Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiszabadítottam dupla H-t megöltem azt a zöld taknyot és utána merre?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
de az is lehet hogy már szarrá vertem a billentyûztet.:)
Hogy lehet kilépni?
sehogy sem hagyja magát én meg ütom mint állat <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
ebbõl 1 meg is van (amikor a dobozokat "x-ray"-ezik és emberek vannak benne) , a másodikat nem találom :l
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Csak imadni lehet!
Igaz megegyszer nem alnek neki,de csak szep emlekeim vannak rola!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
c115
mi az ALPHA bázis belépési kódja:????
megvan a kártya de azon eggyertelmûen ez áll:b9l5
valami ilyen de léci küldjétek el a kódot kösszzzzzzzzzz!!!!444
c115
De mi volt a probléma?<#confused>#confused>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem, egyelõre szó sincs arról, hogy a fanatikus rajongótábort magának tudó játék folytatása készülne. Azonban az elsõ (és mindmáig egyetlen) rész fejlesztését vezetõ Michel Ancel elárulta, hogy nagyon szeretne második részt gyártani a játéknak. Az eredetileg trilógia méretûre tervezett játékkal kapcsolatban Ancel megjegyezte, hogy "hosszabb történetet írtam, így jó lenne befejezni". Hivatalos álláspont szerint az Ubisoft a kasszáknál gyengén teljesítõ játéknak nem kíván folytatást gyártani. Ancel mostanság amúgy a Peter Jackson's King Kong multiplatform játék munkálatait vezeti.
/HARDWIRED/
\"SLICE of LIFE\"
hát ha azóta még nem derült ki: nem az a lényeg, hogy sokáig üsd, hanem, hogy hibátlanul :) mert ha eltalál akkor "kezdheted elõröl"
de remélem már túl vagy rajta :) ha nem, sok sikert!
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Kérdésem volna..mennyi ideig kell püfölni a fõellenséget mert 10 perce ütöm és még virul..a végigjátszás szerint..mintha csak egy szeme kéne hogy maradjon a végére, vagy mittomén. Ha valaki tudná..)reflektáljon lécci.
Én is sokszor megszívtam emiatt(mármint a kamera miatt),de ez annyira apró hiba
a rengeteg zseniális megoldás,és ötlet mellett,hogy ezt nagyvonalúan elnézhetjük
a készítõknek.<#smile>#smile>Többedszeri végigjátszás után végre a versenyeket is sikerült menyernem (mind a 4-et),persze azért sokat kellett gyakorolni mire sikerült.Viszont azokat a piszok rablókat még sosem sikerült elkapnom<#boxer>#boxer>!
Azóta már négyszer végigvittem a játékot!<#wink>#wink>Egyszerûen fantasztikus!<#bohoc>#bohoc>
Nagyon remélem hogy lessz folytatása mert ez egy igazi csoda,és megérdemli a kiadók bizalmát.Máskülönben ezt üzenem nekik<#boxer>#boxer>!
Sikerült átjutnom azon a részen,aho eddig mindíg lefagyott!!<#taps>#taps><#bohoc>#bohoc><#vigyor2>#vigyor2>
Most olyan boldog vagyok!<#wink>#wink>
Ez a játék sokkal élvezetesebb mint a Half Life 2!Alig tudom abbahagyni.
Mindíg azt mondom magamban "a következõ mentési pontig még elmegyek"aztán ott
megint "a következõ mentési pontig még elmegyek".<#nevetes1>#nevetes1>
Láttam a kedvenc legyedet (... RAYMANIS)!Nem volt könnyû észrevenni!
Te mikor játszottál vele elõször?
Szia!Köszi a tippeket!
fennt a kép alatt a honlapcím, ott fennt vannak a teendõk a bugfix menüpont alatt... :)
ha a malacot elfogták, akkor már látad az én kedvenc legyemet is :))
a köhögõ õr viszont egyáltalán nem rémlik... ideje újrajátszanom a játékot...
<#wave>#wave>Felrakom ezt a patch-et újra,és azt szeretném megkérdezni,hogy mit kell csinálni,hogy ne legyen belõleprobléma?Mert olvastam hogy ez a patch is ludas
néhány bugban.
Most ott tartok ahol a malacot elfogják,eddig még nem fagyott ki a gép!Lekopogom!
Na meg az is aranyos epizód amikor a starkost be kell rakni egy szekrénybe,aztán
elõjönnek az egerek és elviszik.<#smile>#smile>
Az eggyik õr mindíg köhög,ez mit jelent?Miért csinálja?<#confused>#confused>
nekem az egyik állat a kedvencem: egy légy... a döglött tehén orrán- a laboratóriumban... ;))) na meg persze a többi :)
Egyszer már felraktam a patcht-t(ha jól emlékszem),de nemigen vettem észre változást.Amúgy ez a patch milyen hibát javít ki?
Újra elkezdtem elõröl a játékot(próba szerencse)imádkozom,hogy ne jöjjön elõ
ez a fránya probléma.<#szomoru1>#szomoru1>Imádom Jade-et,de a többi szereplõ is nagyon a szívemhez nõtt.<#smile>#smile>A kedvencem az amikor Jade legugol és olyan eltökélt arcot vág lopakodás közben,hát az nagyon aranyos. <#wink>#wink>
azt nem írtad, hogy feltetted-e a patcet? és ha igen akkor az advanced settingsben lehetõleg az autodetect pipálásait használd...
imagebõl meg ha a cdképet használsz és nem cd-t, és arról telepítessz vagy játszol, mert azt a játék nem támogatja (lásd Toroco-t a kivételelt aki erõsíti a szabályt) :)
Elég sok jónaktûnõ dolgot írtatok.Köszi.
Ati Radeon 9800 Pro videókártyám van,a procim AMD XP2600+,egy giga ram.
A nemória sebességét hogy kell csökkenteni?<#confused>#confused>Sajnos ebben nemigen vagyok jártas.<#fejvakaras>#fejvakaras><#integet2>#integet2>
A videokártya driverja elég friss,talán májusi.Az az imagebõl játszani az mit takar?<#conf>#conf>
Köszönöm,hogy ilyen segítõkészek vagytok!<#worship>#worship>
és nem felsleges a patch, csak annak kell feltennie akinek tényleg szüksége van rá, mert mondjuk nélküle nem is tudja elindítani a játékot...
szóval felesleges felrakni télleg
PSN ID.: Beegabor
nem minden esetben támogatja a játék a cdképet, ez a hivatalos oldalon is fennt van...
a patch, meg kifejezetten egy procihoz van, nekem nélküle láthatatlan karakterek voltak :))
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
vel.A DVD romon,és a hangkártyán kívül mindent kicseréltem,de így is fagy.
Lehet hogy a gyári cd hibáslehet valahogy?<#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>