Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
na srácok hogyan tovább?
kiszabadítottam dupla H-t megöltem azt a zöld taknyot és utána merre?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LOL :D

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

tigeroo
pffff..<#gonosz1>
Black Hawk
MEGVAN! Telement mocsokkal a billentyûzet. most egész jól reagál és még ütni sem kell.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
eskü ütom az esc azt nem jön be semmi.

de az is lehet hogy már szarrá vertem a billentyûztet.:)

tigeroo
LOL esc >> options main menü vagy miaf:D
Black Hawk
Emberek ez életem legcikibb kérdése.
Hogy lehet kilépni?
sehogy sem hagyja magát én meg ütom mint állat <#falbav><#falbav>

tigeroo
ott tartok hogy elrabolták a kismalacot és 2 képet kellene készítenem.
ebbõl 1 meg is van (amikor a dobozokat "x-ray"-ezik és emberek vannak benne) , a másodikat nem találom :l
alph4
Én is most telepítem fel! Kiírtam egy külön DVD-re a GS-os verzsönt :)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

barret
Eszement jo jatek:)
Csak imadni lehet!
Igaz megegyszer nem alnek neki,de csak szep emlekeim vannak rola!

Bérbe vehet? reklámfelület...

a bázisban nem tok segiteni. már nem emlékszem. magyaritás tudtommal nincs, de nagyon egyszerü a szövege

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

tigeroo
holnap felrakom ujra..
magyarítás van????

c115

hi

mi az ALPHA bázis belépési kódja:????
megvan a kártya de azon eggyertelmûen ez áll:b9l5
valami ilyen de léci küldjétek el a kódot kösszzzzzzzzzz!!!!444

c115

Ez hatalmas hiba,mert rettentõen jó játék!
De mi volt a probléma?<#confused>
Akit érdekelne a következõ Gamestar teljesjátéka lesz. Én anno 1 éve megvettem a játékot a fiamnak, de azóta is a polcon hever. Sajnos ráírják a 7 éves korosztályt, s bizony szerintem 15 alatt nem játszik ezzel senki. Hacsak a nyelvtudása nem olyan jó, hogy megértse a játékot. Én azt hittem hogy olyan Rayman szerû. Magyarosítás hiányában nekünk nem érte meg.
Shep
thx.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
A mission disc-ekhez hasonlóan van egy save disc. A gépeknél azt kell berakni és már menthetsz is

PSN ID.: Beegabor

Shep
Na senki nem tud segíteni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Srácok, menteni hogyan lehet?

:D

tep
remélem , addig +tanulsz helyesen írni :P

\"SLICE of LIFE\"

Mustang2005
REMÉLEM LESZ FOJTATÁS!!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

tep
Beyond Good and Evil 2 elõszél

Nem, egyelõre szó sincs arról, hogy a fanatikus rajongótábort magának tudó játék folytatása készülne. Azonban az elsõ (és mindmáig egyetlen) rész fejlesztését vezetõ Michel Ancel elárulta, hogy nagyon szeretne második részt gyártani a játéknak. Az eredetileg trilógia méretûre tervezett játékkal kapcsolatban Ancel megjegyezte, hogy "hosszabb történetet írtam, így jó lenne befejezni". Hivatalos álláspont szerint az Ubisoft a kasszáknál gyengén teljesítõ játéknak nem kíván folytatást gyártani. Ancel mostanság amúgy a Peter Jackson's King Kong multiplatform játék munkálatait vezeti.
/HARDWIRED/

\"SLICE of LIFE\"

Nekem a rablókat sikerült elkapnom. mindet, persze azért azt is kellett gyakorolni :D

zsea
szia!
hát ha azóta még nem derült ki: nem az a lényeg, hogy sokáig üsd, hanem, hogy hibátlanul :) mert ha eltalál akkor "kezdheted elõröl"
de remélem már túl vagy rajta :) ha nem, sok sikert!

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

Sziasztok
Kérdésem volna..mennyi ideig kell püfölni a fõellenséget mert 10 perce ütöm és még virul..a végigjátszás szerint..mintha csak egy szeme kéne hogy maradjon a végére, vagy mittomén. Ha valaki tudná..)reflektáljon lécci.
Hali!
Én is sokszor megszívtam emiatt(mármint a kamera miatt),de ez annyira apró hiba
a rengeteg zseniális megoldás,és ötlet mellett,hogy ezt nagyvonalúan elnézhetjük
a készítõknek.<#smile>Többedszeri végigjátszás után végre a versenyeket is sikerült menyernem (mind a 4-et),persze azért sokat kellett gyakorolni mire sikerült.Viszont azokat a piszok rablókat még sosem sikerült elkapnom<#boxer>!
Én egyet utálok ebben a játékban amit nagyon elbasztak a készítõk. a kamera mozgásokat. sose azt mutatja a kamera amit látni kéne, össze vissza forgolódik. Akkor a legszarabb mikor menekülök és átmennék egy ajtón erre a kamera megfordul és Jade visszarohan a katonák közé. Nagyon gáz.

Én most kezdem el ujra :d a fõellenséget még nem birtam leverni, de majd most.

zsea
gratulálok :) a négy nem is olyan rossz ;) csak ne vidd túlzásba....

Hali!
Azóta már négyszer végigvittem a játékot!<#wink>Egyszerûen fantasztikus!<#bohoc>
Nagyon remélem hogy lessz folytatása mert ez egy igazi csoda,és megérdemli a kiadók bizalmát.Máskülönben ezt üzenem nekik<#boxer>!
Sziasztok!Szia Zsea!
Sikerült átjutnom azon a részen,aho eddig mindíg lefagyott!!<#taps><#bohoc><#vigyor2>
Most olyan boldog vagyok!<#wink>
Ez a játék sokkal élvezetesebb mint a Half Life 2!Alig tudom abbahagyni.
Mindíg azt mondom magamban "a következõ mentési pontig még elmegyek"aztán ott
megint "a következõ mentési pontig még elmegyek".<#nevetes1>
Láttam a kedvenc legyedet (... RAYMANIS)!Nem volt könnyû észrevenni!
Te mikor játszottál vele elõször?
Szia!Köszi a tippeket!
zsea
Szia!
fennt a kép alatt a honlapcím, ott fennt vannak a teendõk a bugfix menüpont alatt... :)

ha a malacot elfogták, akkor már látad az én kedvenc legyemet is :))
a köhögõ õr viszont egyáltalán nem rémlik... ideje újrajátszanom a játékot...

Szia Zsea!
<#wave>Felrakom ezt a patch-et újra,és azt szeretném megkérdezni,hogy mit kell csinálni,hogy ne legyen belõleprobléma?Mert olvastam hogy ez a patch is ludas
néhány bugban.
Most ott tartok ahol a malacot elfogják,eddig még nem fagyott ki a gép!Lekopogom!
Na meg az is aranyos epizód amikor a starkost be kell rakni egy szekrénybe,aztán
elõjönnek az egerek és elviszik.<#smile>
Az eggyik õr mindíg köhög,ez mit jelent?Miért csinálja?<#confused>
zsea
a patch a processzor stabilitását növeli pl az AMD-két, szóval neked pont jó... :)

nekem az egyik állat a kedvencem: egy légy... a döglött tehén orrán- a laboratóriumban... ;))) na meg persze a többi :)

Szia!
Egyszer már felraktam a patcht-t(ha jól emlékszem),de nemigen vettem észre változást.Amúgy ez a patch milyen hibát javít ki?
Újra elkezdtem elõröl a játékot(próba szerencse)imádkozom,hogy ne jöjjön elõ
ez a fránya probléma.<#szomoru1>Imádom Jade-et,de a többi szereplõ is nagyon a szívemhez nõtt.<#smile>A kedvencem az amikor Jade legugol és olyan eltökélt arcot vág lopakodás közben,hát az nagyon aranyos. <#wink>
:D

zsea
remélhetõleg megtaláljuk a problémát :)
azt nem írtad, hogy feltetted-e a patcet? és ha igen akkor az advanced settingsben lehetõleg az autodetect pipálásait használd...

imagebõl meg ha a cdképet használsz és nem cd-t, és arról telepítessz vagy játszol, mert azt a játék nem támogatja (lásd Toroco-t a kivételelt aki erõsíti a szabályt) :)

Sziasztok!
Elég sok jónaktûnõ dolgot írtatok.Köszi.
Ati Radeon 9800 Pro videókártyám van,a procim AMD XP2600+,egy giga ram.
A nemória sebességét hogy kell csökkenteni?<#confused>Sajnos ebben nemigen vagyok jártas.<#fejvakaras><#integet2>
A videokártya driverja elég friss,talán májusi.Az az imagebõl játszani az mit takar?<#conf>
Köszönöm,hogy ilyen segítõkészek vagytok!<#worship>
zsea
az egy jól ismert bug... nem probléma :)
és nem felsleges a patch, csak annak kell feltennie akinek tényleg szüksége van rá, mert mondjuk nélküle nem is tudja elindítani a játékot...

Seth
nálam a patch ott kavart be, amikor az egyik helyszínen nem esett le egy kulcs a helyérõl ( asszem a Slaughterhousban)
szóval felesleges felrakni télleg

PSN ID.: Beegabor

zsea
szerencsés :))
nem minden esetben támogatja a játék a cdképet, ez a hivatalos oldalon is fennt van...
a patch, meg kifejezetten egy procihoz van, nekem nélküle láthatatlan karakterek voltak :))

patch meg minden nélkül

én imagebõl játszottam és nekem nem volt gond

CarajoEsp
Nekem is csinált ilyet, én nekem az segített, ha levettem a memória sebességet.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

rorr
Milyen videókártyád van?

zsea
patchet felraktad? beállítottad? nem tetted be cd képfile-ba? a videodriver (úristen így kell mondani...hú de régen láttam számítógépet <#vigyor3>) jó? nekem ez okozott ilyen fagyást, igaz a PoP-ban, de "az majdnem ugyanaz ;)"

Annyira imádom ezt a játékot,már vagy 6 kezdtem újra,de mindíg elõjön ez a "fagyás".Már a Windowst is újratelepítettem most eredeti Xp home van a gépemen sp2
vel.A DVD romon,és a hangkártyán kívül mindent kicseréltem,de így is fagy.
Lehet hogy a gyári cd hibáslehet valahogy?<#rinya><#falbav>
sajnos erre nem tudok mit tanácsolni, esetleg hogy telepitsd ujra a windowst talán akkor nem.