5583
  • zsea
    beszélj az "Itt a piros,hol a piros?"-os fickóval, mond neki a jelszót, akkor játszanod kell egyet, és ha nyersz kapsz egy cetlit a szoba kódjával...
  • Kalóz Jack
  • Kalóz Jack
    Kössz.De ezt a kódot ismerem.A másikat nem tudom.A mellette lévőt.A 3-ast.Ami az "Itt a piros,hol a piros?"-os fickó mellett van.
  • Seth
    pff...

na felmész az emeletre és a fényképezőgépeddel rázoomolsz az asztalnál ülő kezére ,ott van a kód, csak ha közelébe mész akkor mindíg letakarja
  • Kalóz Jack
    Ez a borítója:
  • Kalóz Jack
    Valaki segítsen Ez egy nagyon ciki kérdés(de nem biztos):Én az akuda bar-ban tartok.(szar,mi?)Nem tudom a 3-as szoba kódját!!!!!!Segííííííííííííííítsetek!!!!!!!!!!!
  • Princeman
    sikerült thx!
  • Toroco
    nem az hogy túl jó hanem az uj driverek egyre szarabbak. azt ait driver tipikus példa, hetente jöttek ki az uj driverek aztán egyik szarabb volt mint a másik.
  • Hrisskar
    A kajaautó matánál van egy félbe tört ventilátor azt lőd mig nem megy át rajta a záram akkor tudod megnyomni a falon lévő kapcsolót. A teremben ott van a transzformátor onnan tudsz szerzni ami kell szedd össze mind kettőt.(egyébként ha elég gyors vagy akkor egyszerre összetudud szedni mind a kettőt)
  • doki11
    mért cseréljem le régebbire? tuul jó van nekem a gamehoz képest ?
  • Princeman
    ja , doki11, a baj a driverrel van. cseréld le Régebbire :D! nekem is ugyanigy volt.
  • Princeman
    üdv! Valami nem müxik a Factory Entrance résznél, amikor megyek ki a gyárból, és az ajtó zárva van. viszamegyek arra a helyre ahol a srác kitöri a rácsot, veszek kaját. Na ott kéne állítólag valami biztosítékot bettenni, de nekem nincs olyan, ugyhogy ott nem tudok mit csinálni. Please help!
  • Black Hawk
    LOL nem vírus hanem vírusok. 4 trójai. de nekem mint ma kiderült vinyó problémám lesz. bazzeg ezek szerint vehetek azt is.
  • doki11
    Black Hawk! és milyen vírus volt?
  • dinomano
    Hmmm...az elsö normalis konzol portok egyike PC-re... :-) Ezek utan atportolhatnak a Jack and Daxtert+Rachet and Clank-részeket is... :-D Amugy konzolon nem BEST jatek, "csak" az erős platformmezöny egyik jo szereplöje... :-D
  • Hrisskar
    Nekem Ubisoft exclusive(a boltból) változat van meg. Szerencsémre a Cd-ken nem változtattak. Most töltöttem le a Soundtrack-jét és szerintem nagyon jól megcsinálták( mikor Enfant Disparus számban megszólalt Jade(a lerombolt világítótorony rész) teljesen felidézte az akkori hangulatott).
  • Black Hawk
    LOL nekem GS-es verzió van. Szóval nincs borító. és ez nekem tökéletes
  • Hrisskar
    Hi!
    Szerintem nem vagyok egyedül akinek nem nagyon tetszik a jelenleg kaphotó Beyond Good & Evil DVD boritója. Ezért elkezdtem keresgélni, s mivel nem találtam egy normális angol borítót, ezért fogtam a német borítót és Photoshoppal a német szöveget átszerkesztettem magyar nyelvűre:

Remélem nektek is tettszik,ha kell a teljes 14800x1000-es felbontású kép,akkor e-mailezzetek nekem.
  • Black Hawk
    ma spec nem volt ilyen problema.
  • doki11
    de bevált a nod ? utánna már nem fagyott le?
  • Black Hawk
    én noddal basztam el a délelőtömet.
  • doki11
    A: nézz drivert -- ha arra célzol gépigény meg van a minimum kb maximum is meg van
    B: csinálj egy vírusírtást nekem vírus miatt fagyott folyton le a CoD 2.-- milyen vírus irtott ajánlasz, te milyenel csináltad meg hogy ne fagyon le a Cod 2 ?
  • Black Hawk
    A: nézz drivert
    B: csinálj egy vírusírtást
    nekem vírus miatt fagyott folyton le a CoD 2.
  • doki11
    Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X
  • Black Hawk
    passz milyen videókártyád van?
  • doki11
    szerintetek mi lehet a baj ha megvan a min igény és egy idő után lefagy kilépek ( ctrl+alt+del ) majd ujra elakarom inditani de kiir egy direct x hibát ujra inditom megin jó hogy lehetne megoldani a problémát lefagyás nélkül!
  • krismester
    Hali! Van az a Races 3 And 4 Slaughterhouse-os verseny... Megnyertem mindkét gömböt, de azt mondták ott oldalt, ahol van a lézeres kapu, ott át kell ugratni a Race 4-ben, és ott tovább menni... Nos én nemtok átugratni. Vki tud segíteni?
  • zsotesz
    Nekem egy logitech dual action gamepad-om van, de én sem tudtam vele játsszani.
  • Princeman
    Asus videokártyám van,Gf Fx 5900-es, szerintem azt támogatja, úgyhogy majd kipróbálom a régi driverrel.
  • zsea
    aha ezt ismerem, vagy nem támogatja a videokártyád a játék, vagy le kell cserélned a drivert(nekem ez volt a gond-én egyel régebbire cseréltem)
  • Gyusz
    Nemrég szereztem be egy gamepadot, de sajnos eme gyöngyszem nálam nem irányítható vele. Van erre megoldás?
  • Princeman
    IDirect3D9_CreateDevice falied,please re-run settings application.
    Ez volt a hibaüzenet, próbáltam már az 1,1-es patchet feltenni, de akkor is ezt csinálta.
  • CarajoEsp
    Hát végigvittem újra. Istenem mennyire jó játék. Most végre láttam az egészet és a végéről sem maradt le semmi, hála az újdráivernek. Teljesen le vagyok döbbenve, hogy miként tudtak ennyire jó játékot csinálni, de igazából nem érdekel, köszönöm neki. Ancel, minden tiszteletem a tiéd.
  • zsea
    nem tudnád beírni, hogy mit ír ki hibaüzinek?
  • Princeman
    hát lehet hohy az lesz:(
  • Toroco
    hát ilyennel nem találkoztam. próbálj patchet keresni hozzá. De lehet hogy nem ártana egy windows reinstall
  • Princeman
    Üdv. Nekem is kéne help: Az a helyzet hogy a game megy , de egy idő után csakúgy megfagy. Kilépek, és amikor indítanám újra a gameet kiírja hogy mittomén, és csak akkor megy ha az egész gépet újraindítom. Help mert naon jó gamma és már játszanék vele.
  • Teleki Pali Rws
    Hello tudna valaki segiten , Black Isle után mit kell csinálni?
  • Toroco
    Ez a jó válasz.
  • zsea
    a szemébe kell lőni a frissen szrezett kesztyűvel, akkor eltakarja, és olyakor ütheted... ha felugrik, akkor szintén szembe kell lőni és akkor lejön, csak arra vigyázz, hogy ne kerülj hozzá túl közel, csak miután eltakarta a szemét...