GOA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
persze... ööööööö milyen topik címet kell beleírni?😄 amúgy nem lesz valami szép mer ez egy 800*600 desk kép ha összenyomom 150-re a csaj feje elég érdekes lesz😄D jobb ha több képbõl van a banner kettõ vagy három úgy lehet tratani a fórmákat

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Pyotr
Mila!
te vágod ezeket a képszerkesztõs dolgokat?
mert kellene csináni az chill,ambient,downtempo topikba egy bannert, meg ide se ártana valami😊
nagyon kopaszak vagyunk értitek😊
én gondoltam erre a képre csak le kellene húzni 650*150 es méretre meg belevinni a topik cimét

na?

██

esetleg ide vki? <#bohoc>

írd bele a fájlnévbe 😉 😄

mila69en
hm törölték😞 nem tom mia f.szért törölnek egy szabadon letölthetõ live mixet hülye atw tiszta f.szok.....<#boxer>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en

mila69en

hja, elég nagy kompánia megy ki Bulgáriába, de mi inkább a keményebb vonalat preferáljuk... szal most nyugatnak megyünk 😊

ahogy 100Atiékat ismerem Tiszapüspöki megint móka lesz 😊
talán idén kimarad a dagony, bár én élveztem 😄

mila69en
nem hiszem😞 eléglesz pát magyar helyszín is:-) bár a Rodopi hegységbe szívesen felmennék... homenék ott lesznek Talpa is😄DD bár Talpa meg lesz itt nálunk is kúúúúl....

monorierdõ valóban kúúúl ott vettem a motorom😄 rengeteg crossos van arra fele

zsír helszín, sokat meséltek róla az õsgoákok 😄D

innen megy vki full moonra? esetleg júli 14 Szlovénia, Greg on Earth és barátai? 😊

mila69en
hja mondjatok hasonló elõadót mint a penta mármin úgy, hogy nagyjábó eggyezik a hangzás világok a parasense-t imerem meg talán az ocelot aki még hasonló hangzással bír😄DDDD

mila69en
ja már megvan😄

mila69en
azt lehet már tudni, hogy goa gil hol lesz megtartva?

mila69en
itt meg a egyik kedvenc számom😄 nem tom bizta ismeritek:-)

mila69en

mila69en
hm...... kreativitás😄D rulz

barátinknak gyártottunk esõkabátot szemteszsákból 😄D rátesz eléggé 😄

mila69en
hm... rutinos😄DDD én még egy esernyõt sem vittem nemhogy sátrat....LoL<#zavart2>

naja 😊 mondjuk 2004es Ozora óta már kellõ figyelemmel állítom fel a sátramat, és így nem is ér meglepetés 😄

mila69en
<#integet2>néha velejár<#mf1> de ölég jó volt 😄 bár én csak szombaton mentem fel...

minimál elázás powaaaa 😄

anno voltak bizonyos problémák a bérezéssel, sattara......

mila69en
😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

azért valamikor csak lesz:-) az you lenne ha lenne

sztem kb soha többet 😄 ....

mila69en
nem tudjátok nem lesz mostanság nálunk infected mushroom?😄

megadja a zalaphangot a nyárnak... <#szeret>

Pyotr
jobb klick->kép megjelenitése

&#9608;&#9608;

Pyotr
dzsáágeccc

Archipelago

&#9608;&#9608;

vki este Wizzy Noise-on szeszelés?

THX az osszes feltoltesert
mila69en
ja pyotr közben találtam az eggyik kiírt lemezemen ilyen nyalángságokat

01 Goa Gil - Sound (March 2000 1 of 5 side A).mp3
02 Goa Gil - Sound (March 2000 1 of 5 side 😎.mp3
03 Goa Gil - Sacrament (March 2000 2 of 5 side A).mp3
04 Goa Gil - Sacrament (March 2000 2 of 5 side 😎.mp3
05 Goa Gil - Surrender (March 2000 3 of 5 side A).mp3
06 Goa Gil - Surrender (March 2000 3 of 5 side 😎.mp3
07 Goa Gil - Spirit (March 2000 4 of 5 side A).mp3
08 Goa Gil - Spirit (March 2000 4 of 5 side 😎.mp3
09 Goa Gil - Source (March 2000 5 of 5 side A).mp3
10 Goa Gil - Source (March 2000 5 of 5 side 😎.mp3

errõl megfeledkeztem😄 mineggyik kb 50 perces mix

<#integet2>

mila69en
bakonyba jön-e valaki?

kb 😊 vannak mp3 playával rögzített xeno felvételeim, ha érdelnek vkit <#bohoc>

mila69en
diktafon?😄<#idiota>

sztem inkább gyertek júli elsején 😄 max hozzatok vmi rögzítõegységet 😛

mila69en
akkor oda teszem majd ki õket😊

tényleg azt is megkéne má néznem ma még nem is jártam arra😄

Pyotr
köszi maradok az oldaladnál mert nem tudom egyenlõre mikor leszek legközelebb gépközelben<#eljen>

&#9608;&#9608;

mila69en
nah megjöttem rohadjon meg megszakdt eza sz@r......

ja😄 én nem is ilyenre gondóltam😊 már mennek felfele de azt meg tudom csinálni hogy tudjál turkálni a gépembe amit megsztok😄 de max 30k val tudnál tölteni lefele ha kilövök minden más le meg fel töltést de ammeg nem jó😊

Goa Gil, Ceiba & Kode IV
Goa Gil - Source
karmageddon mixed by goa gil

többi még jön felfele majd linkelem

Pyotr
pl igy!😊
de szerintem goa gil-böl biztos h nem lesz ugyh pakold fel valahova<#ravasz1>

&#9608;&#9608;

mila69en
bár ha megondod hogyan kell csinálni közvetlen elérést akkor csinálok<#confused> de végülis hamachi-val is megoldható

mila69en
közvetlen nincs
fel tolhatom bár 30k-s feltöltéssel nem lesz valami extra sebesség😊

ja igen meg van egy ilyen is hogy Goa Gil set london 2000 live psy mix

mond melyik van meg neked ezek közûl azt akkor azt nem töltöm felfele

Pyotr
hali!
közvetlen linked nincs stream-elésre?
vagy az oldaladra nem raknád fel valamelyiket?

&#9608;&#9608;

mila69en
Goa Gil-Source 2005 marcius
Goa Gil-Ceiba & Kode IV @ Burning Man
Goa Gil-GOA Anjuna beach
Goa Gil-Surrender-Late night
Goa Gil-Spirit
Goa Gil-Sacrament
Goa Gil-live@goa gil----> hát ennek még címe sincs😄DDDDD
ezek vannak ami live...

meg jópár studió mix

Pyotr
goa gil live-od vane? mert engem az érdekelne😊

&#9608;&#9608;

mila69en
ez az hogy én sem:@@@ minden elõadótól lehet találni valami élõ bulis velvételt baboo-tól meg nem áhhhhh😞(( az albumok meg megvannak, egyszerüen nem hiszem el hogy nincs meg valakinek akárcsak a The gathering-es buli felvétele ha videó van róla akkor nehogymáááá😞(( nah mindegy azért még keresgélek😄D hátha

Pyotr
én nem találtam Mila! pedig hidd el rajta voltam az ügyön😊

&#9608;&#9608;

mila69en
honnan lehetne szerezni bamboo forest live mixeket? dc-n nem igen találtam csak pár albumot😞

Pyotr
áá,köszi!
itthon már megy rendesen csak marha lassan😊

&#9608;&#9608;

mila69en
o_O errõl meg is feledkeztem 😄 Talpa-The Art Of Being Non + pár talpa számmal kiegészítve😊