Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném végigjátszani a játékot,de nálam állandóan kikapcsolja a gépemet,mintha kihúznám a konnektorból.És így sajnos nem tudok vele játszani,pedig maga a játék
rettenetesen tetszik.Kérlek segítsetek ha tudtok!Más játékoknál ezt a jelenséget
sose tapasztaltam még.Elõre is köszönöm!
Ha gyorsan csinálod, akkor a foto + korong lövéssel le tudod lõni a fõellent, amikor a fejed felett van.
<- Hamster ->
Mégnagyobb kár, hogy nem kívánták folytatni PCn.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
de majdcsak meg lesz a megoldás.....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezután jönne egy hosszú híd tetelyén 20m-ként a kristályok amik elvezetnék a lézert a kristályok közé zárt Peyj-ig.
A világítós oszlopokat könnyen lehet forgatni, de amik olyanok mint egy szarv és a közepén van a kristály azzal van a gondom, és Jade-nek is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Köszönöm,
Most a Holdon vagyok lefotóztam az összeesküvõket, és a kristálykat kellene úgy állítani, hogy végül ki tudjam szabadítani Peyj-t.
Egy kis teremben van három coluomn vagy mi, DoubleH szerint " a top half" részét kellene mozgatnom de sehogysem tudom mozgatni.
JAvaslat... Köszönném...
Ne is a tervrajzokon keresd, hanem magán a cipõn. Ha jól emlékszem akkor ha forgatod, akkor a talpára lesz írva.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Meg tudnátok mondani, hogy mi a kódja a Peyj Gépének ami megmondja, hogy hol van a Beluga.
Kösz.
Nagyon kínos, de még mindíg nem találom a kódot a Beluga-hoz
Az Mdisk-en kellene találnom valami utalást a kódra?
A "For Jade" lemezen nincs semmi ezzel kapcsolatban, vagy igen?
A Peyj cipõjének tervrajzán sem látok semmi használható kódot.
Köszönném a kódot.
nagy pénzért már eléggé oda kellett figyelni a kezére 😊
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
apropó CarajoEsp: hogy sikerült a 2. végigjátszás?
ennél a hozászólásnál van ey kis térkép, hogy hol lehet bejutni a háromhoz, lehet segít:
Egy kis helpet kérek:
Lefényképeztem a gaz domZ és az Alpha Section furmányos összeesküvését Az EAST WING-ben, és A WEST_WING-ben, de a harmadszorra hol kell fotózni, A térképen látom a felkiáltójellel jelzett helye, de nem tudom, hogy kell odajutni. A végigjétszást már átnyálaztam.
Köszönöm.
Lesz akkor vegulis folytatasa?
Eszmeletlen egy jatek volt.
Mikor lesz mar folytatas... mert ugye a vegso jelenet arra utal 😄
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
"bugfix"-nél megtalálod
(új crackrõl nem tudok...)
Azért köszi!
KIRÁLY a játék.Már 2 szer végigvittem.Most tervezem 3.jára...
Valaki tudja hogy honnan lehet letölteni a zenéjét???
Köszi