5583
-
2900 -
#2900 zsea, te csak ebbe a topicba irogacc? -
Ne nevess neked van a legtöbb :))))))))))))) -
#2898 Nah, most kell mondanom pár értelmetlen dolgot, hogy behozzam a lemaradást :D -
#2897 még 7 hozzászólás a 800-ig -
#2896 hehe :)) -
#2895 Akkor itt az ideje belehúzni :D -
Mit irigykedsz nekem csak 627. :))) -
#2893 Jaja, irány vissza a BGE :))) -
Ez menedzser, az meg sima fociprogram, de már megint jól elkalandoztunk :))))))) -
#2891 Most nézem, zsea, sokkal többet beszéltl, mint én, neked már majnem 800 a hozzászólásaid száma!!! :-o -
#2890 lehet mekszerzem ezt a játékot, jónak tűnik, bár nem hiném, hogy egy PES 3-at lever nálam :))) -
Szlovákia ellen is két góllal bizonyított nálam -
Igen. Ezért itt plusz figyelemmel és tisztellettel foglalkozok vele (Ő volt az egyik legjobb magyar focista. sajnos már nincs :((((((((((((() -
#2887 Sajna a Fehér Miki meghalt :( -
Az. :) -
#2885 Ez mi, TCM 2004? -
Kösz szépen igyekszem :))
és jó olvasást :)) -
#2883 Úgy kell neked :D -
#2882 direkt csak kitartó játékosoknak :)) -
Mostmár megvacsoráztam, megfürödtem kijátszottam magam (épp most vertük meg lettországot 3-1-re idegenben Fehér Miki két góljával, meg egy másikkal. Viszont a Győrrel 3-0-ra kikaptunk az Újpesttől és így 5. vagyunk a tabellán. Viszont átigazoltuk Bükszegit tőlük így most van egy jó középcsatárunk. Röviden ennyi :)))), úgyhogy maximális figyelemmel vagyok! -
#2880 photoshopot még sosem használtam... :) -
#2879 najó ,nem kell már ennyit írni, nesze nekem, hogy nem olvasom a topicot rendzseresen, és most két oldalt kell visszaolvasnom, és egy nap alatt több, mint 100 hozzászólás megy ide, hát el se hiszem :-))))
hajrá mind az írással, mind a rajzokkal, stb.:-) -
#2878 vagy úgy :)) -
#2877 Jaja :D -
Megelőztél!! -
hon? :))) -
#2874 honlapomat, gondoltam új dizájnt, de most nem megy :( Meg kicsit nagy munka lenne... -
Na itt vagyok!!!! Látom kitárgyaltátok a művem egyes részeit, és végre elsők vagyunk!!!!! Ügyes dolgokat lehet a photoshoppal csinálni, csak tudni kell kezekni :)))) én sajnos még nem nagyon tudom :((( -
#2872 akkor 20 perc múlva? :))
(milyen lapot?) -
#2871 Carajoesp lehet készítgeti a felismerhetetlen fotosopos képet, én meg a lapomat szépítgetem. -
#2870 hová tűntetek? -
#2869 mondjuk ezen látszik :) kétkezi munkával ilyen szemet sosem csinálnak ...:) -
#2868 -
#2867 Ez fotosop ,de 1perc alatt dobtam össze. Mondjuk 20perc alatt csinálok olyat ,hogy megmondhatatlan. -
#2866 megörökítettem :)) -
#2865 éljen! :)) -
#2864 Mi vagyunk az elsők!!!! -
#2863 nah, ez biztos fotosop! -
#2862 jó kép :)