894
  • Desert
    Szerdán írok majd legközelebb
    Addig is jó 7végét
  • Desert
    Köszönöm Rita!

Remélem nem akadok el többet
  • NRK
    Föl a létrán a tetőre, ott átugrani a szomszédos épület tetejére. (Asszem annak is ég kicsit a teteje, úgyhogy ne pont a tűzbe.)Aztán leugrani a földre, bemenni az ajtón, és ott lesz hamarosan a pálya vége, amennyiben ez az Everything Beautiful is Gone nevezetű pálya. Sok sikert!
  • Desert
    Köszönöm

Megint elakadtam a tüzes rész sikerült köszönöm a segítséget NRK.
    Most a tüzes utáni pályán vagyok a baseball pályán állok mindenkit kicsináltam
    akit láttam, ég valami gödör meg van egy autó egy épület mellett amibe bementem
    és van egy létra a tetőre...
    Hogyan tovább?
    Kérlek segítsetek.
  • NRK
    barátságos szereplőt úgy lerázni, hogy az ne haljon meg, de akaratlanul se segítsem át az adott szakaszon. (Bocs, az előbb a szmájli gomb helyett a mehetre nyomtam, azért van a mondanivalóm 2 részletben.)
  • NRK
    Csak így tovább, lesz még később is hasonló probléma a játék vége felé.
    A végződések elérési módját inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a jó vég eléréséhez mindenkinek segíteni kell, ok nélkül még szörnyet sem ölni. A rosszhoz ennek az ellenkezője: havert, ellenséges NPC-ket egyaránt kiirtani. Én a semlegest értem el a legnehezebben, mert akkor nem szabad sem segíteni, sem ok nélkül gyilkolászni, és bizony elég bonyolult némely
  • Shep
    Jó, vagyis nem te ölted meg a családod, ha mindenkit akit lehet megmentesz pl: a gázkamrás csóka
    Rossz: ha mindekit megölsz
    Semleges, ha becsúszik egy kis ilyen is meg egy kis olyan is.
  • Desert
    Egyébként mitől függ az hogy milyen befejezés lesz?

Nálam általában tisztavér a csávó és amint engedi átváltozom :) úgy hatásosabb a szörnyek elintézése :)
  • Desert
    NRK köszönöm a segítséget.az lesz az.
  • NRK
    Én nagyon csíptem az első részt, úgyhogy amint normalizálódik az ára, meg fogom venni a folytatást. Gondolom kb fél év türelem kell még hozzá.... Aztán én is kísérletezhetek, hogyan kell kicsikarni belőle az alternatív kezdéseket az első rész mentései alapján.
  • Evin
    Az a helyzet, hogy még nincs meg, de ami késik, az nem műlik.
  • raziel.
    köszi szépen, majd kiprobálom:D
  • NRK
    Kíváncs vagyok, neked hogy megy. Majd kommentáld a fejleményeket!
  • Evin
    Hát, akkor majd meglátjuk. :)
  • NRK
    A nálam tökéletesen működő crack-et felraktam ide:
    http://nemesrita.atw.hu/games
    A Suffering.exe az.
  • NRK
    Üzenet első felének őszintén örülök. A második rész nekem még túl drága, nincs meg, nem próbáltam. Fogalmam sincs, hogy oldják meg 2 önálló játék esetén a szerves folytatást.
  • Evin
    Mennek a mentéseid, köszi.
    Ezek felhasználhatók a 2-ben, hogy hogy kezdődjön a játék?
  • rorr
    nemtudja valaki milyen feltételei vannak az opciókban az extrafelbontású textúrák bekapcsolásának se az első se a második részben nem volt bekapcsolható nálam pedig már a teljes gépet lecseréltem az első óta....
  • zsolti001
  • NRK
    Nekem csak a procim jobb,a videókártyám gyengébb, mégsem volt vele egy másodperc problémám sem. Ha crack-kel sem megy, sajna nem sok műszaki affinitásom van, mi lehet a gond, és leginkább mi rá a megoldás. Ha kell a crack, a jövő héten elküldhetem, amivel én végigtoltam. (Megvan eredetiben a játék, de mindent crack-elek, ha lehet, sokkal kényelmesebb úgy játszani.)
    Én egyszer próbálkoztam csak virtuális meghajtós marhasággal (daemon tools, vagy mi a fene volt),de nem sikerült mást elérnem, csak egy kékhalált, úgyhogy hagytam a témát, nem értek hozzá. Most éppen a Splinter Cell topikban okítják egymást nagyon a népek ilyen téren, talán ott valaki tud valami jót.
  • raziel.
    ati 9800 pro amd 2100+ 1 giga ddr sztem megfelel

itt más lehet a gond mert install után irja hogy tegyem be cd-t pedig bevan imitálva...szoval nem vágom de crackel se jo
  • NRK
    Ha másolat, akkor bizony kelleni fog a crack. Ha eredeti, akkor a cd-vel kéne indulnia, ha a gépigényének megfelel a konfigurációd. (Úgy rémlik, hardveres T&L-t igényel, egyik haverom gépén ennek a hiánya miatt meg sem nyösszent a játék.)
  • raziel.
    ötlet?
  • raziel.
    hali

feltettük a suffering-et és nem indul...cd romokat kikell huzni vagy mi kell hozzá hogy menjen? esetleg crack?
  • NRK
    A leírásod szerint inkább a 6. pálya (I can sleep when I'm dead) lehet az az égő helyiséggel, miután levágott egy monológot a vetítős kísértet (Dr. Killjoy). Nos, a víz a földön lévő csatornanyílásba folyik el. Ezt megakadályozandó rá kell tologatni-húzogatni egy megfelelő nagy tárgyat, valami árusító automata van benn a helyiségben, azt. Ha pont rá sikerül taszigálni azt az embermagas szekrényszerűséget a lefolyóra, akkor a víz fönn marad, és eloltja mindenhol a tüzet. Ez volt az elakadás helye?
  • NRK
    Haverok segítettek csinálni tárhelyet, ott van rar-ban a három mentés egyben. Holnap, ha nem felejtem el, rátöltöm az teljes mentésgyűjteményemet a The Suffering-ből.
    http://nemesrita.atw.hu/games
  • NRK
    Ott vagy, ahol a 601-es hozzászólásban is elakadt már valaki pár hónapja?
    Sajna az notthoni gépen van a játékom, későn érek haza, hogy megnézzem. De ha addig senki sem tud segíteni, pár napon belül azért kitalálok valamit.
  • Desert
    Sziasztok! Ha van valakinek magyar végigjátszása, szeretném ha elküldené nekem a [email protected] címre.

NRK: az 5. pályán akadtam el...
  • NRK
    Dehogynem. A létrehozandó mappanevet beleírtam a mailbe, ott kell lennie. De ha mégsincs, leírom most ide: UnspeakableSave42c7f189
    Sok sikert!
  • Evin
    A jó véget(1.küldött) nem kell mappába rakni?
  • NRK
    Ha értesz megfelelő szinten angolul, akkor fogod tudni, mi is történt tulajdonképpen egy-egy végződésnél. Ha nem annyira, szólj, és vázolom a sztorit.
  • NRK
    Evin és Kakas, kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e felhasználnotok az én mentéseimet, vagy nagy rakás túrót érnek. Írjatok az eredményről!
  • Evin
    Huh. Az is elég, ha feltudod tölteni ftp-re.
    És mi történik a különböző végekben? Megtudom a mentésekből?
  • NRK
    Az össz mentésem elég terjedelmes, kb 17 mega, ha jól emlékszem, mert négyszer toltam végig a játékot, és minden alkalommal minden pálya végén is csináltam egy-egy mentést.
    A jó vég elérésének a feltétele: segíts mindenkinek, aki kéri, ok nélkül ne gyilkolássz még szörnyet sem. (Jól meglepődtem, amikor a ketrecbe zárt pengelábú micsodákat /slayerek, ha jól rémlik a nevük/ elhallgattattam egy adag molotovval, és az asszony jól letolt a látomásban,hogy minek vérengzek.)
    Rossz vég: mindenkit kinyírni, haverkodókat is.
    Semleges vég: senkinek nem segíteni, de nem is mészárolni ok nélkül, csak önvédelemből ölni. (Nekem ez a legutolsó sikerült a legnehezebben, mert van egypár barátságos NPC, akit igen nehéz lerázni lepuffantás nélkül.)
    A három végződés mentését megpróbálom küldeni.
  • Evin
    evin"kukac"mailbox.hu

Sz össz kellene, ami van.
  • Evin
    Én is elkérném a mentésedet.
    Mit kell tenni a különféle végekhez?
    Most akarom újrajátszani, hogy képben legyek a 2-höz.
  • NRK
    Jaja, én is azért raktam el a mentéseimet! Érdekel a háromféle kezdése a folytatásnak. Ment a jóvégű mentés a mailedre.
  • tigeroo
    ná:)
    csak azért kell mertt a suffering 2-nek 3 féle kezdése lehet...
    az meg attól függ hogy hogy vitted végig az 1-et..:o)
  • NRK
    Otthon megnézem, mekkora a mentés, és honnan tudom csatolni a mailhez. Sajna legközelebb csak hétfőn jutok nethez. Meglátjuk, sikerül-e. Egyébként könnyűben vittem végig, remélem nem egy legnehezebb fokozatú mentésre vágysz.
  • tigeroo
    öö e-mailemre elküldenéd a JÓT
    [email protected] köck