894
-
#574 pfff...mittudomén' ....rég volt már :P -
#573 Én nem vettem észre, hogy bármikor bement volna, amikor rányíitottam a gőzt. Majd próbálkozok. Össz hány pályás a játék? -
#572 Szerinted?
Amikor a kazán elött van,akkor nyisd rá a gőzt+rá kell csukni az ajtót asszem..
Ezt eljátszod párszor aztán kifexik :) -
#571 Hogyan lehet megölni a zöld "gázos" csávót. 2 szellőző kivételével midet be tudtam fedni, de mire kell a gőz, és a kazán? -
#570 Mi a hibaüzenet?
És fel van installálva a DirectX 9? :) -
#569 A Thug az egyszerűen thug. semmi rövidítés.. De ez már OffTopic -
Divayth Fyr #568 Hali! Miért áll le hibaüzenettel a game? Baj lehet hogy
8500ösöm van? Egyszerűen hibát okoz indításnál.
-
#567 mit lehet rajta fordítani, hiszen nincs felirat sem. Vagy van?
A nevedben a THUG=Tony Hawk Underground? -
#566 örömmel hallom, akkor a 2-ik végigjátszást úgy időzítem, hogy a magyarosítás már meglegyen. -
#565 Olvastam, hogy sokan szeretnékek egy fordítást...
A helyzet az, hogy már fordítom, (igaz, még az elején tartok) majd megpróbálok belehúzni. -
#564 hú pedig hát ha jól emlékszem, mikor kék vagy akkor kell lőni, elég sokáig tart megölni, de nézz meg vmi leírást pl itt -
Major #563 Haliho! Segítsen már valaki, léccike :)! -
Major #562 A lámpa már nem piros, vagyis: 1.jön a szörny 2.daruval leemelem azt a kis lila energiát előlátó valamit 3. a szörnyön levő lámpa piros 4.belemegyek a lila energi ködbe, majd elkezden lövöldözni lila sugarakkal a szörnyet, addig amíg a szörnyön lévő lámpa pirosból fehér nem lesz 5. és itt vagyok elakadva, jelenleg fehér a lámpa a szörnyön, 10 perc folyotonos lila sugárral történő lövöldözés után sem történik semmi... -
#561 Akkor próbáld meg eltalálni a piroslámpát... -
Major #560 Eddig a nagy szörnyet dobáltam! És a szörnyen lévő piros valami a sok dobálás után fehér lett! De utánna dobálhattam vagy 10-15 percen át, és nem akart meghalni a szörny! -
#559 Azzal a lila izével azt a lámpaszerű valamit dobáltad meg?....mert azt hiszem h azt kellene... -
Major #558 ...azt tudom :D avval lila izével lövöldözök vele lassan már 10-15 perce a szörnyet :) De nem akarja kilehelni a lelkét, pedig már fehér a testén az lámpa szerű valami... -
#557 Le kell engedni a darun lengő lila fényes izét, azzal fel kell magad tölteni, és azzal kell lövöldözni, ennél többre már nem emlékszem :) -
Major #556 Sziasztok! A kérdésem a következő: A főellenfelet elkezdtem lődözni, majd a testén lévő piros fény helyett egy fehér fény volt látható, majd ezután is lövöldöztem a lila fénnyel, de 10 perc után sem sikrült likvidálnom, de eközben folyamatosan lőttem...(!)
Létezhet hogy még tövább kell ölni, mint 10 perc?
Aki végig játszotta, kérem segítsen!! -
#555 Hali! Tudna valaki mondani egy magyar végigjátszást a The Sufferinghez? Kösz! -
Gary #554 Nah, akkor úgy kellett megcsinálni! -
Major #553 Sikerült, megoldottam :)! -
Major #552 Hi! Elakadtam! Olvasgattam a régi beírásokat, de nem találtam meg, vagy én voltam figylmetlen! Ott tartok, hogy 11. fejezetben bekapcsoltam az áramot és a csávó elindította a zenét magának, és közben likvidáltam egy vetítőt, ahol egy fotelban egy halott őr fekszik! És nem tudom, hogy hogyan tovább... -
Major #551 Sikerült! :) Az új 4.9 es ati driver segített rajta :) Amúgy magyarítás még nincs rá? -
#550 9000pro-val jártam hasonlóan, régebbi drivert raktam fel, VAGY a felbontást változtattam, sajnos már nem emlékszem pontosan, de a kettő közül egyik nekem bejött
Jó borzongást! :)
-
#549 Nincs infó esetleges folytatásról? -
#548 az szívás -
Major #547 Halihó! Nekem olyan problémám van, hogy elindítom a játékot és a jobb alsó sarokban megejelenik egy fekete háromszög és a háromszög körül tele lesz képhibával/kép elcsúszással. Midway-es logonál és főmenünél is? Mi lehet a gond? Egy ati radeon 7500 söm van! Akinél ilyen gond volt és megoldotta vagy tudja a megoldást, léci írja le, mert a hiba nagyon zavaró! (1.1 es patch el is ezt csinálja) -
#546 Tud valaki magyarítást (bár kell ez?), és kódókat a játékhoz? Honnan szedjem le? thanx. -
Gary #545 Lehet, hogy PC nem megy, nincs tesztelve!
Elem nélküli lámpa: Hagyd kimerülni az összes elemet, hagyd bekapcsolva a lámpát, ments állást, visszatöltve a lámpa elem nélkül világít.
Gyorsabb tárazás: Ha vízben vagy (szerintem mikor elmerülsz fulladás előtt, esetleg mikor nyakig ér) tárazz, ezután 1mp alatt fogja csinálni. -
#544 Tudna valaki mondani egy cheatet a gamehez?
Kösz -
#543 Nekem is dettó ugyanez... azóta nem húzom le a WC-ket (barátnőm már szólt is miatta :)))
DB -
#542 ^.^ -
#541 Hát innen onnan -
#540 honnan lehet letölteni? -
#539 Játék hiba,ne törödj vele...
Ne húzd le a budit és kész ^.^ -
Mat #538 Sziasztok! A játék elején van egy rész ahol betudsz menni egy wc be. Namost én ott ha lehúzom a wc-t (persze nem kell, csak úgy fun-ból) akkor hatalmas textúra hibákat csinál a játék. Arra lennék kiváncsi, hogy ez játék hiba vagy a video kártyám hibázik. (Gigabyte Radeon 9600+4.8 as Catalyst) Jha és feltettem az 1.1 es patchet de semmi. -
Songi #537 Úgy értem, rossz/semleges mentést küldeni a dokk környékéről... :-) -
Songi #536 Hali!
Tudnátok küldeni e-mailben egy rossz, és ha van egy semleges befejezést? Én 100% jóként nyomtam végig... :-)
[email protected]
Köszi! -
#535 kijött az 1.1 patch is hozzá,
ez nekem nagyon jó hir mivel állandoan szétment a kép játék közben. ez most orvosolva lett. letöltés természetesen a legközelebbi ftpről :D