5583
-
panna 232 #5343 ez ellen lehet valamit tenni? -
panna 232 #5342 nem sajnos a játék is ilyen -
cleric #5341 Érdekes. Videokártya drivert lehetne cserélni első körben. Nem emlékszem rá, hogy a videók megjelenítéséhez kellett-e valamilyen plusz kodeket telepíteni a gépre. A videót át tudod ugrani? Utána jól jeleníti meg a képet? -
panna 232 #5340 Köszi. MEgtettem, de most a csajnak csak a szemei látszódnák, ugrál a kép és alig lehet látni valamit -
cleric #5339 A játék telepítése után, azzal kapcsolatosan, futtattál valamilyen programot? Ha nem, érdemes lenne kipróbálni. Letöltöd a patchet a UbiSoft oldaláról és feltelepíted. -
panna 232 #5338 Nem tudom. Azt hol lehet megnézni??? -
cleric #5337 1.01-es patch fent van? -
panna 232 #5336 Hello! Nem indul a játék az első video után, pedig a cd eredeti. Ilyenkor mi a megoldás??? -
Toroco #5335 az biztos hogy van más kiút a liften kivül. annyira emléksze hogy én is elakadtam egy kicsit, de aztán sikerült. Szerintem ha van időd keresgélj itt a topicban, mintha már lett volna ilyen kérdés valamikor. -
szhunor #5334 köszi. próbálgattam össze vissza mászkálni, és egy picit már idegesített, h nem tudok arra menni amerre logikus lenne (űrhajóhoz vissza), mert nem megy fel a lift. lehet h elkezdem elölről mert buggyanús. de köszi, ha eszedbe jut ne fogd vissza magad :) -
Toroco #5333 sajna én nem tudok segíteni, már nem emlékszem, hogy hogyan volt -
szhunor #5332 sziasztok!
Most találtam meg ezt a játékot, és naon tetszik. Viszont elakadtam a vége felé és nem tom mi legyen. Kiszabadítottam a malacot a holdon, megcsináltam a fényképeket is a kriptában, viszont nem tudok visszamenni az űrhajóhoz, mert a lift( amivel lejöttem) nem hajlandó felmenni. de ha nem azzal kell menni akkor mivel? köszi -
zsotesz #5331 Egy magyarításnak én is örülnék. -
ATX1 #5330 Amugy nemnehéz a játékmenet,csak azért jolett volna a Magyarositása,mert igy
jobban érthetö lett volna.Tavaly játszotam vele,de megint végik tolom,mert
aranyosak a figurák és murisak:)
-
Indigo #5329 Ha jól tudom nincs - sajnos :( De ha picit tudsz angolul kis szótárazással megéri végigvinni, az egyik leghangulatosabb játék a világon ;) -
DJviolin #5328 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy van-e véletlenül magyarosítás ehhez a nagyszerű játékhoz? -
Rey Mysterio #5327 Helló!Most pörgettem ki és a Beyond Good & Evil ISTEEEEENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!
nagyon ajánlom hogy folytassák mondjuk a végén amikor a Pej bácsi karján ott a fertőzes azé az jel a folytaatásra (legalábbis remélem) egy bajom volt vele hogy nem ment Joystickel.:(
Ja meg a végén amikor befordul az irányítés az naon nehéz vót.És nem tudjátok hogy aki ellen a végén kellet fightolni az a bazi nagy emberszerű nem tóm mi akirőlm Jade-nek az elején látomása volt?Amúgy innen leszedhető a zenéje:www.zanzarah.hu/bge -
c115 #5326 De csak mert betévedtem ide ujra elkezdek jácani........:( -
c115 #5325 Anno még jáccotam vele de mikor ott azt a Disznot kéne kiszabaditani és megha meguntam...... -
Ahogy mondja koléga. :D -
Lumer #5323 Szerintem tök jó PC játék én most játszom és megvagyok vele elégedve ez a játék egy gyöngyszem és egyedi -
Még 5. végigjátszásra is tudja nyújtani azt a hangulatot, azt az élmény, azt a kihívást amit első végigjátszáskór adod. Szóval minden elísmerésem az alkotóké. Várom a folytatást.:D -
Kalóz Jack #5321 ja -
Toroco #5320 Az egy bemutató, előzetes. -
Kalóz Jack #5319 (a másik kérdés:mi az a trailer) -
Kalóz Jack #5318 És BGE-hez kell használni(vagyis nem kell,hanem...) -
A patch másnéven (seb)tapasz. Kijavítja a készítők által a kiadás ídőpontjáig nem tudott, vagy nem észlelt hibákat. Olykor kiseb kiegészítés is lehet. -
Kalóz Jack #5316 csak azt szeretném megkérdezni,mi az a Patch? -
Most már nem kell egyedül tartanod a frontot:D -
Látom nélkülem is tudsz haladni!:D -
Kalóz Jack #5313 kössz. -
megütöd az egyik lábát és nyomsz egy e betüt amitől HH is nekimegy a másik lábának és ettől összeesik. Rohanj a kinyílt fedeléhez és dobd meg a szemét koronggal.:D -
Kalóz Jack #5311 hogyan kell legyőzni a robotot -
Kalóz Jack #5310 bejutottam a loading dock-ba de nem tudom mit kell csinálni benne. -
valaminick #5309 én segitenék csak az a baj, hogy nem játszottam a játékkal :) -
Kalóz Jack #5308 ok.Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy a malac nélkül leszek az űrben(ha eljutok oda) -
valaminick #5307 :) látom jól elbeszélgetsz magaddal:D .. egyebként valószinű 15-20 perc és írod hogy sikerült :P lehet elöbb probálni kéne a sok kérdés helyett:D -
Kalóz Jack #5306 Ja...A malacot bezárták valahova.Van egy doboz és én odatoltam az ajtóhoz,de nem tudom mit csináljak,itt megakadtam. -
Kalóz Jack #5305 Ja meg van egy őr.Szerintem azt el kell kezdeni lődözni és elkezd ide-oda futkozni.De mit kell most csinálni? -
Kalóz Jack #5304 ami azt illeti van egy kis gon.Nem tudok továbbmenni,mert nem tudom szétrugni a rácsokat