5583
-
#2100 2100! -
#2099 De előtte még :) -
#2098 Nah, most megint elmegyek :) -
#2097 Én most játszottam egy kicsit a PESsel :)
Kivételesen a BGE helyett :) -
#2096 tudok menteni!!! :)) tegnap letakarítottam a gépem egy víruírtóval... megpróbálok screenshotot is csinálni, hátha az is működik :))) -
#2095 akkor most már gyógyulj meg :) -
#2094 szép jó reggelt :)) -
#2093 Szivesen :) -
#2092 na továbbjutottam végre:-))
kösz -
#2091 jah, csak ennyi?:-)) -
#2090 Mindig figyeld, hogy ne feléd nézzenek, indulj el jobbra, és guggolva menj végig a pályán, végén a dobozok mögé bújj és amikor nem figyel egyik katona sem, mögötte menj át :) -
#2089 megint kéne segítség:-)) most vagyok az East Wing-be (asszem), és alattam katonák (3), és járőröznek, és le lehet hozzájuk mászni egy létrán, de aztán hogyan tovább? pls hamarabb válaszoljatok, mint az előzőre:-)) -
#2088 huh, megvan:-) -
#2087 Egyszerűen. Én mondtam ,hogy mi fáj erre a doki:
-Akko szedd ezt.
Később kiderült nem olyan stílusú a betegség arra meg nem jó az a gyógyszer hanem rontja:D -
#2086 okok:-) -
#2085 várjál már, majd jön a nép később, és segítenek -
#2084 valaki?? hahhóóóóóóó -
#2083 bocs, Surveillance Room. -
#2082 a hely neve: Survalliance Room -
#2081 segítség! ott vagyok, hogy a Slaughterhouse-nál belelöktem a ládákat az őrökbe, és a hajóval végigmentem mindenféle csapdán meg minden, és most ott avgyok, hogy a HH nem tud utánam jönni mert túl szűk a hely, leütöttem egy röpködő katonát, és a vaskapu is felhúzódott, de aztán egyből le is megy, és nem tudom, hogy mit kéne csinálni!! merre tovább?? pls help! -
#2080 úgy látom, hogy este nagyobb az élet:-)) -
#2079 Menyus, nekem 429 hozzászólásom van, én vezetek:-)) -
#2078 pff... rossz gyógyszereket hogy lehet felírni? :D Nah, és most elmegyek, majd dél körül jövök :) -
#2077 úristen, hogy ti mennyit tudtok írni egyfél nap alatt...:-)) -
#2076 Nah ki van már fent. Nemtom jó hír-e vagy nem ,de kiderült ,hogy semmi komoly bajom nincs csak rossz gyógyszert írtak fel:D -
Azt hiszem elmegyek aludni, mert már álmos vagyok. Jó éjszakát mindenkinek! -
#2074 Érdemes ezt megnézni, Einstein teszt, benne vagytok e a világ legokosabb 2%-ban? -
mégse, már egy sem :) 400 -
Már csak kettő! -
Már csak 3 kell ahhoz, hogy 400 hozzászólásom legyen! -
#2070 most elmegyek egy kicsit (játszani), további szép estét! :) -
Mint pl.: Francis a cápa, vagy a Mamago-s rinók :) -
#2068 úgy az egész :) vagyis az összes
leginkább Jade-é -
Visszatértél! Jó pár dologról lemaradtál (pl. fényképküldés no meg a 2000-ik)
Nekem Dupla jött be a legjobban a maga idiótaságával és a Carlson és Petershez való radaszkodása :) De különbeen az összes szereplő rendkívül jó és vicces :) -
#2066 Halika. Kinek melyik szereplő humora jön be legjobban? -
Nem csak a filmek, de ma már a játékok is pl. a princeben, mikornyilaz a csajszi, azt hátulról hallod, stb. -
#2064 bátyámnak is kb olyan van, azzal filmet iszonyat jól lehet nézni, hátulról jönnek a kis mellék zajok stb. -
A de igen a második felére vonatkozik, arra hogy 5+1 -
Nem olyan kicsi, de igen, 5 kb 10*7-es és egy óriási nagy hogyishívják. -
#2061 igen