5583
  • Menyus489
    Szüli
    Miért nem ér! neked egész hétvégén nem lesz

Fogalmam sincs miért, egyszerűen csak nincs :))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • zsea
    nem buktam meg!!
  • Davidka
    csak ha nem megyek :) De sztem megyek, csak ma nem mentem, azér hosszabbított.
  • zsea
    miért nem lesz nektek hétfőn suli ??
    (ez nem ér :))) )
  • Menyus489
    Szüli
    Nekem még általánosban volt egy olyan tanárom, hogy amikor feleltetett, elmondtam egy mondatot, ő folytatta, majd a végén leültet egy 5-össel :)))
  • zsea
    neptun, csak kihagy a billentyűzetem :)
    egy rendszer, amiban a sulis dolgokat kell intézni (sz**)
  • Menyus489
    Szüli
    Neked se lesz hétfőn suli?
  • zsea
    látod ezzel egyetértek :) pihenj sokat, na meg egy kis Bge belefér...
  • Davidka
    Fizikából a tanár annyira szájbarágós, hogy simán 5-ös lettem félévkor (kémiából erős négyes)
  • Menyus489
    Szüli
    Legfeljebb már biztosan fogod tudni, hogy megbuktál :))

mi az a nepu?
  • zsea
    jaj ne is mond, a köv félévben van egy olyan tantárgyam, hogy fizikai-kémia már alig várom...
  • Davidka
    Vigyázok, teganp rohatt sokat tanultam rá, és tudtam is, kb 3-4-re feleltem volna belőle, csak az volt a gond, hogy azon kívül semmit sem tanultam... (nameg egy hosszabbított hétvége jól jön:))
  • zsea
    lemaradtunk az 1700-ról :)
  • Menyus489
    Szüli
    Ugyanazt kívámon én is :) A kémiával tényleg vigyézz (no meg a fizikával :))
  • zsea
    grrr be kéne néznem a nepuba hátha beírták már a vizsgajegyet, de annyira nem vonz .... :)
  • zsea
    jobbulást! csak vigyázz azzal a kémiával! :)
  • zsea
    az oldal most tényleg jó (most a gépem fagy ki 5 percenként :)) )
  • Davidka
    Nekem ma már bejön, csak egy vírus tegnap elvitte az axelerót... Ma meg nem mentem suliba :) Tegnap eléggé rosszul voltam (lehet csak a sok kémia miatt :)) Ma már csak a torokom fáj, meg félóránként vizet kell innom, mert kiszáradok :(
  • zsea
    még nem tudom... :)

nekem meg egy hétig mivel regisztrációs hét lesz, és nem kell bemenni :)))
  • Menyus489
    Szüli
    Hahó! Végre nem szarakodik az oldal annyira, mert tegnap pl be sem engedett :(

Hogy sikerült a vizsgád? (Remélem nem buktál meg :))
    Davidka is mondta hogy nem akar bejönni neki az oldal remélem ez mára már megoldódik.

Végre itt a hétvége! Pihenhetek egy kicsit, ráadásul három napig fog tartani
  • zsea
    (addig legalább fordítják a KOTORt)
  • zsea
    akkor alulról kezdem :)
  • Hmuda
    Hát ha sorrendbe kellene rakni őket akkor:

KOTOR
    Tron
    XIII
    PoP
  • zsea
    akkor jó :) nem láttam a filmet, szóval nem tudok mihez hasonlítani, de elég jó cikkeket olvastam róla...
    aztán még itt van a KOTOR, meg a XIII, meg a Prince of persia, jól el vagyok látva :)
  • Hmuda
    szerintem kiály, bár nics oyan jó mint a film, de jókat el lehet vele szórakozni.
  • zsea
    tegnap leszedtem a tron 2.0, kiváncsi vagyok milyen :)
  • zsea
    most jöttem meg a vizsgárl... brrr :) de végre vége
    szóval újra belevetem magam a játékba, szintén a 100% a cél, végül is már külön külön megszereztem minden gyöngyöt, és minden állatot, most már csak össze kell hozni :)
  • zsea
    nekem is az a kettő tetszett a legjobban...
  • zsea
    nagyon szivesen! :)
  • Hmuda
    Nekem itt zeneileg az akuda bár zenéje tetszett (pedig utálom a rapet :P) és az a zene, ami a végső űrcsata és az első világítótorony előtti csata alatt megy. Na az már király. :-)
  • CarajoEsp
    Nah. Én nekem Bge olyan dolgok miatt tetszett jobban amit mások úgyse értenének meg. Egyszerűen fantasztikus élmény volt. Nálam: Kotor 99% Bge 100%:D
    Csak itt az az 1% ad valami nagyon nagy +-t.
    Egyszerűen zeneileg is annyira király volt ,hogy amikor elvitték a gyerekeket az utána lévő zene alatt én is tök rosszul voltam. És ilyet CSAK: BROKEN SWORD 1-2-3 és BGE alatt éreztem. Mindegyik B-vel kezdődik. Hívjunk csak ide egy grafológust!!!
  • Hmuda
    up
  • Hmuda
    Em MDisc-et, amin egy játék van a Mammago tesóktól.
  • Bond 007
    Mit kapsz ha megszerzed az összes gyöngyöt?
  • Hmuda
    Jahogy a bge! Hát úgy 5-6 óra volt és minden gyöngy megvolt de 4 állat hiányzott. Most nyomulok egy 100%-os megoldásért.
  • Bond 007
    Nekem kellett hozzá vagy 10 óra, mert párszor elakadtam... Szerencsére Zsea mindig segített :))))
    ZSEA KÖSZI MÉG1*!!!!!!!!!!

Megszerezted az összes gömböt v. állatot?
  • Hmuda
    Nemtom, már elég régen volt.
  • Bond 007
    Te mennyi idő alatt vitted végig?
  • Bond 007
    Ja, Don't break up the team, vagyis Don't break the topic! :) Vajon hányadik chapterben mondhatnák ezt?
  • Hmuda
    Nekem az utolsó pálya tetszett (majd meglátod miért), de nagyon OFF vagyunk, tereljük a szót megiont a BGE-re. :-)