1034
Aliens vs. Predator film!
  • CSOCSO
    szerintem a kiralyno nem azert futott fel mert tudta hogy robbani fog.. az alieneknek miert kene vele futniuk? nem hivta oket:)
    azt meg nem gondolhatod komolyan hogy a predig azert nem fogja megolni a kiralyno mert van benne valami dog:)
    kozben a sajat eletet veszelyezteti a predi.. ugyanmar...

altalaban az aldozatok nem emlekeznek arra ha megtamadta oket egy arctamado... a predi se emlekezett semmire... magat meg nem sozkta atvilagitani...beepitett alien szerkentyurol meg ne beszelgessunk. .azert ok sem a TOKELETES teremtmenyek..
  • Bucser
    De akkor a többi alien miért nem ment a királynő után a felszínre?? ez ad 1. A másik pedig mikor összeomlott a piramis fölött a jég a robbanás következtében akkor miért nem lett a királynőnek semmi baj?? és ha mégis meglépett akkor hogy került olyan gyosan újra elő??? szerintem minimális az esélye, hogy ugyanarra szalad mint amerre a csaj meg a predator szaladt volna.. (kitalálni meg nem hinném, hogy kitalálta). A Legidegesítőbb meg az volt, hogy a predatornak meg sem kottyant, hogy egy alien növekszik benne még az utolsó pillanatokban sem és a királynő sem félt attól, hogy megöli a sarját Mikor keresztüldöfte a predátort a farkával.... Ezek olyan dolgok amik nekem nem világosak...
  • CSOCSO
    szerintem nem is figyeltel oda igazan a filmre...
    az igaz hogy LOL volt mikor a csaj leszurta az alient.. es az alien ... csak ugy.. szenvedett.. holott siman elerte volna a kezeivel es a fejet meg osszeroppantotta volna a csajnak.. nade mindegy.. a kiralyno pedig meg a predi es a csaj elott a felszinre ment de mindegy...
  • Bucser
    ez is igaz.. GYU-n is sokat dobott a hiányzó 40 perc...
  • Punkerwork
    ne felejtsd el hogy kivágtak belőle 50 percet, szal amíg azt nem láttam én nem írom le teljesen
  • Bucser
    Tegnap este 2-kor néztem meg hát nemvolt nagy durranásaz eredeti Alienhez vagy prdatorhoz képest.. az első 40 perc faszás volt.. egészen addig amíg a predatorok meg az alienek az embereket vadászták... Utána unalmas volt meg tele volt blődlivel... Ja majd pont semmi baja nem lesz a csajnak ugye mikor átszúr egy Alientnem marja szét nem szabdalja fel vagy a sav nem nyomja szét a mellkasát... Aztán ugye meghal a királynő kivételével az összes Alien.. (bár ha a királynő túlélte a robbanást akkor a többi is Szerintem...) Hogy lehet az, hogy a királynő aki letépte acél láncait egy egyszerű kis bádovízgyűjtő lehúz a tenger fenekére amikor a láncokat egy síma kis acélcsőhöz rögzítették.... A végén meg nem irigyeltem a csajt... Otthagyták baszottul egyedül a Predatorok a nőt az antarktisz közepén:D(ugyanis tuti nem ment el a hajóig gyalog a járműveket meg felrobbantották (vagy lezúgtak a jéggel:D) Szóval szerintem semmi félelmetes semmi izgalmas nemvolt benne és meglehetősen popcorn movie íze volt... Közelébe sem ér az Alien 1 vagy 2 hangulatához, de még a Predator 2 is sokkal de sokkal faszányosabb nála...
  • Alien
  • Morpheus
    Akkor már keresheted ezt a verziót.:) Alien.Vs.Predator.2004.PROPER.DVDR.Hungarian-LUMiERE

Az .nfo fájlból:

elease date: 12/12/04
    DVD Date....: Future
    Source......: Alien.Vs.Predator.NTSC.DVDR-SCREAM
    Video.......: Reencoded, 9 pass CCE, 4700 kbit avg.
    Audio.......: English 5.1, Hungarian 5.1
    Subtitles...: English, Spanish, Portugal
    Lenght......: 101 minutes
    Genre.......: Action / Sci-Fi / Horror
    Rating......: 5.3/10 (8,563 votes)
    iMDB........: http://www.imdb.com/title/tt0370263/
  • Alien
    nekem is, amíg nem jön olyan dvd , amin angol és magyar 5.1 van
  • Alien
    Igen, mire vagy kiváncsi? Sajnos csak magyar hang van rajta, és DD 2.0-ás :(
  • cyrus #984
    nekem ez van meg :

Alien.Vs.Predator.2004.DVDRip.XviD.Hungarian-LUMiERE
  • Elusive
    erről a változatról tud valaki valamit?

Alien.Vs.Predator.2004.NTSC.DVDR.HUNDUB-m2m
  • Punkerwork
    nem lesz kivágva az az 50 perc ami nem fért volna bele a 13+ korhatárba az USA-ban
  • mikike
    és ha minden igaz, az mivel lesz jobb?
  • Alien
    Ha minden igaz, akkor lesz rendezői változat :)
  • mikike
    ez azt jelenti, hogy lesz, vagy nem jelent semmit?
  • Alien
    az még nincs
  • mikike
    rendezői változat?
  • mikike
    nemrég néztem meg
    de még mindig nem értem miért barátkozott össze a predi a csajjal???
  • ShaiHulud
    hat ez messze van a horrortol:D egy szimpla hetvegi muvi.
  • cSuwwi
    Már van magyar DVDRip is :)
    Alien.Vs.Predator.2004.DVDRip.XviD.Hungarian-LUMiERE

Most fogom megnézni, az ilyen "horror" filmeket hajnalban jó, akkor ütnek. (Főleg az Ideglelés, egyedül egy sötét szobában, hajnalban, brrrrr) :)
  • Alien
    XviD Alien Vs Predator (2004) *DVDRiP* DONE

Akkor gondolom hamarosan jön a dvd-r is belőle :)

Aztán remélem januárban jön a director's cut
  • CSOCSO
    :)
  • Waterhorse
    Szerintem ha azt mondanám neki dc, nézne mint borjú az új kapura:)))
  • ShaiHulud
    nezd mar meg kinek valaszolt bazz
  • KáZé
    miről beszélsz???!!!
  • CSOCSO
    LOL dehulye vagy:)))))))))))))))
  • KáZé
    szasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni a filmet?
  • Cvd
    Ja, és félnének a többi Alientől. Összefutna kettő a sarkon és ott kapnának szívrohamot:)))
  • CSOCSO
    ja gondoljatok el a macska mennyire meredek lenne.. eszmeletlen furge , es nagyon karmolos:)
  • jerome
    Macskából is kikelhet, sőt még kecskéből is
  • Adam5
    igen mivel kutyából kelt ki
    akko sry nem nagyon nézek alien oldalakat csak a játék alpaján hívtam runnernek
  • CSOCSO
    anyamat is raizgattam karacsonyugyileg hogy ha nagyon akar valamit akkor 12" es alienket vegyen nekem.. sajna nagyobbat nemtok:(
    van valami 20 inches.. aszem... de az nagyon draga es 20 eve csinaltak:)
  • CSOCSO
    az alsot mar most megvennem ha lehetne:((((((((( hasonlot keresek csak olyat ami jobban kijon.. de ez is kuuuuurvajo!!
  • CSOCSO
    a barna a dog alien... ez a neve... igy van fent minden oldalon...
  • Waterhorse
    Akkor is az az életnagyságú Perdi volt a legjobb amit kiállítottak a Pecsában, jópárévvel ezelőtt láttam, de nekem is kell olyan
  • Alien
    tudom, de nekem jobban tetszene egy fekete :)
  • Adam5
    barna mivel gondolom egy runner.
  • Alien
    Néhány Alien fej

Legalul Csocso ott van olyan falratehető változat :)Nem rossz végül is, kattints majd rá, van több kép róla.

De amit beraktál képet, ez a barna színű Alien nagyon jó:) Elfogadnám :) Bár feketébe jobb lenne :))
  • Alien
    uhh, de állati :DDDDDDDDD