894
  • Gabe18
    A padláson egy doboz mögött van egy vetítő,ha bemész arra a részre ahol a dobozban lévő vetitőt ugyis arrébb kellett huznod hogy a padlásról lejuss.
  • Lacc
    Mondom hogy feljutottam a padlásra, és leengedtem ott a csillárt. De aztán mi legyen??
  • Braveheart
    A padlást nem találod? Mert oda annál a résznél lehet eljutni, ahol van egy folyosó, bal oldalán lezárt, jobb oldalon niytható ajtók vannak. Az utolsó szobában va nasszem egy láda azt kihúzod a folyosóra és így fel tudsz mászni a plafonon lévő résen a padlásra.
  • Lacc
    Hát akkor ezt már jócskán elhagytam :(

Azonban most elakadtam. A diliházban vagyok, itt tekergek már egy ideje. Felmentem a padlásra, leengedtem a "csillárt" (asszem az volt), valami kupolába, meg lent a pincében felkapcsoltam a villanyt. Voltam már minden szobába, legalábbis azokban amik nyitva voltak.

De mit csináljak?? A hall-ban még mindig van egy duplaszárnyas ajtó amit egy vetítőgép elzár, de sehol sem találom azt a gépet a padláson (pedig ha jól látom onnan vetít). Help!
  • Gabe18
    Ahol visszaérsz ujra a börtönbe,és gyakorlatilag elkezdesz olyan helyeken járni ahol az elején már voltál.Ott van egy hely magasan,egy dobozt oda kell tolni,és akkor egy ilylen betört kis falrészre bemászhatsz.Nehéz igy elmondani.
    A elhuzandó doboz egy ajtó előtt van,az ajtót először azért nem tudod kinyitni,meg kell kerülni és ugy lehet elhuzni a dobozt visszafelé.Utánna az ajtó is nyilik.
    Na ez igy leirva jó bonyolult...Vakszerencse hogy megtaláltam én is,csak először nem hittem hogy ujra vissza kell menni az elején bejárt részekre,ezért néztem itt alaposabban körül.
  • Lacc
    HOL TALÁLTAD? :DD
  • Gabe18
    A "gonzogun" nevü fegyvert ki lelte meg?Én legalábbis valamiféle titkos helyen találtam.
    Ez gyakorlatilag egy csirke,ami tojásokat "lő"...

Igy néz ki a kézben:

És ez marad lövedék után:

Az ellenfelekre gyakorolt hatását még nem néztem,de frenetikus lehet...
  • Braveheart
    nem az arész, ahol a slayerek a fákról özönlenek? mert ha az asszem be kell kapcsolni a reflektzorokat (mint sok másik helyen majd) és rá kell irányítani a fákra.
  • pinehead
    Kinn a tetőn ,a Better is coming, vagy hasonló pályán mit kell csinálni?
    Mert itt csak özönlenek a slayer-ek, v. mik, a végén ég a tűz, a négert meg legyakják...
    Köszi.
  • Lacc
    Jah a dobozt kellett az udvaron odatolni, már megvolt :)
  • Relixo
    ÖRÖK HÁLA!
    Arra gumiszobás dologra gondoltam!!
    MEgyek is azt kipróbálom amit javasoltatok!!
    Gabe18 köszi szépen!!(remélem jó lesz, mert ott nagyon nem emléxem ládákra de hátha csak vak voltam!!:))
  • Braveheart
    Meg lehetett nyitni mellette egy csapot, és a mosdóból kifolyt a víz mert lukas volt :) szeretem az ilyet amikor többféle megoldás van :)
  • Gabe18
    A padlás nyilása az egyik folyosó végén van.Mellette gumiszobák,ahova be tudsz menni,az egyikben van egy láda amit kitaszigálsz a folyosóra,a padlás csopóajtaja alá.Felmászol és kész.
  • Braveheart
    vegláda=üvegláda
  • Braveheart
    A padlásra majd külön fel lehet menni. Vagy arra a részre gondolsz, amikor az egyik kamera egy páncélozott vegládában van? MErt akkor ki kell lőni alatta a kapcsolót.
  • Relixo
    Fujj de ideges lettem!
    Nem tudom hogyan kell ott tovább menni amikor a Doki házában vagyok, és ott 3 kamera filmez egy ajtóra, ebből 2-őt kitudtam iktatni, DE a 3.-at (ami FENN van a padláson) azt hogyan tudom leírtani?????
    Ha valaki tudja merre kell menni és elmondaná megköszönném
  • Eye-scream
    Na megvan, vissza kell menni a füves területre és ottvan a fészer meg ládák mellette. Mellétolod a ládát a fészernek és felmászol rá onnan tovább lehet jutni a kerengőre---->Az egész börtönudvar rész egy zsákutca :O
  • Eye-scream
    Lejjebb le van írva, de én nem találtam semmiféle biztosítékot a falon....
    Se ládát az udvaron...
  • Braveheart
    hú ott én is rohadt sok ideig el voltam akadva! ha jól emlékszem nem kell a tócsás részen átmenni, vmi mást kell csinálni. asszem nem is kell semmit ott az udvaron csinálni. de nem biztos. nézd a térképet meg nyitogasd az ajtókat.
  • Eye-scream
    Én nem oltottam el a tüzet csak átugrottam rajt. Hogy kellett volna eloltani? :D
  • Eye-scream
    Pontosan ugyanitt vagyok :D
    Amúgy tudtátok, hogy a szörnynek van egy speckó támadása?
    Uggárs+támadással lehet előhozni és baromi jó a buzi manlinerek ellen.
    (most mondjuk lehet, hogy feltaláltam a spanyolviaszt, és mindenki már az elejétől ezzel nyomul csak én voltam béna és nem vettem észre :D)
  • Lacc
    Ja detto én is ezt tettem, eloltottam a tüzet, kimentem, és ott tovább.
  • Braveheart
    Ja ez a jó dolog hogy többféle megoldás van. Én átfutottam a zuhanyzón, eloltottam a tüzet és a hülyék ottmaradtak.
  • Lacc
    Segítség elakadtam! Azt hiszem a 3. pálya, egy olyan helyen ahol már megjelentek a tűdobáló dögök (idegesítőek...). Egy feka gyerekkel mentem eddig, csak sajna megöltem egyszer mikor átváltoztam :D
    Szóval volt egy rész (T-sector a neve ha jól emlékszem), ahol egy nagyobb zuhanyzós rész után, ahol tömegesen jöttek a dögök, ki tudok menni az udvarra. Itt néhány monsta után találtam 3 spanyol gyereket akik némi tanakodás után rámtádatak, na és közvetlen utána. Van az udvaron egy ajtó amivel vissza tudok menni az épületbe, de elzárja az utamat egy tócsa bent rögtön, amibe áram van mert belelóg egy kettészakadt kábel.
    Hogy lehet továbbmenni? :(
  • PTW
    en a zuhanyzon at se szenvedtem magam , tok mas iranyba mentem
  • Braveheart
    SPOILER
    Na végigvittem a játékot, de nemtom melyik befejezést kaptam meg a 3 közül. Az lett nálam a vége hogy kinyírtam a főmonsztát, majd egy video vagy emlék nemtom hogy meghal a csaj meg az egyik gyerek de tök ködös, nem értette msokat, aztán jön a csónak , felszállok leütöm a sofőrt és elhúzok. Akkor most mi van?
  • Eye-scream
    Basszus a zuhanyzóban félóráig gyilkoltam azokat a rohatt mainlinereket, elfogyott a lőszer és a hp-m egy csík volt. Mondom megpróbálok elmenekülni és tádááá összvissz egy darab követett. Ezután visszatöltöttem az állást korábbról és hp vesztés nélkül átkeltem a zuhanyzón :)
  • Braveheart
    Mind1, már továbbjutottam, most vagyok a dokkban. Itt találtam egy orbitális bugot: akkor mentettem, amikor épp megütöttek, és nemtom visszatölteni mert rögtön hallot vagyok grr
  • Braveheart
    Jaj baz az tényleg ottmaradt! Nemtudtam kiszabadítani... most mit tegyek?
    Amúgy elég vegyesen csináltam a játékot... egyszer volt hogy véletlenül lelőttem a társam a szaggatás miatt, akkor gondolom úgy vette mintha gonosz lennék. De ha tudtam mindig jót cselekedtem.
  • lwb
    a tekerés és a gázkilövelés között van egy kis szünet. ezt kalkuláld bele.
  • lwb
    nem bug. lehet te gonoszként csinálod és nem segítettél a sittes feketének. mind1, a lényeg, hogy azt az egyet nem tudod lezárni.
    Hermes az utolsó gázakna és a kemence előtti rész között ingázik. amikor a kemencénél van, akkor tudod befújni.
  • Braveheart
    Ha nem zártam volna el akkor már nem is élnék :) milyen feka? Nem láttam semmilyen fekát. Gondolom azért kell mindent letakarni hogy ne tudjon hova menni. Amikor a kemence előtt van nemtom megtekerni a fogantyút, csak ha elment... bug?
  • lwb
    ha az az, amelyiken a feka hullája van, akkor azt nem kell lezárni (nem is tudod). próbáld meg elkerülni a lövéseit a gázembernek (Hermes a neve amúgy) és amikor materializálódik a kemence előtt, akkor gyorsan fújd be a gázzal és csukd rá a kemenceajtót.
    ugye a négy gázcsapot elzártad?
  • PTW
    hmm .. heheh lehet hogy akkor tok masrol beszelunk 8)
  • Braveheart
    Mi? Teljesen máshogyan csináltam meg sztem... mind1, most ott nemtok továbbmenni hogy az a gázember röpköd ide-oda, és nemtom lezárni a bal hátsó sarokban lévő rácsos lukat (a többi megvan) gondolom ha bezárom akkor rá kell ereszteni a mocsokra a gőzt és be kéne zárni a kandallót. De hogyan kell bezárni a másikat???
  • PTW
    nincs mert ugyanannak egy masik valtozata.... ergo nem uj leny
  • Eye-scream
    Mármint az archivesben.
  • Eye-scream
    Egyébkét érdekes, van az a zöld izé ami hasonlít a slayerhez csak penge helyett ilyen acélolló vagy mi van rajt, arról nincs külön info?
  • PTW
    le kell ereszteni azt a nagy gepet.. utana lemenni a pinceben is szetverni a vetitogepet ezutan kinyilik a fobejaratnal levo nagy ajto..(hol kimasztal a lukbol sergei-tol)
  • mukika
    köszi, akkor már jáccok is.