91
SEGITSETEK!!!FORD PUMA!!!!
  • Taranov
    Ebben mi a lol?
  • Sadun Tryst
    nekem a legjobb...
  • HuAn82
    LOL!
  • Taranov
    Hát azért ne túlozzunk, hogy a legjobb :)
  • Sadun Tryst
    igaz nekünk 1 406-osunk van, de ha lesz rá lovénk, faternak kell 1 ilyet vennie! :D
  • Sadun Tryst
    a legjobb autó:
    Peugeot 407
  • Sadun Tryst
    ja...
  • Taranov
    Angol?
  • Loál János #83
    "Britain's truly independent car maker" - kb. 1 percbe telt.
  • Loál János #82
    Gyerekek, előttetek az internet, és lusták vagytok rákeresni a vita tárgyára? 1 dolog, ha nem tudjátok, vagy nem vagytok benne biztosak, de hogy nem győzödtök meg róla, az már... érdekes!
  • Sadun Tryst
    hidd el lehet :)
  • Taranov
    Hát ha még 6 évnél tovább is lehetne vele közlekedni, akkor talán még ki is adnék érte 4 milliót :)
  • Taranov
    Meglehet, de én úgy tudom amerikai. De hát jó, lehet, hogy angol.
  • Sadun Tryst
    ez volt a tuning változat, ez pedig a normál:
  • Sadun Tryst
    az annyira szidott Peugeot 607
  • Sadun Tryst
    kicsit megvok zavarodva, de KÖZTUDOTT, hogy aki kicsit is ért az autókhoz (meg aki nem), az is tudja, hogy a Jaguar MINDIG is ANGOL autó volt... de viszont ebben nem vagyok biztos, de asszem a Ford kezében van...
  • Jano
    Loál?
  • CSOCSO
    nemtom miről megy a duma.. de minek ez a topik?.. töröljétek máán
  • Taranov
    Hát igaz, hogy a Jaguarról már lehetne az Autómánia topikban vitatkozni :)
  • Taranov
    Na jó bevallom, csak vicceltem
  • CSOCSO
    ez a topik mé van még???
  • Guest
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Taranov
    Ki viccelt? Én úgy tudtam, hogy a Jaguar amerikai és rákérdeztem, hogy amerikai vagy angol és mondtad, hogy amerikai, és akkor mondtam, hogy jól tudtam :)
  • Taranov
    Csak felmerült bennem, hogy talán angol, de akkor csalódtam volna egy picit, mert nem nagyon szeretem a jaguart, az angol autókat meg igen :)
  • Taranov
    Aha, úgy tudtam, hogy amerikai :)
  • ReTeK
    ez a puma, tulajdonképen sport autó lenne, Mo.-n csak 1.4es motorral háááát ... lol (fiesta alváz, gyenge motor, stb)
  • Guest
    GECIEK! :DDDD
  • Pempő
    Mingyá az jön, hogy csak viccelt megint
  • Pyx #63
    jol gondoltad, hogy a Jaguar amerikai?
  • Taranov
    Na, akkor jól gondoltam, thx.
  • Pempő
    Izé...amerikai!
  • Taranov
    Aha, a Jaguar.
  • Pyx #59
    asszem most mazda emikszöt, totalcar rulez :)
  • Pyx #58
    loál :D

nemis tudom
  • Pempő
    Micsoda, a Jaguar?
  • Taranov
    Valóban, ez számomra új volt még 1,5 éve, mert csak az Autó 2-t olvasom és ott nem gyakran kerül szóba a Jaguar, de azóta csak rosszat hallok róla, meg ugye kicsit olyan maffia autó.

Apropó, amerikai, ugye? Vagy angol?
  • Pempő
    II-es GTI. Szerintem az olasz mellett német-fan. Jaguar kifejezetten megbízhatatlan, ez köztudott.
  • Taranov
    Nem tudom, lehet, hogy nem ő fikázza, azt tudom, hogy azt mondta a Bochkornak még jó pár hónappal ezelőtt a Bumerángban, hogy használt, régi Jaguart nem érdemes venni, mert hibái lehetnek, ebben mondjuk egyetértek vele, tehát nem hülye a srác.
    Lehet, hogy ő nem fikázza a VW-t, hanem más fikázza, de a totalcar.hu-n nagyon sok barom cikk volt róla, majd megnézem milyen marhaságokat írtak és pontosan kik.

Egyébként a Winklernek milyenje van most, nem tudod?
    Milyen Golfja volt?
  • Taranov
    De sok hülye vesz olyat, akarom mondani dilettáns, azt én nem mondhatom meg róla, hogy hülye-e.
    De az A6 szerintem azért sikeresebb a 607-nél, legalábbis elegánsabb, előkelőbb, az utóbbi jobb szó rá.
    Politikusok hivatali autója ilyen, meg az én szememben aki ad magára és a 607 és az A6-os között választ, akkor az A6 mellett dönt.
  • Pempő
    szépek!