The Suffering
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Két CD.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nyugisan megyek az õrrel, és néha nagyon durván szétesik a kép. Olyan mintha a modellek szanaszét töredeznéenk és a textúrák a szemem elõtt kavarognának. Iszonyat belassul és legalább 5 mp mire ki tudok keveredni belõlük. Valakinek van ötlete?
Kiscsajokat megolod, vissza mesz a szakadek peremehez es akkor jon a hatad mogott 1 busz ami bele hajt a szakadekba ez alltal athidalja a szakadekot.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
itt is leszakadt az út, körülöttem kiscsajok, és nem igazán vágom ,mi a teendõ.
a kocsi felrobban, onnantól kész...
köszi.
Egyébként visszaolvastam, csak nem tudtam, hogy te is arról a pályáról beszélsz, mivel rossz nevet írtál oda ;)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
állat a gáma!!
Egyébként miután visszakapcsoltátok a generátort, visszafele a toronyhoz találtok egy barlangot, na én oda nem mentem be. Ha esetleg van ideged nézd már meg mi van ott bent mert én azt hittem késõbb kell bemenni és nem néztem meg :D
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ami akadályozta, azokat kiszedtem, de a manyus nem tudja elforgatni a kereket...
Tippek??
És olvass néha vissza picit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Naszal elkezdtem ezt a pályát és eljutok addig, hogy egy hosszú fémizén megyek kint a szabadban ahol az õrök is járnak, és folyton jönnek a slayerek. Na itt belelököm a ládát a lkyukba és lenn nagy robbanás lesz. Ezután lemászok de itt van egy lyuk ahonnan folyton jönnek a slayerek. Ezenkívül van egy csomó robbanó láda is. Ezeket szétlõttem, de semmi sem nyílt ki, van 2 ajtó de zárva, a lyukhoz ha odamegyek akkormeg hátralök valami. Szörnyként bele tudok ugrani a lyukba, de miután lezuhantam meghalok.
Innét hogy kell továbbmenni? Help plz :C
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Most is játszok, - NAPPAL - de a szívbaj kerülget!
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
A semleges befejezést hogy lehet megkapni?
Egyéként a legparásabb rész az volt mikor jöttek a Fester-ek azokkal a nagy döngõ lépéseikkel :D
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
De szeretném megnézni mind3-at úgyhogy ha valakinek jó vagy semleges befejezése van, akkor az majd küldhetne egy mentést nem sokkal a vége elõtt :)
Next PC upgrade: 2022
Palya vegen vagyok a nagy allat fo ellenseget hiaba lovom mar az osszes fegyverem osszes loszeret ellottem, mar csak a gepagyu van, es hiaba lovom nem hal meg.
Help!!!!
War. War never changes.
Egyébként úgy látom, hogy itt mindenki a "semleges" befejezést kapta, én is. Torque leütötte a hajóst aztán elment.
Itt a szöveg alján van a leírása mindhárom befejezésnek, és hogy hogy kell õket elérni. SPOILER
Help!
An eye for eye-a kivégzõ terem, a fickónak 5 kapcsolót kell szétlõnie, közben áram+hasonlók.
5 eü csomaggal nem igazán sikerült eddig,nna..
Kissé idegesítõ rész.
Van kint az udvaron 1 létre gondolom fel kell mászni de nem mászik fel az emberem?
Next PC upgrade: 2022
#295:
Vissza kell menned az óceántól a barlangon át a leomlott hídig, felmászol vissza és ott van egy kocsi emelõvel. Megemeled.
A God place to die, vagy hasonló nevû pályán kiértem az Óceánig, az állami telep határát jelzõ táblához, kiirtottam mindent, innen merre tovább??
Úszni nem tudok, visszafelé nincs már semmi...
Köszi.