SEGITSETEK!!!FORD PUMA!!!!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ebben mi a lol?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sadun Tryst
nekem a legjobb...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

HuAn82
LOL!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
Hát azért ne túlozzunk, hogy a legjobb 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sadun Tryst
igaz nekünk 1 406-osunk van, de ha lesz rá lovénk, faternak kell 1 ilyet vennie! 😄

Sadun Tryst
a legjobb autó:
Peugeot 407

Sadun Tryst
ja...

Taranov
Angol?

Loál János
"Britain's truly independent car maker" - kb. 1 percbe telt.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Gyerekek, elõttetek az internet, és lusták vagytok rákeresni a vita tárgyára? 1 dolog, ha nem tudjátok, vagy nem vagytok benne biztosak, de hogy nem gyõzödtök meg róla, az már... érdekes!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sadun Tryst
hidd el lehet 😊

Taranov
Hát ha még 6 évnél tovább is lehetne vele közlekedni, akkor talán még ki is adnék érte 4 milliót 😊

Taranov
Meglehet, de én úgy tudom amerikai. De hát jó, lehet, hogy angol.

Sadun Tryst
ez volt a tuning változat, ez pedig a normál:

Sadun Tryst
az annyira szidott Peugeot 607

Sadun Tryst
kicsit megvok zavarodva, de KÖZTUDOTT, hogy aki kicsit is ért az autókhoz (meg aki nem), az is tudja, hogy a Jaguar MINDIG is ANGOL autó volt... de viszont ebben nem vagyok biztos, de asszem a Ford kezében van...

Jano
Loál?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
nemtom mirõl megy a duma.. de minek ez a topik?.. töröljétek máán
Taranov
Hát igaz, hogy a Jaguarról már lehetne az Autómánia topikban vitatkozni 😊

Taranov
Na jó bevallom, csak vicceltem

CSOCSO
ez a topik mé van még???
Guest
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Taranov
Ki viccelt? Én úgy tudtam, hogy a Jaguar amerikai és rákérdeztem, hogy amerikai vagy angol és mondtad, hogy amerikai, és akkor mondtam, hogy jól tudtam 😊

Taranov
Csak felmerült bennem, hogy talán angol, de akkor csalódtam volna egy picit, mert nem nagyon szeretem a jaguart, az angol autókat meg igen 😊

Taranov
Aha, úgy tudtam, hogy amerikai 😊

ReTeK
ez a puma, tulajdonképen sport autó lenne, Mo.-n csak 1.4es motorral háááát ... lol (fiesta alváz, gyenge motor, stb)

Guest
GECIEK! 😄DDD
Pempő
Mingyá az jön, hogy csak viccelt megint

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pyx
jol gondoltad, hogy a Jaguar amerikai?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
Na, akkor jól gondoltam, thx.

Pempő
Izé...amerikai!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Aha, a Jaguar.

Pyx
asszem most mazda emikszöt, totalcar rulez 😊

Pyx
loál 😄

nemis tudom

Pempő
Micsoda, a Jaguar?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Valóban, ez számomra új volt még 1,5 éve, mert csak az Autó 2-t olvasom és ott nem gyakran kerül szóba a Jaguar, de azóta csak rosszat hallok róla, meg ugye kicsit olyan maffia autó.

Apropó, amerikai, ugye? Vagy angol?

Pempő
II-es GTI. Szerintem az olasz mellett német-fan. Jaguar kifejezetten megbízhatatlan, ez köztudott.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Nem tudom, lehet, hogy nem õ fikázza, azt tudom, hogy azt mondta a Bochkornak még jó pár hónappal ezelõtt a Bumerángban, hogy használt, régi Jaguart nem érdemes venni, mert hibái lehetnek, ebben mondjuk egyetértek vele, tehát nem hülye a srác.
Lehet, hogy õ nem fikázza a VW-t, hanem más fikázza, de a totalcar.hu-n nagyon sok barom cikk volt róla, majd megnézem milyen marhaságokat írtak és pontosan kik.

Egyébként a Winklernek milyenje van most, nem tudod?
Milyen Golfja volt?

Taranov
De sok hülye vesz olyat, akarom mondani dilettáns, azt én nem mondhatom meg róla, hogy hülye-e.
De az A6 szerintem azért sikeresebb a 607-nél, legalábbis elegánsabb, elõkelõbb, az utóbbi jobb szó rá.
Politikusok hivatali autója ilyen, meg az én szememben aki ad magára és a 607 és az A6-os között választ, akkor az A6 mellett dönt.

Pempő
szépek!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Akkor a Winkler miért Golffal nyomul(t), ha utálja a VW-t?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Sadun Tryst
Renault Megane II Sport

Sadun Tryst
nem azt mondtam, hogy az Audi A6 sikertelen, hanem azt, hogy semmivel sem sikeresebb, mint mondjuk egy 607-es!

és a 607-es ha annyira szar lenne technikailag, akkor miéer nem 1 jobb, de árban 1ezeõ autót vesznek? akinek már ennyi pénze van, hogy ilyen autót vegyen, azér az nem hülye...

Taranov
Mondjuk az én szememben nem számít a lóerõ, nem tudok költeni rá.

Taranov
Szerintem a 607-est csak a formája miatt veszik, meg a kényelme miatt, de minõségben csapnivaló minden francia.
Az Audi A6 nagyon is sikeres, elég híres és jó autó.
A Lupo tényleg megbukott, mert szerintem elég csúnya, és kicsi, drága, de jó a fogyasztása, de egyelõre még nem tartunk ott, hogy a fogyasztás miatt vennénk meg egy autót.
Az A osztály meg egy szûkös kisautó, de jó minõségû, de én speciel nem szeretem a Mercedest. Az Opel Corsáról meg én semmi rosszat nem hallottam, érdekes 😊)
És csak 2 ismerõsömnek van, de õk úgyse értenek az autóhoz igazán, de Autós újságban nem olvastam róla rosszat. Rosszat német autókról csak a Totalcar-ban lehet hallani, ezért õket nem is tartom mérvadónak, balfaszok, bocsánat, nem azért, mert szídják a Volkswagent, hanem mert ok nélkül fikázzák.

Az S60-nal nekem meg az a bajom, hogy nekem nem tetszik, a Saab szuper, a Ford Mustang pedig baromi sokat fogyaszt és nem egy mai kultúrált autó, de egyébként atom.

Nekem a kedvenceim normális árkategóriában az Opel Vectra, VW Passat, Golf, Saab-ból minden új, Audi A4 stb.

Sadun Tryst
a gép 360 lóerõs

Sadun Tryst
Volvo S60 R

Sadun Tryst
fura ha ilyen szar lenne a 607-es, akkor nem lenne olyan sikeres az a 10 milliós autó, mint mondjuk 1 Audi A6! ja meg a Citroen hidraulikus dolgai igenis jó dolgok, mert nem kell attól tartanod mondjuk, hogy tökre leterhelve használod az autód, akkor 1 év múlva nem úgy fog kinézni az autód, mintha nem lenne hátsó felfüggesztés... a hidraulika miatt az autó úgy fog kinézni, mint "újkorában".
és ha akarjátopk tudni a VW Lupo pl. úgy megbukott mint annak a rendje! sõt az A osztályos merci meg egyenesen szar! az elsõ ülésen még kényelmesen elvagy, de a hátsó ülés még 1 középmagasságú embernek is szûkös 2 óra után! ja igen, opel corsa, no comment, az 1 selejt autó. 5 ismerõsömnek is az van, de mindenki csak szidja, mert folyton szervízbe kell menni vele...

a világ 3 legjobb autója pedig szerintem:

1, Volvo S60 R / S40 R
2, SAAB 9-3 Sport Sedan
3, Ford Mustang GT 500 (alapban 500 lovas)

Taranov
Én is hallottam egy kiégett 607-rõl, csak annál nem tudtam, hogy az autó hibásodott meg vagy cigizett a sofõr és mondjuk lángrakapott a kárpit, de ezutóbbi elég valószínûtlen.

Taranov
Én ezt nem gondolom õszíntén.

Oldal 1 / 2Következő →