The Suffering

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerdán írok majd legközelebb <#wave>
Addig is jó 7végét <#wave>
<#worship> Köszönöm Rita!<#worship>

Remélem nem akadok el többet
Föl a létrán a tetõre, ott átugrani a szomszédos épület tetejére. (Asszem annak is ég kicsit a teteje, úgyhogy ne pont a tûzbe.)Aztán leugrani a földre, bemenni az ajtón, és ott lesz hamarosan a pálya vége, amennyiben ez az Everything Beautiful is Gone nevezetû pálya. Sok sikert!<#vigyor2>

Ha elkapta, nem ereszti!

Köszönöm <#wave>

Megint elakadtam <#falbav>a tüzes rész sikerült köszönöm a segítséget NRK.
Most a tüzes utáni pályán vagyok a baseball pályán állok mindenkit kicsináltam
akit láttam, ég valami gödör meg van egy autó egy épület mellett amibe bementem
és van egy létra a tetõre...
Hogyan tovább?
Kérlek segítsetek.
barátságos szereplõt úgy lerázni, hogy az ne haljon meg, de akaratlanul se segítsem át az adott szakaszon. (Bocs, az elõbb a szmájli gomb helyett a mehetre nyomtam, azért van a mondanivalóm 2 részletben.)<#zavart2>

Ha elkapta, nem ereszti!

Csak így tovább, lesz még késõbb is hasonló probléma a játék vége felé.
A végzõdések elérési módját inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a jó vég eléréséhez mindenkinek segíteni kell, ok nélkül még szörnyet sem ölni. A rosszhoz ennek az ellenkezõje: havert, ellenséges NPC-ket egyaránt kiirtani. Én a semlegest értem el a legnehezebben, mert akkor nem szabad sem segíteni, sem ok nélkül gyilkolászni, és bizony elég bonyolult némely

Ha elkapta, nem ereszti!

Shep
Jó, vagyis nem te ölted meg a családod, ha mindenkit akit lehet megmentesz pl: a gázkamrás csóka
Rossz: ha mindekit megölsz
Semleges, ha becsúszik egy kis ilyen is meg egy kis olyan is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyébként mitõl függ az hogy milyen befejezés lesz?

Nálam általában tisztavér a csávó és amint engedi átváltozom 😊 úgy hatásosabb a szörnyek elintézése 😊
NRK köszönöm a segítséget.<#worship>az lesz az.
Én nagyon csíptem az elsõ részt, úgyhogy amint normalizálódik az ára, meg fogom venni a folytatást. Gondolom kb fél év türelem kell még hozzá....<#szomoru1> Aztán én is kísérletezhetek, hogyan kell kicsikarni belõle az alternatív kezdéseket az elsõ rész mentései alapján.

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin
Az a helyzet, hogy még nincs meg, de ami késik, az nem mûlik.<#vigyor3>

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

raziel.
köszi szépen, majd kiprobálom😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Kíváncs vagyok, neked hogy megy. Majd kommentáld a fejleményeket!

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin
Hát, akkor majd meglátjuk. 😊

A nálam tökéletesen mûködõ crack-et felraktam ide:
http://nemesrita.atw.hu/games
A Suffering.exe az.

Ha elkapta, nem ereszti!

Üzenet elsõ felének õszintén örülök. A második rész nekem még túl drága, nincs meg, nem próbáltam. Fogalmam sincs, hogy oldják meg 2 önálló játék esetén a szerves folytatást.

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin
Mennek a mentéseid, köszi.
Ezek felhasználhatók a 2-ben, hogy hogy kezdõdjön a játék?

rorr
nemtudja valaki milyen feltételei vannak az opciókban az extrafelbontású textúrák bekapcsolásának se az elsõ se a második részben nem volt bekapcsolható nálam pedig már a teljes gépet lecseréltem az elsõ óta....

zsolti001
<#merges2><#eljen>

Nekem csak a procim jobb,a videókártyám gyengébb, mégsem volt vele egy másodperc problémám sem. Ha crack-kel sem megy, sajna nem sok mûszaki affinitásom van, mi lehet a gond, és leginkább mi rá a megoldás. Ha kell a crack, a jövõ héten elküldhetem, amivel én végigtoltam. (Megvan eredetiben a játék, de mindent crack-elek, ha lehet, sokkal kényelmesebb úgy játszani.)
Én egyszer próbálkoztam csak virtuális meghajtós marhasággal (daemon tools, vagy mi a fene volt),de nem sikerült mást elérnem, csak egy kékhalált, úgyhogy hagytam a témát, nem értek hozzá. Most éppen a Splinter Cell topikban okítják egymást nagyon a népek ilyen téren, talán ott valaki tud valami jót.

Ha elkapta, nem ereszti!

raziel.
ati 9800 pro amd 2100+ 1 giga ddr sztem megfelel

itt más lehet a gond mert install után irja hogy tegyem be cd-t pedig bevan imitálva...szoval nem vágom de crackel se jo

Ha másolat, akkor bizony kelleni fog a crack. Ha eredeti, akkor a cd-vel kéne indulnia, ha a gépigényének megfelel a konfigurációd. (Úgy rémlik, hardveres T&L-t igényel, egyik haverom gépén ennek a hiánya miatt meg sem nyösszent a játék.)

Ha elkapta, nem ereszti!

raziel.
ötlet?

raziel.
hali

feltettük a suffering-et és nem indul...cd romokat kikell huzni vagy mi kell hozzá hogy menjen? esetleg crack?

A leírásod szerint inkább a 6. pálya (I can sleep when I'm dead) lehet az az égõ helyiséggel, miután levágott egy monológot a vetítõs kísértet (Dr. Killjoy). Nos, a víz a földön lévõ csatornanyílásba folyik el. Ezt megakadályozandó rá kell tologatni-húzogatni egy megfelelõ nagy tárgyat, valami árusító automata van benn a helyiségben, azt. Ha pont rá sikerül taszigálni azt az embermagas szekrényszerûséget a lefolyóra, akkor a víz fönn marad, és eloltja mindenhol a tüzet. Ez volt az elakadás helye?

Ha elkapta, nem ereszti!

Haverok segítettek csinálni tárhelyet, ott van rar-ban a három mentés egyben. Holnap, ha nem felejtem el, rátöltöm az teljes mentésgyûjteményemet a The Suffering-bõl.
http://nemesrita.atw.hu/games<#vigyor2>

Ha elkapta, nem ereszti!

Ott vagy, ahol a 601-es hozzászólásban is elakadt már valaki pár hónapja?
Sajna az notthoni gépen van a játékom, késõn érek haza, hogy megnézzem. De ha addig senki sem tud segíteni, pár napon belül azért kitalálok valamit.

Ha elkapta, nem ereszti!

Sziasztok! Ha van valakinek magyar végigjátszása, szeretném ha elküldené nekem a [email protected] címre.

NRK: az 5. pályán akadtam el...
Dehogynem. A létrehozandó mappanevet beleírtam a mailbe, ott kell lennie. De ha mégsincs, leírom most ide: UnspeakableSave42c7f189
Sok sikert!

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin
A jó véget(1.küldött) nem kell mappába rakni?

Ha értesz megfelelõ szinten angolul, akkor fogod tudni, mi is történt tulajdonképpen egy-egy végzõdésnél. Ha nem annyira, szólj, és vázolom a sztorit.<#vigyor3>

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin és Kakas, kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e felhasználnotok az én mentéseimet, vagy nagy rakás túrót érnek. Írjatok az eredményrõl!

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin
Huh. Az is elég, ha feltudod tölteni ftp-re.
És mi történik a különbözõ végekben? Megtudom a mentésekbõl?

Az össz mentésem elég terjedelmes, kb 17 mega, ha jól emlékszem, mert négyszer toltam végig a játékot, és minden alkalommal minden pálya végén is csináltam egy-egy mentést.
A jó vég elérésének a feltétele: segíts mindenkinek, aki kéri, ok nélkül ne gyilkolássz még szörnyet sem. (Jól meglepõdtem, amikor a ketrecbe zárt pengelábú micsodákat /slayerek, ha jól rémlik a nevük/ elhallgattattam egy adag molotovval, és az asszony jól letolt a látomásban,hogy minek vérengzek.)
Rossz vég: mindenkit kinyírni, haverkodókat is.
Semleges vég: senkinek nem segíteni, de nem is mészárolni ok nélkül, csak önvédelembõl ölni. (Nekem ez a legutolsó sikerült a legnehezebben, mert van egypár barátságos NPC, akit igen nehéz lerázni lepuffantás nélkül.)
A három végzõdés mentését megpróbálom küldeni.

Ha elkapta, nem ereszti!

Evin
evin"kukac"mailbox.hu

Sz össz kellene, ami van.

Evin
Én is elkérném a mentésedet.
Mit kell tenni a különféle végekhez?
Most akarom újrajátszani, hogy képben legyek a 2-höz.

Jaja, én is azért raktam el a mentéseimet! Érdekel a háromféle kezdése a folytatásnak. Ment a jóvégû<#eljen> mentés a mailedre.

Ha elkapta, nem ereszti!

tigeroo
ná😊
csak azért kell mertt a suffering 2-nek 3 féle kezdése lehet...
az meg attól függ hogy hogy vitted végig az 1-et..:o)
Otthon megnézem, mekkora a mentés, és honnan tudom csatolni a mailhez. Sajna legközelebb csak hétfõn jutok nethez. Meglátjuk, sikerül-e. Egyébként könnyûben vittem végig, remélem nem egy legnehezebb fokozatú mentésre vágysz.<#vigyor2>

Ha elkapta, nem ereszti!

tigeroo
öö e-mailemre elküldenéd a JÓT
[email protected] köck
Nem ártana elárulni a pálya nevét legalább. Sajna már több hónapja toltam végig a játékot, így hirtelenjében nem ugrik be a dolog.

Ha elkapta, nem ereszti!

Nekem mind a 3 variáció megvan.

Ha elkapta, nem ereszti!

Sziasztok! Elakadtam...<#conf> Egy szobában vagyok bezárva, <#wow3> beléptem a rácsos ajtón és bezárult felgyulladt a szoba fele, öntözõ berendezést aktiváltam ami egy bedeszkázott ajtó mögött volt. de az ajtó elõtt ég a tûz és nem tom azt hogy kell eloltani.<#falbav> Segítsetek ha tudtok. <#nezze>
Köszi: Desert
tigeroo
suffering jó befejezésrõl mentés nincs valakinek?
Hali!
Valaki légyszi küldjön egy magyar nyelvû végéjátszást.
Ide: [email protected]
Elõre is köszi.

Igen, sikeresen elértem a játék mindhárom befejezését. (Jó, rossz, semleges.) Csak így nyílott fel az összes utolsó oldal. (Négyszer végigtoltam a játékot, hogy minden meglegyen, de igazából 3 nekifutás is elég lett volna, ha már az elején tudom, mi a cél.)

Ha elkapta, nem ereszti!

én is azt próbáltam, csak nem emnt és azt hidtem hoyg nem ugy kell, de akkor most megint megpróbálom, kösz
Solya
Rég játszottam...de ha jól emléxem van van egy iylen tekerõs izé, amelynek hatására gõz csap ki a kazán felé...ha felbukkan a zöld muki rákellene engedni...és ha bent van rácsukni az ajtót...

helósztok
én ott akadtam meg ahol az a zöld gáz csávót kell kinyirni vagy mi, elzártam szinte az összes csapot ahonnan ki tud jönni kivéve kettõt ahol meghalt a haverom meg a kazán elõttit nem tudtam lezárni, azt gondoltam hogy a kazánba kell bezárni de nem ment ugyhogy nem tom mit kell csinálnom, megtudná valaki mondani hogy mit kell csinálni?😛 elõre is kösz
koppim
Köszi a segítséget. Azóta már végigjátszottam, az volt a gond, hogy nem öltem meg a lányokat teljesen és mindig feléledtek.