The Suffering

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solya
Ha még aktuális: van egy rácsos ládika ami polcokat támaszt...azt húzd ki míg az összes polc eldõl...

Lacc
Keress a vízpart környékén egy lejáratot egy barlangba, ott lemész és át tudsz menni a folyón.
grebber
Deat be not proud --> ez a cime a résznek ahol tartok csak nem tom mit kell csinálni jött velem szembe egy kocsi azok beleestek a vizbe van átjáró de elötte ég a tûz.
Gondolom a vizpart túloldalára kell mennem de nem tom hogyan léci segítsetek!

Next PC upgrade: 2022

fitutufi
má nem emléxem arra de valamit a fejszével kellett elvágni az tuti arra emléxem valami zsinort !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Gratulálok, de ezzel még nem vagyok beljebb!!!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

fitutufi
én végignyomtam 3 nap alatt a gammát , jó gém

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hali! Segítsetek légyszi! Elakadtam a 11. pályánál. Egy pincében vagyok ahova csak egy ajtó vezet. A filmes doki rámzárta azt is. Itt találtam a tûzoltó baltát.Az ajtó melletti falon (külsõ élrõl) van valami fémes szerelõnyílás (vagy pántolt lemez) szerû. A hátsó sarokban egy polc, azon egy kis asztalka amin van egy vetítõgép amit szétlõttem. A menyezeten vetített kifelé! És akkor most hova és merre???

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hali!
20.

Hány fejezetbõl áll a játék?
copass
nekem kb fél óra után elkezdett elég elmebeteg dolgokat csinálni. pl.: néha egy pontba húzott mindent, de mint kiderült, a vsync kellett neki!
állat ez a game,este 10kor fejhallgató és simán infarktus lehetne kapni tõle!:-D

Anubys
Srácok, kellene egy kis help... Tegnap nekiálltam, de folyamatosan fagy. Kb. 10 perc után egyszerûen lefagy a game, és reset-en kívül semmire sem reagál. Full véletlenszerû, hogy hol, de mindig kb. 10 perc után. Próbáltam újrainsallálni, próbáltam más beállításokkal, stb, de semmi... Valakinek van tippje mi lehet?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Glpetyus
ezeröt..😊

Hmuda
Okés megvan. Köszi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Glpetyus
Lökd az autót a folyóba!!

Hmuda
Hm. Érdekes. Kint vagyok a szabadban, egy patak befolyt egy barlangba, aminek a végén egy kis tóba torkollik, ahová a csaj meg a kissrác befutottak és Torque nem tud utánuk menni. Visszafelé nincs semmi, sehová nem tudok felugrani, szóval semmi. Vki ötlet?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tomsolo
nem hanem a lighthouse után...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lacc
Milyen darus? A bányában? Mert akkor sok.
tomsolo
a darus pálya után még sok van vissza?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Glpetyus
hmmm...nálam no práblém :I

nálam is ez van néha, pl. shotgunnal meg tommygunnal.

War. War never changes.

Seth
Nekem lenne egy problémám: állandóan elmegy a hang.De nem úgy hogy tök süket, hanem az egyes elemek hagjai,tehát pl amikor berúgja az ajtót, vagy amikor megnyom egy gombot vagy lövök,kimaradnak a hangok.Mi a szar van? Kicsit idegesít hogy lövök aztán nem dörren(tehát minden hang megy közben csak ki-ki maradoznak közben)

PSN ID.: Beegabor

dardevil
V.É.G.I.G.J.Á.T.S.Z.O.T.T.A.M. !!!
V.É.G.I.G.J.Á.T.S.Z.O.T.T.A.M. !!!

A végén leütötte a piros dzsekis komit !

dardevil
Miután újrajátszottam a pályát akkor jöttem rá !
Hogy a hamvakat ...

Glpetyus
Jó játék
A gatyám majdnem csokis lett,pedig nem vok mai gyerek...

PTW
fuuuu
en aztan mindenre gondoltoam csak erre nem, hogy ezert akadtal el mert nem lotted szet a hamvakat!!!!! akkor egesz idaig igy csinaltad ? menekultel eloluk vagy mi? hihi (meg az or is kiabal hogy loodd a hamvakat)

dardevil
Legalább 1 kicsit felélesztettük a topikot !
Korábban kicsit haldoklott !
Többet érdemel ez a játék !

dardevil
Nos...
Újrkezdtem a pályát. A doboz a helyén volt !
Gabe 18 -nak volt igaza! Ugyanis a hamut kell löni miután meghalt a boszi - ez a totális pusztulásukat jelenti !!! Odamentem a szakadékhoz és jött a busz meg az intró !
Mégegyszer köszi !
Mindenkinek !

dardevil
SIKERÜLT !!! - Megcsináltam !!! - KÖSZI MINDENKINEK !!!

Glpetyus
Asszem egy szekrényt kell rátolni,ami a legközelebb van!!

Ja az más,ok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dardevil
Ne értsd félre ! A szmájli az rám vonatkozik én vagyok , mert még most sem sikerült.
Köszönök minden segítséget aki vette a fáradságot és válaszolt !!!
Próbált/próbál segíteni!!!
Azt a dobozt meg megnézem !

Kösz...
Bocs de,azóta már végigjátszottam egy másik játékot,plusz egynek a felénél tartok,és nem él enmlékezetemben a Suffering minden egyes pontja.
Hát én is csak egy rácsra emlékszem egyébként,jól rátoltad azt az istenverte dobozt vagy mit?

Glpetyus
õõõ...jó a játék...

úgy nyomtam,hogy minden villanyt leoltottam a házban(persze este volt😊)...
fejhalgatóval,plusz az ajtónak háttal,megtette a hatását...

PTW
en csak egyetlen 1 racsra emlexem rahuztam a ladat es ennyi. elaludt a tuz .. jott 1-2 injekcios genya aztan mentem is kifele...
nem vagom hogy mi lehet a gaz...
rakj be egy screenshotot lehet hogy okosabbak leszunk

dardevil

Hát akkor itt van a gond,mert azt valahogy el lehet oltani,de hogy hogy?Én már nem emlékszem...

dardevil
Ott az alagút, de a tüz ég tovább, nem aludt ki. A víz nem ér odáig, az egyik rácson lefolyik a víz. Oda nem tudok semmit rátolni .

De ott volt egy alagut,aminek a végén tûz égett,az ugye kialudt miután a dobozt rátoltad a lefolyóra,és ott mentél tovább.

dardevil
20. pályának az elején vagyok. Drótkerítés jobra és balra is, a végén 1 szakadék 1 fába állott autóval. Balra valami víztartály amit felrobbantottam. Az egyik lefolyóra rátoltam 1 ládát, de van még 1 lefolyó a víz ott lefolyik.
Hiába ölöm meg a kislány-boszorkányokat soha nem fogynak el ! Ezek csak jönnek és jönnek !
Már KÉSZ VAGYOK !!!

PTW
Az alagut utan vagy? az ut le van szakadva es egy kocsi van az ut szelen...
ha megolted az ellenfeleket csak oda kell setalni a szakadek szelehez es video

dardevil
Én nem tudom... 20. pálya eleje ???
Nekem nem sikerül ! Az én autóm már lángol ! Az autó orra benne van 1 fában ! Nem reagál semmire !

Emlékszem van 1 hely ahol egyfolytában jönnek, én ott simán továbbmentem és ennyi...
meg van ahol egy autót kell babrálni hogy elinduljona lejtõn...

War. War never changes.

Nálam is szétesett béha a kép, de eg restart megoldotta kb 3-4 órára a problémát 😊

War. War never changes.

Na mondom én hogy az autóval kell valamit csinálni...
Plusz ha a tüzes csajszik eltünnek,lesz utánuk egy kupac hamu vagy mi,na abba lõj még párat hogy az is eltünjön,mert csak akkor pusztul el teljessen.Legalábbis én ugy vettem észre.

dardevil
Benne van a fában az autó !

vagy nem tégla hanem vmi más, de lényeg hogy ott kell az autó alatt matatni vmit

War. War never changes.

dardevil
Köszi ! Megnézem !

Jaaa! Én hagytam õket a picsbe, az autó kerekénél lévõ téglát vagy mit meg ellöktem, onnét már menni fog.

War. War never changes.

dardevil
Ez igaz ! De...
A 20. pálya elején járok. A kislány-tüzes boszorkányok jönnek és jönnek megöltem már 1 jó pára, de ezek nem akarnak elfogyni! A víz folyik, 1 ládával 1 lefolyót eltorlaszoltam. A szakadék végén áll 1 autó.
Nem tudom mit csináljak !