5583
-
#1820 Mi mindent lehet még ebben a darkroomban csinálni? -
#1819 www.beyondgoodevil.com ott Darkroom ,beírod a mentésre kapott internetkódot és megoldod a feladványt majd megkapod a kódot. -
#1818 Nos, azt szeretném megtudni, hogy a cápa mellett, akivel játszom van egy gép, amibe kódot kell beírni és elvileg van benne egy Mdisk, nos hogy tudom meg oda a kódot? -
Jó reggelt mindenkinek!
Én most tartok 70 valahány %-nál és még ma be akarom fejezni, csak most egy kis pihenőt tartok. Úgyhogy kérlek ne mond el a végét :)
-
#1816 Nah befejeztem a Pop-ot. Jó játékocska volt. -
#1815 Jaja, fél 1 felé az ember kicsit beszédhibás lesz :) -
#1814 Jó éjt! -
#1813 Áhh rohatt Pop. Nyomja a halál majd holnap. Megyek hajcsizni. Bye -
#1812 te még fennt vagy ?
azért tudsz ilyen jól írni
egyébként teljesen igazad van -
#1811 Az is egy nagyon jó rész! Teljesen elszomorodtam, amikor megláttam, hogy lerombolták, tisztára beleéltem magam! A zene nagyon meg jól van csinálva! -
#1810 most robolták le a világítótornyot... eza réz még mindig nagy hatással van rám... aztán kimentem és rámtámadt az a 3 repülő izé, még annyit hallottam hogy Dh megkérdezi, hogy jól vagy-e -- ekkor tűnt, fel, hogy DH nincs sehol, legyőzöm az ellent, Dh még mindig nincs sehol, elkezdtem keresni, - kiderült, hogy végig az "ablakból nézett"(aból amelyikből pont odalehet látni ahol küzdöttem :)) és csak állt és a viláért sem akart velem jönni -
#1809 Fene:( 81%-nál a Pop kiakadt. Így kénytelen vagyok ujraindítani:( Bge ilyet sose csinált:) -
#1808 ja, véletlenül csináltam egy screenshotot, azóta sem tudtam megismételni :) nem tudom milyen különleges követelményeknek kell eleget tennem, hogy hajlandó legyen működni :)) -
#1807 nekem is :)
bár ez egy cseppet könnyebb mint a többi alfás: ha egyenesen mész nem ütközöl bele semmibe, nem lőnek le, nem lesz előtted akadály
viszont nagyon jó hangulatú :)) szeretem azt a részt -
#1806 Az jó, nekem főleg a menekülés tetszett :) -
#1805 akkor még sokat kell itt lenned :))
most voltam az egyik kedvenc részemnél, a szökőkút mögötti alfa szektoros rész :)
csak kár hogy mindig elmegy a hangja, ezért kénytelen vagyok mindig kétszer megcsinálni :)) -
#1804 Én addig itt leszek és beszélek magammal, amíg elérjük a 2000-et :)) -
#1803 megyek játszani :)
ha nem jövök már ma vissza akkor Jó éjt mindenkinek! -
#1802 nem is néztem hol tartunk :) -
#1801 :))) -
#1800 1800 -
#1799 GERAPPA -
#1798 Négyszer annyian szavaztak rá, mint a többire :))) -
#1797 jaja. Engem megszivatott, még pár napja, azér maradtam le az 1600-ról asszem... -
#1796 már 7 szavazat van :) és már nem olyan egyenlő az állás... -
#1795 ja hogy a féregvírus? még nem... legalábbis nem tudok róla -
#1794 mi az a mydoom? -
#1793 ki hitte volna :)) -
#1792 Nah, rajtam kívül megfertőzött valakit a Mydoom? -
#1791 Így elpazaroltam... Valami értelmesebbet kellett volna mondani... :) -
#1790 EZ AZ 500. HOZZÁSZÓLÁSOM!!! -
#1789 Csak hogy ne pangjunk megemlítem, hogy a szavazásomban ez a játék áll első helyen már 4 szavazattal :) -
#1788 Nah megyek vissza Popozni. Aztán Tini Ninja Harci Teknőcök tesómmal(mert megigértem amilyen idióta vagyok) majd megint a BEYOND GOOD&EVIL. -
#1787 egy cseppet pang a topik ... :)
reméle hétégén többen leszünk -
#1786 nagyon helyes :) -
#1785 Hehehe:D Nah mennyire ismerem a játékot?:D -
#1784 bizony
east wing :) -
#1783 ami azt illeti a hypersnapot is próbáltam már, de szerintem amíg nem lesz újra telepítve a gépem nem fog működni... -
#1782 Szerintem Slaugtherhouse. -
#1781 Én kb meg tudom mondani hol van.