The Suffering

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Kérésem: a 7. pályánál, ahol a baseball pálya vagy mi van, ott mit kell csinálni??😞( elküldené valaki a végigjátszást?
Hello

Nekem is elküldenéd a magyar végigjátszást??

köszi.

cím:[email protected]
Tatyla
hát elég gagyi!<#fejvakaras><#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

báttyó02
nekem se 😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát ez a grafika nekem valahogy nemnagyon tetszik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
The Suffering 2 képek:

Next PC upgrade: 2022

ALCATELGOD
587: Nekem megvan kell? Elküldhetem (szkennelt!)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Hali, magyar végigjátszás nincs meg senkinek?
báttyó02
Kösz szépen!!

Shep
megy a játék, csak ha sovány a procid is hozzá akkor marha lassan, a textúrahibákra az orvosság meg másik driver 51.akármennyivel nekem jó volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

báttyó02
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

báttyó02
Mert mikor inditom,olyan....nem is tom,az emberek,meg minden összevissza
lógnak,meg minden.

báttyó02
Hali!
Geforce mx 440-en megy a játék??

Magyar: Leírás

Angol: Végigjátszás

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ott ahol bemegyek a "breaking room"-ba és kigyullad a hely , felveszem a sörétesd, de a tüzet csak az egyik felén tudom eloltani, és amerre tovább tudnék menni ott meg ég és sehogy se tudok továbbmenni.
hello

van ehhez a játékhoz leírás?
Evin
Ha jól emlékszem, úgy kell állítani, hogy rá tudj ugrani, onnan pedig tovább, elvileg a leomlott szél felé, de már nem biztos.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Örm
Hello! A 9. pályán a bányában a darúval mit kell csinálni? Ledöntöttem egy követ ami lezárt egy lyukat, de innen nem tudok tovább menni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Amíg nem támadtak rád égõ kislányok, addig csak távolról közelíted a végét 😊 Egyébként a játék könyvtárában föl vannak sorolva a helyszínek. Talán meg is vannak számozva...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ha jól csinálod, akkor csak egyszer kell eljátszanod!

Glpetyus
pfff...mittudomén' ....rég volt már 😛

Evin
Én nem vettem észre, hogy bármikor bement volna, amikor rányíitottam a gõzt. Majd próbálkozok. Össz hány pályás a játék?

Glpetyus
Szerinted?
Amikor a kazán elött van,akkor nyisd rá a gõzt+rá kell csukni az ajtót asszem..
Ezt eljátszod párszor aztán kifexik 😊

Evin
Hogyan lehet megölni a zöld "gázos" csávót. 2 szellõzõ kivételével midet be tudtam fedni, de mire kell a gõz, és a kazán?

Birdhill Thug
Mi a hibaüzenet?
És fel van installálva a DirectX 9? 😊

Birdhill Thug
A Thug az egyszerûen thug. semmi rövidítés.. De ez már OffTopic

Hali! Miért áll le hibaüzenettel a game? Baj lehet hogy
8500ösöm van? Egyszerûen hibát okoz indításnál.
Evin
mit lehet rajta fordítani, hiszen nincs felirat sem. Vagy van?

A nevedben a THUG=Tony Hawk Underground?

Shep
örömmel hallom, akkor a 2-ik végigjátszást úgy idõzítem, hogy a magyarosítás már meglegyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Birdhill Thug
Olvastam, hogy sokan szeretnékek egy fordítást...
A helyzet az, hogy már fordítom, (igaz, még az elején tartok) majd megpróbálok belehúzni.

Shep
hú pedig hát ha jól emlékszem, mikor kék vagy akkor kell lõni, elég sokáig tart megölni, de nézz meg vmi leírást pl itt

Haliho! Segítsen már valaki, léccike 😊!

A lámpa már nem piros, vagyis: 1.jön a szörny 2.daruval leemelem azt a kis lila energiát elõlátó valamit 3. a szörnyön levõ lámpa piros 4.belemegyek a lila energi ködbe, majd elkezden lövöldözni lila sugarakkal a szörnyet, addig amíg a szörnyön lévõ lámpa pirosból fehér nem lesz 5. és itt vagyok elakadva, jelenleg fehér a lámpa a szörnyön, 10 perc folyotonos lila sugárral történõ lövöldözés után sem történik semmi...

Solya
Akkor próbáld meg eltalálni a piroslámpát...

Eddig a nagy szörnyet dobáltam! És a szörnyen lévõ piros valami a sok dobálás után fehér lett! De utánna dobálhattam vagy 10-15 percen át, és nem akart meghalni a szörny!

Solya
Azzal a lila izével azt a lámpaszerû valamit dobáltad meg?....mert azt hiszem h azt kellene...

...azt tudom 😄 avval lila izével lövöldözök vele lassan már 10-15 perce a szörnyet 😊 De nem akarja kilehelni a lelkét, pedig már fehér a testén az lámpa szerû valami...

Lacc
Le kell engedni a darun lengõ lila fényes izét, azzal fel kell magad tölteni, és azzal kell lövöldözni, ennél többre már nem emlékszem 😊
Sziasztok! A kérdésem a következõ: A fõellenfelet elkezdtem lõdözni, majd a testén lévõ piros fény helyett egy fehér fény volt látható, majd ezután is lövöldöztem a lila fénnyel, de 10 perc után sem sikrült likvidálnom, de eközben folyamatosan lõttem...(!)
Létezhet hogy még tövább kell ölni, mint 10 perc?
Aki végig játszotta, kérem segítsen!!

balintka
Hali! Tudna valaki mondani egy magyar végigjátszást a The Sufferinghez? Kösz!

Nah, akkor úgy kellett megcsinálni!

Sikerült, megoldottam 😊!

Hi! Elakadtam! Olvasgattam a régi beírásokat, de nem találtam meg, vagy én voltam figylmetlen! Ott tartok, hogy 11. fejezetben bekapcsoltam az áramot és a csávó elindította a zenét magának, és közben likvidáltam egy vetítõt, ahol egy fotelban egy halott õr fekszik! És nem tudom, hogy hogyan tovább...

Sikerült! 😊 Az új 4.9 es ati driver segített rajta 😊 Amúgy magyarítás még nincs rá?

krob
9000pro-val jártam hasonlóan, régebbi drivert raktam fel, VAGY a felbontást változtattam, sajnos már nem emlékszem pontosan, de a kettõ közül egyik nekem bejött
Jó borzongást! 😊

grebber
Nincs infó esetleges folytatásról?

Next PC upgrade: 2022

z99999
az szívás

Pszt.

Halihó! Nekem olyan problémám van, hogy elindítom a játékot és a jobb alsó sarokban megejelenik egy fekete háromszög és a háromszög körül tele lesz képhibával/kép elcsúszással. Midway-es logonál és fõmenünél is? Mi lehet a gond? Egy ati radeon 7500 söm van! Akinél ilyen gond volt és megoldotta vagy tudja a megoldást, léci írja le, mert a hiba nagyon zavaró! (1.1 es patch el is ezt csinálja)

doncarlos
Tud valaki magyarítást (bár kell ez?), és kódókat a játékhoz? Honnan szedjem le? thanx.

Lehet, hogy PC nem megy, nincs tesztelve!

Elem nélküli lámpa: Hagyd kimerülni az összes elemet, hagyd bekapcsolva a lámpát, ments állást, visszatöltve a lámpa elem nélkül világít.

Gyorsabb tárazás: Ha vízben vagy (szerintem mikor elmerülsz fulladás elõtt, esetleg mikor nyakig ér) tárazz, ezután 1mp alatt fogja csinálni.