5583
-
#1780 azt én tudom,hogy azt kéne, sak a gépem már olyan rossz állapotban van, hogy egyszerűen nem működik semmi :))
-
#1779 valami képlopót kéne használnod,pl hypersnap. -
#1778 hát ha ebből valaki rájön, hogy hol vagyok :)
-
#1777 hát elé homályosak lettek :( -
#1776 itt van róla egy röpke ismertető:
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2687 -
#1775 dehogy hagyott :)
csak végre újra játszhatok, és nem kell tanulnom
mindjárt berakom a képet arrol a helyről, feltéve, hogy nézhető minőségű lett... -
#1774 Látom alábbhagyott a lelkesedésetek... Vagy mindenki a BGE-t nyomja? Kéne feldobni valamilyen témát... -
#1773 Hm van patch? Miket javít? -
Sajnos ma már nem tudok jönni, mert a szüleim rámpancsoltak, hogy pihenjek és hagyjam abba a gépezést (azt mondják túl sokat ültem itt, vajon mire alapozzák ezt? :)) Nembaj holnaptól úgy is hétvége, remélem nem ültök le addig. Na jó éjszakát előre is! -
#1771 én is arra felé tartok éppen, és három nap kihagyás elég volt hozzá hogy elfelejtsem, az irányítást, most lépten nyomon felkenődök a falra, meg rossz helyre megyek :)
van ey rész az east wingen (vagy north wingen?) ami érdekelne hogy ti hogyan oldottátok meg, majd rakok fel róla képet hogy hol van... -
#1770 mert biztos nem használtál patcht :) -
#1769 Nemtudom már merre volt, de nekem semmi gondom nem volt a megtalálásával. -
#1768 De hiába keresem nincs ott, ezért kellett egy fix, elvileg az ajtóban kéne hogy legyen... -
#1767 Az miért bug? Meg kell keresni. :P -
#1766 amikor nem találtam az egyik pályán a háromszöges kulcsot, amit oda kellett volna adni a Dupla H-nak. -
#1765 Milyen kulcsos bug? -
#1764 Na mi van? nehogy leüljön a topic! Én már másodjára nyomom, most értem újra a kulcsos bughoz :) -
maxius #1763 Ez jó kis játék volt...kb 15 perce öltem meg a főbigyót... -
Bár lehet azért, mert nem sokat játszottam vele, inkább a Dragon ball Z-s gameboy játékkal :) -
Nem ér, lehagytál!!!!! :)
Megint lemaradtál (Most az 1700-ról) -
#1760 Nekem Prince jobban bejön mint XIII. Bár attól függ. Miközben játszom Pop jobb ,de semmi élményt nem hagy mikor kikapcsolom:D -
#1759 nekem 100% :) -
#1758 56%:D -
Na már majdnem 40%-nál tartok a Princeben!
Mikor először játszottam és láttam, hogy milyen lassú, megnyomom a space-t hátha fut, erre bukfencezik, hát ilyet!!! :) -
#1756 Nah, kijavítottam, mostantól legfölül van a szavazásban az, aki vezet, nem pedig össze-vissza :) -
#1755 Ahh, elszúrtam valamit, mindjárt jövök :) -
#1754 jesszusom :)) hogy csináltad? eh ez jó :))) -
#1753 hárman :)) nem rossz eredmény ... :) -
#1752 ahh, hülye spész :) (egy játék miatt a régi bill van berakva és abból egyszer dühömben kitéptem a szpészt :)) és fordítva raktam vissza, azóta pont középen kell lenyomni, hogy működjön :)) -
Na eddig a bgae vezet 100-al (igaz még csak ketten szavaztunk :)) -
#1750 meg a támaja -témája
de már itt sem vagyok :) -
#1749 a közülmelyik-et külön írják :) már elnézést hogy bele pofátlankodok -
#1748 Különben felraktam a szavazást a lapomra, lehet menni szavazni a BGE-re a cím: www.cograf.hu/top3gamez -
#1747 hozzá lehetett szokni :)
most egy picit elmegyek... -
#1746 De nekem miért nem lesz tanítás hétfőn? Ez nem ér :))) -
Milyen iskola az? Szörnyű lehetett. egynapos hétvége! :((((((((((((( -
#1744 én is :))
bezzeg az előző sulimban még szombaton is volt tanítás... most bepótolom a szüneteket :) -
#1743 csak vicceltem :)))
használjátok ki!
én már egy hónapja várom hogy végre jövő hét legyen :) -
Akkor csak nekem nem lesz iskola hétfőn! Jó suliba mentem :)))))))))))))))) -
Gratulálok!!!!