Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lekörözött hajók mindig elállják az utat.. túl kicsi a pálya, a harmadiknál ilyen gond nem volt 😊
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
és még véletlenül sem zavarsz 😊
a Pcdomon meg lehet rendelni online...
Bátor fiú...
Nekem holnap 3. óra lesz a kémia, egy kis dolgozat, de most sokkal magabiztosabb vagyok 😊
zsea jó a szöveg, az üzeneteid alatt! 😊
Szerintetek a racerek rekorddöntése beleszámít a dark room-os pontszámba??
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
ez egy jó nap volt
a kézikönyv telepítette fel magát
én most épp egyiket sem találom 😊, csak szeretném megnézni a kéziknyvet...
(tegnap újrakezdtem)
hogy érted azt, hogy nincs mentésed?
nem lehet ugrani 😊 ha kell akkor magától megteszi

clericnek: A többiek már mindent elmondtak, amit kell, úgyhogy én is csatlakozom hozzájuk
Mindenkinek vannak rossz napjai, nekem is vannak, és olyankor mindenkire van rossz szavam nekem is. Hidd el találkoztam nálad ezerszer bunkóbb és parasztabb emberrel, de rólad szerencsére kiderült, hogy rendesebb vagy sokkal, mint azt az elsõ hozzászólásod alapján le lehetett vonni, és én ezért szeretnék gratulálni, szinte egy ilyen embert sem ismerek, aki ennyire meg tudott javulni néhány óra alatt.
Bátor fiú...
annyira sok már nincs hátra
egyébként, nem is kell olyan sokat guggolni, ki lehet váltani egy csomószor (simán lopkodással)... csak ezt elsõ végigjátszásra még nem érzi az ember
(mondjuk a felvetett részben kétségkívül guggolni kell 😊 )
én is úgy gondolom, hogy folytatják, csak nem biztos, hogy olyan hamar meglesz, mintha, "sikeresebb" lenne...
Szerintem ez egy kicsit jelezheti a folytatást, de lehet nagyon optimista vagyok 😊
Igazából nem is akadtam el, szerintem nem is nagyon lehet, csak kicsit unom azt a részt, ahol a Slaughterhouses-ban guggolva kell menni kilómétereket 😊 Valami négy õr van a hosszúkás helyiségben, kettõ elöl, kettõ hátul, meg egy robot a levegõben, és köd van azon a részen, ahonnan jövök. Ez a bujkálósdi a Splinter Cell-ben bejött, de itt valahogy idegesít. Sokáig tart még? 😊
Most elmegyek, dolgom van (tanulás+kipróbálni a frissen megszerzett Photoshop-ot 😊)
Bátor fiú...
A kémiát meg már írtam, olvass vissza!! 😊)))
Én is érdeklõdnék a kémia iránt, és felkérlek titeket, hogy ti megnekem szurkoljatok, mert én holnap írok belõle elsõ órában!Ja és mennyi lett a meccs vége?
Én is egyetértek az elõttem szólókkal, kérdezz nyugodtan bármit, mi válaszolunk! pl.: A fõellenséggel való harcot is vagy már 3* leírtuk, de szívesen leírom még vagy százszor is, ha valaki kérdezi, mert én nem olyan vagyok, hogy akinek nincs türelme azt a 30 oldalt végigolvasni, az már húzzon a fenébe, hanem én szívesen segítek bárkinek,mert én is lehetnék hasonló helyzetben és mit szolnák, ha ezt csinálnák velem. Na szóval kérdezz bátran, mi válaszolunk!!!!!!!!!!!!!!
Bátor fiú...
Nem feleltünk, nem írtunk, helyette gyakoroltunk, mert pénteken írunk a számításokból, úgyhogy megnyugodtam, mert azokat tudom 😊

szerintem itt már eléggé ki lett vesézve az összes elakadás meg probléma, nam csoda ha másról is szó esik..
pl én oldalakon keresztül tudnék a játékkal kapcsolatos problémáimról értekezni, de aligha érdekelne bárkit is, vagy nem tudja rá a választ (sajna)
no meg ha nem beszélnénk másról is, már magát a topikot sem találnád meg, nem hogy az ontopk hozzászólásokat...
de mond meg nyugodtan, hogy mirõl akarsz olvasni, és akkor arról beszélünk 😊
hát jó, de nekem még több problémám is van vele:-)) lásd lentebb:-))
Na, engem is elkezdett kidobálni...á, nem voltam ideges !