Orvosi igazoláshoz mese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy még nincs vége?
Ha elolvasta kérem tépje össze!
shit happens
és azért egy zh-ra kisebb az ágyú mint egy egész anyagot felölelö Nagy indiánkönyv vastagságú könyvbõl
Örüljetek, hogy 10 igazolatlannak nincs következménye...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
shit happens
én mentem lázasan kollokviumra
mert ha nincs meg elszúrhatja a féléved
ott nem érdekli õket miért nem mentél be de a vizsga legyen meg
fhsz= sodok hányok szarok 😛PP
simán meg kel mondani hogy megy a hasad meg hányingered van és irjon ár ki emrt igy képtelen vagy suliba meni hogy 2percenklént goto wc, és simán kiirnak szó nélkül... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De ezektõl tényleg elég beteg leszel.
Megér ennyit egy vacak doga?
Inkább menj a lány után
bármi lesz is ezután.. . P
õ osztfõin mikor az igazolatlanokat próbáltuk igazolni mikor õ jött mindig elovett egy hatalmas köteg igazolást és elkezdte tudományos módszerrel keresni benne a megfelelõt
volt mindenre papírja
egyszer meg volt valami virusos hasbaja es engedélyezve volt neki, hogy kimehessen ha jön a tatár
Odament egy órán a tanárhoz odasúgta, hogy kimenne.
Tanár mondja: Oks, de papirod van? (WC)
Srác: Ehhez is kell külön igazolás?
A tanár válaszát a röhögéstõl nem lehetett hallani.
Kicsit félreértette P
Na megint nem a témáról írtam, bocsi
shit happens
shit happens
shit happens
[/cserf][/fülünyúl]
van amikor az ember anyira lsuta hogy nem csak elsõ orát akarja lekésni.... 😛
dolgozatoknál vagy hasonloknál tul gyanus ha ember csak egy órát log, mert az feltünik és megszivja viszont ha egy napot vagy akár többet az máris nem feltünõ és megusza ráadásul volt egy kis szabadidõ is elgalább 😛
ez a kettõ elég nyomos érv ;P
Mindig adnak igazolást...akarok nem megyek egész héten..
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

"The trees move. Do you not see it?"
football without ultras is nothing

mi a francért nem mész be több mint 30 napig?
Amugy kitoltetlen igazolas powa!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Múlt évben ezt épphogy megúsztam de mostmár ha holnapra nem sikerûl szereznem akkor annyi...
Szal melyik a tuti?Bevallom neki és elküld a rákba vagy kamuzok és elküld a rákba...jók az eséeim
\"Life is around you and in you.\"
ha rendes a doki igy is fog adni igazolast,mert biztos eszebe jut,hogy o is volt diak es biztos neki is volt logasa 😊
ha meg geci akkor nyomsz neki egy kis zsetont es kiir meg a jovohetre is 😛