1986
-
#746 hol? -
#745 helllloooooo
ájjon meg a menet
november 24.-én Bizarre Contact -
#744 hát én ezt kihagyom, most Xenomorphig sehova:) -
#743 épp ideális:
Tradicionális Goatrance Team:
2007.Október 6.szombat 22h-tól
Supersonic
Budapest III.kerület Fényes Adolf utca 28.
Djk:
Teetay vs Lucky- Atmos -set
Oleg-Astral Projection -set
Toge-Talamasca-set
Hruscsov-Alien Project és Astrix- set
Czellux-Yahel - set
Cifra vs Jorgi-Cosmosis set
Kisterem:
PsyTib
Erix
Cifra vs Jorgi
és még sokan mások.......
infotel:06702785851
Beugró:1500ft
csak már megint pesten ... messze van :( -
#742 az kemény:D
pedig érdemes megnézni... -
#741 meguntam miután harmadjára is elölről kezdte 10től sry -
#740 le lehet szedni, csak van amikor 10szer is meg kell nyomni alul azt a szaros gombot:S nemtom mé csinálja, de utána elindítja a letöltést... -
#739 nem tuttam leszedni vmié köcsögöl :S -
#738 aki még nem látta volna....(magyar felirat bennevan)
A liquid crystal vision, egy pszichedelikus videó. Több mûvész beszél benne a pszichedelikus világról, érzésekrõl. Sok pszichedelikus grafika van benne, tájakkal: például Goa, Japán, Laos..természetesen a zene is hozzáillik.
Néhány mûvész aki megszólal: Goa Gil, Raja Ram, Alex Grey, Terennce Mc Kenna..A videó idõtartama 1 óra. Akit érdekelnek ezek a dolgok, mindenképpen ajánlom. -
Xaile #737 A parti-ig már csak 4 nap.
Iwiw-es nyerteseink már levélbe értesítettük. Aki eddig nem tette meg a pályázok közül ellenőrizze iwiwes accountját kapott e tőlünk levelet. Amennyiben nem sajnos nem nyert, aki igen az az instrukciókat a levélben megkapta.
Időjárást tekintve a hét közepére esősebb hideg idő várható viszont péntektől már jó időt mondanak (elszorva 1 mm-es csapadékot írnak ami elhanyagolható) 19-20 fokokkal szombatra 23 fok körülit. Reméljük így lesz, de ha nem még mindig van egy fedett részünk ahol gond nélkül müködhet minden!
Várunk minden érdeklődőt! -
#736 de, attól h több mint 1 órát álltam sorba mire bgejutottam:S amúgy komoly volt a helyszín, barátságosabb mint a képen:D -
#735 és nem ijedtél meg semmitől? :D -
#734 hát earthdance geci jó vót, csak ne lennék másnapos:S -
#733 -
#732 de kreatív lett vki :D meg én is :D
-
#731 ________________0000____________
____________0____00___0____________
____________00_______0000__________
_____________000000000000__________
________0______000000000___________
____000000000_____00!______________
_____000000000___________000000____
_____00______00_________000000000__
______________00_______0000__00000_
______________00_______0!______000_
_____________000___00000________00_
____________000__00000000________0_
0________0000000000000000________0_
0________00000_0000____00________0_
00________00____00_____00________0_
00_______________00____00_______00_
_00______________000___00_______00_
_00_______________00___00______000_
__00______________000__0000000000__
___00____________0000___00000000___
____000__________0000____00000_____
_____0000______00000_______________
______00000000000000_______________
________0000000000__________ -
Xaile #730 A Flame Flowers Fire Performance, es egy spanyol zsonglor baratjuk (akinek most ajanlottak fol a spanyol zsonglorszovetseg elnoki posztjat) fogja amulatba ejteni a partyzokat
http://www.youtube.com/watch?v=U2a-...related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=qnp0NKOhbj4 -
Xaile #729 A parti-ig már csak 18 nap van hátra!
Iwiwen pedig 10 napig fogadjuk el a bejelölőket. Ha szeretnél jönni akkor nyerj egy ingyen jegyet. Csak meg kell keresned a Xaile present: Hungarian massive nevű iwiw-es usert és bejelölnöd. Így esélyes vagy a 3 jegy egyikére. -
Xaile #728 Iwiwen továbbra is lehet jegyet nyerni. Szeptember 13 éjfélig fogadjuk el a bejelölőket.
Keressétek a Xaile present: Hungarian massive nevű usert.
Psy Effects:
Danger & Boohna Dj set
Dj Dolphin (partyfuture)
Greencosmos(Tranceport Live + Dj set)
Maitréya (Maitréya Live Set)
Lucid Sound (Live set)
Xaile(Live + Dj set'?*)
Adam& Szamy (rf-crew Dj set))
Fraser (Thermal Team Dj set)
Mayahuel Chill:
Gonagra (Live Set)
Flanker (Dj Set)
Adam Black (Dj Set)
Dj Henzi (rf-crew Dj Set)
Várunk mindenkit. A chill egy külön megépített kipárnázott rész lesz mayahuel teázóval egybekötve. :) -
#727 jaja láttam már, érdekes lesz az tuti:)
a horrorfilmet meg ne említsük me a végén beparrantok:D -
#726 amugy a helyszínt láttad már?
sztem elég fura lesz éjszaka kidekozva jelen állapotában!
Ettől a micky egér figurától szó szerint megijednéz ha éjszaka meglátnám.
A hely egy horrorfilmbeli jelenetre emlékeztet ahogyan az elhagyott vidámparkot benövi a növényzet a fák... csak ezt még használják sztem
-
#725 én továbbrais erre gyúrok :P
pécs mondjuk nincs közel, de van kecó:D
-
#724 ha lenne cashem lehet h elmennék! de sajna most offos
amugy nincs is messze olyan 80 km -
#723 -
#722 tényleg ez az a szám:DDD ettől a gitártól lefosom a lábam szárát xD -
#721 na közben megtaláltam az egész albumot neten, szal szedem is:) -
#720 ehh köszi, nincs kedved feltolni vhova?:D -
#719 de ez a 2 ugyan az most jövök csak rá szóval neked az anarchy című száma kell mert az a teljes hosszúságú
sry -
#718 jameg most h hallgattam itten a zenéim között egy másik számában is benne van melynek címe: anarchy
újabb száma lehet h ismered is hameg nem akkor merem ajánlani h hallgasd meg!!!44 -
#717 há megvan mostmár tom mire gondoltál de nekem is csak 3 percesbe van meg :S
meg azé nem találtam mer nem volt címe :P de télleg jó -
Xaile #716
-
Xaile #715 Xaile present: Hungarian Massive
Ezúton szeretnénk prezentálni egy party -t. Helyszínnek Makó Báló liget-et jelöltük meg ahol eddig olyan partyk lettek megszervezve mint például Pleidians.
Line upot (amit lentebb olvashatsz) próbáltuk igényesen összeállítani sok olyan magyar névvel akik már méltán ismertek és elismertek. A szervezés célja a psyközösségnek egy olyan rendezvényt készíteni amivel megfelelően elégedett lehet. Ezért intéztünk Mackie hangtechnikát, vontunk be sok embert akik például a szemét mentes partyzást fogják biztosítani, ezért raktuk olyan helyre ahol eddig hatalmas bulik voltak, a lineupot ezért próbáltuk gondosan összeválogatni (persze sokan kimaradtak, de egyenlőre még szervezés alatt.....lehetnek még meglepetések. :) ) és csakis magyar előadókat dj- ket, hogy ezzel is erősítsük a magyar közösség összetartását.
A partyn továbbá lesz egy chill résszel, amit szintén próbálunk a lehető/ lehetőségeinkhez mérten a legjobbra kivitelezni. A partyn az eső ellen egy fedett rész is lesz ahova (ha ne adj isten esne az eső) belehet húzódni.
Természetesen a szokásokat is szeretnénk megtartani. Ilyen a reggeli gyümölcs osztás a nagy tűz a tánctér közepén illetve egy kisebb a chillnél, meteorosok stb.
A party története:
Úgy gondolom minden jónak induló partynak van ilyen és csak, hogy az érdeklődő minél többet tudjon a partyról (az informálisabb ítélet hozatal miatt) ezért úgy gondolom közzé teszem. Idén szerveződött volna egy kisebb baráti buli. Csak egy pár emberre számítottunk, de ahogy elkezdtük szervezni egyre nagyobb lett rá az érdeklődés és egyre nagyobb perspektívák tárultak elénk, így úgy gondoltuk akkor már lehetne komolyabb is. Meg tartjuk a baráti hangulatot, élményeket és feelinget, de teszünk még hozzá. Így lehet az hogy az eddig lebeszélt és leinformált dj- k és résztvevők rendkívül barátságos hozzáállást tanúsítottak és egy rendkívül jó bulinak nézhetünk elébe. Ez a szervezés sok ember kollaborációjaként fog remélhetőleg megszületni és törekszünk mindannyian a legjobbra. Arra, hogy ez a rendezvény csak is az emberekről, a bulizókról szóljon illetve a fellépőinkről. Ráfér a psy kultúrára egy kis odafigyelés. Mi ezzel igyekszünk erősíteni a kapcsolatot a scénánk hallgatói és zenészei között. Amit eddig kaptam ettől a zenétől most szeretném visszatörleszteni ezzel a kis szeánsszal.
Psy Effects:
Danger & Boohna Dj set
Dj Dolphin (partyfuture)
Greencosmos(Tranceport Live + Dj set)
Maitréya (Maitréya Live Set)
Lucid Sound (Live set)
Xaile(Live + Dj set'?*)
Adam& Szamy (rf-crew Dj set))
Fraser (Thermal Team Dj set)
Mayahuel Chill:
Gonagra (Live Set)
Flanker (Dj Set)
Adam Black (Dj Set)
Dj Henzi (rf-crew Dj Set)
A többi még szervezés alatt. Coming soon....
Időpont: 2007.09.21
Helyszín: Makó Báló liget
Deko: Shams
Belépő helyszínen 1500 Forint.
A belépő mellé (a party mellett természetesen) szeretnénk majd ajándékokkal is készülni. Reméljük ez megvalósul hisz ezzel is szeretnénk növelni az összejövetel emlékezetességét.
Továbbá tervezünk sok extrát is, mint pl a szelektív hulladék gyűjtés, de erről bővebben később.
Akinek hozzátenni valója megosztani valója van irányunkban bátran tegye meg. Amit tudunk teljesítünk.
Hamarosan Nyeremény játék:
Iwiwen való barátkozók közül 3 jegyet sorsolunk ki. Keressétek a 'Xaile present: Hungarian Massive 2007.09.21 projekt' nevű felhasználót és nyerj ingyen belépőt! A sorsolás 2007.09.14 lesz. A nyerteseket e-mailbe és a goa.hu-n értesítjük.
Green Cosmos:
/ Arius , Snipex / 2003-ban ismerkedtünk meg a goával, és nem sokkal utánna kezdtünk el zenélni, akkor még csak hobbi szinten.Körülbelül 2 éve csináljuk komolyabban. Egyenlőre még csak PC-vel dolgozzunk különféle programokkal (Reason,Cubase,Soundforge,stb)Első fellépésünk egy saját szervezésű partyn volt 2006 tavaszán a living roomban,és a pozitív visszajelzések hatására májusba szerveztünk egy szabadtéri partyt, ezután kerültünk a TrancePort csapatához.Zeneileg a dallamos fullont képviseljük, és igyekszünk minnél változatosabb és igényesebb zenéket szerezni.Főleg az israeli előadókat kedveljük:Psydrop, Space Buddha, Delirious, Cyber Cartel, Astrix, Astral Projection, Melicia, Ananda Shake,Atomic Pulse,1200 mics, Xerox ,Beat Heackers..., de persze nem csak izraeli kedvenceink vannak: Electric Universe, Protoculture, Lamat, Optocoppler, Galactica,Eskimo, Gms, Father and Sun, Silicon Sound...
Xaile:
Xaile pályafutása is korán kezdődött. Már fiatalon érdeklődött az elektronika iránt, de ekkor még csak álmodozott a zenélés gondolatáról. 2000 környékén fogalmazódott meg benne, hogy belevágjon. Ekkor még csak a dj munkák jelentették számára a zenélést azt is a Drumandbass berkein belül folytatta.A vaskalapos 'mészárbész' rajongó elkezdett zenéket írni körülbelül 2001 környékén. Szintén még csak a dnb határain belül, majd egy ismerőse által eljutott élete első fullon psytrance bulijára egy félszabatéri dunaharasztis partyra, ahol hatalma befolyás alá rendelődött, mint társasági mind zenei téren. Ekkor kezdett bele a psytrancek írásába is dnb projectje mellett párhuzamosan. Olyan előadók voltak rá hatással, mint Electric Universe, Bizzare Contact, Space Buddha, DNA, Protoculture, Cosma stb. Azóta a bezárt 'szellem' kijött a palackból és zenéit publikálva rengeteg pozitív visszajelzést tudhat a háta mögött. Azon dolgozik, hogy a mai 'konzerv' fullon psytrancebe egy kis egyediséget csempésszen új lendületet adva ennek az atmoszférának illetve, hogy minél jobban összekovácsolja a magyar psyközösséget (első lépése ez ügyben ennek a partynak a megszervezése)
Reméli minél több ember érdeklődését és szeretetét vívja ki zenéivel ebben a scénában.
További discográfiák és infók comming soon!!!
Mindenkit várunk nagy szeretettel!! -
#714 há nemtom:) na mind1 pedig nem rossz szám, majd lehet feltolom ami nekem megvan:P -
#713 sajna nincs meg de még nem is hallottam h lenne ilyen száma
(amugy ez a valamikori Europa együttes száma lenne?) -
#712 hát sajna nem
nincs megint kedvem 275 kilométert vezetni csak oda :D nameg aztán vissza -
#711 kéne nekem 1 szám: skazi - the final countdown; nekem csak egy 3 perces változat van meg, ahol így lehúzzák a végét:S ha vkinek esetleg megvan hosszabban azt tolja fel plz:) -
#710 szal jössz?:D -
#709 Én tegnap értem haza Pécsről :P :D
gomdolkodtam rajta elmek megnézni a helyszínt de nem jutott rá időm :( -
#708 amúgy szept 15 pécsen earthdance, gyün vki? nekem kicsit messze van de ki nem hagyom:D -
#707 jaja én vágom h te hol voltál...amúgy igen, a kanyartól azért kicsit beljebb, de ott voltunk vhol:) a sörsátorba csak árvíz idején mentünk:D