GOA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Astral Projection
Cosmosis
X-Dream
Vibrasphere
Atmos
Feuerhake
S.U.N. Project
Element
Star Sounds Orchestra
The Delta
Kb 6 éve hallgatok goa/psytrance-et, és most valahogy a progresszív vonal felé kezdek orientálódni. De mindig is a dallamosabb/ritmusosabb psy ami tetszett inkább, az izraeli zúzda stílus nem fogott meg. Ambientet még nagyon sokat hallgatok.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
ki melyik elõadót hallgatja a legtöbbet otthon? többet is ér:-)
akkor kezdem
Astral Projection
Azax Syndrom
Alien Project
GMS
Infected Mushroom
Penta
Ocelot
Goa Gil
Skazi
ezek szólnak nálam itthon a legtöbbet😄DD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Õ ott volt az elejétõl fogva.
Õ úgyis él, mmint Róla el is hiszem, h télleg hiszi, amit mond.
mert pesze, hogy töbrõl szól mit a zene sokáig nem találtam a helyem..... miota megismerkedtem a goával azóta más a helyzet:-)
egyszerûen csak jól érezzük magunkat... mmint most a barátaimra, baráti körömre gondolok.
sztem, akik így nagyon hirdetik, már Õk sem tudják, h mit, és minek, csak azé, merhogy Õk attán télleg trú goások, sattara.
egyszer belecsöppentem ebbe az egészbe, és akkor éreztem meg azt, h végre ott vagyok, ahol lennem kell, mmint erre is mondhatja vki, h e zilyen spiritualista lófasz, de nem, egyszerûen csak annyi, h jó zene szól, jó arcokkal, sokkal tovább, mint bárhol máshol, és az egész, teljesen más a hozzáállás...
vagy nem is tudom, nemtom szavakba önteni.
de mindenesetre, aki akarja, magyarázzon bele bármit.
ha Neki az jó, akko csinálja. 😊
vagymi 😊
mondjuk e zis most eléggé értelmesre sikerült, de evvan 😄DD
mármint a scene...
██
én nem tom mert én csak a zenét hallgatom többi távol áll tõlem
szoval az ilyen "spirituális" dolgokat ûzõk között nem igazán lehetett "goásokat" találni,de goabulin nagypofáju spirituális,kundalini energiát,buddhát,khrisnát kenõ-vágó embereket elég sokat!
██
yogáztam 3 évig (az már spirituálisnak mondható nem?)😄 meg ugye bulikon is voltam ,de valahogy nem nagyon hasonlitott nézetileg a két tábor. a "goások" inkább a hippi gyökerekbõl meritenek meg hát goa szigete azért mégiscsak indiai töltetû.
██
Mila, describe yourself 😄
pont itt a szombat este... vip karszalaggal együtt úgy basztak ki a Hrusika bulijáról, ahogy azt kell, mindezt azé, mer tele volt a táskám kolbásszal, szalámival, meg sajtosstanglival... mellé halálosan megfenyegettek, és csá.
most erre aszondom, h lol, mer meg vótam hívni tüzezni, és ingyé vót, de akkoris...
de hiába sírunk rajta, attól nem fog változni a szitu, bla bla, oldalakon keresztül boncolhatnánk ezt, de mégis, ööö, hogyismondjam, nekem hiányozni még e za szar buli is...
a barátaim... akikkel máshol is talizhatok, külön-külön, vagy csoportban, de szinte mindegyikkel eccerre nem.
meg aaa, mind1, fiatal vagyok mééég, nemtok semmit 😛 😄DD 😉
szerk: de az töménytelen mennyiségben:-)
mondtam is régebben a Grega havaeromnak(akkoriban õk csinálták a katlan bulikat(frankhegy,etyek) nekem ebbõl elég volt, sok a majom és így nem érzem túl jól magam...az emberek már nem szórakozni járnak le hanem hogy azt stíröljék ki milyen cuccban és mennyi zsetonnal, na meg milyen verdával jön le bulizni...
igaz leszartam magasról de már nem volt az igazi....
mûcsajok,mûfaszik,qrwák majd a stricik lepték el ezeket a helyeket és innen kezdõdtek el a bajok....igaz ez hamar leszaladt és rendberakták a rendezõk de nekem már ez nem volt túl jó....kinek van kedve elmenni úgy szórakozni hogy esetleg mellete szúrják le a kidobót (supersonic) és veszélyben a nyavajás élete ezektõl a gennyládáktól...én szórakozni mentem , õk is ,de õk másképp szórakoznak mint a "normális" emberek.
na én ezé hagytam abba...amit nem bánok, de néha nagyon hiányzik egy kis bulizás(12-16 óra) némi flash-el+haluval...<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
http://pspfilez.extra.hu/
itt az üzenõfalon majd ugyis konzultálunk😊
██
de egy páleszre a vendégem vagy 😉
nem tudom mikor lesz a nyáron szabim,de tervezem h felmegyek pár napra a tso-hoz aztán elmegyünk egyet ropni😊
még akár össze is futhatunk ha ugy alakul és akkor senki nem ment meg h fizessek neked egy sert😊))
██
és végülis hja, közvetve... vannak itt szálak... 😊
Zed vagy Preor néven ismert és az Ágicával meg a Cellux-al(nem tudom h irja) volt albiba sokáig
██
mmint nem ilyen spirituális zagyvás vagyok, hanem télleg így van
de azé se nem vagyok "goás" 😄D
de néha belecsöppenek kisebb rendezvényekbe
██
csak úgy érdeklõdöm 😊
így hírtelen ez jutott eszembe
hm... NUMARK TT200?😄 vagy 1600:-)