5583
-
#2981 jaja főleg, ha én vagyok az áldozat, mi? :)) -
#2980 akkor sem hagyom magam :) -
#2979 Én is éhes vagyok, de áldozatokat kell hozni :))) -
#2978 ajaj :) pedig most kéne elmennem vacsorázni... -
#2977 Addig elérjük a 3000-et :))))) -
#2976 Én is :) Nem lesz nyugtod, garantálom :) -
Na várjatok elmegyek javítani az irományon mingyá jövök -
#2974 akkor sietek :) -
#2973 Jaja, tudom :) -
#2972 Jaja -
Az a kopasz iris ember. várj így könnyebb: Mr. decastelac vagy ki -
#2970 Sztem a HH a legkigyúrtabb, vagy csak a páncél miatt láccik annak? -
#2969 egy baltával? :)) -
#2968 Én is, most épp üldözlek :) -
#2967 ő az -
#2966 Mér, ki az a Hahn, a néger nem? vagy most rohatt nagy baromságot montam? -
#2965 közben átléptem a 800-at :)) -
#2964 szerintem még rendbe fog jönni :)) -
#2963 Én elhiszem csak szerintem jobb lenne ha valami más történnet vele. Mert nem láttunk a játékba Protéziseket:D -
Ez még csak két és fél oldal ne ez alapján dönts :)))))) -
#2961 látom neked is feltűnt, én már rákérdeztem :)) -
#2960 Régi igazgatóm mondta mindig, hogy: Értem? Nos, értem? Persze közben ránk ézett (és túrta az orrát-szegénykének elég rossz szokása volt) -
#2959 Double H?:D -
#2958 Iagzából nekem nem szinpi a lábelvesztés. Nekem ez nem illik bele a világba. És pont a legkigyurtabb fickónak?:D Persze jó mert te így akartad szóval én tökéletesen elfogadom. -
Ha te mondod :))))) -
#2956 Mert angolban olvastam valahol, HH-az Dupla H érted? -
Ez jól hangzik csak egy kérdés még. Miért mondod HH-nak? -
#2954 Az már sajna nem lesz meg :)))) -
#2953 de azt em hagyjuk :) -
#2952 sztem amikor a hajóhoz, mer amikor a rádióhz mennek, a nagy izgalomban, hogy HH él, Jade nem figyel :))))) -
#2951 Nah ha innentől minden üzenet az enyém akkor meglesz az 1000üzenet és pont 3000-nél:D -
"Amikor Hahn mondja, hogy csak Dupla H belépője mentette meg, de fél lábát elvesztette, nos én nem mondanám, hogy elvesztettem a lábam, látod, pech... Én ilyet tuti nem bírnék mondani az önsajnálattól és nem akarnám, csak így felhozni, inkább azt kéne, amikor rohannak HH-ért, Jade észreveszi, hogy Hanh bottal döcög és futás közben megkérdi mi trtént a lábaddal, de Hahn nem válaszolna rá (mert eleve 1értelmű kérdés)"
csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatnban. Akkor vegy észre, amikor a rádióhoz mennek, vagy mikor már a hajóhoz megy?
Emiatt most majd fél oldalt át kell fogalmaznom :))) -
#2949 beteg :)
vagy írtak egy újfajta vírust, amit még nem derítettek fel :)) ) -
#2948 Hát én se tuttam jól megfogalmazni :))) -
Na máris megjött, nem tudom mi lehet a freemaillel :))))) -
#2946 egyébként igaz :) -
#2945 JAjj ezt az üzenetet totál elolvastam és másként értelmeztem:) -
#2944 döntő érv :) -
#2943 Kosztolányi mondta, hogy nagyobb művészet törölni, mint írni, kiírtani a felesleges dolgokat - csak eszembe jutott, Kosztolányi az egyik kedvenc regényíróm (ráadásul ő is Szabadkán született, mint én):) -
#2942 megtarthatjátok :))