1034
Aliens vs. Predator film!
-
#1034 Az űr távoli sötétjében évezredek óta szörnyű rémek küzdenek egymással. Harcuk örökké tart, és mindent elpusztít maga körül. Az ember nem érdekli őket - sem az élete, sem a halála. Eddig csak azok találkoztak velük, akik túl messzire merészkedtek; akik olyan világba léptek át, ahol az ember sosem lesz otthon. De mi történik, ha a szörnyek végül eljutnak a Földre, és egy álmos coloradói kisváros válik a harcterükké? Egy frissen szabadult fegyenc éppen hazaér, hogy új életet kezdjen. Ehelyett menekülni kénytelen, másokat menekíteni... új élet helyett, már a régivel is beérné.
Alien vs. Predator, or Aliens versus Predator (both titles abbreviated AvP), is a science fiction-horror fiction series spanning several media. The series is a crossover between two famous film franchises about extraterrestrial beings: the Aliens and the Predators. In Alien vs. Predator, the two species are in conflict with one another.
-
#1033 Szép példány! -
BIG UNIT #1032 Hali-Gali!
Nekem is kéne a film, szal ha vlki vlmien elérhetőséget a film után ha adna/kaphatnék, megköszönném!
Hali!
THX! -
#1031 Uh tegnap megpróbáltam végignézni a filmet, de nem sikerült.
A felénél nem bírtam tovább nézni. Onnantól, hogy az első látványosnak mondható harc lezajlott, semmi érdekes nem történik már.. -
Kezoli #1030 Helló!
Azt szeretném kérdezni, ha valakinek megvan aviban az Alien vs predator, az ki írja a linket hogy letölthessem? -
#1029 hello -
Dimitri #1028 Hello!
Az Aliens Vs Predator című filmhez amit kiadtak dvd-n és VHS-en is adnak 1 db Hatalom Kártyai Kártyajáték (HKK) lapot (2 féle lehet benne: Xenomorf Felderítő, Xenomorf Vadász) ezeket a lapokat keresném és fizetnék is értük.
Aki esetleg eladná kérem írjon egy privát üzenetet.
Előre is kösz. -
#1027 en mar mondtam hogy kemeny 3 reszlettel les zkibovitve amibol 1 et mar lattam:(
en meg mindig varok hatha kihoznak valami ubervagatlan director's cut verzsont... -
#1026 kijött egy 2 DVD lemezes extrém verzió.
96 perc a játékidő. -
#1025 Ezt töltsétek! :DD -
#1024 igen használlták a predatorok,vagyis az eggyik... -
#1023 Pff én is most nézem csak :( Imdb szerint is:
Runtime: 101 min / USA:102 min (extended version)
:((((((((((((((((((((( -
#1022 ez?
Alien VS Predator (vágatlan kibõvített változat)16:9
Játékidõ: 96 perc
Hang: 5.1 Hun 5.1 Eng
Felirat: Hun, Eng
Menü:van
Extra külön lemezen
most akkor mi lesz? -
#1021 nem tom.
én enforszon láttam ezt. -
#1020 mi????? és mi lesz a beígért kivágott 50 perccel? -
#1019 kijött az "eksztended" verzió.
kemény 80 seccel van bővítve. -
Mrs Driftwood #1018 Könyörgöm, vki mondja meg, honnan az istenből tudnám megszerezni a Vadászok bolygóját?! Könyvesboltba nincs , könyvtárat tud vki ajánlani (komárom-esztergom megyében) ahonnan ki tudnám venni elolvasni? Ha már itt tartunk és a Prédát hol lehet +venni?
1000 köszönet -
#1017 Ragadozó arca elég "műanyag" kinézetű.
első részben sokkal élethűbb volt.
de ez is frankó rész volt.
azt a 3 fegyvert végül használták, amit a ládában találtak ? -
#1016 -
#1015 khm
-
#1014 tessek... queen facehugger
-
#1013 LOL... nekem is kell egy ilyen maszk:)))
-
#1012 felreneztem.. Bucser mondta azt.. bocsesz -
#1011 igen? erre viszont en nem emlexem:) -
ShaiHulud #1010 kiralyno volt benne. galleros volt a "hasrobbano:) " -
#1009 Én nem mondtam ilyet, lehet hogy félreérthető volt.Azt mondtam, hogy a 3.részben a "sima" alien azért nem ölte meg Ripleyt mert meglátta, hogy királynő van benne.Ha egy "sima" alien lett volna Ripley testében akkor szétszedi őt ez a továbbra is "sima" alien:) -
#1008 jó, ebben igazat adok.Csak egyszer láttam a filmet, szal annyira részletesen nem emlékeztem, de most odatekertem és tényleg úgy volt. -
#1007 de vegulis te arrol beszeltel hogy akiralyno nem akarta megolni.. es ilyen nem volt.. egyetlen egyszer nezett farkasszemet az aliennel.. a 3. reszben.. de az egy sima alien volt... es nem olte meg a ripleyt mert volt benne egy dog...
ALIEN ROX:) legszebb es legjobb foldonkivuli elolenyek...szerintem legalabbis...mondjuk predi is jol nez ki a raszta hajaval..csak fele annyira szarnam magam ossze a latvanyatol...
-
#1006 szerintem sima hasrobbanto volt mert mikor kikelt ripleybol az olvaszto felett.. lehetett latni hogy a hasrobbanto feje sima.. es nem kiralynoi...bar elvileg a klonozassal a negyedik reszben kiralynot szedtek ki a ripleybol aminek ugyancsak nem kiralyno feje volt.. most akkor mivan????:))))))))))
en ugy tudtam hogy a kiralyno hasrobbantonak ugyanugy laposkas vegu feje van mint "felnott" koraban.. de az alien 3-4 ben megis sima feje volt.. hm.... -
#1005 amikor odamennek a felvono szankohoz a predi meg a csaj.. akkor megfogja a kijelzot a csaj es tiszta nyalka.. majd felnez az alagutban es ott fut a kiralyno... szal nemtom mirol beszelsz.. -
#1004 Én úgy emlékszem egy királynő volt Ripleyben, ezért nem akarta megölni.Ha egy mezei alien lett volna benne, szívbaj nélkül szétszedi. -
#1003 Szerintem kurvára nem derül ki, hogy előttük kifutott volna a felszínre.Amikor elszabadul a királynő, elkezd futni (látszólag) feléjük.És így is lenne logikus, hogy feléjük fusson, hiszen védené a tojásokat.Na ebben a pillanatban dobják a bombát és a csaj meg a predator elkezd menekülni...
De ha nem is védené a tojásokat, akkor is a királynő miért menekülne egyből a felszínre, honnan tudná, hogy robbanni fog?Csak úgy, hogy meglátja a bombát, de nyílván akkor is mögöttük járna.
Na jó, itt is be lehet magyarázni, hogy másik úton ment. -
#1002 te is melyik dimenzioba voltal mikor nezted a filmet??? de elotted leirtam hogy a kiralyno mar REG a felszinen volt mikor a predi meg a csaj feljott.. tehat ahogy a csaj meg apredi tulelte ugy az alien is tulelte.... csak betemette a havacska.. amitol kozel sem kell megdoglenie... merthat nem 28 meter magassagu ho volt rajta hanem csak egy vekony retegnyi....
az alien vagy predi a jobb erosebbrol mar sokat veszekedtunk.. de szerintem meg mindig az a nyerobb aki elobb ut...
ha 20 meterre egymas ele tesznek egy alient meg egy predit akkor tobb mint valoszinu a predi fog gyozni.. meg akkor se ha nincs vallfegyvere.. csak kibassza a halot.. bar azt is csak kozelrol.. mert szerintem 10 meterrol az alien nevetve ugrik a halo elo... es akkor johet az hogy beledobja a landzsat... a dobocsillagot stb..viszont ha ket meterre kiteszik egymas ele a ket dogot.. tobb mint valoszinu hogy a predi azonnal hatastdob az alientol... utanna ket eselyes a dolog.. 1... az alien mar reg meglekelte a predit.. vagy pedig a predi volt olyan ugyeske hogy lelokte magarol a predit es tortenik ami tortenik.. nah mindegy.. nehez lenne eldonteni hogy ki hogy nyerne...
abban en sem hiszek hogy 1 alien tudna valami kezdeni 1 predivel teli hajon... bar kitudja mivan a predikkel. lehet egesz nap inkubatorokban alszanak.. szal lehet hogy a fel csapatot lenyirna almaban.. bar millio szazalak hogy van valami vesz ebresztes.. szal kitudja -
#1001 ilyen sosem volt hogy ne akarta volna a kiralyno megolni..
a 3. reszben volt az hogy EGYETLEN egy alien warrior nem akarta megolni a ripleyt mert erezte hogy van benne egy hasrobbanto.. ennyi.. az emberkerol meg annyit hogy szerintem elegge egyertelmu hogy elegge szarul volt es azert akarta hogy megoljek... amugy tuti hogy nem azert akarta hogy megoljek mert tudta hogy mi van benne.. merthogy fogalma sem volt hogy mi a szent szar van benne.. es mi fog vele tortenni... tehat az a resz eleg zsir volt... de belegondolva hulyeseg.... mert ilyenkor az embernek segitseget kene kernie hogy szabaditsatok ki.. akkor is ha erci hogy faj a haza meg ilyenek...vagy lehet annyira fajt a hasa hogy akar a megdogles is jobb lett volna naki.. kitudja.. de amiket mondasz elegge meggondolatlanok.. szerintem. nah mindgey -
#1000 Amúgy meg
1000. -
#999 Kecskéből?És a belőle kibúvó alien(kecskalien) első dolga az lenne, hogy betör egy zöldségboltba és felfalja az összes káposztát -
#998 Mondjuk a láncokat savval maratta szét, ezért tudta "letépni".
Ettől függetlenül a film tele volt következetlenségekkel.Az tényleg hülyeség volt, hogy túlélte a királynő.Pont a nagy termete miatt kellet volna megdöglenie.Egy arctámadó még csak-csak el tud bújni valami résben, de egy nukleáris robbanás elől hova bújik egy nagy dög?Még az sem lehet, hogy közvetlenül a hőseink mögött jött, mert mögöttük a tűz jött erősen nyaldosva barátaink seggét.
Igazából arra is számítottam, hogy a Predátorok, majd hentelnek néhány alient, de egy lószart.Az első 2-őt kapásból kinyírták az alienek, úgy hogy a predik 1-et sem tudtak levadászni, ez elég gáz.Mondjuk a 3. sem vitte túlzásba a "vadászatot"(kivéve amikor megszerezte a vállra szerelhető gunt, de akkor mindek a lándzsa, meg a többi, ha csak gunnal képes, meg minek kellett a templomban tartani egyáltalán... )A 10 perc alatt kifejlődő alien már asszem volt említve, meg hogy nem vizsgálták át a végén a predatort, így kár szót pazarolni rá, hülyeség ahogy van.Apropó vége!Hatásvadász befejezésnek szánva filmeseink kitalálták, hogy akkor most jól kibújik a prediből az alien.De most kérdem én:és akkor mi van??Kit érdekel egy fikányi kis alien egy rakás predator között.Vajon mennyi vizet tudna zavarni?Röhej. -
#997 a 2. részben még nem is volt Ripleybe semmi.. -
#996 Meg talán azért kéne velük futniuk mert ők védik a királynőt???
másrészt asszem a 2. részben sem ölte meg Ripleyt a királynő mikor megérezte, hogy van benne egy alien.... -
#995 JA csak a mezei Human emlékszik arra, hogy megtámadta egy arctámadó és fertőzött igaz???? (lásd az olasz csávó esete akit a csaj kivégzett a saját kérésére...)