894
  • grebber
    Hát igy a végefelé elég nehéz ott vagyok ahol van egy néhyzet alaku terület körbe rácsozva az egyik oldalán be lehet osonni van benne egy járgány felnyitott motorháztetővel meg egy gép amit be lehet kapcsolni ,de közben jönnek tűzes lények és fáj annyira égetnek :).Na ennél a résznél mit kell csinálni????
  • Solya
    Remélem az az a barlang amire gondolok: aminek a végén ilyen cseppkövek vannak vagy mik....visszafele oldalt keress egy olyan helyet ahol fel tudsz kapaszkodni...
  • hen-tes
    értem
    már csak azon szenvedek hogy letöltsem, de nem nagyon akar sikerülni :\
  • Seth
    van rajta két szellemes történet(dokumentumfilm)-többek között egy börtönről ami a játék alapjául szolgált...tényleg félelmetes
    ,meg képek
  • Braveheart
    [lusta leírni újból]
  • hen-tes
    bonus cd az mi ? [lusta olvasni]
  • grebber
    Ezek szerint!Csak merre kell menni a barlangnál?
  • Glpetyus
    Vazzeg volt benne lángszóró?? :I
  • grebber
    Hali elakadtam 2x.Ott vagyok amikor átmentem a folyó túlpartjára bementem a barlangba de nem tok menni semerre kijöttem találtam egy repülő roncsot felvettem mellöle egy lángszórót de onnan nem tom hova kell menni!!!HELP!!
  • Glpetyus
    Végigvittem a gémet, qrva jó volt!!
    Rég fostam ennyit egy játékon...
  • Solya
    Ha még aktuális: van egy rácsos ládika ami polcokat támaszt...azt húzd ki míg az összes polc eldől...
  • Lacc
    Keress a vízpart környékén egy lejáratot egy barlangba, ott lemész és át tudsz menni a folyón.
  • grebber
    Deat be not proud --> ez a cime a résznek ahol tartok csak nem tom mit kell csinálni jött velem szembe egy kocsi azok beleestek a vizbe van átjáró de elötte ég a tűz.
    Gondolom a vizpart túloldalára kell mennem de nem tom hogyan léci segítsetek!
  • fitutufi
    má nem emléxem arra de valamit a fejszével kellett elvágni az tuti arra emléxem valami zsinort !
  • TTomi
    Gratulálok, de ezzel még nem vagyok beljebb!!!
  • fitutufi
    én végignyomtam 3 nap alatt a gammát , jó gém
  • TTomi
    Hali! Segítsetek légyszi! Elakadtam a 11. pályánál. Egy pincében vagyok ahova csak egy ajtó vezet. A filmes doki rámzárta azt is. Itt találtam a tűzoltó baltát.Az ajtó melletti falon (külső élről) van valami fémes szerelőnyílás (vagy pántolt lemez) szerű. A hátsó sarokban egy polc, azon egy kis asztalka amin van egy vetítőgép amit szétlőttem. A menyezeten vetített kifelé! És akkor most hova és merre???
  • KopaX
    Hali!
    20.
  • Gareth
    Hány fejezetből áll a játék?
  • copass
    nekem kb fél óra után elkezdett elég elmebeteg dolgokat csinálni. pl.: néha egy pontba húzott mindent, de mint kiderült, a vsync kellett neki!
    állat ez a game,este 10kor fejhallgató és simán infarktus lehetne kapni tőle!:-D
  • Anubys
    Srácok, kellene egy kis help... Tegnap nekiálltam, de folyamatosan fagy. Kb. 10 perc után egyszerűen lefagy a game, és reset-en kívül semmire sem reagál. Full véletlenszerű, hogy hol, de mindig kb. 10 perc után. Próbáltam újrainsallálni, próbáltam más beállításokkal, stb, de semmi... Valakinek van tippje mi lehet?
  • Glpetyus
    ezeröt..:)
  • Hmuda
    Okés megvan. Köszi.
  • Glpetyus
    Lökd az autót a folyóba!!
  • Hmuda
    Hm. Érdekes. Kint vagyok a szabadban, egy patak befolyt egy barlangba, aminek a végén egy kis tóba torkollik, ahová a csaj meg a kissrác befutottak és Torque nem tud utánuk menni. Visszafelé nincs semmi, sehová nem tudok felugrani, szóval semmi. Vki ötlet?
  • tomsolo
    nem hanem a lighthouse után...
  • Lacc
    Milyen darus? A bányában? Mert akkor sok.
  • tomsolo
    a darus pálya után még sok van vissza?
  • Glpetyus
    hmmm...nálam no práblém :I
  • Braveheart
    nálam is ez van néha, pl. shotgunnal meg tommygunnal.
  • Seth
    Nekem lenne egy problémám: állandóan elmegy a hang.De nem úgy hogy tök süket, hanem az egyes elemek hagjai,tehát pl amikor berúgja az ajtót, vagy amikor megnyom egy gombot vagy lövök,kimaradnak a hangok.Mi a szar van? Kicsit idegesít hogy lövök aztán nem dörren(tehát minden hang megy közben csak ki-ki maradoznak közben)
  • Zatoichi
  • dardevil
    V.É.G.I.G.J.Á.T.S.Z.O.T.T.A.M. !!!
    V.É.G.I.G.J.Á.T.S.Z.O.T.T.A.M. !!!

A végén leütötte a piros dzsekis komit !
  • dardevil
    Miután újrajátszottam a pályát akkor jöttem rá !
    Hogy a hamvakat ...
  • Glpetyus
    Jó játék
    A gatyám majdnem csokis lett,pedig nem vok mai gyerek...
  • PTW
    fuuuu
    en aztan mindenre gondoltoam csak erre nem, hogy ezert akadtal el mert nem lotted szet a hamvakat!!!!! akkor egesz idaig igy csinaltad ? menekultel eloluk vagy mi? hihi (meg az or is kiabal hogy loodd a hamvakat)
  • dardevil
    Legalább 1 kicsit felélesztettük a topikot !
    Korábban kicsit haldoklott !
    Többet érdemel ez a játék !
  • dardevil
    Nos...
    Újrkezdtem a pályát. A doboz a helyén volt !
    Gabe 18 -nak volt igaza! Ugyanis a hamut kell löni miután meghalt a boszi - ez a totális pusztulásukat jelenti !!! Odamentem a szakadékhoz és jött a busz meg az intró !
    Mégegyszer köszi !
    Mindenkinek !

• dardevil
    SIKERÜLT !!! - Megcsináltam !!! - KÖSZI MINDENKINEK !!!
  • Glpetyus
    Asszem egy szekrényt kell rátolni,ami a legközelebb van!!