Beyond Good & Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ötlet nagyon tetszik, majd én is próbálkozom pár rajzzal:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
aztán nekem is adjátok az infókat... na meg pár screenshot se jönne rosszul... 😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Bátor fiú...
Na mostmár tényleg megyek, mert megint a suliban fogok aludni és az nem jó 😊
Bátor fiú...
Bátor fiú...
Nekem már van egy félkész történet a fejemben, azt majd elkezdem leírni valószínû holnap, ha kész az elsõ pár oldal, felrakom, és lehet rólavéleményt alkotni és tanácsokat adni, vagy épp ilyen háttérinfókat csinálni mellé!
Azért hogy ne felejtsek el mindent, a neveket, helyeket, intézményeket, stb. mind kijegyzeteltem)
Bátor fiú...
1.Felépítünk egy komplett világot és utána írjuk meg a világnak megfelelõen, beleépítve a meglévõket.
2.Elõször a törvénykönyv😄 És utána a világ.
Van még egy ötletem: Mi lenne, ha megírnánk a Carlson & Peters-t? (min. 824 oldalas csak 😊)))))
Bátor fiú...
Milyen világ ez pl? Hol játszódik? Milyen maga az univerzum? Hogy kerülnek oda ezek a fajok? Hogy jelent meg a Doomz? Hogy került kapcsolatba az As a doomzal?
Ki Pey'j? Mi terül el a bolgyó többi részén?
Bátor fiú...
Davidkának: Van egy jó ötletem: elküldöm az amerikai rokonaimnak, azok magyarul és angolul is anyanyelvi szinten tudnak. (na mit szólsz 😊)
Bátor fiú...
Bátor fiú...
remek ötlet... csak bátorítani tudlak!!
én maradok a rajzolásnál, ez a játék megihletett 😊
Holnap ha lesz idõm összedobok egy rajzot, aztán lehet azt nézni és gyönyörködni 😊))))
Sõt! A fejemben már majdnem kész kész van egy komplett történet ami a játék befejezése után játszódik (Unalmas órák közben alkottam 😊), már csak kell venni a fáradtságot és leírni. Szerintetek jó ötlet lenne? (A fejemben vagy száz ilyen komplett történet van kül. témákról, de még nem vettem a fáradtságot, hogy leírjam, talán most fogom 😊) Na szóval ti pártolnátok egy ilyen 5letet?
Bátor fiú...
ez a baj a jó játékokkal 😊
lehet!
Esc --> táska, ott kikeresed a PA1-et ráklikkelsz és átdobod a malacnak (megerõsítést is kér)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Na végre, kijátszottam a Dragon ball-os játékot! nagyon jó, de sajnos rövid volt 😞
Bátor fiú...
Sok sikert!
szegény menyus 😊)
Most inkább abbahagyom, ha jóból megárt a sok, akkor rosszból nagyon megárthat a sok 😄
Most megyek egy kicsit tétlenkedni, lehet még visszjövök, lehet nem, a lényeg, hogy szoríccsatok nekem holnap 10 után (kivéve menyus, mert az balszerencsét hoz 😄)
Jó BGE-zést!
"hamarosan" odaér
jó tanulást, jó játékot, és jó éjszakát:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"