5583
-
#2140 hát igen :)) az a másik hely az aknamezős... .) -
#2139 nahát ezt jól elmagyaráztad:-) -
#2138 összesen három kép kell, egy a nagy kapunál, egy a vízesésnél és egy egy olyan helyen, aminek a bejáratánál két izé van ( ez az utolsó a vízeséses túloldalán van) -
#2137 :-)
na, lefényképeztem az embereket, amint a ládákban szállítják őket. Most merre? bissza kell menni a csónakhoz? -
#2136 nah itt vagyok, de most megyek enni és újra tanulni :P
Látom ma megy a pangás :) -
#2135 sikerült beállítani a Pop-ot :) gyönyörűen, és gyorsan fut, sehol egy hiba :)) -
#2134 szivesen :)) -
#2133 megvan!!! köszi, köszi, köszi!!!!:-)) -
#2132 szóval ez az a hely? -
#2131 igen, igen.:-) -
#2130 illetve 2 áll és kettő mászkál :)
oks itt leszek még, ha mégse megy... -
#2129 jó ok, megnézem. kösz -
#2128 szerintem még nem voltál mindenhol, ha ott vagy ahol gondlom, akor jobbra kell menni, (egészen jobbra), és ott van 3 őr, egy áll kettő mászkál, azokon kell átmenni, és ott van egy másik lift, amit egy áramos izé eltakar... -
#2127 no itt vagyok, hát csak egy mentésem van onnan az szerintem utána... (egyébként egyszerűbben megoldhattuk volna, ha küldesz egy mentést ahol vagy :) )
ez egyébként north wingnél van igaz?
-
#2126 okok -
#2125 akkor mindjárt jövök :) -
#2124 várok, naná!:-) -
#2123 az a gond, hogy tudom hogy ez hol van, emlékszem a fuse-ra meg a lefele menő liftre, csak foglmam sincs hogy utána mi volt :))
ha vársz egy cseppet, megnézem van-e a közelből mentésem, é megnézem mi van ott ... -
#2122 nem vagy gonosz, főleg ha segítesz:-)) -
#2121 A PoP tényleg nagyon jó, csak nem tudtam megcsinálni:-)) így hát abbahagytam:-)
nem tudok képet küldeni, már próbáltam. a töltőt úgy szerzem meg, hogy jobbról függőlegesen van 2 kék lézer, aztán balról, aztán lent,t aztán jobbról, és ott van a töltő, míg a elektromos láda (amit ki kell ütni), az a lézerek legelején van. öööö... így már jobb?:-) -
#2120 hogy tudnánk mi zavarunk téged?? :)))
majd sokszor emlegetleg, hátha csuklani kezdesz
gonosz vagyok? :))) -
#2119 egyébként feltelepítettem a PoP-ot :) és működik, egész meglepődtem mivel még az emulátort sem tettem fel
simán elindult, nem úgy mint egy hete, pedig pont hogy visszafejlesztettem a videokártyám driverét...
mondjuk még állítgatni kell rajta egy kicsit :)) -
#2118 nem tudsz egy képet küldeni a helyszínről? -
#2117 hát igazság szerint én sem tudom pontosan hogy hol vagy... -
#2116 ;-(( -
#2115 valaki segítsen már......:-(( -
#2114 jó tanulást:-) -
#2113 Najó, fogalmam sincs hol vag :( Most meg elmegyek tanulni, úgyhogy ne zavarjatok :) -
#2112 Hol volt az a kis töltő? Volt a környékén két őr? Különben fényképezgecc? mert kell 3 fénykép, hogy visszamehess. -
#2111 az olyan lift, ami nem fel-le visz, hanem előre-hátra, mint a bányákba is szokott lenni... csille!! azaz:-)) -
#2110 nemigazán vagyok képben, hol vagy :( miaza kiskocsi? -
#2109 komoylan mondom, ez a játék rohadtnehéz:-) nemtom, hogy ez bug-e vagy nem, de a füstön továbbjutottam, mentem-mentem, és odáig jutottam, hogy megszereztem egy kis töltőt vagy mit, és beraktam a helyére, és lett áram, és elmentem egy liftfélével. Kilyukadtam egy termben, két kis droidot ártalmatlanná tettem, mindenhol jártam, és a kiskocsi nem akar engem visszavinni!! hiába nyomkodom a gombot, nem csinál semmit. Mit tegyek? -
#2108 Akkor, ez a hozzászólás mér nem is érdekes :( -
#2107 :(
A lényeg, hogy figyeldd meg, mikor nem néznek feléd, és aztán indulj el :) -
#2106 el se hiszem!! megcsináltam!! :-)) -
#2105 na, az egy dolog, hogy utálok lopakodni, az meg egy másik, hogy nem is tudok!!! Ez rohadtnehéz, hogy van a füst, és ott el lehet bújni, van vagy 5 katona, és rohadtra akadozik a füst miat, és mindig észrevesznek!!!:=( -
#2104 micsoda időzítés :) -
#2103 így kell ezt csinálni :)) -
#2102 nah, megvan már:-) -
#2101 nah, és itt mit kell csinálni?? le kell fényképezni dolgokat a Center Hall körül, és ott vagyok, hogy 1 őr járőrözik, másik 2 meg áll egy helybe. és... és ott mit kell csinálni? állandóan észrevesznek.:-(