894
  • Zatoichi
    A 15. pályát kezdtem el, de még nekem sem volt grafikai bugom.
    Leszámítva azt, hogy néha elmegy a Tomy Gun és a Shotgun hangja.
  • Lacc
    A slayerek szinte mindennek nekimennek, még a festereknek is :D Csakhát az a baj, hogy a fester csak kettőt aztán meg is pusztult 2 slayer.
  • tomsolo
    nekem eddig nem volt grafikai bugom a játékban kb. most vagyok a gázos részen...
  • tomsolo
    ha lelövöd a slayer fejét akkor mindennek nekimegy - hangra fut a rohadék :D
  • Eye-scream
    Én ma nem nyomultam nagyon agaméval mert nagyon kiakasztott...
    Felmentem a diliház padlására és erre mivan? A szokásos textúrahiba. Ha egy lehelletnyit megmozdítottam az egeret bevillant a hiba és semmit se láttam ráadásul jött egy csomó mainliner meg slayer. Szerencsére el tudtam húzódni egy sarokba és sikeresen megölték egymást de mire a fennmaradó 2 példánnyal végeztem igen ideges lettem és elhasználtam egy csomó xombiumot meg lőszert...

Egyébként nagyon tetszik a játékban az itt-ott kibontakozó szörny-belháború. Főleg a slayerek és a mainlinerek rühellik egymást és ha együtt vannak valahol akkor rólad lazán megfaladkeznek. De a slayerek elég hülyék amúgy is és sokszor egymásnak is nekimennek. Ráadásul a burrowerek meg a slayereket vadásszák előszeretettel úgyhogy egész jól elvannak néha magukban is és ilyenkor kellemesen tiplit lehet venni a nagy verekedések közepéből. Az egyetlen amit még nem láttam másik szörnnyel verekedni az a marksman...
  • Hmuda
    Na megvan. Elég fílinges már így éjszaka. Csak kár hogy alig van ember akit meg kéne menteni. Gonosz akarok lenni. :D
  • Hmuda
    Aham. Köszi. :-)
  • Lacc
    Nem a világítótorony a vége a vége a dokkban lesz.
  • Lacc
    Ok Hmuda, leírom mégegyszer neked is de utoljára!
    A tócsán nem kell átmenni, mert ha jól megfigyeled, az, ami a tócsán túl van pontosan egy olyan folyosó amin már rég végigmentél.
    Éppen ezért visszacaplatsz ki az udvarra, ott keresel egy bódét, amellett van egy doboz. Doboz odatol bódé mellé, bódéra felmászik, bódéról hídra felmászik és itt folytat tovább.
  • Hmuda
    Na kész. Már napok óta szenvedek. Kipucoltam a külső helyiségeket azután hogy a mainlinerek megjelentek (a kis zöld injekciós genyók) de az elektromos tócsán nem tudok átmenni. Próbáltam mindent, de semmi. Vki?
  • davos80
    Már megvan.
    Akkor a világító torony a vége?
  • Braveheart
    1. az nem a vége
    2. lentebb le van írva többször is
  • davos80
    Hogy kell a zöld gázgecit kinyírni a ?végén ?
  • Rincewind
    Nálam is teljesen szétesett a game, általában 2-3 perc játék után már csak nagy kavargó vonalak és textúra töredékeket láttam belőle. És hiába állítotam minimumra a grafikát, utána ugyanúgy szétesett. ezt egy idő után meguntam és uninstall. Ami kár, mert nagyon érdekelt volna a game. Na mind1, majd valahogy megpróbálom beszerezni PS2-re, mert a PC verzióból elegem volt. :P
  • Lifeforce
    Hi
    Egy kérdés...(ezt az oldalt végigolvastam de nem írtatok róla)
    Hányszor kell magamat kinyirni a legvégén?
    Mindíg ujraszületek-tik :))
    Mit bénázok el?
  • tomsolo
    :D
  • [Walaki]D`Lair
    Hát ezt pont tapasztaltam...egész délután nyomtam a stuffot, azt most betöltöm, hogy ugyanmár hozzászoktam...na az első ilyen bevillanásnál úgy szartam magam össze, mintha erre születtem volna....brrr...
  • Eye-scream
    Én is lelőttem először, de mivel én gonosz akarok lenni ezért utána visszatöltöttem egy előző állást és most otthagytam :D
  • Skyline
    Hmuda a hiba bennedvan:)
    A grafi épphogy megüti a mai mércét nem csúcsszép de nemis ronda...
    A hangulat pedig mármár Silent Hill szintű para:)
    Éjszaka sötétben surroundba hangosan egészkellemeset lehet ugrani amikor bebevillanó képek jönnek,stb..:)
  • davos80
    Kéne a gémnek egy magyarítás.
  • davos80
    Bocs, kurva nagy tudom, de ez egy jó kis walpapper.
  • davos80
  • Zatoichi
    Megvárom míg besötétedik, akkor kezdem majd a 13. pályát!
    Remélem izgis lesz !
  • Lacc
    Jah és lelőttem, akkor kapsz jó-pontot. Egyébként szerintem a nyelvét is kivágták.

De az is durva volt ott a diliházban ahol az egyik őr fején volt valami vas-szerelvény amivel kiszedték az egyik szemét.
  • Eye-scream
    Én még csak lvl 11...
    Basszus az a törzs és kéznélküli rángatozó ipse a gumiszobában nagyon durva volt...:O
  • Zatoichi
    Mi ez a pangás ?
    Aktvizáljuk magunkat 1 kicsit !
    Mindenki végigvitte már a game-et ?
  • Lacc
    Érdekes, pedig engem az elejétől fogva megragadott, már paráztam mikor jön az első pengés dög. A grafix teljesen jó sztem, és az irányítással se voltak gondok... Hát mindegy, majd beleszoksz. De nekem az egész úgy tetszett zusammen :)
  • Hmuda
    Hát nem is tudom. Lehet bennem van a hiba de ez a game abszolút nem ragadott meg. Valahogy nem jön át a hangulat. Valszeg attol van, hogy nehézkes az irányítás (valahogy darabos), a graf nem üti meg a mai átlag mércét (nem lenne gondom a grafixal de egy ilyen játéknak alap lenne egy olyan megjelenés ami elősegíti a hangulatkeltést). Kár. Na nem gond, azért végigviszem.
  • davos80
    Vak vagy?
    http://g-box.tx.hu/
  • pinehead
    Végeztem.
    Hajó el, manyus leüt közben.
  • tomasz
    csak annyit hogy megmutatják 1 3filmben hogy holcsinálták + ilyen nyalánkságok!:)
  • Sil3nt
    mit tartalmaz az extra cd?
  • tomasz
    igen de honnan szehetem le a gamest mert kőne!nagyon+köszönném
  • davos80
    Le tudod tőteni a játékot innen g-box.tx.hu
    Két CD.
  • davos80
    "leszedtem egy extra cd v mit" - az extra CD nem kell.
  • tomasz
    what??
  • davos80
    Azt nem is kell leszedni. A két CD-s változat kell. g-box.tx.hu
  • tomasz
    hy valki tudna adni 1 oldalt ahonnan lelehet szedni norm???mert leszedtem egy extra cd v mit és csak ilyen szar film van rajta! ?:)
  • Lacc
    Nekem sosem volt gond a grafixal, de úgy látom hogy csak mákom volt akkor... A hangok se nagyon estek ki, talán néha a tommy gunnál.
  • Hmuda
    Kösz megnézem.