The Suffering
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom a vizpart túloldalára kell mennem de nem tom hogyan léci segítsetek!
Next PC upgrade: 2022
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
20.
állat ez a game,este 10kor fejhallgató és simán infarktus lehetne kapni tõle!:-D
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
War. War never changes.
PSN ID.: Beegabor

V.É.G.I.G.J.Á.T.S.Z.O.T.T.A.M. !!!
A végén leütötte a piros dzsekis komit !
en aztan mindenre gondoltoam csak erre nem, hogy ezert akadtal el mert nem lotted szet a hamvakat!!!!!
akkor egesz idaig igy csinaltad ? menekultel eloluk vagy mi? hihi (meg az or is kiabal hogy loodd a hamvakat)
Korábban kicsit haldoklott !
Többet érdemel ez a játék !
Újrkezdtem a pályát. A doboz a helyén volt !
Gabe 18 -nak volt igaza! Ugyanis a hamut kell löni miután meghalt a boszi - ez a totális pusztulásukat jelenti !!! Odamentem a szakadékhoz és jött a busz meg az intró !
Mégegyszer köszi !
Mindenkinek !
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
, mert még most sem sikerült.
Köszönök minden segítséget aki vette a fáradságot és válaszolt !!!
Próbált/próbál segíteni!!!
Azt a dobozt meg megnézem !
Bocs de,azóta már végigjátszottam egy másik játékot,plusz egynek a felénél tartok,és nem él enmlékezetemben a Suffering minden egyes pontja.
Hát én is csak egy rácsra emlékszem egyébként,jól rátoltad azt az istenverte dobozt vagy mit?

úgy nyomtam,hogy minden villanyt leoltottam a házban(persze este volt😊)...
fejhalgatóval,plusz az ajtónak háttal,megtette a hatását...

nem vagom hogy mi lehet a gaz...
rakj be egy screenshotot lehet hogy okosabbak leszunk

Hiába ölöm meg a kislány-boszorkányokat soha nem fogynak el ! Ezek csak jönnek és jönnek !
Már KÉSZ VAGYOK !!!
ha megolted az ellenfeleket csak oda kell setalni a szakadek szelehez es video
Nekem nem sikerül ! Az én autóm már lángol ! Az autó orra benne van 1 fában ! Nem reagál semmire !
meg van ahol egy autót kell babrálni hogy elinduljona lejtõn...
War. War never changes.
War. War never changes.
Plusz ha a tüzes csajszik eltünnek,lesz utánuk egy kupac hamu vagy mi,na abba lõj még párat hogy az is eltünjön,mert csak akkor pusztul el teljessen.Legalábbis én ugy vettem észre.
War. War never changes.
War. War never changes.