Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Szeretném végigjátszani a játékot,de nálam állandóan kikapcsolja a gépemet,mintha kihúznám a konnektorból.És így sajnos nem tudok vele játszani,pedig maga a játék
rettenetesen tetszik.Kérlek segítsetek ha tudtok!Más játékoknál ezt a jelenséget
sose tapasztaltam még.Elõre is köszönöm!
Toroco!

Ha gyorsan csinálod, akkor a foto + korong lövéssel le tudod lõni a fõellent, amikor a fejed felett van.

<- Hamster ->

Elnézegetve az Ubisoft következõ évi üzleti tervét, sajnos nem lesz Beyond Good & Evil folytatás. Pedig anno felreppent egy pletyka, miszerint trilógiává bõvítenék a játékot, persze a gyenge eladásokat tekintve nem csoda ha nem folytatják. Nagy kár...

Malakai
Nemrég játszottam végig, nagyon tetszett. Kár, hogy így elég rövid, hogyha nincs bennem a bogyó gyûjtögetési mánia... Tehát a sztori.
Mégnagyobb kár, hogy nem kívánták folytatni PCn.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szal ki lehet kerülni. köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

zsea
amikor a fejem felett van nem ütöm 😊, meg kell várni amíg lejön, jobb klikkes sasszéval, vagy elõreugrással ki lehet kerülni azt, hogy eltaláljon... és ha sikerült kikerülni, akkor már csak ki kell figyelni honnan jön legközelebb (az nem változik) és ütni...

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

és azt hogy csináltad? amikor a fejed felett van akkor hogy ütöd meg dai jo nélkül? mert ha nem ütöd meg akkor eltalál

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

zsea
én sosem használtam a dai-jo ütést a fõellennél, semmi szükség rá 😊 sima püföléssel fél perc alatt vége.. (sajnaos 😞 )

ezt tudom csak az a baj hogy nincs idõ a dai-jo ütésre a másidok alkalommal

csinál x akciót ha mind az x-er odavágsz neki (szal nem õ lök fel) megdöglik. Ellenekzõ esetben ez x akció kezdõdik elõrõl, és addi tart míg hibátlanul meg nem csinálod

kb 30 próbálkozásból egyszer sikerült elnyomni a dai-jot. na utána persze megütött hirtelen. hányszor kell ezt végig csinálni hogy meghaljon?

Hogy ez mennyire csal a fõellennél. nost ott tartottam hogy a fordítot irányítással küzdöm. de sosincs idõ elnyomni a 2 Dai-jo csapást. nem is tud az energia összegyülni annyi idõ alatt. szal tök idegesítõ.

Nem ott van a gond megvan a másik tükör is,

de majdcsak meg lesz a megoldás.....

Sephi
Valahol tudol meg egy tukrot szerezni. Nezel jol korbe es gondolkodj picit... a 10 es fel eves unokatesom is vegig tolta... nehogy mar ennyire nehez legyen az a resz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ezután jönne egy hosszú híd tetelyén 20m-ként a kristályok amik elvezetnék a lézert a kristályok közé zárt Peyj-ig.

A világítós oszlopokat könnyen lehet forgatni, de amik olyanok mint egy szarv és a közepén van a kristály azzal van a gondom, és Jade-nek is.

Sephi
Meg lehet fogni a oszlopokat. Aztan forgasd... majd csak rajosz a logikara.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

<#szomoru1>

Hmuda
:-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszönöm,
Most a Holdon vagyok lefotóztam az összeesküvõket, és a kristálykat kellene úgy állítani, hogy végül ki tudjam szabadítani Peyj-t.
Egy kis teremben van három coluomn vagy mi, DoubleH szerint " a top half" részét kellene mozgatnom de sehogysem tudom mozgatni.

JAvaslat... Köszönném...

Sephi
Pontosan ugy van ahogy Leela , Fry es Bender mondta. 😄DD

Hmuda
Spoiler!

Ne is a tervrajzokon keresd, hanem magán a cipõn. Ha jól emlékszem akkor ha forgatod, akkor a talpára lesz írva.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Meg tudnátok mondani, hogy mi a kódja a Peyj Gépének ami megmondja, hogy hol van a Beluga.
Kösz.

Nagyon kínos, de még mindíg nem találom a kódot a Beluga-hoz
Az Mdisk-en kellene találnom valami utalást a kódra?

A "For Jade" lemezen nincs semmi ezzel kapcsolatban, vagy igen?
A Peyj cipõjének tervrajzán sem látok semmi használható kódot.

Köszönném a kódot.

Sephi
En nekem is erdeti X-box valtozat van meg. Regota nem kotott le igy egy jatek.

rorr
Én megvettem mert szerintem ez a játék megérte!
2500ft-ot mindenképp!!!

tep
ez is tetszett
nagy pénzért már eléggé oda kellett figyelni a kezére 😊

\"SLICE of LIFE\"

Sephi
En pontosan 4 mecset nyomtam. Szerintem oltari nagy baromsag de ha tudod pontosan milyen sorendbe kell lokni a korongokat 8-10 masodperc allat meg lehet nyerni egy kort.

Én szenvedtem vele egy csomót, de csak odaadta a gyöngyöket.

Én nem olyan sokat, túl nehéz volt<#idiota>

tep
Sephi
Hat tudod ez is maga az emberiseg hulyeseget mutatja. Az ilyen jatekokat felumulja a Doom3 es az ilysfajta tulhypolt szarok.

tep
Az a baj , hogy ugyan a játékmagazinok dícsérték és nagy pontszámot adtak rá , nem fogyott kellõképpen a játék..............szal csak reménykedhetünk , hogy lesz folytatása 😞

\"SLICE of LIFE\"

Nekem is végig kellene vinnem....<#idiota><#idiota>

CarajoEsp
Képzeld. Én fa** nem vittem végig ,mert ki kellett hagynom pár napot. Most megint szünet és újra belekezdek. De jó az indokom ,mert Spanyol kisérettségire kellett tanulni.😞(

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sephi
Szal menyel vissza a masodik bejarathoz. Ott vidd magaddal fel DH-t majd masz fel a nagy vaskapura es kerd meg hogy nyomja meg a gombot ezzel kapu felemelkdeik es be tudol surrani jol 😄

zsea
lehet újra kéne játszanom 😊
apropó CarajoEsp: hogy sikerült a 2. végigjátszás?

zsea
hú ez már jó régen volt 😊, melyik az east és west winges bejárat?

ennél a hozászólásnál van ey kis térkép, hogy hol lehet bejutni a háromhoz, lehet segít:

Egy kis helpet kérek:
Lefényképeztem a gaz domZ és az Alpha Section furmányos összeesküvését Az EAST WING-ben, és A WEST_WING-ben, de a harmadszorra hol kell fotózni, A térképen látom a felkiáltójellel jelzett helye, de nem tudom, hogy kell odajutni. A végigjétszást már átnyálaztam.

Köszönöm.

Sephi
Talan valahol tulsagosan is konnyu jatek volt. Nekem a Slaughterhouse-os palya egyaltalan nem teccet. Nagyon sotet volt a tobbihez kepest.

Lesz akkor vegulis folytatasa?

tep
Jaja....ha elkezded , nem tudod abbahagyni.

a csodálatos világa magával ragad

\"SLICE of LIFE\"

Sephi
Na vegre valahara en is megkaptam ezt a jatekot ket napja es mar vegig is vittem. Addig nem nyugodtam amig meg nem talatam az osszes gombot es le nemfotoztam az osszes alatot.

Eszmeletlen egy jatek volt.

Mikor lesz mar folytatas... mert ugye a vegso jelenet arra utal 😄

hát amilyen ocsmányul szétkódolt all-in-one formátumai vannak, nem is csodálom.

Köszi

Adri
én ugy tudom nincs és nem is lessz!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Hali van ehez a gémhez magyarosítás? nem jönne rosszúl, bár nem nehéz a szövege

zsea
az is a link alatt 😊
"bugfix"-nél megtalálod
(új crackrõl nem tudok...)

Hi. LEnne egy kérdésem: még a megjelenéskor játszottam vele, azóta nem, ugyanis vmi bug, vagy nem tom mi miatt egy pályaszakaszon nem engedett tovább. A plafonom volt három csapóajtó, melyekbõl 1-1 robotellen jött ki. Asszem három ilyen csapóajtónyitás után le kellett volna pottyannia egy kulcsnak, de nálam a kulcs nem esett le, a játék meg kifagyott, vagy kilépett. Biztos a crack miatt volt, és azt kérdezném, hogy nincs-e hozzá újabb crack?

upsz!tényleg...😄
Azért köszi!
KIRÁLY a játék.Már 2 szer végigvittem.Most tervezem 3.jára...

zaki
fent van a link a banner alatt, onnan

Hali!
Valaki tudja hogy honnan lehet letölteni a zenéjét???
Köszi