The Suffering
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Elakadtam azon a palyan ahol egy leszakadt hid van es nekem at kell jutnom a masik oldalra.
Van itt egy kocsi is ami kigyullad, aztan meg ego kislanyok is tamadnak.
Hogy juthatok at a tulso oldalra?
sikerült valakinek már végigvinni a játékot úgy, hogy az archives-ben minden oldal unlockolt?
Miért baj ,hogy nem lehet peccselni,ha a játék simán és BUG nélkül fut v.ez másmilyen peccs??
ti ne kövessétek el ezt a hibát!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
hátulját ezután elindul és leesik a szakadékba a patakhoz ha te is lemész a kocsi segitségével fel tudsz menni a tuloldara a tõbbi az elöbbi irásomban.
PSN ID.: Beegabor
lehet hogy van valahol egy trafo ház amit be kell kapcsolni?
ha valakinek van valami ötlete ligyszi irja meg
A 2 résznél a vetitõs szobába már probáltam átváltozni is,de legyaknak ( a leggyengébb fokozatban is)
Help <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#hamm>#hamm>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lenne 1 kérdésem az egyik pályával kapcsolatban!!!
A 12. pályán vok amikor ki jövök a diliházbó, és amikor lemegyek a tenger partra
akkor a 2 kis gyerek be megy a vízbe, én megölöm a dögöket amik jönnek a utánna mit kell csinálni??
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt van egy leírás
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Elakadtam a játékban!
Ott vagyok ahol az ebédlõben ég a tûz be kell indítani a tûzoltó berendezést hogy elolcsa a tüzet.
beindítom és el is oltja egészan addig a helyig ahol tovább lehetne menni! Elzárom a vizet ráhúzom azt az automatát a lefolyóra amely pont elfedi de mikor elindítom csak elfolyik a víz.
most mit csináljak vele???
visszaolvastam de nem találatam rá választ csak pont ezt a problémát de nem volt rá használható válasz!
Valaki segítsen plz!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha vkinek megvan a magyar nyelvû végigjátszás és volna szíves elküldeni a [email protected] címre, azt nagyon megköszönném!
Ha valakinek megvan a Magyar nyelvû végigjátszás a játékohoz,
az küldje már el a [email protected] címre.
Elõre is köszi!
Kis Csacsi