Akkor gondolom hamarosan jön a dvd-r is belõle 😊
Aztán remélem januárban jön a director's cut
Szerintem ha azt mondanám neki dc, nézne mint borjú az új kapura😊))
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
nezd mar meg kinek valaszolt bazz
Ja, és félnének a többi Alientõl. Összefutna kettõ a sarkon és ott kapnának szívrohamot😊))
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
igen mivel kutyából kelt ki <#idiota>#idiota>
akko sry nem nagyon nézek alien oldalakat csak a játék alpaján hívtam runnernek
akko sry nem nagyon nézek alien oldalakat csak a játék alpaján hívtam runnernek
anyamat is raizgattam karacsonyugyileg hogy ha nagyon akar valamit akkor 12" es alienket vegyen nekem.. sajna nagyobbat nemtok😞
van valami 20 inches.. aszem... de az nagyon draga es 20 eve csinaltak😊
van valami 20 inches.. aszem... de az nagyon draga es 20 eve csinaltak😊
az alsot mar most megvennem ha lehetne😞(((((((( hasonlot keresek csak olyat ami jobban kijon.. de ez is kuuuuurvajo!!
Akkor is az az életnagyságú Perdi volt a legjobb amit kiállítottak a Pecsában, jópárévvel ezelõtt láttam, de nekem is kell olyan<#buck>#buck>
Néhány Alien fej
Legalul Csocso ott van olyan falratehetõ változat 😊Nem rossz végül is, kattints majd rá, van több kép róla.
De amit beraktál képet, ez a barna színû Alien nagyon jó😊 Elfogadnám 😊 Bár feketébe jobb lenne 😊)
Legalul Csocso ott van olyan falratehetõ változat 😊Nem rossz végül is, kattints majd rá, van több kép róla.
De amit beraktál képet, ez a barna színû Alien nagyon jó😊 Elfogadnám 😊 Bár feketébe jobb lenne 😊)
ez fincsi csak kicsi
aarghh japanba milyen cool dolgokat lehet kapni:
hasrobbanto szobor.. linkelve mer lehet valakinek nem tul szep latvany
Queen hasrobbanto
ebbol is latszik hogy a queen hasrobbantot fel lehet ismerni abbol hogy keze van , es koronas sisakja
warrior alien
hasrobbanto szobor.. linkelve mer lehet valakinek nem tul szep latvany
Queen hasrobbanto
ebbol is latszik hogy a queen hasrobbantot fel lehet ismerni abbol hogy keze van , es koronas sisakja
warrior alien
nah.. mar nagyon nagyon reg ota foglalkoztat a dolog hogy kene nekem valami hatalmas alien figura...
anno meg a regi lakasunkba akartunk gipszszobrot...
eljott valami csavo aki nagyon ott van a szeren.. hozott giger konyvet.. mutogatta a kepeket.. de..
1)kurvadraga volt
2)giger kepein mindenhol volt hogy hatalmas fasz vagy valami...
szal azt elvetettek anyamek.. sztan vegulis abban maradtak hogy legyen egy sima arc es ket kez ahogy kijon a falbol...
szoval azota szeretnek en egy alient vagy egynagy feher capa fejet😊
ami itt amerikaban tuti lehetetlen mivel a falak gipszkartonbol vannak. igy orulok ha egy polcot meg tudnak tartani...
de azert valami 1 meteres alien figurat szivesen elfogadnek a sarokba😊))))
ra is kerestem..de sajnos nem talaltam az ebayon..csak a sima 12 inches (30 cm es) jatekszobrokat... ami bar nem rossz... de ha veszek valamit akkor legyen nromalis. legalabb egy fel meteres ultra kiralyul kinezu alien vagy alien qween...
sztan mas...
alien warrior... bar adam.. vagy cvd valtig allitja nincs ilyen. megis mindenhol alien warrior-t emlegetnek..boltok meg mindenfele arusok... .. nah mindegy...
sztan ratalaltam erre:
nah igen😊) egy ilyet el birnek viselni:
ezena kepen pedig jol lathato az alienek valtozatossaga:
bal lent lathato a 79 es alien...
sztan a dog alien... ez oke.. csak nem tom hogy miert van akkor a jobb felso.. mert az a "new alien" 3 bol..szal en nemtom mivan...
anno meg a regi lakasunkba akartunk gipszszobrot...
eljott valami csavo aki nagyon ott van a szeren.. hozott giger konyvet.. mutogatta a kepeket.. de..
1)kurvadraga volt
2)giger kepein mindenhol volt hogy hatalmas fasz vagy valami...
szal azt elvetettek anyamek.. sztan vegulis abban maradtak hogy legyen egy sima arc es ket kez ahogy kijon a falbol...
szoval azota szeretnek en egy alient vagy egynagy feher capa fejet😊
ami itt amerikaban tuti lehetetlen mivel a falak gipszkartonbol vannak. igy orulok ha egy polcot meg tudnak tartani...
de azert valami 1 meteres alien figurat szivesen elfogadnek a sarokba😊))))
ra is kerestem..de sajnos nem talaltam az ebayon..csak a sima 12 inches (30 cm es) jatekszobrokat... ami bar nem rossz... de ha veszek valamit akkor legyen nromalis. legalabb egy fel meteres ultra kiralyul kinezu alien vagy alien qween...
sztan mas...
alien warrior... bar adam.. vagy cvd valtig allitja nincs ilyen. megis mindenhol alien warrior-t emlegetnek..boltok meg mindenfele arusok... .. nah mindegy...
sztan ratalaltam erre:
nah igen😊) egy ilyet el birnek viselni:
ezena kepen pedig jol lathato az alienek valtozatossaga:
bal lent lathato a 79 es alien...
sztan a dog alien... ez oke.. csak nem tom hogy miert van akkor a jobb felso.. mert az a "new alien" 3 bol..szal en nemtom mivan...

Hát lehet. Ha a Dead Endre gondolok és elképzelek egy alternatív cselekményt (Predi nem lõvi le az Alient amikor Batman mellkasán õl) akkor Batman nem hiszem, hogy nagyon érvényesülni tudott volna Aliennel szemben, holott a Predit ki tudta nyírni, ez természetesen közelharc volt, már ha csak ezt nézem is egyet kell, hogy értsek veled. Ami viszont nagyon igaz, hogy nagy mértékben befojásolja a csata végkimenetelét az, hogy ki is kezdeményez.
felreertettel... bar most nem irtam de meg talan ezen az oldalon leirtam hogy tokmindegy hogy predi vagy alien.. az gyoz aki olyan helyzetbe kerul vagy aki gyorsabban tamad... kozelharban szerintem alien az erosebb, tavoliban meg termeszetesen a predi...
( alien max kopkodni tud nemtom hany meterrol)
csak a lenyeg hogy adam5 i smondta hogy el predi legyilkol sok alient...
hat nemtom.. komolyabban belegondolva, persze hogy megtud olni jopar alient a plazmajaval..felteve ha egy csoben jonnek jo messzirol... mertha korbe veszik lelo 2-3 at es raugrik meg 8...
mielott jonne valaki ez a sok a patkany meg sok a hangya hasonlattal.. konyorgom ne menjunk ekkora lolsagokba bele... ez kb olyan mintha lenne egy lewis meg 2-3 koko vagy mas kisebb boxolo.. hat kivegeznek fel perc alatt a nagyobbat..
( alien max kopkodni tud nemtom hany meterrol)
csak a lenyeg hogy adam5 i smondta hogy el predi legyilkol sok alient...
hat nemtom.. komolyabban belegondolva, persze hogy megtud olni jopar alient a plazmajaval..felteve ha egy csoben jonnek jo messzirol... mertha korbe veszik lelo 2-3 at es raugrik meg 8...
mielott jonne valaki ez a sok a patkany meg sok a hangya hasonlattal.. konyorgom ne menjunk ekkora lolsagokba bele... ez kb olyan mintha lenne egy lewis meg 2-3 koko vagy mas kisebb boxolo.. hat kivegeznek fel perc alatt a nagyobbat..
ha jol meglesed a filmet ugy szedte le a predi az alien agyat borito reszt hogy nem jott semmi ver..csak nyalkas volt...
jo.. tudod mire gondolok...
azert warrioroztam mert az alien online-n is warriort emlegetnek.. nahde mindegy... hja igen..szoval.. a hulyeseg az hulyeseg... de a moziban nekem szinte idom nem volt a hulyesegre koncentralni a latvany es a hangok miatt...nem azt mondtam hogy tokeletes a film a moziban.. csak annyit hogyha moziban lested volna lehet hogy nem 5/10 est adnal ra hanem 7/10 est
azert warrioroztam mert az alien online-n is warriort emlegetnek.. nahde mindegy... hja igen..szoval.. a hulyeseg az hulyeseg... de a moziban nekem szinte idom nem volt a hulyesegre koncentralni a latvany es a hangok miatt...nem azt mondtam hogy tokeletes a film a moziban.. csak annyit hogyha moziban lested volna lehet hogy nem 5/10 est adnal ra hanem 7/10 est
A koponyájukban nincs is sav, ez abból kiderült, amikor a predi laza mozdulattal szétvága az Alien koponyáját a fele leesett és nem szriccelt és fröcskölt szanaszét a vére, csak az agya volt látható.<#idiota>#idiota>
Természetesen én is moziban néztem meg, ezt az élményt vétek lett volna elrontani monitoron rossz hang és képminõséggel, megérte az ártá és a várakozást is, mert összeségében tetszett, elismerem, hogy voltak benne hiányosságok, de vmilyen szinten az elfogultságot is vetett a latba😊
A ki az erõsebb halálosabb ellenféllel kapcsolatban viszont kicsit más a meglátásom.
Úgy látom te Alien fan vagy, talán te írtad korábban, hogy a Predator fanok miért védik annyira a kedvencüket. Holott most szerintem te is túlságosan részrehajló voltál a másik oldalról nézve. Úgy beszélsz mintha a Predatorok csak állnának ott az Alienekkel szemben és nem tennének semmit ellenük. Alienek ilyen meg olyan támadásai halálosak, ezt vhol még elismerem, de az akció reakciót követ, akár a predik akár, az emberek részérõl, ráadásul nem feltétlenül mindig az Alien kezdeményez. Említésre sem méltattad, hogy egy Alien is sebezhetõ adott helyzetben. Szerintem kicsit túlajnározod ezeket az Alieneket, hiszen õk sem sebezhetetlenek, nem kivédhetelen a támadásuk, és korántsem gondolnám, hogy minden esetben halálos a velük való találkozás😊
A ki az erõsebb halálosabb ellenféllel kapcsolatban viszont kicsit más a meglátásom.
Úgy látom te Alien fan vagy, talán te írtad korábban, hogy a Predator fanok miért védik annyira a kedvencüket. Holott most szerintem te is túlságosan részrehajló voltál a másik oldalról nézve. Úgy beszélsz mintha a Predatorok csak állnának ott az Alienekkel szemben és nem tennének semmit ellenük. Alienek ilyen meg olyan támadásai halálosak, ezt vhol még elismerem, de az akció reakciót követ, akár a predik akár, az emberek részérõl, ráadásul nem feltétlenül mindig az Alien kezdeményez. Említésre sem méltattad, hogy egy Alien is sebezhetõ adott helyzetben. Szerintem kicsit túlajnározod ezeket az Alieneket, hiszen õk sem sebezhetetlenek, nem kivédhetelen a támadásuk, és korántsem gondolnám, hogy minden esetben halálos a velük való találkozás😊