SEGITSETEK!!!FORD PUMA!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mondjuk elvileg a Volvo versenytárs neki, de az én szememben a Volvo közelébe se ér design-ban.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Citroen C5-nek a hidraulikus mittudoménmicsodája ment tönkre egy olvasónál, nem indult a kocsi (amit vadiújan vettek) már a második hónapban és állítólag nem garanciális hiba, ezért nem is volt ingyen javítás, megcsináltatták 400 ezerért és után újrakezdõdött. És megpróbáltak megszabadulni végre a francia autó átkától, de nem sikerült persze.
A Renault Clioról és Megane-ról nem hallottam rosszat, csak a Lagunáról, hogy neem nyílt ki a kulcs nélküli csodazár.
A Twingo pedig rosszabb minõségû, mint koreai társai, 5 éves korában már jönnek a hibák.
A 406-ról csak azt tudom, hogy 3 csillagot kapott az Euro NCAP törésteszten. A 607-rõl nem hallottam rosszat.
De a Citroen Xsara-ról sem hallottam jobbakat, mint a C5-rõl.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Peugeot 406, 607, 307cc
Renault Megane II, Clio V6
Citroen C5
egyébként a legnagyobb techinaki fejletségen aki hiszi aki nem, de a Citroen van a franicák között... sõt európában sztem az elsõ 5-ben min bentvan...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A franciákat azért nem szeretem, mert túl sok az olcsü modelljük, amik túl nagy népszerûségnek örvendenek, ráadásul azok minõségben sem az igaziak.
Most aktuális kedvencem az Opel Vectra, Rover 75, Audiból az össes, meg VW Golf, Passat.
BMW, VW, Audi, Mercedes.
A sorrend is ez, aztán Roverbõl is mindegyik.
SAAB 9-3 Sport Sedan

amúgy neked milyen autó teccik?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I.C.Ram képe az AUTÓmánia topikból!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amugy lattad a Puma tesztjet? 😉
rendesen letesztelték, nekem mégse teccik!
viszont (asszem) 2002 év autója nagyon kira volt: Reanult Megane II
Rendesen leteszteltek a jarganyt, nekem az alapjan nagyon tetszik. 😉 (A Tigranal meg sokkal jobban.)
Vagy talán nincs igazam?
Egyébként annyit tudtam róla, hogy létezik, hogy néz ki és mennyi extra van benne.
Módosítalak: Inkább nem tudtam milyen motorokkal szerelik és hogy mennyibe kerül.
De azért el lehet vele járni.
fórumok
Autó-motor
Ford-topic
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Milyen motor van benne? Hány lovas? Haverom szerint nem olyan jó gép.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
csak annyit szeretnék megtudni hogy a Ford Pumában milyen izzó van??
H7-es vagy sem???
A segitséget elöre is köszi!!!