5583
-
#2060 Milyen hangfalakat kaptál, olyat, hogy van 5 kicsi és mellé egy nagy basszus? -
Ez is a kezdetlegesből van nem? -
Na megvolt. Annyit mondhatok csak hogy: sdgjkhsafgsgsgsfdhisf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon állat!!!! Amikor az elején megjelennek a meteorok és becsapódnak ide-oda az egyszerűen leírhatan!!!!! -
#2057 -
#2056 igen a vizet nagyon jól megcsinálták...,nem mintha az öszes többit nem :) -
#2055 Azért látszik, mennyire odafigyeltek a játékra, a bálna tükröződése a vízen tök göröngyös, mert a víz hullámzik. -
#2054 Nekem ezek a Voraxok, vagy mik is nagyon bejöttek, a gusztustalan pofájukat, amikor rámnyújtották...
-
#2053 ugye :)
nem amiket ma raktam be azok netről vannak -
#2052 wow, ez tetszik :) De azokat a képeket, amiket nemrég raktál be, azokat nem te csináltad ugye? -
#2051 -
#2050 berakok még egy képet... -
#2049 :))) gondolod, hogy eljutsz odáig? :) -
Na mindjárt jövök, csak kipróbálom végre a Bgae-t -
Nekem meg megvan a Photoshop 7 csak igényel egy régebbi változatot, ezért az osztálytársam akitől kaptam, megkértem rá, hogy másolja át azt is egy újraírhatóra. vszinű kedden meglesz. -
#2046 Én fireworksszel szoktam az ilyeneket csinálni. -
Az! Egyenesben megy vagy 70-nel! -
Ez is paintel van kÍcsinyítve ezért elég rossz minőségű -
#2043 Jó járgány :D -
Kösz. Amerikai :) -
#2041 Jó pulcsi :) -
Ittvan, Lássátok szümtükkel:
-
Na akkor mindjárt! -
#2038 Rakd, legföljebb moderálják :) -
#2037 nah, berakok magamról egy picit, csak hogy ne rontsuk a topicot :)) lehet moderálják :)
(2002 nyarán készült, tehát másfél éves - elég régi)
-
Na találtam egy képet magamról. nem épp a legjobb, de nincs más. Berakjam, vagy inkább elküldjem? -
#2035 :))) nem rossz -
Te lennél Homér Simpson? :) -
Hú azt látnom kell :) -
#2032 A legutolsó, de csalódni fogtok :))) -
#2031 gondolni speciel nem gondoltam semmire :) -
Hányadik hozzászólás? -
e-mailre gondoltál? -
#2028 az általános eszmecserében a fórumozók fényképei topicban beraktam egyet magamról :D -
#2027 viszont a játékból :) az egyik kedvenc részem.
-
#2026 :))
azt talán nem itt kéne -
Ha találok, miért ne? -
A ferencesből nem ismerek senkit. Csak a Református gimn-ból. -
#2023 Most jönne a rész, hogy mindenki berak magáról egy képet :D -
#2022 nekem vannak ismerőseim, akik a szentendrei ferences suliba járnak, de már nem tartom velük a kapcsolatot... -
Én a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnáziumba, jó suli, vannak pestről is egypáran (nem is olyan kevesen)