894
-
Gabe18 #414 Ja az más,ok. -
#413 Ne értsd félre ! A szmájli az rám vonatkozik én vagyok , mert még most sem sikerült.
Köszönök minden segítséget aki vette a fáradságot és válaszolt !!!
Próbált/próbál segíteni!!!
Azt a dobozt meg megnézem ! -
Gabe18 #412 Kösz...
Bocs de,azóta már végigjátszottam egy másik játékot,plusz egynek a felénél tartok,és nem él enmlékezetemben a Suffering minden egyes pontja.
Hát én is csak egy rácsra emlékszem egyébként,jól rátoltad azt az istenverte dobozt vagy mit? -
#411 őőő...jó a játék...
úgy nyomtam,hogy minden villanyt leoltottam a házban(persze este volt:))...
fejhalgatóval,plusz az ajtónak háttal,megtette a hatását...
-
#410 en csak egyetlen 1 racsra emlexem rahuztam a ladat es ennyi. elaludt a tuz .. jott 1-2 injekcios genya aztan mentem is kifele...
nem vagom hogy mi lehet a gaz...
rakj be egy screenshotot lehet hogy okosabbak leszunk -
#409 -
Gabe18 #408 Hát akkor itt van a gond,mert azt valahogy el lehet oltani,de hogy hogy?Én már nem emlékszem... -
#407 Ott az alagút, de a tüz ég tovább, nem aludt ki. A víz nem ér odáig, az egyik rácson lefolyik a víz. Oda nem tudok semmit rátolni . -
Gabe18 #406 De ott volt egy alagut,aminek a végén tűz égett,az ugye kialudt miután a dobozt rátoltad a lefolyóra,és ott mentél tovább. -
#405 20. pályának az elején vagyok. Drótkerítés jobra és balra is, a végén 1 szakadék 1 fába állott autóval. Balra valami víztartály amit felrobbantottam. Az egyik lefolyóra rátoltam 1 ládát, de van még 1 lefolyó a víz ott lefolyik.
Hiába ölöm meg a kislány-boszorkányokat soha nem fogynak el ! Ezek csak jönnek és jönnek !
Már KÉSZ VAGYOK !!!
-
#404 Az alagut utan vagy? az ut le van szakadva es egy kocsi van az ut szelen...
ha megolted az ellenfeleket csak oda kell setalni a szakadek szelehez es video -
#403 Én nem tudom... 20. pálya eleje ???
Nekem nem sikerül ! Az én autóm már lángol ! Az autó orra benne van 1 fában ! Nem reagál semmire !
-
Braveheart #402 Emlékszem van 1 hely ahol egyfolytában jönnek, én ott simán továbbmentem és ennyi...
meg van ahol egy autót kell babrálni hogy elinduljona lejtőn... -
Braveheart #401 Nálam is szétesett béha a kép, de eg restart megoldotta kb 3-4 órára a problémát :) -
Gabe18 #400 Na mondom én hogy az autóval kell valamit csinálni...
Plusz ha a tüzes csajszik eltünnek,lesz utánuk egy kupac hamu vagy mi,na abba lőj még párat hogy az is eltünjön,mert csak akkor pusztul el teljessen.Legalábbis én ugy vettem észre. -
#399 Benne van a fában az autó !
-
Braveheart #398 vagy nem tégla hanem vmi más, de lényeg hogy ott kell az autó alatt matatni vmit -
#397 Köszi ! Megnézem ! -
Braveheart #396 Jaaa! Én hagytam őket a picsbe, az autó kerekénél lévő téglát vagy mit meg ellöktem, onnét már menni fog. -
#395 Ez igaz ! De...
A 20. pálya elején járok. A kislány-tüzes boszorkányok jönnek és jönnek megöltem már 1 jó pára, de ezek nem akarnak elfogyni! A víz folyik, 1 ládával 1 lefolyót eltorlaszoltam. A szakadék végén áll 1 autó.
Nem tudom mit csináljak !
-
Braveheart #394 Miaz hogy nem tudtad megölni? Csak 1 fegyver kell és jó reflex-ennyi. -
Szabyka #393 De para egy játék, asszem mára abbahagyom!
Most a temetőnél járok és amit hallottam szöveg a Turn it now! Erre inkább elmentettem majd holnap megfordulok -
#392 Hány pályás is? -
#391 Köszi !
Ha tudsz segíteni akkor VÁROM írásod/válaszod !
Még próbálkozom ! Habár 2. napja semmi eredmény, 1 helyben topogok !
- még nem volt uninstall, de nem sok híja, ha nem megy MA, akkor holnap biztos -
SAJNÁLOM MERT EDDIG NAGYON BEJÖTTT EZ A GAME ! ! ! -
#390 Gratulálok. Frappáns megoldás. -
#389 Mivel még mindíg nem tudtam tovább menni a 20. pálya elején - a tüzes boszikat nem lehet megölni - én megoldottam a problémát!
GAME - UNINSTALL -
Corey #388 Valaki nem tudná elmondani priviben, hogy a játék 3. vége mi? A Jó és a Rossz már megvan, de ami ezek között van, azt még nem láttam (valahogy nincs kedvem mégegyszer végigszenvedni a játékot). Mellékelhetne egy mentést is az illető, miután végzett mindennel és a befejező animációk előtt mentett. Előre is köszi! -
wassup #387 Hy! A 18-dik pálya végén hogyan kéne kinyírnia azt a gáz-szellemet? -
Gabe18 #386 Akkor lehet rosszul emlékszem...,bocs. -
#385 Itt írtak már, hogy miután megöltem a lányokat-boszorkányokat majd jön 1 busz és az majd áthidalja a szakadékot. Csak az a baj, hogy hiába ölöm a boszikat ezek mindíg jönnek, nem akarnak elfogyni, már se minicióm se gyógyszeres dobozom sincs !
Azért köszi ! -
Gabe18 #384 Azzal az autóval kell valamit csinálni,de már meg nem mondom mit... -
#383 Help Me ! - Elakadtam ! -
Tudna valaki segíteni, a legutolsó pályán vagyok !
A kislány-tüzes boszorkányok jönnek és jönnek megöltem már 1 jó pára, de ezek nem akarnak elfogyni! A víz folyik, 1 ládával 1 lefolyót eltorlaszoltam. A szakadék végén áll 1 autó. Ha valaki tud segítsen.
Köszi ! -
Zatoichi #382 -
#381 Egyébként ez a hiba csak a magas belső tereknél jön elő...
(pl padlás meg ahol először jöttek a mainlinerek) -
#380 Legújabb van fönn anélkül el se indult...:) -
Zatoichi #379 www.driver.hu -
#378 driver? :) -
Zatoichi #377 Szellem a gépben !!!
Semmi ötletem nincs ezekre a hibákra !
Lehet, hogy driver miatt kakizik, nem tom !? -
#376 Nekem meg pont az nem megy el sohasem....
Ráadásul hiába változtatok a grafikai beállításokon, 640x480-ban árnyékok meg minden nélkül ugyanúgy előjön mint 1024x768-ban mindent bekapcsolva... -
Zatoichi #375 The Suffering Szerző: Dreamlite
Az Encore Software gondolt egyet, és a játék PS2-es sikerein felbuzdulva megvásárolta a jogokat, így jelen hó nyolcadikán kiadták a börtön-horror PC-s verzióját. Rengeteg vér, adrenalint pumpáló hangok, stílszerű zenék, de kissé bugyuta grafika.
Sem a parában, sem pedig a ketchup-ben nincs hiány.
Már a program főmenüjéről is ordít, hogy a játék egy teljesen egyedi ötletre épült és bizony még véletlenül sincs semmi köze a Silent Hill egyik részéhez sem. Áh, még kicsit sem, így aztán nyugodtan vessük el a gondolatot, hogy esetleg egy koppintással van dolgunk! De félre a tréfával, noha "itt-ott" érződik némi átfedés a Surreal Software és a Konami termékei között, annak ellenére, hogy SH rajongó vagyok, a Suffering menürendszere mégis jobban tetszett, holott majdnem egy és ugyanaz az egész, de legalább egérrel is navigálható. Minden opció kényelmesen elérhető, és nincsenek felesleges elemek.
A játékban egy Torque nevű elítéltet alakítunk, akit azzal vádolnak, hogy megölte saját feleségét és két gyermekét, igaz, nem emlékszik semmire. Mivel a gamma kapásból egy cutscene-vel indít, azonnal szert tehetünk a történet első foszlányaira: főhősünket Abbott Állam egy eldugott szigetén lévő Végrehajtó Intézetének egyik cellájába dugják, ahol a börtöntársak szokásos gizdulását kell végighallgatnunk, mely olyan "érdekes" nyelvezeten íródott, hogy még az angolul kevésbé jól kommunikáló játékosok is elcsíphetnek egy-egy "közismertebb" szófoszlányt. Miután végbement a hatásos bevezető, máris nekivághatunk a bokros teendőinknek, mivel nem ártana megszöknünk erről az elátkozott helyről tekintve, hogy a kivégzésnél bármi jobb lehet. Természetesen, mivel egy vérbeli horror-játékról van szó, utunk a legocsmányabb teremtményekkel lesz fűszerezve, így hát unatkozni garantáltan nem fogunk.
Kalandunk során megannyi ellenféllel kell megküzdenünk, kezdve a hétköznapi emberektől egészen a lehető legaberráltabb kreatúrákig, melyek mind-mind különböző támadási módszerekkel igyekeznek jobb létre szenderíteni bennünket. Ahogy haladunk előre a történetben, egyre több titokra derül fény, és már egészen a legelején megtapasztalhatjuk, hogy milyen is egy szörny élete, mivel hősünk megfelelő mennyiségű aprítás után maga is átalakulhat. Arra azonban figyelni kell, hogy még az úgynevezett insanity kijelző lemerülése előtt visszaváltozzunk, különben végzetes dolgok történhetnek! A játékban időnként segítőink is akadnak, de igazából csak a fegyvereinkben bízhatunk. A repertoár teljesen hétköznapi: kés, pisztoly, és egyéb ólomszórók, ám a penge nem csak öldökölni jó! Segítségével kisebb tárgyakat is lerombolhatunk, ami jól jöhet, ha például egy bedeszkázott ajtón akarunk áttörni. Mellesleg, ha már itt tartunk megjegyezném, hogy a programban egyes objektumokat akár el is mozdíthatunk utunkból, húzva vagy éppen tolva.
A The Suffering grafikája már első ránézésre is vegyes érzelmeket keltett bennem, hiszen bár a karakterek rémesen poligonszegények, mégis összeáll a kép, nem volt hiányérzetem. A motor előszeretettel alkalmazza a Motion Blur technikát és a shader-ek is szépen dolgozgatnak, így megfelelő felbontás esetén egészen korrekt látványban lehet részünk. A pályák előrehaladtával hősünk egyre több és több szmötyit szed magára, és meg kell mondanom, egész mókásan néz ki, mire kéthordónyi vér borítja ruházatát. Olyasmi grafikai részletességet képzeljetek el, mint anno a The Thing-ben, csak a környezet egy kicsit aprólékosabb és a textúrák zöme is nagyobb felbontású. Szerencsére mindezek ellenére a gépigény szerény maradt és manapság átlagosnak számító konfigurációnk zökkenőmentesen elfut a program.
Ami kifejezetten tetszett, az a játék hangzása és az akciók folyamán beinduló zene. Míg előbbi tökéletes térhangzást biztosít, addig az utóbbi a pergős hangulatért felel, és bizony-bizony görbült a szám, amikor szörnyek híján lehalkult a muzsika. Egyes lények a kampós végtagjaiknak köszönhetően fel s alá rohangálnak a falakon, és mivel a szellőzőrendszerek csövei is kellemes búvóhelyként szolgálnak, esetenként azokban is motoszkálnak. Ilyenkor persze csak a kattogó fémlábak hangjai alapján tudjuk nagyjából felmérni aktuális pozíciójukat, ám a szépen kihasznált EAX-nak köszönhetően nem lesz nehéz dolgunk, habár olykor-olykor én is önfeledt egérrángatásba kezdtem.
Habár a The Suffering PS2-n egészen szépen aratott, nem vagyok biztos benne, hogy a PC-s gammák közt is megállja a helyét, hiszen oly sok ehhez hasonló játék létezik már. Ez persze még nem indok a bukásra, és szerencsére én is több pozitívumról tudok beszámolni, mint hibáról, de kukacoskodó figurák mindig is lesznek. Egy biztos, nekem tetszett és aki szereti az akció dús horror játékokat, annak mindenképpen ki kell próbálnia.
Minimum vas: Celeron/Duron 1 Ghz, 128 MB RAM, 32MB-os DX8 videokártya, 2 GB HDD
Ajánlott vas: Pentium/Athlon 2 Ghz, 512 MB RAM, 64 MB-os DX9 videokártya
Pozitívumok: - Igazi horror hangulat, szuper zenék
Negatívumok: - Alacsony poligonszámú karakterek
Olvasói értékelés: 9.3
Grafika: 6 Hangok: 8 Irányíthatóság: 8 Hangulat: 8 Összesítés: 7.5