Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsea
a második race: már megint csak 2 másodperc hiányzik 😊)
a lekörözött hajók mindig elállják az utat.. túl kicsi a pálya, a harmadiknál ilyen gond nem volt 😊

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

zsea
már pár napja tarogatom neked a mentést onnan 😊 ha kell még elküldöm mailban...

és még véletlenül sem zavarsz 😊

a Pcdomon meg lehet rendelni online...

Davidka
Igen, így is kell, bíztatni az Ubit! Különben hol vetted meg?

tigeroo
egyébként beszálhatok a csevegésbe? ha nem zavarok! remélem attól hogy nem szerepel olyan jól a BGaE az eladási listákon, még el fog valaha készülni a folytatás..😞 az egy et megvettem és a kettõt is meg fogom! Ezzel is támogatom az Ubit
tigeroo
..pedig már 5"szívem" volt...😊
tigeroo
sajna legyalultam a kiba MyDoom miatt a gépet(megölt az ideg) és ninsc mentésem...azt is megcsináltam, amit mondtál...de nem akarom újrakezdeni...😞
Menyus489
r=e

Bátor fiú...

Menyus489
Hát az öszzesre tudtam válaszolni, de az már egyáltalán nem biztos, hogy közülük bármelyik is jó 😊 kösz, hogy szurkoltál, majd én is szurkolok rllened, úgy még lesz is kevés esélyed 😊

Bátor fiú...

Davidka
Nah, menyus hogy sikerült? Igyekeztem drukkolni 😊
Nekem holnap 3. óra lesz a kémia, egy kis dolgozat, de most sokkal magabiztosabb vagyok 😊
zsea jó a szöveg, az üzeneteid alatt! 😊

zsea
már csak 2 másodperc hiányzik az 1 racenél a rekordhoz 😊

zsea
lehet hogy hülyén fog hangzani de én már alig várom az új tantárgyaimat 😊)

Szerintetek a racerek rekorddöntése beleszámít a dark room-os pontszámba??

wizy
nekem meg akkor ér véget:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

CarajoEsp
Huhh. Nekem is szombattól kezdõdik megint az élet😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Davidka
Jó neked, nekem még ki kell bírni két napot, aztán dögölhetek 😊

zsea
😊)) az elõbb kapásból megcsináltam "elsõ" próbálkozásra a looters 3 és 4-et egymás után, aztán bementem a 3 racerhez, hogy bejussak a Slaughaterhouses-ba... gondoltam megyek egy kört és rekordot döntöttem
ez egy jó nap volt

zsea
három? akkor se tudom hol van... 😊)

a kézikönyv telepítette fel magát

Menyus489
Nem. Hanem három Cd-s (cédés 😊)

Mi telepítette föl magát?

Bátor fiú...

zsea
á nem kell feltelepítette magát 😊 bocs

zsea
a BGe két cédés ugye?
én most épp egyiket sem találom 😊, csak szeretném megnézni a kéziknyvet...

zsea
én épp arrafelé járok 😊
(tegnap újrakezdtem)

zsea
van a lift mellett felül egy vezeték, amin ül egy patkány... azt kell lelõnöd (mármint a vezetéket...😊 - van egy elvékonyodó rész), akkor kap áramot a lift...

hogy érted azt, hogy nincs mentésed?

Davidka
Szerintem nem lehet, csak elõrefele a jobb egérgombbal. Mentésem meg sajna ott asszem nincs 😞

zsea
szia!
nem lehet ugrani 😊 ha kell akkor magától megteszi

tigeroo
A kézikönyv nem említi, hogy lehet ugrani...lehet?
tigeroo
meg volt ilyen "csocsó" játék is, ilyen cápaszerûség ellen..na azt imádom!
tigeroo
hi all! nos, egyre jobb az avatarom😊 nincs mentésem, pedig odáig jutottam hogy meglett az a kesztû, megöltem azt a gonoszt és 2 "elemet" találtam..behejezem a helyére és "no juice" de igazából mentés kellene
Menyus489
A "hozzájuk" után képzelj .-ot és sorkihagyást

Bátor fiú...

Menyus489
A Tomb Raider tényleg tökéletes példa erre (Kevés, de annál rosszabb emlékek fûzõdnek hozzá 😞 ) Szerintem tényleg az lenne a jó, ha várni kéne rá 2-3 évet, viszont akkor tényleg minõségi játékot kapni.

clericnek: A többiek már mindent elmondtak, amit kell, úgyhogy én is csatlakozom hozzájuk
Mindenkinek vannak rossz napjai, nekem is vannak, és olyankor mindenkire van rossz szavam nekem is. Hidd el találkoztam nálad ezerszer bunkóbb és parasztabb emberrel, de rólad szerencsére kiderült, hogy rendesebb vagy sokkal, mint azt az elsõ hozzászólásod alapján le lehetett vonni, és én ezért szeretnék gratulálni, szinte egy ilyen embert sem ismerek, aki ennyire meg tudott javulni néhány óra alatt.

Bátor fiú...

zsea
ja pl Tomb raider 😞(

zsea
kitartás! 😊
annyira sok már nincs hátra

egyébként, nem is kell olyan sokat guggolni, ki lehet váltani egy csomószor (simán lopkodással)... csak ezt elsõ végigjátszásra még nem érzi az ember

(mondjuk a felvetett részben kétségkívül guggolni kell 😊 )

Davidka
Az nem baj, legalább nem hamarkodják el. Vannak játékok, amiket a siker miatt gyorsabban igyekeznek elkészíteni és rosszabb lesz...

zsea
remélem igazad lesz 😊)
én is úgy gondolom, hogy folytatják, csak nem biztos, hogy olyan hamar meglesz, mintha, "sikeresebb" lenne...

Davidka
"Beyond Good and Evil és XIII reklámkampánya során elkövetett ballépéseket pedig igyekeznek elkerülni a késõbbiekben."
Szerintem ez egy kicsit jelezheti a folytatást, de lehet nagyon optimista vagyok 😊

Davidka
Jaja, az egy szivatós rész 😊 Meg kell figyelni, mikor mehetsz át, aztán guggolva gyorsan átkúszni.

wizy
igen!:-)) én ott buktam el vagy 100x:-)) de a füstös után is lesz még egy kevés bujdosós:-))

Ez igen fiúk. Bunkó módon beszóltam, mert szar napom volt, és csak azért akartam végigfutni a hozzászólásokon, hogy hátha valaki tart ott, ahol én. Oldalakat lapoztam hátra, de nagyon nehéz rábukkanni az itt-ott fellelhetõ infókra. Aztán hárman is kultúráltan reagáltatok és felajánlottátok a segítségeteket. Ez rendes volt, köszi.

Igazából nem is akadtam el, szerintem nem is nagyon lehet, csak kicsit unom azt a részt, ahol a Slaughterhouses-ban guggolva kell menni kilómétereket 😊 Valami négy õr van a hosszúkás helyiségben, kettõ elöl, kettõ hátul, meg egy robot a levegõben, és köd van azon a részen, ahonnan jövök. Ez a bujkálósdi a Splinter Cell-ben bejött, de itt valahogy idegesít. Sokáig tart még? 😊
Davidka
Ok, jó szórakozást, meg tanulást és sok sikert a holnapihoz 😊

Menyus489
Nem is vártam mást 😊de hokiban még mindig jobbak vagyunk mint fociban 😊

Most elmegyek, dolgom van (tanulás+kipróbálni a frissen megszerzett Photoshop-ot 😊)

Bátor fiú...

Davidka
A meccset a kanadaiak nyerték, 4-5-re... az utolsó harmadban 2 gólt szívtunk...
A kémiát meg már írtam, olvass vissza!! 😊)))

Menyus489
Visszaszívva látom, megúsztad (mázlista 😊)

Bátor fiú...

Menyus489
otthun=otthon

Bátor fiú...

Menyus489
Na otthun vagyok!
Én is érdeklõdnék a kémia iránt, és felkérlek titeket, hogy ti megnekem szurkoljatok, mert én holnap írok belõle elsõ órában!Ja és mennyi lett a meccs vége?

Én is egyetértek az elõttem szólókkal, kérdezz nyugodtan bármit, mi válaszolunk! pl.: A fõellenséggel való harcot is vagy már 3* leírtuk, de szívesen leírom még vagy százszor is, ha valaki kérdezi, mert én nem olyan vagyok, hogy akinek nincs türelme azt a 30 oldalt végigolvasni, az már húzzon a fenébe, hanem én szívesen segítek bárkinek,mert én is lehetnék hasonló helyzetben és mit szolnák, ha ezt csinálnák velem. Na szóval kérdezz bátran, mi válaszolunk!!!!!!!!!!!!!!

Bátor fiú...

Davidka
Megúsztam 😊
Nem feleltünk, nem írtunk, helyette gyakoroltunk, mert pénteken írunk a számításokból, úgyhogy megnyugodtam, mert azokat tudom 😊

wizy
tényleg; milyen lett a kémia?:-)

Davidka
Jaja, zseának igaza van, kérdezz nyugodtan bármit, nem fogunk leszólni érte, hogy nézd meg hátrébb, mint más topicokban...

zsea
már megint mindenhol arról írnak, hogy a BGE milyen rosszul teljesített, a PoP meg milyen jól és hogy a PoP-nak már készítik a folytatását...

zsea
szia
szerintem itt már eléggé ki lett vesézve az összes elakadás meg probléma, nam csoda ha másról is szó esik..
pl én oldalakon keresztül tudnék a játékkal kapcsolatos problémáimról értekezni, de aligha érdekelne bárkit is, vagy nem tudja rá a választ (sajna)
no meg ha nem beszélnénk másról is, már magát a topikot sem találnád meg, nem hogy az ontopk hozzászólásokat...

de mond meg nyugodtan, hogy mirõl akarsz olvasni, és akkor arról beszélünk 😊

Miért nem húztok a francba már ebbõl a topicból? Csináljatok egy sajátot, aztán beszélhettek magatokról, de itt a játék topicában kit érdekel ez a sok duma? Oldalakon keresztül kell vadászni az ontopic hozzászólásokat, ez kinek jó?
wizy
:-))
hát jó, de nekem még több problémám is van vele:-)) lásd lentebb:-))

Csaó!
Na, engem is elkezdett kidobálni...á, nem voltam ideges !