894
![](\'http://iaro.srv.hu/kep/suffer2.jpg\')
-
Gabe18 #494 Jajaj,kevesebb is elég lett volna...
Hát ez a rész tudom hol van de hogy a megoldás itt mi volt?Menj az úton amig tudsz,ott asszem ennek a szellem lénynek megint jönni kéne,meg ott állni kéne egy kocsinak,mintha annak is lett volna valami szerepe.
De itt jönnek ilyen tüzes kiscsajok is asszem,lehet azokat kell teljessen kinyirni?Ha lelövöd őket marad utánnuk egy kupac hamu,és csak akkor pusztulnak meg ha azt is szétlövöd.Igen mintha ez lett volna a megoldás,talán...
Bocs,már régen volt nekem... -
zero_cool51 #493
-
zero_cool51 #492 kijöttem a börtönből (egy busszal kitörtem a kaput)
aztán van egy út,azon végigmentem, s ott megjelent az a gázos szörny, jött egy kocsi, az belezuhant a szakadékba.
át kell jutni a másik oldalra, de azt nem tudom hogy kell. -
Gabe18 #491 Huha,hát igy passzolom.Konkrétabban valahogy,akkor még lehet emlékszem,vagy esetleg csinálj egy fotót hol akadtál el,aztán tedd be ide. -
zero_cool51 #490 Megint elakadtam.
Kijutottam a börtönből. és be kell kapcsolnom a világitótornyot.
Az ut el van zárva (ég) viszont nem tudok átugrani a szemközti szikláig, mer beleesek a vizbe, és meghalok.
Hogy tovább?
Asszem a 15. pálya. -
Gabe18 #489 Végcél a szigetről elmenekülni.Az elmegyógyintézetben keres vetitőgépeket,és tedd őket tönkre,akkor halad a történet tovább előre. -
zero_cool51 #488 THX.
De figyusztok mit kell csinálni az elmegyógyintézetben? voltam mind a 2 emeleten, a pincében, a tetőn, ott leeresztrettem valami tojást, de most se kép se hang, nemtom mit csináljak. És tulajdonképp mi a célja az egész játéknak?Megölni azt az őrült professzort? Vagy kijutni a szigetről? -
Gabe18 #487 Udvarom menj vissza,van egy nagy doboz valamerre,azt a falhoz tolod,akkor fel tudsz mászni az őrtornyokhoz. -
No várjál lehet ez még se az :P -
Vagy automatát...már nem is tom'... -
Húzd oda a szekrényt! -
zero_cool51 #483 Tudtok segiteni?
Elakadtam...
A 4. pályán amikor be akarok menni az épületbe a börtönudvarról, akkor a folyosón víz van, és az áram alatt.
Kerestem az udvaron körülötte valami generátort, de nem találtam.
Mi a megoldás? -
A sitten is le lehet érettségizni, úgyhogy érthető... -
Ki tudja...arra felé lehet h ilyenek az iskolák -
Gear #480 Kicsit elnézte a srác , az erősen börtön. -
Gabe18 #479 Ebben a játékban volt iskola? -
Hmm, nekiültem ma és végigtoltam. Jó játék, bár mély nyomot nem hagyott bennem. Pont arra volt jó, amire kellet - kikapcsolódásra :) -
Help! Iskola tornaudvarán vagyok, egy kürtőből folyamatosan jönnek a szörnyek. Hiába lövöm őket nem történik semmi. Mi a megoldás? Előre is Köszi a segítséget. -
Akkor gondolom a villamosszéket sem kellene bekapcsolnom:) -
őőő...bírni kellene szerintem....itt más a gebasz...:/ -
Érdekes: mikor lehúzom valahol a wct akkor szétesik a kép:) -
vytraas #473 Glpetyus. Radeon 9100. Ez baj? -
gilaba #472 KÖSZ SETH -
haver 8500ös radeonján indításkor engine.dll hibát ír ki, erre tud valaki mondani valamit? -
Na de milyen Radeonon? -
vytraas #469 Hali srácok! Miért fagy minden három lépés után a game? Nektek nem produkál ilyet? Radeonon tolnám, de elég kiábrándító a dolog, hogy mindíg "beakad". Van hozzá ugyan 1.1 patch, de nincs crack. Vagy van, csak én vagyok béna?
Lécci pár ötlettel dobjatok meg, hogy miként tudom gördülékeny menetre fogni a cuccost. Köszi. -
Amikor a tűz előtt van, akkor meg kell tekerni a gőzcspot(vele szembe), akkor bemegy a tűzbe...odafutsz és rázárod -
Gabe18 #467 A szomszédok meg összesugnak majd a hátatok mögött hogy mi folyik nállatok éjszakánként... -
gilaba #466 Mit kell csinálni a gázszörnyel akkor amikor már csak két helyen tud belyönni a helységbe:a tűz hely elött és a vezetékek mögött.
KÖSZ ELŐRE IS
A játék amugy nagyon sirály!!!Este minden ablak,ajtó kinyitva max hangal!Nálam bevált!!! -
Attól függően alakul a befejezés, hogy hogyan játszol, tehát kinyírsz minenkit..még aki a segítségedet kéri azt is, vagypedig segítesz ahol csak tudsz
Meg vannak olyan részek is hogy pl. ha a ketrecbe lévő szörnyket lelövöd akkor rossz ponot kapsz, de ha mondjuk a gumiszobába vergődő csonkított biztonsági őrt megölöd az jó pont mivel megszabadítottad a szenvedéstől...stb. még vannak ilyenek
Egyébként tudni fogod hogy jó e amit csinálsz vagy rossz, mert a feleséged mndíg nyugtázza(helyesen tetted...meghogy esélyt se adsz neki..meg ilyenek) -
hmm
már elindult de kapásból az elején (kb 5 perc után) szét estek a textúrák...... -
new game -> töltés felénél kilép........... -
A befejezések teljesen véletlenszerűen generálódnak? Mert nekem eddig ő ölte meg a családját féle ment:( -
végre töltődik :D -
Akkor az...én azt még nem láttam -
Nem figyeltem nagyon a végét annyit láttam hogy a felesége nekiesik a szekrény sarkának azt meghal (legalábbis én úgy láttam) aztán valami fürdökádból kilogó kéz azt a gyerek kiugrik az ablakon.Akkor elvileg ez a semleges . -
SPOILER
ha a jó befejezést kapod akkor: kiderül hogy 2 símaszkos faszi ölte meg őket,amolyan bosszúból(hogy ki uszította őket az nem derült ki)
ha rossz befejezést kapod akkor: Tourqe(vagy hogy írják)nyírja ki őket mert csak...elege lett belőlük
ha a semleges befejezést kapod akkor: Tourqe véletlen öli meg a csajt, viszont a nagyobb fia kinyírja az öccsét majd öngyilkos lesz...(ezt még nem láttam csak olvastam) -
Lehet hogy hülye vagyok ,de még mindig nem tom mi lett a faszi családjával elmondaná valaki???? -
Na végigtoltam én is.
Ez egy tipikus olyan game ami nem azzal tünik ki a tömegböl hogy csúcsgrafikája van hanem, mert simán király überfasza parás hangulattal.
Várom a folytatását ,remélem lesz neki :) -
TTomi #455 Kösz! Másnap kb. két perc komolyabb nézelődés után meglett a megoldás! Kicsit égett az arcom, hogy egy ijen hülyeség miatt beírogattam!!! :)