894
  • NRK
    Nem ártana elárulni a pálya nevét legalább. Sajna már több hónapja toltam végig a játékot, így hirtelenjében nem ugrik be a dolog.
  • NRK
    Nekem mind a 3 variáció megvan.
  • Desert
    Sziasztok! Elakadtam... Egy szobában vagyok bezárva, beléptem a rácsos ajtón és bezárult felgyulladt a szoba fele, öntöző berendezést aktiváltam ami egy bedeszkázott ajtó mögött volt. de az ajtó előtt ég a tűz és nem tom azt hogy kell eloltani. Segítsetek ha tudtok.
    Köszi: Desert
  • tigeroo
    suffering jó befejezésről mentés nincs valakinek?
  • Janoooo
    Hali!
    Valaki légyszi küldjön egy magyar nyelvű végéjátszást.
    Ide: [email protected]
    Előre is köszi.
  • NRK
    Igen, sikeresen elértem a játék mindhárom befejezését. (Jó, rossz, semleges.) Csak így nyílott fel az összes utolsó oldal. (Négyszer végigtoltam a játékot, hogy minden meglegyen, de igazából 3 nekifutás is elég lett volna, ha már az elején tudom, mi a cél.)
  • Klima
    én is azt próbáltam, csak nem emnt és azt hidtem hoyg nem ugy kell, de akkor most megint megpróbálom, kösz
  • Solya
    Rég játszottam...de ha jól emléxem van van egy iylen tekerős izé, amelynek hatására gőz csap ki a kazán felé...ha felbukkan a zöld muki rákellene engedni...és ha bent van rácsukni az ajtót...
  • Klima
    helósztok
    én ott akadtam meg ahol az a zöld gáz csávót kell kinyirni vagy mi, elzártam szinte az összes csapot ahonnan ki tud jönni kivéve kettőt ahol meghalt a haverom meg a kazán előttit nem tudtam lezárni, azt gondoltam hogy a kazánba kell bezárni de nem ment ugyhogy nem tom mit kell csinálnom, megtudná valaki mondani hogy mit kell csinálni?:P előre is kösz
  • koppim
    Köszi a segítséget. Azóta már végigjátszottam, az volt a gond, hogy nem öltem meg a lányokat teljesen és mindig feléledtek.
  • teherhordó
    ha felmész az emeletre megjelenik a másik éned gyorsan menj utána elfogtünni felül van egy csapóajtó oda tolod a ládát és felkerülsz a tetötérbe azt hiszem azt a vetitőt szétlövöd azután be tudsz majd jutni egy olyan szobába ahonan egy kisebb hadelhad után kitudsz jutni a házból. de lehet hogy elöbb ki kell szabaditani a másik énedet azt valamelyik oldalszobában tudod megtenni
  • Lolka
    Vagy egy épület ahol valami vetítőgépek vetítik a rácsokat! Hogyan kell azokat eltüntetni? Azt hiszem a főbejáratnál lévőt nem érem el sehogy! Mit kell itt csinálni?
  • teherhordó
    nincs mit nagyon szívesen
  • Bask
    Sikerült minden ,még a tűzoltás az alagútban is. Köszi szépen Teherhordó!
  • Bask
    Köszi Teherhordó! Megyek bekapcsolom a világítót...
  • teherhordó
    bask részére. a világitó torony után szerintem az alagutban lehetsz aminek a két végén ég a tüz igy nem tudsz semmere sem menni nyirt ki a kislányokat a keritéssel lezárt részbe menj be az álványon keresztül a az ott lévő nagy dobozt huzd rá a csatorna nyillásra majd löd szét a tnt dobozt elindul a viz és elotja a tűzet. ha még a világitó torony pályán vagy akkor nem kell a barlangba bemmenni mert az csak zsákutca tele szörnyekkel kövesd mindenhova az ört vigyázz rá legalább adig emig benem kapcsolod a világitó torony fényeit miután ezeket elrendezted nincs más dolgod mint visszamenni a sorompohoz ott az elektromos villamos székes emberünk kinyitja neked a kaput igy mehetsz tovább. ha megoldodott a probléma jelezz ha nem egy kicsit bövebben ird le.
  • teherhordó
    koppim részére. ha szemben álsz a kocsival miután megölted a lányokat felmész a baloldali ösvényen miután teljesen felértél kimész a szakadék szélére és elkezdesz a szakadék szélén a leszakadt hid felé ill a kocsi felé vissza jönni van egy kis kiugró párkány már majdnem leesel amikor megjelenik a gáz méreg lény ő megoldja a problémádatt .
  • Bask
    HI! Figyeljetek! Én mit csináljak??? A barlangtól az Istenért sem tudok továbbmenni..... Írjatok!!!
  • koppim
    Köszi de ez nem az a pálya, az már régebben volt.
    Már a játék végefelé vagyok.
  • Braveheart
    Asszem van vhol egy autó a híd előtti dombon, azt kell elindítani ha jól emlékszem.
  • koppim
    Sziasztok!

Elakadtam azon a palyan ahol egy leszakadt hid van es nekem at kell jutnom a masik oldalra.
    Van itt egy kocsi is ami kigyullad, aztan meg ego kislanyok is tamadnak.
    Hogy juthatok at a tulso oldalra?
  • Bask
    A világítótrony utáni barlangban vagyok. Összejártam az agyam de nem tudom hogyan tovább? Help!!!
  • Bask
    A világítótrony utáni barlangban vagyok. Összejártam az agyam de nem tudom hogyan tovább? Help!!!
  • Pyroman
    hy!
    sikerült valakinek már végigvinni a játékot úgy, hogy az archives-ben minden oldal unlockolt?
  • teherhordó
    elörre is bocsánat tudom ,hogy nem ennek a forumnak a témája de nagy quake rajongo vagyok és hiány zik egy gyöngy szem a készletemből eddig még seholsem tudtam beszerezni a cime quake 2 ground zero ha valakinek van valami épitő ötlete, hogy honnan tudnám megszerezni kérem jelezze
  • rosti
    Csak a tudatlanok kedvéért (én)
    Miért baj ,hogy nem lehet peccselni,ha a játék simán és BUG nélkül fut v.ez másmilyen peccs??
  • galocza
    megvettem a gémsztárt a játék miatt. peccseletlen verzió van rajta, és a peccs nem megy fel rá. most morcos vagyok.
    ti ne kövessétek el ezt a hibát!
  • teherhordó
    közben rájöttem még valamire a gyerekeket nem szabad követni a tengerbe vissza kell jönni a leszakadt hidhoz fölmenni arra az oldalra ahonann lejöttetek ott van egy kocsi az emelöt ami alatta van tekerd föl utánna lökd meg a
    hátulját ezután elindul és leesik a szakadékba a patakhoz ha te is lemész a kocsi segitségével fel tudsz menni a tuloldara a tőbbi az elöbbi irásomban.
  • teherhordó
    max payne nem tudom azóta megoldodott e már a problémád nekem egy kicsit össze folynak most a részek de megprobálok segiteni ha lenn vagy a parton a viznél kell találkoznod egy elitéltel aki majd elvezet egy tutajhoz nehogy felszálj rá mert megöl egy kikötö alatt fogtok átmenni a tutajhoz itt a vizből megint jönnek ezek a böszme nagy dögök 2.3.szor kinyirjátok öket aztán vissza a kikötőhöz ott egy nagy szörny jön ki egy fával elzárt részből oda kell bemenned föla tetejére inen át tudsz ugranni a felsö partra a többi már adott az elitéltett majd látod elhajózni nem kell vele többet törödnöd. ha valakinek van valami problémája jelezze és ha tudok segitek csak probáljátok egy kicsit részletesebben leirni.
  • teherhordó
    Végig nyomtam nekem bejött várom a folytatást
  • tigeroo
    én mindenkit legyaktam eddig...:l
    sötét befelyezést várom
  • teherhordó
    ugy emlékszem itt kell hogy legyen egy társad vissza kimész az ajton azt hiszem kijutsz az udvarra ott elindulsz jobb kéz felé ott a szörnyek ki fogják vágni a drotott és megtámadnak ha minden igaz arra kell tovább menned
  • tigeroo
    ..de merre menjek tovább??
  • teherhordó
    Köszönöm a segitséget de közben megoldottam
  • Seth
    A reflektort irányítsd rá a lyukra, amiből jönnek elő,az majd kiveszi belüle a zoxigént és nem jön több szörny :)...a továbbiakra már nem emlékszek
  • teherhordó
    kellene nekem is egy kiss segitség a bézból pályánál vagyok folyamatosan ulyra termelödnekm a szörnyek van velem egy őr de az bevan szarva nics anyi lőszerem amannyi szörny jön a fal végén ég a tüz azon nem lehet átjutni egyből meghal van egy lejáró ott kirobbantom a falat és kijutok a bézból pályára ott meg van nyilva a föld és folyamatosan szőrnyek jönnek belöle fönt a falon vannak reflektorok gondolom azokkal kell valamit csinálni de nem tudom öket bekapcsolni
    lehet hogy van valahol egy trafo ház amit be kell kapcsolni?
    ha valakinek van valami ötlete ligyszi irja meg
  • teherhordó
    A vetitös szobában ugy tudsz átváltozni ha megölsz egy pár szörnyet és a sárga csik villog az életjeled mellet ekkor átváltozol legyilkolsz egy párat majd válts vissza és kitudod nyitni alul az ajtot ott bemész egy helységbe ahol egy szörny eltöri a gözcsövet azt zárd ell a csövön lévö tekerövel aztán menj tovább nyirtki a szörnyeket ha tovább mész befordulsz a sarkon elötted megrongálodott szekrények feltudsz mászni a tejére és ugy jutsztovább.
  • teherhordó
    arra nem kell tovább mened mertvissza jutsz az elözö pályára egyébként ha van elmentett állásod az elöző pályáról akkor ott is látni fogod ezt az elektromos zárlatott a falon van egy elektromos doboz azt kell szétlöni és megszünik az elektromosság egyébként ha kimész inen vissza az udvarra ott lehet tovább menni
  • tigeroo

elakadtam..
    [rapzene megy a háttérben]
  • rosti
    Tud valaki csalást hozzá mer nem tudok tovább menni (béna vagyok)

A 2 résznél a vetitős szobába már probáltam átváltozni is,de legyaknak ( a leggyengébb fokozatban is)

Help