894
-
#614 de tényleg készül?? -
Pörkölt18 #613 Szasztok
Lenne 1 kérdésem az egyik pályával kapcsolatban!!!
A 12. pályán vok amikor ki jövök a diliházbó, és amikor lemegyek a tenger partra
akkor a 2 kis gyerek be megy a vízbe, én megölöm a dögöket amik jönnek a utánna mit kell csinálni??
-
#612 Még csak készül... :( -
yiddishe #611 van magyarítás valakinek? -
#610 fogadok nincs magyarítás a gamehez:((( -
galocza #609 http://www.gamerstemple.com/games5/000768/000768g101.asp
itt van egy leírás -
#608 hali segítség!!! -
#607 valaki segítsen má' -
#606 ismét elakadtam ott vagyok mikor ki kell jönni az killjoy házából és vissza kell menni a börtönbe. és az úton minden féle szörnyek vannak akik általában ujratermelődnek. eléreztem oda ahol le van omolva a híd és leugreok, majd lesz egy barlanhszerűség ami a partra vezet. ott találkozok két emberrel akik befelé mennek a vízba követem őket de nem megy tovább itt is szörnyek termelődnek ujra. de már kiirtottam őket ezért nemtermelődnek. NA innen hova menjek plz help!!!! -
#605 köszi megoldódott
-
galocza #604 pedig azt kell tenni amit tettél: automata a lyukra... -
#603 valaki segítsen! -
#602 minden automatát próbáltam de egyikkel se jó -
#601 Hi!
Elakadtam a játékban!
Ott vagyok ahol az ebédlőben ég a tűz be kell indítani a tűzoltó berendezést hogy elolcsa a tüzet.
beindítom és el is oltja egészan addig a helyig ahol tovább lehetne menni! Elzárom a vizet ráhúzom azt az automatát a lefolyóra amely pont elfedi de mikor elindítom csak elfolyik a víz.
most mit csináljak vele???
visszaolvastam de nem találatam rá választ csak pont ezt a problémát de nem volt rá használható válasz!
Valaki segítsen plz! -
#600 7végén toni fogom, keményen :D -
#599 Jaja! ;-) -
#598 Ehavi gamestar játék melléklete
reklám off -
mintamókus #597 Hello!
Ha vkinek megvan a magyar nyelvű végigjátszás és volna szíves elküldeni a [email protected] címre, azt nagyon megköszönném! -
#596 Suffering 2 trailer -
Kis Csacsi2 #595 Sziasztok!
Ha valakinek megvan a Magyar nyelvű végigjátszás a játékohoz,
az küldje már el a [email protected] címre.
Előre is köszi!
Kis Csacsi -
Jahve #594 Sziasztok!
Kérésem: a 7. pályánál, ahol a baseball pálya vagy mi van, ott mit kell csinálni??:(( elküldené valaki a végigjátszást? -
metlogen #593 Hello
Nekem is elküldenéd a magyar végigjátszást??
köszi.
cím:[email protected] -
#592 hát elég gagyi! -
#591 nekem se :( -
Gabe18 #590 Hát ez a grafika nekem valahogy nemnagyon tetszik... -
#589 The Suffering 2 képek:
-
#588 587: Nekem megvan kell? Elküldhetem (szkennelt!) -
davey55 #587 Hali, magyar végigjátszás nincs meg senkinek? -
#586 Kösz szépen!! -
#585 megy a játék, csak ha sovány a procid is hozzá akkor marha lassan, a textúrahibákra az orvosság meg másik driver 51.akármennyivel nekem jó volt. -
#584 -
#583 Mert mikor inditom,olyan....nem is tom,az emberek,meg minden összevissza
lógnak,meg minden. -
#582 Hali!
Geforce mx 440-en megy a játék?? -
Gary #581 Magyar: Leírás
Angol: Végigjátszás -
metlogen #580 ott ahol bemegyek a "breaking room"-ba és kigyullad a hely , felveszem a sörétesd, de a tüzet csak az egyik felén tudom eloltani, és amerre tovább tudnék menni ott meg ég és sehogy se tudok továbbmenni.
-
metlogen #579 hello
van ehhez a játékhoz leírás? -
#578 Ha jól emlékszem, úgy kell állítani, hogy rá tudj ugrani, onnan pedig tovább, elvileg a leomlott szél felé, de már nem biztos. -
#577 Hello! A 9. pályán a bányában a darúval mit kell csinálni? Ledöntöttem egy követ ami lezárt egy lyukat, de innen nem tudok tovább menni. -
Gary #576 Amíg nem támadtak rád égő kislányok, addig csak távolról közelíted a végét :) Egyébként a játék könyvtárában föl vannak sorolva a helyszínek. Talán meg is vannak számozva... -
Gary #575 Ha jól csinálod, akkor csak egyszer kell eljátszanod!