5583
-
#1700 Még jobban el lett találva, mint a partraszállás a MOHAAban. Kíváncsi vagyok, hogy a Pacific Assult magasabbra fogja e emelni a lécet... -
#1699 Szerintem alaposan veri a MOHAA-t, bár igaz, hogy az a megjelenésekor még nagyobbat szólt. Nekem a kedvencem a Sztálingrádi ütközet... Ember, nem szeretném élőbem is átélni... Valami félelmetes volt.... -
#1698 Tömény királyság. Igaz, hogy cask egyetlen végigjátszás erejéig ragasztott oda, de attól még maradandó élmény. -
#1697 Lényeg ami lényeg, KOTOR bizonyára tud valamit, hiszen mindenütt ódákat zengenek róla. Lehet, hogy újra előveszem, de előtte még jó lenne végignyomni a Call of Duty-t. Arról mi a véleményed? -
#1696 Ki mondta, hogy megsértettél. Több kell ennél, hogy valaki megsértsen. :-)))
Bocsi, ha esetleg úgy lehetett kivenni, hogy megsértődtem, nem volt akaratos. :-) -
#1695 NEM vagyok sértődős fajta, ugyanakkor túlzottan képzett SEM vagyok a játékok terén, úgyhogy bocsi ha esetleg tudatlanságommal megsértettem a rajongói elhivatottságodat... Nem akartam.... Mindenki játszon azzal amivel akar...
Egyébként a KOTORnak elismerésem a grafikáért -
#1694 Arra meg ott van a Jedi Knight sorozat. -
#1693 tudom, hogy különböző stílusokról van szó, ezért nem lehet őket ilyen szempontból összevetni, csak számomra túl leegyszerűsítettnek tűnik ez a feateken meg alapértékeken alapuló harcrendszer. Ezzel valószínúleg megint nagy baromságot mondtam, mert ott meg a taktikázás a tulajdonságok növelésén van a hangsúly, de szerintem sokkal élvezetesebb egy igazi fénykard csata akkor, ha te magad irányítod, hogy ténylegesen hogyan mozogjon az emberkéd... Bár mindenkinek szive joga eldönteni, hogy mit szeret jobban.... -
#1692 Ne vedd sértésnek, de erröl az jut eszembe mikor egy gyerek meg azt kifogásolta egy cikkben, hogy mi a fenének kell beszélgetni egy RPG tutorialjában (iszonyat debil volt a gyerek, a cikket a pcdome-on lehet megtalálni). Kb egyszintű a két meglátás. -
#1691 Az igen. Egy ügyességi játékot egy RPG-vel hasonlítani. Gratula. Tudod nem hiába vannak ott az alapértékek meg a FEAT-ek meg hasonlók. Azok befolyásolják a harcot. Az ilyen ügyességi harcot meg meg kell hagyni a kaland és akció játékoknak. -
#1690 Ahogy abevezetőben is láttam inkább egy kártyajátékra emlékeztet. Megáll az idő kijelölöm a támadási módot aztán odamegy és vagy sikerül vagy nem. Én sokkal jobban szeretem azt ami pl: a POP-ban, vagy a Gothicban van. Odamegyek egérkémmel, kurzorral klikkelek mint 1000 és talán sikerel járok :) -
#1689 Mi volt a baj a harcrendszerrel? -
#1688 Nekem igazából a harcrendszer volt az ami a legkevésbé sem tetszett.... a sztoriról látatlanban nem tudok nyilatkozni -
#1687 Kár volt ott abbahagyni. Semmit nem láthattál a kib****tt jó történetből, király helyszinekből, HK-47 oltári beszólásaiból, meglepő fordulatokból, és még sorolhatnám, hogy miből. Nem véletlen, hogy annyi "Év ****-je" címet zsebelt be. -
#1686 Hát talán elég ha azt mondom, hogy a kotor szövegét egy többtagú csapat fordítja már vagy 2 hónapja és még csak 10-20% körül járhatnak max. Hatalmas a szövegmennyiség. -
#1685 bocsi, már látom, hogy wizsoCM kérdezte.... :) -
#1684 wizy: láttam, hogy kérdezted, hogy melyik tetszik jobban a kotor vagy ez? Lehet, hogy csak én szántam kevés időt a kotorra, de nekem borzasztóan nem tetszett, már a bevezető küldetést is csak a kíváncsiság miatt csináltam meg, de aztán rájöttem, hogy semmivel sem jobb, ami utánna jön, valamiért nekem nagyon darabosnak tűnik az egész játék, egyszerűen nem érzem a hangulatát. Szerintem a Jedi Academy bár egy jóval régebbi technológián alapszik sokkal jobban visszaadja a star wars feelingjét. Bár szerintem ezzel a véleményemmel egyedül vagyok.
A BG&E-val csak az a baj, hogy kicsit rövidre sikeredett, bár azt bár azt a "keveset" borzasztó jól rakták össze, épphogy végigvittem már újra el is kezdtem az elejéről, és szerintem ez kevés játékra jellemző manapság, hogy ennyire képes magávalragadni az embert..... -
#1683 ja bocs az OFFért. -
#1682 OFF
a kotorban több szöveg van mint ebben? mert a gyenge középfokú angoltudásommal ezt simán megértem a legtöbbször, de a KotORhoz ez eleg? -
#1681 HI!
Tudom, hogy nem nagy hír, de végre sikerült kinyírnom a főellent. Bár a taktikára még mindig nem jöttem rá teljesen :)
Ezúton is köszi mindenkinek a segítséget, főleg neked Zsea. - egyébként neked honnan ered a neved? -
#1680 Abszolúte a kotor a nyerő, ha össze kell hasonlítani a kettőt, de mivel nem egy kategóriába tartoznak, összehasonlításnak sok értelme nincs. Mindkettő király. Pont. -
#1678 vegyél a mammaonál fegyvert -
#1676 Hát nekem spec ez. Engem jobban lenyűgözött ennek a világa. És ez kicsit egyedibb is. -
#1673 Hát a versenyek nem éépen egy kategória. A kotorban tulajdonképpen egymás idejét kell legyűrni, ami tud ám nehéz is lenni. Szvsz mindkettő versenytípus totál megfelelő. -
#1672 Szóval akkor nem bántad meg. Nah mondtam én. Szerintem maguk a versenyek sokkal jobbak mint Kotorban( Iagz ,hogy más is ,de szerintem ott is jobb lett volna ilyesmi) -
#1671 Mint állat. Ha összeszedtem minden erőmet, akkor megint neki fogok állni és totál 100%-ra akasztom (mert most kihagytam négy állatot, nem vettem fel a iris számait, és nem akasztottam a gyöngyös hülyeséget amit a Mammago tesóktól kaptam. -
#1670 És tetszett? -
#1669 Na végigvittem. Elég szemét a vége. -
#1668 Én nekem egyszer sem volt ilyen probléma. A titka az ugratás. Ha ugratsz egy picit lelassulsz és könnyen tudod venni a kanyarokat!!! -
#1667 Nekem is ugyanaz a probléma, néha belép, néha nem... -
#1666 Max hármat. De az az utolsó két gyöngyös játék az agyamra ment, egyszerűen egyedül lehetetlen megcsinálni. -
Már megint azt csinálja, mint tegnap :( Nem tudok belépni. Csak most sikerült :(
Nálunk már hétfőn kiosztották a bizonyítványt 4 négyes a többi ötös :) Majd még próbálkozom, remélem megjavul (Ha Zseának is megjavult nekem miért ne javulna, reménykedjünk...) -
#1662 én csak billel nyomtam, meg egérrel -
#1660 Nálunk ma volt a bizonyítványosztás :) 7 négyes, 7 ötös :)))
A kémia meg holnap lesz, drukkoljatok nekem majd a 3. órában, mert már most nagyon izgulok... -
#1659 Érdemes gyorsítót használni egyenesebb szakaszokon -
#1658 Pedig az a legkönnyebb:D Jah és úgy érzem Hmuda kicsit elsietted a játékot:D Kicsit gyorsan viszed végig:D Mennyit itt a piros hol a pirosoztál?:D -
#1656 De. Úgy utálom, hogy csak na, de akkor is lenyomom a dögöt. -
#1655 csak nem te is a looter 4-gyel szenvezdsz ? :)) -
#1653 Na végre ott tartok, hogy csak egyetlen gyöngy hiányzik (a 4. looter), négy állat, és akármikopr felmehetnék az űrbe. :-) -
Jó éjt neked is!