894
-
#734 Jó hozzá a magyarítás? Érdemes letöltenem?
-
NRK #733 Az igen hasznosan befolyásolja szörnyek hozzáállását a témához. Hajrá, meglesz az!!! -
Desert #732 Köszönöm a bíztatást
Nagyon jól esik
Majd adok az arcukba pár ólmot
hihi -
NRK #731 Kitartás!!! Húzós lesz, mert a végső összecsapásra hasznos, ha az ember maximális élettel és gyógyszermennyiséggel jut el. Maximalisták előnyben! (Az utolsó pálya is tele van tüzes csajokkal, egyéb könnyebb műfajú szörnyekkel, mielőtt a végső nagy csata jön.) De egy alsó-középkategóriás játékos (mint én) azért már képes megcsinálni, ha nem is elsőre, legalábbis a legkönnyebb fokozaton. -
Desert #730 Ehh, nem tünik könnyűnek
De meg próbálom -
NRK #729 Huhh! A gyújtogató, csapatosan támadó, kétszeresen kinyírandó kiscsajok! Akkor őrültem meg tőlük a legjobban, amikor a jó végződésre hajtottam, és így az őrnek jódarabon segíteni kellett. A pali nem elég, hogy bevisz egyébként elkerülhető kiscsajos részekre, de ráadásul olyan lehetetlenül esik nekik, hogy szinte csak akadályoz a hatékony (gránátos) "tűzoltásban". A muki ugyan jól lő (jobban mint én, hehe), de taktikai érzék az nem szorult bele semmi az AI-jébe, képes befutni a legnagyobb gyújtogatás kellős közepébe! Ha sikerül életben tartani az ürgét, ő vezet, merre kell továbbmenni. De nélküle is meg lehet lelni a továbbjutás útját. Egy bezárt kapuhoz fog vinni, amit a villamosszékes kísértet fog kinyitni a továbbjutáshoz, ha már működik a világítótorony. És jön az utolsó pálya! Hajrá! -
NRK #728 Amit Desert írt (#726), a Gamestar melléklet, az az első rész, és 2 cd-s.(És újságosoknál most kapható egy nyári számmal összecsomagolva, egy GS áráért. Ha nincs még meg egyik sem, jó vásár!) Mivel 3 cd-st említettél, arra gyanakszom, a második rész másolásvédelmével gyűlt meg a bajod. Sajna kalózkodásokhoz nem értek, mégpedig nagyon nem. Ha nincs egy játékhoz rendesen működő crack, én nem is kísérletezem a virtuális meghajtós macerákkal. Kivárom, amíg megoldódik a probléma (készül crack, vagy megolcsul a játék). Van kismillió egyéb jó játék az addig hátralévő időre. -
Desert #727 Szia NRK!
Sikerült a gázos csávót legyőzni de utáni mindig megölnek a lángoló lekek.
A Világító torony aktiválva.
Merre tovább?:) -
Desert #726 Védelmi rendszer :) sokat nem tudsz ellene tenni
próbáld meg az Antiblaxx nevű progi
Vagy a Gamestar 2005 májusi számát próbáld valahonnan előkeríteni ahhoz adják a The Suffering-et :) -
Desert #725 NRK a Sufferinget még nem toltam végig, mindig közbe jön valami :( -
#724 #696?....:=( -
NRK #723 Köszi az infót! Amit ehhez hozzáfűzhetnék, az annyira off, hogy inkább privátban megy... -
Desert #722 NRK én a CoDUO-t meg a CoD2-t is először Easy-n toltam végig.
A Call of Duty-t viszem most veteránon :) nem egyszerű 2 lövés és halott vagy :)
Egyébként van más honosítása a CoDUO-nak nem régen adta ki a IBS.(1-2 hónapja)
Ha kell emailben elküldöm :) majd megnézem mekkora mérete :)
Ja és az UO nehezzebb még easy-n is mint a CoD :) -
NRK #721 Hajrá, ne hagyd magad!!! CoD2 könnyebb játék? És a CoDUO? Ha igen, hamarosan nekivágok én is!!! Ha nehezebb, akkor még rá kell edzenem előbb egy kicsit. -
NRK #720 Jogos a megjegyzés, múltkor, amikor elindítottam startmenün keresztül a játékot, én is láttam ezt az opciót, és nekem sem volt aktív. (Azt meg főleg nem tudom megmondani, hogy a startmenümben miért a setupja van a játéknak, nem a rendes indítása.) Rejtély a számítástechnika.... Lehet, hogy ennek még ps2-es korából volt valami jelentősége, csak nem gyomlálták ki belőle. (Ha ez az ötletem akkora baromság, hogy zörög, az csak azt bizonyítja, hogy még az életben nem volt a kezemben ps2. Hajrá PC-s játékok, egyébként!) -
#719 Ezt a beállítást nem a főmenüben lehet csinálni hanem első indításkor de sajnos a nagyfelbontású textúra rész nem x-elhető nem tudom ,hogy miért ezért érdeklődtem..... -
Desert #718 Igazad van! De lelkileg is fel kell készülni!
majd csak azután lehet
-
NRK #717 Én receptem a megfelelő stratégián túl: nagy jóízű szunya, és kipihenten nekiugrani másnap. -
Desert #716 Majd erőt veszek magamon hogy kicsináljam a gázos csávót hihi -
NRK #715 Jaja, a többgombos egér lehet, hogy segít ilyenkor. Sikerült Zöld Gázt megsütnöd? -
Desert #714 Tudok azért valamitVégigjátszás nélkül kicsit álmosan vittem végig a diliházastól a gázos mukiig.
A diliházas pályán nem tudom hogyan, de szinte minden adta magát és megállás nélkül mondhatni végig rohantam rajta talán azért mert érzem oda kerülök
Egyébiránt nekem annyiból jó az irányítás hogy 5 gombos az egerem és 4 opciót betudok állítani az egérre ezzel is könnyítve dolgom -
NRK #713 Akkor mégsem írom meg a végigjátszást a fejezetről. Gratulálok, egyébiránt. Igen, az a megoldás, de piszok nehéz, nekem nagyonsokadszorra sikerült csak. Még az irányítást is átállítottam ehhez a részhez, hiszen itt lövöldözés nincs, ellenben a tárgyhasználat gyors elérése életbevágó. (A kemenceajtó csukogatása és a gőznyitogatás is gyors kell, hogy legyen.) Ha szemben állok a kemencével, balra az első szellőzőt takartam le, így a zöld dögnek a messzebbin kell feljönnie, nekem meg van fedezékem. -
Desert #712 Szia NRK!
Sikerült a diliházas pálya
Most a zöld gázos csávónál vagyok mikor ömlik a gáz 4 csőből plusz sok szellőző van a földön azokat.
a csöveket elzártam a rácsokat lefedtem van 2 rács ami szabadon van az egyik a kazán előtt a másik meg a mögöttem
Ha jól sejtem a zöld mukit be kell a kiáramló gőzzel terelni a kazánba és becsukni az ajtót?
valahogy mindig meg lóg
írok privit -
NRK #711 Helló, Desert! Írtam privát üzenetet. Ha lesz időm, lehet, megcsinálom ennek a fejezetnek a végigjátszását magyarul. Majd meglátom milyen kedvem lesz. -
Desert #710 Szia NRK!
Angol nem kell
Melyik nap lenne jó neked chatre, és mikor?
-
NRK #709 Csak angol végigjátszást ismerek, ha az jó, küldöm. A linkje egyébként itt van: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/suffering_b.txt
Viszonylag jó, néhol leltem csak benne kiegészíteni valót, meg a 3 végződés elérésének a feltételeit tudja rosszul a tag, aki írta. Ettől eltekintve jól használható. Magyart nem tudok, és piszok lusta vagyok nekiülni írni egyet. Inkább játszom! -
Desert #708 pontos cím: chat.gyaloglo.hu
ha tudnál végigjátszást küldeni nagyon örülnék neki
[email protected]
Chatelni meg nem nehéz
Legyetek jók
a Sufferinget meg majd próbálom
-
NRK #707 The Suffering 1-nél a főmenüben vannak a beállítások, ott pedig a videót kellhet macerálni. Nagy, szemmel látható különbség van a grafikájában, pl. ha minden részletességet, filtert, felbontást maximumra rak az ember. (Persze jó gép kell hozzá, hogy aztán ne szaggasson.) Nekem úgy megtetszett tegnap a nagyobb felbontással és bilinear helyett trilinear filterrel, hogy lehet, mégegyszer végigtolom így is.
Arról semmi információm nincs, hogy valaki csinált-e maszekban a játékhoz High Definition textúrákat, mint például amiket a Thief 3-hoz lehet szerezni. Ha hallottál róla, hogy van ilyen hozzá, attól kérdezd a részleteket, megtalálási helyet, aki mesélt róla. sok sikert! -
NRK #706 Hogy nagyon őszinte legyek, kinyomtatott végigjátszás volt előttem az asztalon annál a pályánál. Borzasztó labirintusos, többszintes, és kemény meló vár a pincétől a padlásig. Még a 4. alkalommal is el-eltévedtem benne. De lásd az aláírásomat! Nem vagyok róla meggyőződve, hogy online élőben valami sokat tudnék segíteni a The Sufferingben.
Majd megnézem, mi a fene az a gyalogló. Sohasem cseteltem még, csak itt az sg-nél szóltam be egyszer a többiekhez, de semmi élvezetet nem találtam benne, úgyhogy azóta nem kísérleteztem vele. -
Desert #705 OFF
Jövőhét nekem is okés kivéve a csütörtököt meg a hétvégét.
chatből sztem legnormálisabb a gyaloglo ott vagyok regisztrálva.
Megpróbálom megcsinálni azt a pályát de sztem megvárom míg tudunk beszélgetni és majd segítesz remélem
Addig is Call of Duty 2 vel tolom
Holnap írok -
NRK #704 Vetítős részeknél általában a vetítőket kell valahogy lezúzni, attól nyílik meg valahol a továbbjutás útja. Hate the Sin not the Sinner pálya, ha jól sejtem. Az egy labirintus, én is rendesen elkeveredtem ott mindig. Ha ez a pálya eleje, Killjoy doki dumája után, akkor a polcon levő vetítőt kell szétlőni, erre eltűnik az ajtót elzáró rács.
Jut eszembe, van már magyarítás a játékhoz! www.magyaritasok.hu A továbbjutáshoz ugyan nem fog sokat segíteni, de a játék hangulatán nagyot dob, ha érti is az ember azt a sok sódert. (Én angolul toltam végig, nem volt gond a megértéssel, de ha valaki nem érti, akkor csak hentelés az egész játék.)
Jövő héten újra meló, akkor délutánonként netközelben lehetek huzamosabb ideig, akkor próbálkozhatunk valami élőbb tárgyalással, chat-tel. (Azt is ki kell egyszer próbálni!) -
Desert #703 Sziasztok!
Szia NRK !
nem rossz gép én elbújhatok mellette
NRK valamikor tudnánk beszélgetni pl: chaten?
Különben ismételten elakadtam a Sufferingben :) most a diliházban vagyok egy szobába bezárva egy lyukból vetítőgép fénye tör elő egy másik felfele vetít és
egy harmadik egy rácsot vetít... teljes káosz ha van megoldás szívesen
fogadom
by: Desert -
NRK #702 Athlon 64 3200+, 1 GB RAM, Ati Radeon 9600 (256 MB saját RAM-mal). Ha még részletesebben érdekel, küldök egy dxdiagot privátban. -
#701 #696 -
#700 már kijött -
#699 nem tudjátok mikor jön ki a suffering 2
-
#698 nemtudja valaki milyen feltételei vannak az opciókban az extrafelbontású textúrák bekapcsolásának se az első se a második részben nem volt bekapcsolható nálam pedig már a teljes gépet lecseréltem az első óta....
Be tudja valaki kapcsolni a nagyfelbontású textúrákat? az elején amikor indítod. -
#697 ötlet? -
#696 sziasztok
wanadorol szedtem le a 3cds verziot és simán daemon toolsal feltettem majd ikonnal inditom és ezt irja ki: hiba
megoldás van rá? -
Desert #695 Tudom ez off.
Rita neked milyen géped van ha szabad érdeklődnöm?
Nekem: Abit NF7, Athlon Xp 2500+(Barton), 1280 Mb RAM,
GeForce NX 6200(128Mb, 128bit)
Remélem nem kapok büntit ezért