91
SEGITSETEK!!!FORD PUMA!!!!
  • Pempő
    Akkor a Winkler miért Golffal nyomul(t), ha utálja a VW-t?
  • Sadun Tryst
    Renault Megane II Sport
  • Sadun Tryst
    nem azt mondtam, hogy az Audi A6 sikertelen, hanem azt, hogy semmivel sem sikeresebb, mint mondjuk egy 607-es!

és a 607-es ha annyira szar lenne technikailag, akkor miéer nem 1 jobb, de árban 1ezeő autót vesznek? akinek már ennyi pénze van, hogy ilyen autót vegyen, azér az nem hülye...
  • Taranov
    Mondjuk az én szememben nem számít a lóerő, nem tudok költeni rá.
  • Taranov
    Szerintem a 607-est csak a formája miatt veszik, meg a kényelme miatt, de minőségben csapnivaló minden francia.
    Az Audi A6 nagyon is sikeres, elég híres és jó autó.
    A Lupo tényleg megbukott, mert szerintem elég csúnya, és kicsi, drága, de jó a fogyasztása, de egyelőre még nem tartunk ott, hogy a fogyasztás miatt vennénk meg egy autót.
    Az A osztály meg egy szűkös kisautó, de jó minőségű, de én speciel nem szeretem a Mercedest. Az Opel Corsáról meg én semmi rosszat nem hallottam, érdekes :))
    És csak 2 ismerősömnek van, de ők úgyse értenek az autóhoz igazán, de Autós újságban nem olvastam róla rosszat. Rosszat német autókról csak a Totalcar-ban lehet hallani, ezért őket nem is tartom mérvadónak, balfaszok, bocsánat, nem azért, mert szídják a Volkswagent, hanem mert ok nélkül fikázzák.

Az S60-nal nekem meg az a bajom, hogy nekem nem tetszik, a Saab szuper, a Ford Mustang pedig baromi sokat fogyaszt és nem egy mai kultúrált autó, de egyébként atom.

Nekem a kedvenceim normális árkategóriában az Opel Vectra, VW Passat, Golf, Saab-ból minden új, Audi A4 stb.
  • Sadun Tryst
    a gép 360 lóerős
  • Sadun Tryst
    Volvo S60 R
  • Sadun Tryst
    fura ha ilyen szar lenne a 607-es, akkor nem lenne olyan sikeres az a 10 milliós autó, mint mondjuk 1 Audi A6! ja meg a Citroen hidraulikus dolgai igenis jó dolgok, mert nem kell attól tartanod mondjuk, hogy tökre leterhelve használod az autód, akkor 1 év múlva nem úgy fog kinézni az autód, mintha nem lenne hátsó felfüggesztés... a hidraulika miatt az autó úgy fog kinézni, mint "újkorában".
    és ha akarjátopk tudni a VW Lupo pl. úgy megbukott mint annak a rendje! sőt az A osztályos merci meg egyenesen szar! az első ülésen még kényelmesen elvagy, de a hátsó ülés még 1 középmagasságú embernek is szűkös 2 óra után! ja igen, opel corsa, no comment, az 1 selejt autó. 5 ismerősömnek is az van, de mindenki csak szidja, mert folyton szervízbe kell menni vele...

a világ 3 legjobb autója pedig szerintem:

1, Volvo S60 R / S40 R
    2, SAAB 9-3 Sport Sedan
    3, Ford Mustang GT 500 (alapban 500 lovas)
  • Taranov
    Én is hallottam egy kiégett 607-ről, csak annál nem tudtam, hogy az autó hibásodott meg vagy cigizett a sofőr és mondjuk lángrakapott a kárpit, de ezutóbbi elég valószínűtlen.
  • Taranov
    Én ezt nem gondolom őszíntén.
  • Hellhammer
    Valahogy én többet hallottam szar francia autókról, mint németről. Szvsz a Pug és a Citro vicc kategória, a Renaultnak meg néha sikerül normális autót is összehoznia. A Pug-oknál az elektronika mindig gázos, a Citro-nál meg nemtom miért erőltetik mindig a hidraulikus dolgokat, csak plusz hibaforrás lehet.
  • Lteebee
    Szerintem német autókról is legalább ugyanannyi rosszat hallani,csak aki elfogult a francia kocsikkal szemben, nem jegyzi meg.
  • Jano
    Kiégett 607-esekből tucatszámra van francia roncstelepeken. Közelünkben is volt egy, ami kiégett. Ember megállt egy 10 percre, mire visszaért, leégett a kocsi háromnegyede, de a pótkereket még meg tudta menteni. A motortérből indult a tűz, a hátuljából maradt meg egy kevés az autónak.
  • [Walaki]D`Lair
    Szerintem kibaszott jól néz ki a Puma....nekem nagyon-nagyon tetszik....el tudnám fogadni az biztos...:-/
  • Taranov
    Valamelyik Totalcarban mondták, hogy azóta lett ilyen dőlt az eleje, szerintem nagyon szépek a Saabok is.
    Mondjuk elvileg a Volvo versenytárs neki, de az én szememben a Volvo közelébe se ér design-ban.
  • I.C.ram
    Amerikai tulajdon már ez is :)
  • Taranov
    Kicsit azért vitatkoznék. Az Auto2-ben nagyon szídják ezeket az autókat, a levelező rovatban havonta jelenik meg panasz, volt egy csávesz, akinek a 307-ese meghibásodott az autópályán és kinyílt az összes zár, kikapcsolt a rádió, a kormányzár (!) bekapcsolt, és csak a motor ment. De persze kormányozni nem lehetett. És a szerviz ezek után még nem is akarta kárpótolni a tulajdonost, csak beszállította a szervizbe a kocsit.
    A Citroen C5-nek a hidraulikus mittudoménmicsodája ment tönkre egy olvasónál, nem indult a kocsi (amit vadiújan vettek) már a második hónapban és állítólag nem garanciális hiba, ezért nem is volt ingyen javítás, megcsináltatták 400 ezerért és után újrakezdődött. És megpróbáltak megszabadulni végre a francia autó átkától, de nem sikerült persze.
    A Renault Clioról és Megane-ról nem hallottam rosszat, csak a Lagunáról, hogy neem nyílt ki a kulcs nélküli csodazár.
    A Twingo pedig rosszabb minőségű, mint koreai társai, 5 éves korában már jönnek a hibák.
    A 406-ról csak azt tudom, hogy 3 csillagot kapott az Euro NCAP törésteszten. A 607-ről nem hallottam rosszat.

De a Citroen Xsara-ról sem hallottam jobbakat, mint a C5-ről.
  • Sadun Tryst
    a francia autók hidd el, hogy jók:
    Peugeot 406, 607, 307cc
    Renault Megane II, Clio V6
    Citroen C5

egyébként a legnagyobb techinaki fejletségen aki hiszi aki nem, de a Citroen van a franicák között... sőt európában sztem az első 5-ben min bentvan...
  • Taranov
    Ez tényleg ***** jó!!!
  • Taranov
    Illetve elnézést bocsánat, az Audi és a Mercedes között ott az Opel.
    A franciákat azért nem szeretem, mert túl sok az olcsü modelljük, amik túl nagy népszerűségnek örvendenek, ráadásul azok minőségben sem az igaziak.

Most aktuális kedvencem az Opel Vectra, Rover 75, Audiból az össes, meg VW Golf, Passat.
  • Taranov
    A németek.
    BMW, VW, Audi, Mercedes.
    A sorrend is ez, aztán Roverből is mindegyik.
  • CSOCSO
    ti milyenek vagytok...
  • Sadun Tryst
    [dobpergés] és most jöjjön sztem az egyik legjobb autó a világon!
    SAAB 9-3 Sport Sedan
  • Sadun Tryst
    fogadjuk a "buta" hátulja miatt... pedig az az 1ik legszebb rész az autóban!

amúgy neked milyen autó teccik?
  • Sadun Tryst
    sajna nem, de sztem tök jó az autó külseje, de, hogy a belseje milyen, azt nem tudom...
  • Punker
    csúnya.....................
  • Taranov

I.C.Ram képe az AUTÓmánia topikból!
  • Taranov
    Nekem nem tetszik a Renault :))
  • Punker
    rakjatok már be 1 képet erről a járgányról........
  • Marcell
    A TopGear is a Pandat valasztotta 2004. autojanak? (Asszem a TotalCar is.)

Amugy lattad a Puma tesztjet? ;)
  • Guest
    Topiknyitónak: Google-ról hallottál már? ;)
  • Sadun Tryst
    2004 autója pedig a Fiat Panda...
    rendesen letesztelték, nekem mégse teccik!
    viszont (asszem) 2002 év autója nagyon kira volt: Reanult Megane II
  • Marcell
    A Top Gear az ev autojanak valasztotta a Ford Puma-t, 1997-ben.
    Rendesen leteszteltek a jarganyt, nekem az alapjan nagyon tetszik. ;) (A Tigranal meg sokkal jobban.)
  • Taranov
    De azóta tudom, hogy szar, de azért megállapítottam, hogy lehet vele járni.
    Vagy talán nincs igazam?
    Egyébként annyit tudtam róla, hogy létezik, hogy néz ki és mennyi extra van benne.
    Módosítalak: Inkább nem tudtam milyen motorokkal szerelik és hogy mennyibe kerül.
  • Lacc
    Sőt szar. Fikázzuk még.
  • Pempő
    Egy órája még semmit nem tudtál erről a kocsiról...
  • Taranov
    Hát nem is.
    De azért el lehet vele járni.
  • A nick nevem
    www.index.hu
    fórumok
    Autó-motor
    Ford-topic
  • Random_
    Neked van ilyen autód?
    Milyen motor van benne? Hány lovas? Haverom szerint nem olyan jó gép.
  • Gery1980
    ÁZ!