The Suffering
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze az sem mindegy milyen fokozaton játszod,én egy könnyed medium-on vittem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ismét leköteleztél a help-edel! Köszönöm!

El. Psy. Congroo.
kiváncsi vagyok mik lehetnek még a végén, a többi befejezésre.
Megnéztem a archivumot, két szörnyet, és két pályát rejtve hagyott. valakinek más volt a végén? Most nincs kedvem ujra végignyomni.
amugy sejtem h hol lehet egy másik befejezés, csak nem sikerült oda eljutnom.
Amugy semmi különös,ha van Thompsonod,azzal adjál neki,vagy Shotgun.De az egyik ketrecbe-be is megpróbálhatsz bejutni,a dobozok tetjén van egy automata fegyver.
SZóval most a DOCK-ba akadtam el ahol azzal a szörnyel kell küzdeni ami úgy néz ki mint én amikor átalakulok!
Na azt hogyan tudom leírtani????(nekem már nincsen 5letem
)El. Psy. Congroo.
I Can Sleep When I'm Dead - Nevu palyan vagyok.
1 ebedlon(vagy mi) kellene at mennem, de amint belepek bezarodik mogottem az ajto, es tuz ut ki.
Szembe van 1 ajto, kinyitom, a barikadot szettorom es ott van bent 1 tuzcsap.
Kinyitom eloltja a tuz 1 reszet, de a masok ajto elott amin at kellene mennem nem alszik el a tuz.
Hogyan tovabb?
Ez a darab kéne nekem, valakinek nincs meg? Nem tudná feltölteni nekem valahova?
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
War. War never changes.
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Ez vajon melyik befejezés?
Grafika közepes,de a hangulat nagyot dob az öszhatáson.Egy végigjátszást mindenképp megér,sõt ha valóban 3 befejezése van,talán még késõbb is elõveszi az ember.
bazz ez már durva volt. 😊
a többire idáig magamtol rájöttem, de ez már kemény volt.
kb fél napja kerestem a megoldást.

Elakadtam a gaméban, és kéne egy kis segitség.
A diliház utáni részen tartok, amikor abba a nagy parkszerü részben kell bolyongani. Eljutok odáig, amikor van egy leszakadt hid. ott le lehet menni a folyohoz, és egy barlangon keresztül kijut egy toig, namost ott a ficko kölykei szorakoznak h nem tudok uszni, és belemennek a vizbe.
onnan nem tudok tovább menni, mert az egy zsákutca.
onnan merre tovább?
Szóval:
Feljutottam a padlásra, és le is jutottam onnan, DE UTÁNA nem tudom mit kell csinálni! Plz help! 😊)
War. War never changes.
War. War never changes.
Azonban most elakadtam. A diliházban vagyok, itt tekergek már egy ideje. Felmentem a padlásra, leengedtem a "csillárt" (asszem az volt), valami kupolába, meg lent a pincében felkapcsoltam a villanyt. Voltam már minden szobába, legalábbis azokban amik nyitva voltak.
De mit csináljak?? A hall-ban még mindig van egy duplaszárnyas ajtó amit egy vetítõgép elzár, de sehol sem találom azt a gépet a padláson (pedig ha jól látom onnan vetít). Help!
A elhuzandó doboz egy ajtó elõtt van,az ajtót elõször azért nem tudod kinyitni,meg kell kerülni és ugy lehet elhuzni a dobozt visszafelé.Utánna az ajtó is nyilik.
Na ez igy leirva jó bonyolult...Vakszerencse hogy megtaláltam én is,csak elõször nem hittem hogy ujra vissza kell menni az elején bejárt részekre,ezért néztem itt alaposabban körül.
Ez gyakorlatilag egy csirke,ami tojásokat "lõ"...
Igy néz ki a kézben:
És ez marad lövedék után:
Az ellenfelekre gyakorolt hatását még nem néztem,de frenetikus lehet...
War. War never changes.
Mert itt csak özönlenek a slayer-ek, v. mik, a végén ég a tûz, a négert meg legyakják...
Köszi.
Arra gumiszobás dologra gondoltam!!
MEgyek is azt kipróbálom amit javasoltatok!!
Gabe18 köszi szépen!!(remélem jó lesz, mert ott nagyon nem emléxem ládákra de hátha csak vak voltam!!😊)

El. Psy. Congroo.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Nem tudom hogyan kell ott tovább menni amikor a Doki házában vagyok, és ott 3 kamera filmez egy ajtóra, ebbõl 2-õt kitudtam iktatni, DE a 3.-at (ami FENN van a padláson) azt hogyan tudom leírtani?????
Ha valaki tudja merre kell menni és elmondaná megköszönném

El. Psy. Congroo.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Se ládát az udvaron...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.