894
-
#534 no...
mind2-t told rá és utána elfojik
sok sikeret
-
bobo11 #533 passz a pályát nemtom de csak ugy tudok tovább menni ha a tüzet eloltom az ajtonál,de a viz elfolyik a lefolyon akármelyik automatát tolom rá -
#532 Asszem ott fel kell menni a szemetes konténeren és kinyiotni az ajtót a csávónak...
Nekem csak akkor pixelődött be vagy mi mikor lehúztam a wct:) -
#531 Azt nemtudom hallottátok e amikor a katonai bunkerban van a három telefon és felveszed a pirosat, akkor egy hang bemondja hogy :"You will die in seven days"-ismerős ? :) -
#530 Amikor 2 sárga csávó fel van akasztva felyel lefelé és szétlövi őket egy gépágyús csávó (hehe van egy bugom az egyik testőrcsávót nem lehet kinyirni) akkor utánna a palackoknál mit kell csinállni?
Ja meg nektek volt olyan hogy ugy bepixeleződött a játék hogy nem léttad mit csinállsz? Ati R 9600 am van! -
galocza #529 remek játék volt, de most vmi idegnyugtatóbb kell...
csodálom hogy nem voltak rémálmaim (annak ellenére hogy kb 18 éve nagy horrorfogyasztó voltam, már nem bírom a strapát)...
nagyon bejött a mitikus horror-pszichothriller keverék. kb percenként mentettem, amíg rájöttem hogy csak azért csinálom, hogy ne kelljen haladnom és összecsinálnom magamat 8).
jó, lineáris, ok, 3rd person (tudom, van fps mód csak nem használható), de a sztori és hangulat mindenért kárpótol (a remek szörnyekről nem is beszélve).
ps: nem tudtok kódokat? igazából az kellene hogy az összes archívot meg tudjam nyitni (tehát jó olyasmi is hogy +- karma). thx. -
#528 Melyik pályán van ez pontosan?
Én is úgy emléxem h csak egy automatát kellett rátolni... -
bobo11 #527 nemtudtok betenni rola egy screenshotot?
üdv -
Gabe18 #526 Pedig igy kellett csinálni... -
#525 -
bobo11 #524 már félorája rajta van mégse töltötte fel,addig elbujtam a kis helységben ahol kinyitottam a csapot,lehet hogy gyengén folyik a viz,csak eggyet tudtam forgatni a csapon,vagy ellehet forgatni az automatát? -
bobo11 #523 mondom mind a hármat már kiprobáltam és semmi az eggyik majdnem eltakarja de igyis elfolyik az elején a viz -
#522 igen...csak rá kell húzni,elvileg rögtön feltöltődik... -
bobo11 #521 basszus bármelyiket tolom a lefolyora mindig elfolyik a viz és nem tölti fel
plz -
bobo11 #520 de csak eggyet kell rátolni nem? -
#519 Pedig úgy kell. Nem emlékszem, lehet hogy több lefolyó van, bár sztem mégis csak egy lesz ott. Mert ha jól húzod rá, akkor pár másodperc alatt feltöltődik. Szóval még próbálkozz. -
bobo11 #518 sziasztok
én ott akadtam el hogy bemegyek 1 helységbe ,rámzárodik az ajto és tüz lessz,kinyitom a vizet ráhuzom a lefolyora az eggyik automatát de az istenérse tölti fel vizzel addig a helységet hogy eloltsa az ajtonál levö tüzet,meddig várjak mig feltölti,vagy rossz automatát hiuztam a lefolyora
tudnátok segiteni
elöre is köszönöm
üdv -
#517 Öld meg magad -
gilaba #516 HALI!Mit kell csinálni a dokk-nál?Megöltem a szörnyeket azt be jön a kis srác dumál valamit, majd mit kell csinálni "magammal"? -
zerodtk #515 Lenne egy kerdesem...
Amikor elinditom a jatekot minden textura ossze-vissza jelenik meg, es totalisan szet van csuszva a kep, a karakterek....??? Mit lehet ilyenkor tenni ???
Elore is koszi... -
#514 így este meglesz a hatása :) -
Roll #513 Most szedtem le, rögtön ki is próbálom. Így este kiváncsi vagyok a hangulatára. -
steweee #512 a the thing grafikailag, történetileg ezerszer jobb játék volt, pedig már 2/3 éves, ha jól emléxem. azt 2X végigjátszottam, ezt meg 20 perc után töröltem -
Braveheart #511 Keress valahol egy reflektort, kapcsold be és irányítsd a lukra. Ezt sokszor meg kell majd csinálni még. -
#510 Elakadtam!
Ott tartok hogy 1 néger csávó elkezd velem beszélni egy hídon (vmilyen átjárón) A végén van egy nagy doboz (tűz előtt) azt le kell ejteni a létránál lévő lyukba (közben özenlenek a szörnyek) és lemászok a létrán. Átmegyek a kirobbantott falon és 1 nagy lyukból özönlenek a szörnyek. Sajnos itt már nem találtam megoldást.
Várom a válaszokat!!! -
#509 indulj meg a kijárat felé -
Joga #508 Üdv !
Király játék, de kellene egy kis sgítség.
Utolsó pályán (dock) vagyok, megöltem saját magam, és ennyi, most kéne jönnie a 'final boss'-nak, de nem jön, mért nem jön? Kell még előtte valamit csinálni?
-
zero_cool51 #507 hát. nem volt rossz, bár kicsit lehetett volna hosszabb is. -
zero_cool51 #506 na én a semleges végét kaptam. -
#505 Ahol először felbukkan a szörny, ott van a darunak a írányítása...hozd le azzal az üveggömböt vagy mit...
Állj alá mikor világít és dobáld azzal meg a aszörnyen található piros izét... -
zero_cool51 #504 ááá végigolvastam, de nem találtam megoldást. Hogy kell kilőni a főellenséget? mert már vagy 20 percet lőttem a sarokban lévő álló (fix) gépfegyverrel (nem fogy töltény) a pirosat a mellén, meg az embert a mellén, de semmi. a daru meg körbe van vonva keritéssel. Szerintem nem az. Hogy kell kinyirni? -
#503 kosz -
#502 #458 -
#501 tudja vki mi történik a játék végén a jó befejezésnél(mi történik torque családjával)?? -
#500 ték -
Gabe18 #499 Hát ha most ot vagy ahol gondolom,akkor a zöld lényt ott a teremben be tudod lökni valaminek a megnyitásával a kazánba,aztán a kazánt rá kell csukni.
-
zero_cool51 #498 bejutottam a világítótoronyba, viszont az a zöld szörny bezárt egy termbe, amit gázzal töltött meg. a gázt elzártam, de most hogyan tovább? -
zero_cool51 #497 köszi!
tényleg volt jobb oldalt egy fa, annak a gyökerénél le lehetett menni, és ott volt egy barlang. -
#496 Szerintem ez az a rész...mikor egy ilyen szürkésebb, sziklásabb részt kell keresni a folyónál és ott lesz egy barlang vagy bemélyedés amibe le tudsz ereszkedni....
Ez nem bizti -
zero_cool51 #495 hmm. nem volt semmilyen autó.
De láttam 3 lányt a tűz mögött, de mikor rájuklőttem nevetve elfutottak. és utána se kép se hang.
A kaun sem lehet átmászni azt is próbáltam.